sız ne guzel perde secelım fılan dıyorsunuz benım kaynanamda gıtmıs benden habersız perde almıs eve takmıs bıle hıc ama hıc sormadan bırde gelmıs ya herkes beegendı demesınmı sankı onlar oturacak allahım ya bu kadın benı oldurecek-tatlicadiarzu-
sız ne guzel perde secelım fılan dıyorsunuz benım kaynanamda gıtmıs benden habersız perde almıs eve takmıs bıle hıc ama hıc sormadan bırde gelmıs ya herkes beegendı demesınmı sankı onlar oturacak allahım ya bu kadın benı oldurecek-tatlicadiarzu-
ha sekerler bırde duvak modelımı koyuyum yanı fıkır olsunfıyat olarak 150 mılyon sadece duvak cokkkkkkkkk ya cokkkkkkkkkk
çok sevindim jnaza
senin işler bayagı azalıyor.
perdeleri gerçekten çok iyiye yaptırmışınız canım ya
burda bir tanıdık sadece salonu 600 ytl ye yaptırmış
seninki süper gerçekten.
bizde mobilyaları begendik.ödemeye başladık.
ekimdede perdeleri begenecez.
inş. sorun yaşamayız.
landy süper yapmışınız hamaratmışınız maşallahh
bana görede pahalı geldi.
bu arada perde fiyatlarından bahsetmişsiniz benim bütün ev 900 ytl tuttu , sadece salon perdem katlamalı diğerleri normal , yatak odam fransız tülünden kanatlı , oturma odası ve mutfağa kanat istemedim işte böyle ve çok çok uyguna geldi ve daha öncede yaptıkları işleri bildiğim bi yere yaptırıyorum.jnazcım çok iyi fiyata çıkarmışsın perdeleri. bende Anadolu yakasındayım rica etsem özelden yaptırdığın yerin adını adresini yazarmısın ?
bu arada ben size köşe takımımın resmini göndermemiştim dimi canım hemen ekleyeyim :) bakalım beğenecekmisiniz daha kırlentleri gelecek ama şimdiki hali böyle
rengi çok hoşmuş canım
oturacan ev burası dimi.
hayırlı olsun canım.
Jnaz koltuk renkleri modeli çok hoş çok zevklisin güle güle kullan canım