2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

mız mız hayırlı olsun güle güle kullan

buarada herkez beğendi diye sendemi beğeniceksin ALLAH sabir versin cnm zor ya bazen çok düşüncesiz davranıyorlarklava:

Benim kaynanam da hiç karışmaz öle şeylere Allah razı olsun onun tek sıkıntısı bizim eksiklerimize maddi olarak yetişememesi yani ona üzülür sadece o yüzdende biraz daha dikkatli davranmak gerekio tabi :)

kaynanan çok ilğinçmiş mız mız
evlendikten sonra umarım yakın oturmazsınız
seni üzecek gibi duruyor.

benim kaynanamda maddi olarak daha az olsa diye düşünüyor onuda haklı
buluyorum
bir emekli maaşıyla zor herşey.

duvak çok güzelmiş canım.

ha sekerler bırde duvak modelımı koyuyum yanı fıkır olsun
fıyat olarak 150 mılyon sadece duvak cokkkkkkkkk ya cokkkkkkkkkk

sadece bir duvak olarak fiyatı çok fazla sanki:uhm: en fazla 2 metrelik tül.. Hatırlıyorumda ablam evlenirken gelinliğini diktirdiği yerde duvak olarak beğendiğini değilde dandik bi tül koymuşlardı gelinliğin yanına. Gelinlik de son gün teslim alındığı için geri götürme şansı da yoktu. Ablam fena sinir oldu ama biz naptik kollektif bi şekilde evdeki güzel bir gipürü ucuna diktik ve boncuklarla incilerle süsledik. o dandik tül oldu çok şık bir duvak. Ordan kalmış aklımda yani bi duvağa o kadar da para vermeye gerek yokmuş:1rolleyes:

landy süper yapmışınız hamaratmışınız maşallahh

bana görede pahalı geldi.

merhaba kızlarr
uzunca bi süredir giremedim çarşamba günü aşkım ve ailesi geldi iftara zaman nasıl geçti anlayamadık bile ama o kadar çok özlemişizki birbirimizi her fırsatta yanımdaydı sevgilim ve iki lafından biri seni özledimdi:asigim: malum bir aydır görüşemiyorduk ...
bu arada katalogda getirmişti ve koltuk takımı orda nette göründüğü gibi değildi ve kırmayayım aşkımı dedim çünkü evin herşeyini ben beğendim ve sağolsun hep bana bırakmıştı bu seferde onun istediği olsun istedim yalnız deri kısmını siyah değil kahverengi yaptıracağız çünkü yemek odam kahve tonlarında siparişi verdik kısmetse 10 gün içinde gelecek , koltukların rengi değişincede dün gidip salon perdemin kanatlarının renginide değiştirdimve kanatlarının rengi açık ve koyu olmak üzere iki ton umarım güzel olur pazartesi teslim alacağız hepsini .
bu arada perde fiyatlarından bahsetmişsiniz benim bütün ev 900 ytl tuttu , sadece salon perdem katlamalı diğerleri normal , yatak odam fransız tülünden kanatlı , oturma odası ve mutfağa kanat istemedim işte böyle ve çok çok uyguna geldi ve daha öncede yaptıkları işleri bildiğim bi yere yaptırıyorum.
ve diğer haberimde yatak odası mobilyamla ilgili biliyosunuz bellonanın lorenzo modelini almıştık geçenlerde mağazaya gittim çekmecelerinin ölçüsünü almak için çünkü içine kapitoneden örtü diktirmeyi düşünüyordum neyse :) çekmeceyi bi açayım dedim elimde kaldı resmen ve ben şok oldum hatta gardrobun bi kapısıda yanında duruyordu çıkmış :)
bende vazgeçtim yaptırmaya karar verdim Allahtan daha kart çektirmemiştik o yüzden sorun olmadı . modeli de seçtim kısmetse de salı günü rengine karar vereceğim bayramdan sonraki hafta teslim ederiz dediler
çenem düştü iyice kızlaryaa sizinle olunca bişeyler oluyo bana :uhm:
bu arada yeni arkadaşlarımızda var aramızda hepsi hoşgelmişlerr Şeniz

çok sevindim jnaza
senin işler bayagı azalıyor.
perdeleri gerçekten çok iyiye yaptırmışınız canım ya
burda bir tanıdık sadece salonu 600 ytl ye yaptırmış
seninki süper gerçekten.

bizde mobilyaları begendik.ödemeye başladık.
ekimdede perdeleri begenecez.
inş. sorun yaşamayız.

canım çok sağoll Şeniz
cidden çok uyguna geldi benimki ve tam istediğim gibi oldu sağolsunlar baya da indirim yaptılar ve camlarımda öyle küçük ebatlarda da değil
ne güzel mobilya işinide halletmişsiniz bizde yemek odasını ödedik bitti , oturma odamında çok az kaldı bi sona kalan salon takımıydı onunda birazını şimdi verdik geri kalanınıda düğünden sonra peşin ödeyeceğiz kısmetse
sorunda yaşamazsınız inşallah canımya ben çok takıyodum biliyosun ama çok şükür sorunsuz hallediyoruz

bu arada ben size köşe takımımın resmini göndermemiştim dimi canım hemen ekleyeyim :) bakalım beğenecekmisiniz daha kırlentleri gelecek ama şimdiki hali böyle

jnaz hayırlı olsun cnm güle güle kullan perdelerinde halletmissin bu çok sevindim

dolap içine kapitoneyi altı pamuklu olandan yaptırın arkadaşlar yoksa kayıyor ve insani deli ediyorrkaydirigubbakcemile

bizde avizeleri halletik,banyo dolaplarımız takıldı çok güzel olucak inş bir halilar kaldı onuda strese girmeden halledersek tamam olur makyaj konusunda yigenim güzellik uzmanı o yapıcakhihoyyyt çok göz makyajı moda değilmiş bende sadelikten yanayım zaten

ecew cimm sağol tatlımm Şeniz
ne güzel seninde pek eksiğin kalmamış ...
makyaj konusunda da şanslıymıyşsın güzelimyaa ben hala düşünüyorum nasıl olacak diye...

bu arada halılar hakkında da bi bilgi vereyim size
biz bahariyeden peşin aldık ama kampanya varmış maksimum karta 9 ay taksit ve 3 ay öteleme yapıyorlarmış hatta 1.000 ytl yi geçerse de 12 taksit ve 4 ay öteleme ...

landy süper yapmışınız hamaratmışınız maşallahh

bana görede pahalı geldi.

Ablam duvağı görünce çok üzülmüştü bizde eldeki imkanları kullanarak ne yapabileceğimize baktık sengözlerimebaksanab

bu arada ben size köşe takımımın resmini göndermemiştim dimi canım hemen ekleyeyim :) bakalım beğenecekmisiniz daha kırlentleri gelecek ama şimdiki hali böyle

rengi çok hoşmuş canım
oturacan ev burası dimi.
hayırlı olsun canım.

rengi çok hoşmuş canım
oturacan ev burası dimi.
hayırlı olsun canım.

çok sağol canım
evet evimiz burası oturma odamızın yerleri tahta döşemeli diğer odaları parke yaptırdık . tahta döşemeliyide ev sahibimiz yaptırmış ve bizim değiştirmemizede izin vermedi malesef

Jnaz koltuk renkleri modeli çok hoş çok zevklisin güle güle kullan canım

canım hayırlı olsun eşyaların güle güle ağız tadıyla kullanın inşallahh
ne güzel açık renklerde seçmişsin evi ferah gösterir baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…