2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

jnaz köşe koltuk ları çok severim annemin evinde yıllardır kullanırız o kadar rahatki gelen misafirlerde çok memnun kalıyo inan güle güle kullan canım

jnaz köşe koltuk ları çok severim annemin evinde yıllardır kullanırız o kadar rahatki gelen misafirlerde çok memnun kalıyo inan güle güle kullan canım

çok sağol tatlım
bencede çok rahatlar özelliklede küçük odalar için ideal olduğunu düşünüyorum eşyayla çok boğmamış oluruz diye köşe takımında karar kıldık bizde

rainpori eşyaların çok güzel canım
agız tadıyla kullanmak nasip etsin Allahım
hayırlı olsun.

cok guzel koltuk esyların bende ole cıvıl cıvl olsun ıstıyordum evımı ama bırakmadılarrrrrrr

merhaba bayanlar ben de burası da seneye yaza evlenecekelrdenim ve bu konu başlığındayım arkadaşlarla tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.Mayıs ayında kısmetse düğünüm.Bu arad mız mız canım aşk olsun bizi hepten boşladın sen düğünün yaklaştıkça meğer burdaymışsın yakaladım seni bize de bekelriz şekerim.

oy sekerım unuturmuyum sızı az kaldıya buraya attım kendımıkaydirigubbakcemile5

kızlar delı olacam valla delı olacam ya kaynanam gıtmıs evı kendı kafasına gore dosemıs ya perdelerı aldı hadı neyse dedık halı almıs avızelerı almıs sınırden elım ayagım tıtrıo ya sormadan herseyı yapmıs halletmıs ne bıcım bır kadın anlamadım gıttı erdemde onu savunuyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

erdeme dedım senın aılenı sevmıyorum sevmıyecemde ama saygı gostermek zorundayım ve gosterıyorumda sabırımı tasırıyorlarrrrrrrr dedım bendemı aynısını yapıyım dedı bende sen benım aılemı sevmek zorunda deılsın ama saygı gostereceksın benım yaptıgım gıbı

iyi akşamlar kızlarr ben geldim :)
bugün çarşıdaydım gelinlik için takım aldım provaya giderken götürmem gerekiyormuş halıcıya uğradım biliyosunuz halıları beğenmiştim sağolsun görümcemler de eğer beğendiyse ordan alalım demişler aşkımda kredi kartını verdi tek çekim yaptık öyle oluncada biraz daha indirim yaptılar aşkımda madem indirimli oldu geri kalan senin istediğin gibi harca diyincede ipin ucunu kaçırdım sanırım :)
birde daha önceden avize falan almayı düşünmüyorduk nasılsa kira diye ama dün akşam netten baktım sağolsun aşkımda kırmadı ve avizelerimizinde siparişini verdik ...
yatak odasınıda yataş ın quadro yatak odası takımını beğendik ve aynı rengi ve modeli yaptıracağız tabi bazı eklemeler olacak bayramdan sonraki hafta teslim edecekler ...
herşey zamanla yoluna giriyomuş kızlar ya ve cidden rabbim evleneceklerin yardımcısı oluyomuş bu aralar daha iyi anlıyorum bunu
inşallah sizinde yolundadır herşey ve gönlünüze göre olur

canımcım bende arada bir sizin topiğinize uğruyorum ve öyle güzel paylaşımlarda bulunuyosunuzki mutfak eşyaları olsun nevresimler olsun sizden çok faydalandım açıkçası a.s.

hüsnacım hadi şimdiden hayırlı olsun tatlım
tarihin belirsiz olmasının sıkıntılarını bende çok yaşadım ama zamanla halloluyo güzelim sıkma canını
e artık daha sık bekliyoruz senide kaydirigubbakcemile5

canım benimyaa seni anlıyorum ama malesef yapacak bişey yok ama sakın bu yüzden nişanlınla aranı bozma değmiyo inan zamanı gelince uygun bi dille anlatırsın ...

kızlar ani bi kararla nisandan kasım düğününe transfer oldum beni de aranıza alın akıl verin ba-na nolurr

bunun bır buyuugunu bırde kucugunu aldım evıme sonunda bırı yatak odası ıcın bırıde mutfak ıcın

ay suan aklıma sadece eksık olarak vestıyer gelıo su model suanlık ceyız gozumun onunde yaaaaaa eksıkler bellı olmuo eve dızılmeyınce

bugun gıttık davetıyelerı bastırdık ucuz sade bırsey yaptık 300 tanesını 75 hallettık tanıdıklar sayesınde sadece kartlara para verdık bastırmaya fılan vermedık valla bu evlılık ısınde tanıdık olacak kardesım olmayınca ısler zor oluooooooo her yerde tanıdık bul ondan sonra evlenmek lazım :)

iyi akşamlar kıslar bende aranıza katılıyorum sonunda büyük şanssızlıklardan sonra bugün düğün salonu araştırdık 15 kasım uygun geldi ve yarın hayırlısıyla tutucaz inş.bu sefer aksililkler olmaz

hayırlı ugurlu olsun kasım gelınımız kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba.....ben geldim...nihayet ....karagöz ve husna aramıza hoşgeldiniz..kızlar yorgunluktan tüm vücudum dökülüyor,deterjanlardanda ellerim parcalandı (eldiven kullanamadıgımdan)...tüm evimin temizligi bitti,eşyaları yerleşti,kitaplarım ve özel eşyalarımı yavaş yavaş taşıyorum....perdelerim dikiliyor haftaya gelip takıcaklar...halılarımıda pier cardin den aldım halı piyasasına yeni girmiş ama süper halılar var tavsiye ederim..gelinligimi tamamlamışlar,dün aradılar,normalde 24 ündeydi provam ama benim kafamdaki soru işaretlerini bildiklerinden arayalım bir an önce gelip baksın demişler...muhteşem olmuş,inanmayacaksınız ama katologdakinden kat kat güzel olmuş....o kadar sevindim ki....davetiyeleride bayramda ve sonrasındaki hafta dagıtıcaz o da aradan cıkıcak...çok bişey kalmadı yani...hepinize kolay gelsin....mız mız sanada allah sabır versin güzelim,kaynana problemini ben o yokmuş gibi davranarak çözdüm tavsiye ederim....

ozicelcius canım ne kadar güzel herşeyin yolunda gitmesi inş bundan sonraki safhalar da gönlünce güzel bi şekilde geçer de hayırlısıyla evlenirsin.aayy sizin hazırlıklarınızı okurken ben heyecanlanıyorum ne güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…