saol cnm kolay gelsinn babam tekstille uğraşiyor maiyetine yapıyor bize tanidik stor güneşlik katlamalı perde 750-800 gbi bir fiyat çikiyor ALLAH şükür bu konuda biraz rahat ettik çok yordu bizi mobilya eşyalar
cleatin ilk defa duydum balon dedikleri perdelerimi öylese kullanıslı olmadığini söylerler
ama katlamalımalıyla normal perde arasında baya fark ediyor cnm inş cnm senın perdelerinde istediğin gbi olur
bahsettiğim perdeler ütü istemiyormuş canım yıkayıp direk pencereye asabiliyormuşun.
inş. istedim gibi alırım.
bgn gelinlik meselesini düşünmekten başım ağrıdı.düğünümüze daha var şubatta ama bi arkadaşın gelinliği var güzelde aslında onu mu alsam diyorum bi yandan da bi sefer giynicem kendim diktirtiyim diyorum yaa aff.nişanlım çok şükür sen nasıl istersen öle olsun diyo ama maddi meseleyi de düşnüp kıyamıyorum ona neyse inş bi karara varırım.belki de şimdiden gelinlikçileri dolaşmak ii bi fikir
çakır gözlü ekim gibi düşünüyoruz ama tarih salon tutulunca belli olur. istanbulda tabii boş yer bulabilirsek evet eşyaların çoğu bitti darısı bitmeyenlerin başına inşaallah :)[/QUOTE
çok sevindim canım eşyalarının bitmesine.
darısı bizlerin başına:)
inş cnm kesinlikle o perdeyi seç cok güzel bir perde organize tül cok güzel ama makineden çikinca çok kötü oluyor cnm