2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

saol cnm kolay gelsinn babam tekstille uğraşiyor maiyetine yapıyor bize tanidik stor güneşlik katlamalı perde 750-800 gbi bir fiyat çikiyor ALLAH şükür bu konuda biraz rahat ettik çok yordu bizi mobilya eşyalar

çok iyi bir fiyat canım
bakalım biz neyapacaz
bilğin vardır canım senin normal perdelerle şu cleantin falan diyorlarya onlarla katlamalı perdeler arasında fiyat farkı çokmu acaba.

ben aslında sadece mutfagımı katlamalı istiyorum
diğerlerini taçtan alacaz.
inş. hem istediğim gibi olur hemde ekonomik olur.

cleatin ilk defa duydum balon dedikleri perdelerimi öylese kullanıslı olmadığini söylerler
ama katlamalımalıyla normal perde arasında baya fark ediyor cnm inş cnm senın perdelerinde istediğin gbi olur

kızlar stor güneşlik katlmalı perde benimde hoşuma gidiyo özellikle salonda,ama kullanışlı değil diyolar,hele yıkandıktan sonra ilk günki gibi durmuyomuş,doğrumu ya?yıkanıyomu yoksa silinerek mi temizleniyo

slm kızlar bayadır bakamamıştım hepinizin hazırlıkları sürüyo anlaşılan kaydirigubbakcemile5 evimiz eylülün 19unda teslim olucak bize ondan sonrada artık yavaş yavaş kaba eşyaları yerleştiricez bu haftasonu kayınvalidemle gelinlik bakmaya gidicem inşaallah kafama göre bi gelinlik bulabilirim .2006 ocak ayından beri nişanlıyım artık sabrımız kalmadı çok sıkıntı çektik ama inşaallah değicek Allah nasip kısmet ederse yatak odası yemek odası beyaz eşyalarım ve oturma gurubum çekyatlarım kısaca büyük eşyalarım hazır perdeler ve halılar kaldı bide ufak tefek eşyalar onlarıda hayırlısıyla evi yerleştirdikten sonra halledicez.kayınvalidemin bi tanıdığı varmış eve gelip ölçüleri alıp perdeleri istediğime göre dikcekmiş tek sorunum nikah işlemleri ve düğün mekanı onları da bi halledebilseydik baya bi yükümüz hafifliycekti.Nişanlımın da bu aralar işleri çok yoğun izin problemi var senağlama benimde aynı şekilde bu nikah işleri için filan resmi bi izin süresi filan yokmu ya çalışanlar için nişanlım bide haftasonlarıda mesai ye kalmak zorunda kalıyo çok sıkıldı. klava: Bende düğünün ne zaman die soru soranlardan çok sıkıldım artık bir an evvel gözümü açıp kapıyım evimde eşimle oluyum istiyorum düğün salonları istanbulda ne durumda hiç bakamadık ekim ayında çok yoğunmu CADIARZU

kızlar benım ekımde olucak dugunum bazı nedenlerden dolayı nisan ayına ertelendı haberınız olsun.

senin düğünün nezaman rainofbri
bizimki aralıkta şimdiden tuttuk.
ben adanayım istanbulu bilemiyorum tabi.

senin hazırlıklar bayagı bitmiş olmuş.
inş. istediğin tarihde bulursun canım.

cleatin ilk defa duydum balon dedikleri perdelerimi öylese kullanıslı olmadığini söylerler
ama katlamalımalıyla normal perde arasında baya fark ediyor cnm inş cnm senın perdelerinde istediğin gbi olur

bahsettiğim perdeler ütü istemiyormuş canım yıkayıp direk pencereye asabiliyormuşun.
inş. istedim gibi alırım.

merhaba kızlar nasılsınız bizim ev hemem hemen tamamlandı biz mi acele ettik bilmiyorum ama 2 ay önceden ev tuttuk anca yerlesiyo insan bi arkasım var onlarda evlencek daha evi tutmamıslar ya onlar rahat ya biz cok telaslıyız gelinliğimi sonunda buldum hazır bi model ama gelin sacına taktım yine bu aralar bir türlü bulamıyorum istediğim gibi bi yer kuaför sacınızı acık mı bırakcaksınız topuz mu

çakır gözlü ekim gibi düşünüyoruz ama tarih salon tutulunca belli olur. istanbulda tabii boş yer bulabilirsek evet eşyaların çoğu bitti darısı bitmeyenlerin başına inşaallah :)

bgn gelinlik meselesini düşünmekten başım ağrıdı.düğünümüze daha var şubatta ama bi arkadaşın gelinliği var güzelde aslında onu mu alsam diyorum bi yandan da bi sefer giynicem kendim diktirtiyim diyorum yaa aff.nişanlım çok şükür sen nasıl istersen öle olsun diyo ama maddi meseleyi de düşnüp kıyamıyorum ona neyse inş bi karara varırım.belki de şimdiden gelinlikçileri dolaşmak ii bi fikir

cnm bence hiç dolaşıp kafani kariştirma düğüne yakın giyerek karar ver benım öyle oldu begendiğim resimlerdekiler hiç hoş durmadıı hiç tahmin etmediğim model çok güzel durdu kolay gelsınn

inş cnm kesinlikle o perdeyi seç cok güzel bir perde organize tül cok güzel ama makineden çikinca çok kötü oluyor cnm

evet canımütüyü pek sevmem
perdeleriseçerken dikkat edecemütüistemeyenleri alayımdiyorum
ama bakalım hangisi olursa.

valla kızlar perdelerimi internette baktım bi kaç modele ona göre beğencem büyük ihtimallede korniş li olmuycak çünkü bende nişanlımda perde takmakdan nefret edioruz kaydirigubbakcemile3

MUTFAK ICIN ALDIGIM SEYLER YESIL YESIL:icecream:

SUPURGEM VE UTUM

ha sekerler bırde duvak modelımı koyuyum yanı fıkır olsun
fıyat olarak 150 mılyon sadece duvak cokkkkkkkkk ya cokkkkkkkkkk

sız ne guzel perde secelım fılan dıyorsunuz benım kaynanamda gıtmıs benden habersız perde almıs eve takmıs bıle hıc ama hıc sormadan bırde gelmıs ya herkes beegendı demesınmı sankı onlar oturacak allahım ya bu kadın benı oldurecek-tatlicadiarzu-

bu tarz bırseyı ank nerd ebulabılırm kızlar sahte olacak tabııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…