2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

kızlarr saha öncede söylemiştim yarından itibaren 15 gün yokum
hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın ve dualarınızda benide unutmayın olur mu Şeniz

merhaba kızlarr
ölüyorum yorgunluktan sabahtan beri dışardaydım ve felaket bi sıcak var
bugün gelinlik provam vardı ve nerdeyse gelinliğim bitmiş ve o kadar güzel eklemeler yapmışlarki bana sormadan ve iyiki yapmışlar diyorum çok içime sindi kısmetse 4 ekimde teslim alacağım
bu arada daha da önemlisi aşkım aradı ve geçenlerde salonu 19 ekime tutmuştuk biliyosunuz ayırdığımız yerden aramışlar ve 12 sinde olan düğün iptal edildiği için bizimki 12 sine kaydı . bi anda o kadar panik oldumki sanki hiçbişey yetişmeyecek gibi geliyo hoş farkeden sadece bir hafta ama mobilyaların teslim tarihini ona göre ayarlamıştık inşallah sorunsuz hallolur ...
infanta sende hoşgeldin aramıza canım

çok sevindim canım ya
erkene alınmasına
ayy negüzel

15 gün sonra haberlerini bekliyoruz
.

kızlar son 19 gunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

az kaldı azz stres bir yandan heycan bir yandan sevinç mutluluk desen o çok ayrı kaydirigubbakcemile3az kalldıııı azhihoyyyt
jnaz cnm güle güle git arada unutma biziiiŞenizyerimseniben

Son düzenleme:
kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım malum ben de koşturuyorum ama pek bi ilerleme yok bende. nişanlımla kavga ettik o sebeple hiçbirşey yapmak gelmedi içimden hatta ertelemeyi bile düşündüm. şu anda panik durumdayım benim düğün kasım sonu ama çok da vakit yok
yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz
hazırlıkları devam edenleri de takip ediyorum inşallah eksiksiz gölünüzce olur herşeyiniz (darısı da başıma)
umarım ben de artık bundan sonra iyi haberlerimi paylaşacağım sizlerle
öpüyorum hepinizi

kızlarrr gelınlık ıcın bustıyer tarzı seyler aldınızmıııı ben aldım ama rahat olurmu kıııııı bılmıom gelınlık ıcınde

9600.jpg

umarım begenırsınız sade olsun ıstedım cok para gıtmesın nede olsa yırtılıp atılıooooo

slm kızlar,hazırlıklar nasıl gidiyo,infanta aynı tarihte evleniyoruz canım,ama biz daha ev tutamadık canım,stresten patlıyorum,nasıl yetişecekse,mızmız davetiyen gayet güzel,fiyatıda uygunmuş canım,bustiyeri bende aldım.mecbur giyeceğim biraz sıksada,straptez çünki gelinliğim....
hafta sonu salon oturma grubunu aldık.inşallah güzel olur.kolları siyah deri oturma yerleri kırmızı,bir sürüde kırlentleri beyaz,siyah,çiçek desenli...var inşallah güzel olur.nikah için günde aldık.dün kendime pijama,saten gecelik vs.aldım.aldıklarım çok içime sindi biraz pahalı gibi ama napim.inci takım beğendim.ayırttık.kulak memesi benim küçük olduğu için top inciler güzel olmadı.kuyumcu küçük getittirecek.haftaya alıcam inşallah.kızlar siz gerçek inci mi alacaksınız.inci de kalite kalite.30 ytl ye bile var.küçük taneli olanlar ucuz oluyormuş.ne kadar büyük olrusa kadar iyi,bir okadar da pahalı oluyormuş.
kızlar stres oldum.ne ev var,ne halı,perde vs...mutfak eşyam tam gibi.beyaz eşya,yatak odası,koltuklar,yemek odası var başkada bişey yok.
daha ev tutlacak,badana yapılacak,temizliği var,eşyalarım gidecek kızlar bu süreç 1 haftada hallolur mu yoksa daha mı uzun sürer.hı bide lens siparişi verdim,numaralı gözlük kullanıyorum da. inşallah gözüm lense de alışır.

kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım malum ben de koşturuyorum ama pek bi ilerleme yok bende. nişanlımla kavga ettik o sebeple hiçbirşey yapmak gelmedi içimden hatta ertelemeyi bile düşündüm. şu anda panik durumdayım benim düğün kasım sonu ama çok da vakit yok
hazırlıkları devam edenleri de takip ediyorum inşallah eksiksiz gölünüzce olur herşeyiniz (darısı da başıma)
öpüyorum hepinizi

inş. canım halledersin merak etme
düğün hazırlıklarında öyle stresler oluyor inan
bizde yaşıyoruz onu
bazı şeyler ters gidiyor.
takma derim.
güzel haberlerini bekliyoruz.

bana 5 adana burması takılacaktı son gunler degıstrılım lafı gecmeye basladı 12 gramdan 8 tane takalım daha gosterıslı olur dıyorlardı erdem az once agzından kacırdı megersem kardesı var ıkı tane 8 tanen olunca 6 sını anası babası takacak 2 taneyıde kardeslerı almıs gozukecektı kurnazlar para harcamamak ıcın bende degıstırmedım bunun bole olacagını bıldııgım ıcın ıyı etmısmıyım

ya kızlar ben cok pısmanımmmmmmmmm keske nısanlanmasaydım sımdı bırakmak ıstesemde bırakamıyorummmmm :KK43:

öpüyorum hepinizi

coconut sende bendensin bende aynı senin durumundayım ortam gerginken insanın içinden hiç bişii yapası gelmio senağlama

mız mız öle düşünme belkide kızgınlıkdan öle düşünüosundur Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hayırlı diilse hakkımızda zaten olmasının da anlamı yok :KK43:

düğün yaklaştıkça herkez gergin herkez tartışıyo bakıyorumda bu işler çok zormuş ya :KK43:

kızlar yok yok ben buyuk bır yanlıs yaptımmmmmmmm az once bana ıgrenc ıgrenc laflar ettı cektı gıttı bu bılezıkler yuzunden

ya kızlar ben cok pısmanımmmmmmmmm keske nısanlanmasaydım sımdı bırakmak ıstesemde bırakamıyorummmmm :KK43:

mızmız öyle düşünme canım ya.
bu yaşadıklarından dolayı böyle düşünüyorsun ama sen sevdiğin insanla evlencen ya
onla bir ömürü geçirecen inş.

sabır et canım.
inş. herşey güzel olacak.

mızmız öyle düşünme canım ya.
bu yaşadıklarından dolayı böyle düşünüyorsun ama sen sevdiğin insanla evlencen ya
onla bir ömürü geçirecen inş.

sabır et canım.
inş. herşey güzel olacak.

sevgımı bıraktımı kı su kufurlerden sonraaa sevgımı kalır Allahından korkmayan bırı erdem bencıl bunu ogrendım suan

X