slm kızlar,hazırlıklar nasıl gidiyo,infanta aynı tarihte evleniyoruz canım,ama biz daha ev tutamadık canım,stresten patlıyorum,nasıl yetişecekse,mızmız davetiyen gayet güzel,fiyatıda uygunmuş canım,bustiyeri bende aldım.mecbur giyeceğim biraz sıksada,straptez çünki gelinliğim....
hafta sonu salon oturma grubunu aldık.inşallah güzel olur.kolları siyah deri oturma yerleri kırmızı,bir sürüde kırlentleri beyaz,siyah,çiçek desenli...var inşallah güzel olur.nikah için günde aldık.dün kendime pijama,saten gecelik vs.aldım.aldıklarım çok içime sindi biraz pahalı gibi ama napim.inci takım beğendim.ayırttık.kulak memesi benim küçük olduğu için top inciler güzel olmadı.kuyumcu küçük getittirecek.haftaya alıcam inşallah.kızlar siz gerçek inci mi alacaksınız.inci de kalite kalite.30 ytl ye bile var.küçük taneli olanlar ucuz oluyormuş.ne kadar büyük olrusa kadar iyi,bir okadar da pahalı oluyormuş.
kızlar stres oldum.ne ev var,ne halı,perde vs...mutfak eşyam tam gibi.beyaz eşya,yatak odası,koltuklar,yemek odası var başkada bişey yok.
daha ev tutlacak,badana yapılacak,temizliği var,eşyalarım gidecek kızlar bu süreç 1 haftada hallolur mu yoksa daha mı uzun sürer.hı bide lens siparişi verdim,numaralı gözlük kullanıyorum da. inşallah gözüm lense de alışır.