sevgımı bıraktımı kı su kufurlerden sonraaa sevgımı kalır Allahından korkmayan bırı erdem bencıl bunu ogrendım suan
cok guzel koltuk esyların bende ole cıvıl cıvl olsun ıstıyordum evımı ama bırakmadılarrrrrrr
ya bizde iki gündür konuşmuyoz bugün beni konuşmak için çağırdı bakalım ne konuşcaz bende merak ediorum
ne oldu kızlar size ya
nazarmı degdi neyaptı.
sakin olun kızlar inş. herşey güzel olacak
butür kırgınlıklar olurmuş
yeterki saygımızı kaybetmeyelim.
inş. buğün herşey tatlıya baglanır.
tşk ederim canım valla inş. düzelir çok daha büyük şeyleri atlattık ama bu maddiyata dayanan şeylerde nedense herkez bencilleşiyo
cnm benim sabrının sonu selamet olur umarım ..bende ayrılıkla bitti ...
artık sonbahar gelini olarak bulunamıcam aranızda ..sağlık olsun ....
herkeze mutluluklar
çakırgözlü, rainofapril çok teşekkür ederim destekleriniz için biz düzelttik umarım siz de tatlılıkla halledersiniz aranızdaki problemleri
çok kritik bir süreç kızlar ne olur sakin olun sinirle fevri davranışların cezası hep bize çıkacaktır ve ağızdan çıkan yanlış sözler bunca zaman emek verdiğimiz ilişkiye saygı ve sevgiye zarar verecektir. aslında karşımızdakini tanımanın bir yolu alışveriş ama yine de dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum.
mız mız güzelim çok sinirlisin anlaşılan nişanlın büyük hata yapmış sana bence sakın sen de yanlış söler sarfetme bırak hatasını anlasın. ama eğer ki sadece bu konuda değil başka konular da varsa vakit geç değil hiçbirşey için nişanlandın diye ayrılamayacak değilsin
slm kızlar nabersiniz
mız mız sana yine iyi bilezik takıyolar şükret bence
ben daha bilmiyorum ne takacaklarını
dün kayınbabaya iftara gittik eşya alım tarihi hafta sonu olacakmış
inşallah yetişir ya
yarında nikah işlerine başlıcaz tabi işden izin alabilirsek aynı yerde çalışyozda
canım benim ya anlıyorum seni
kandırmaya çalışmaları insanın zoruna gidiyor zaten.
bend eailemle nişanlımın ailesi arasında çok kalıyorum
budurum beni çok üzüyor.
düğün stresinden kaynaklanıyor biliyorum hep bu durumlar
hayırlısıyla bitseydi.
çakırgözlü mız mız hüsna güzeller sizi çok iyi anıyorum dışarıdan müdahele tatsızlıktan stresten başka bir şeye yaramıyor. ben de aynı durumdayım sizlerle ama mümkün olduğu kadar karıştırmamaya çalışyıyorum yani fikir sormuyorum büyüklere. böylesi de çok zor çünkü biz de daha çok acemiyiz çok yorucu oluyo ama napıım ben çareyi böyle buldum
cnm benim ya bendede başldı söyle yapın böyle yaın hay allahım ya
bırakınca kendş zevkime göre halledeyi mşu işi
şu bir olup bitsede evimde olsam ..ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrr