iyi akşamlar kızlarr ben geldim :)
bugün çarşıdaydım gelinlik için takım aldım provaya giderken götürmem gerekiyormuş halıcıya uğradım biliyosunuz halıları beğenmiştim sağolsun görümcemler de eğer beğendiyse ordan alalım demişler aşkımda kredi kartını verdi tek çekim yaptık öyle oluncada biraz daha indirim yaptılar aşkımda madem indirimli oldu geri kalan senin istediğin gibi harca diyincede ipin ucunu kaçırdım sanırım :)
birde daha önceden avize falan almayı düşünmüyorduk nasılsa kira diye ama dün akşam netten baktım sağolsun aşkımda kırmadı ve avizelerimizinde siparişini verdik ...
yatak odasınıda yataş ın quadro yatak odası takımını beğendik ve aynı rengi ve modeli yaptıracağız tabi bazı eklemeler olacak bayramdan sonraki hafta teslim edecekler ...
herşey zamanla yoluna giriyomuş kızlar ya ve cidden rabbim evleneceklerin yardımcısı oluyomuş bu aralar daha iyi anlıyorum bunu
inşallah sizinde yolundadır herşey ve gönlünüze göre olur
merhaba bayanlar ben de burası da seneye yaza evlenecekelrdenim ve bu konu başlığındayım arkadaşlarla tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.Mayıs ayında kısmetse düğünüm.Bu arad mız mız canım aşk olsun bizi hepten boşladın sen düğünün yaklaştıkça meğer burdaymışsın yakaladım seni bize de bekelriz şekerim.
canımcım bende arada bir sizin topiğinize uğruyorum ve öyle güzel paylaşımlarda bulunuyosunuzki mutfak eşyaları olsun nevresimler olsun sizden çok faydalandım açıkçası a.s.
slm kızlar bugün nişanlımla görüştüm bana 3 aya kalmaz geliceğini işleri yoluna koyduğunu söyledi ..çok heycanlandım valla kısmette aralık yani kurban bayramından önce yada hemen sonra düğünümüz olucak inş...zamansızlık hakikaten zor ...herkez sorarken ne zaman ne zaman söylenecek bişey olmaması çok üzüzücüydü..annemlere söylediim bizde yavaşatan başladık hazırlıklara ........
şimdiden evimin hayalini kuruyorum ..hayali
bile güzel...herkeze mutluluklar
hüsnacım hadi şimdiden hayırlı olsun tatlım
tarihin belirsiz olmasının sıkıntılarını bende çok yaşadım ama zamanla halloluyo güzelim sıkma canını
e artık daha sık bekliyoruz senide kaydirigubbakcemile5
kızlar delı olacam valla delı olacam ya kaynanam gıtmıs evı kendı kafasına gore dosemıs ya perdelerı aldı hadı neyse dedık halı almıs avızelerı almıs sınırden elım ayagım tıtrıo ya sormadan herseyı yapmıs halletmıs ne bıcım bır kadın anlamadım gıttı erdemde onu savunuyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benimyaa seni anlıyorum ama malesef yapacak bişey yok ama sakın bu yüzden nişanlınla aranı bozma değmiyo inan zamanı gelince uygun bi dille anlatırsın ...