2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Kizlar selamlar
nasilsin bakalim ??
oh ohh el çiçekleri, nikahlar, salon tutmalar, hepiniz bir telastasiniz ne guzelllll
bu arada, bizim esyalar bu cumartesi geliyormus
yani bu haftasonu ev doseme, çeyiz goturmekle mesgul olacagiz
artik geri kalan esyalari da haftaya aliriz
allahim...hepimize huzurlar ver Rabbim, son aya girdik, degisik degisik duygular içerisindeyiz
ha bu arada jnazcim benim kayinvalidemde bir anlayisli, bir iyimsel davraniyor anlatamam sana
ama ben samimiyetine inanmiyorum
vede artik çok geç zaten
en guzel aylarimi zehir etti
artik sadece saygi var benden tarafi...
insallah evlerimiz cici olacak
bugun dugun salonumuzu susleyecek olan dekorcu kizlar aradilar beni, haftaya randevumuz var, bakalim hangi renklerde sekillerde karar verecegim )
hadi kolay gelsin fistiklar, optum ben hepinizi

teşekürler canım
1 hafta canım 3 gün kan tahlillerinin sonucunu bekledik
sonra istediğimiz günü söyledik öyle yani.
evet oda nikahı.
siz nezaman düşünüyorsunuz canım.

canım kısmetse düğün 26 ekimde,nikah tarihini daha düşünemiyoruz,eşyaları yeni yeni almaya başladık,belki düğünden önceki hafta yaptırırız.oda nikahındada sıra yoktur heralde.düğün salonunu bulana kadar göbeğimiz çatladı.ekim full doluydu.

Kızlar merhabaa
Nasılsınız epeydir uğrayamıyordum ama görüyorumki hazırlıklar bayaaa bi ilerlemiş Eh tarihler yaklaşınca bu hız normal tabi.
Sonunda bende tarihimi netleştirdim; 16 Kasım. Tarih netleşine daha bi panik oldum itiraf edeyim daha önce baya bi rahatken şimdilerde endişeli bi tipe döndüm. Bir sürü iş var yetişecek mi yetişmeyecek mi telaşı. Şu sıralar ev ve gelinlik işine konsantre oldum. Daha milyon tane şey var böhüüüü kafamçokkarıştı

inş. sorunsuz halledersiniz canım.
bizde kurban bayramı sonu olunca istediğimiz tarihte bulamadık bir gün öncesi tarihi tuttuk.

kaynanamı hiç takmıyorum
bir konuşkanlığımda yok aslında
kendi halinde bir kadın ya
buzamanda tüm ailelerde olduğu
gibi biraz para işine kafasını çok yoruyor
düğün maliyetini nasıl ucuza getiririz diye
onuda normal karşılıyorum
herkes maddi sorun yaşıyor.
ben böyle mutluyum beni üzmeyi başaramıyacakk.

canlarım gelın cıcegım

abımın sevgılısı yaptırdı hedıye olarak gonderdı :)

mız mız çiçegin çok güzelmişş bende kararsızım canlı yaptırsan ıkı gün sonra atılicak karar veremedim daha

herkeze meraba kızlar bizim hazırlıklar bıttı sayılır bı halılar kaldı perdelerde dikiliyor şu evı bir yerleştirsek çok rahatlıcaz hepinize kolay gelsin tarıh yaklaştikça stres basiyoryasakkelime

merhaba kızlarr
bugün mutfak masa ve sandalyesi bakmaya çıktım ama kararsız kaldım cam olanlardan istiyodum ama mutfağım küçük olduğu için çok fazla yer kaplayacağını düşündüm katlamalı mobilya masalarda pek hoşuma gitmedi açıkçası bende almadım bakalım haftaya tekrar bakarız artık
mobilya konusuna gelincede yetişmez diye yaptırmaktan vazgeçtik hazır bişey alacağım artık sevgili nişanlım karar değiştirmezse tabi
coconutcum kayınvaldem baktıki böyle yaparak oğlunu kaybediyo o yüzden tavır değiştirdi bence :) bide bugün beni şikayet etmiş aşkıma arayıp sormuyomuşum ne zamandır :)
çakırgözlüm hayırlı olsun tatlım ne güzel nikahınızda kıyılmış ömür boyu mutluluklar şimdiden
yaralım canım bak ne güzel rayına girmeye başladı herşey inşallah bundan sonrasıda böyle devam eder.kayınvalde konusunda da haklısın tatlım o kadar sıkıntı yaşattıktan sonra şimdi istedikleri gibi iyi olsunlar samimi gelmiyo malesef...
dirimcim sağol tatlımm

lady cim hadi hayırlı olsun seninde ne güzel bundan sonrası tatlı telaşlar artık ...
ecev cim aynı stres bende de var tatlım garip bi duygu aynı zamanda hani insan sevinse mi üzülsemi heyecanlansamı bilmiyo ...

kızlarya benim sevgili nişanlım bi tane salon takımı beğenmiş ama kendisiyle zevklerimiz hiç uyuşmuyo şimdi gönderdi bana resmini bende pek hoşuma gitmedi diyincede sende benim beğendiğim hiçbirşeyi beğenmiyosun diyip tavır yaptı baya bende tamam gelince bi bakarım dedim
resimleri göstereyimde sizde bi yorum yapın olur mu

cnm cıcek canlı deıl

of kızlar 27 gun kaldı ama ben ramazan nedeyıle ve su dogum konrol hapı yuzunden sankı dahada sıstım gıbı hıssedıyorum ne yapacam bılmıyorum bu ılac vucutta su topluyormus sımdı bırakamamda of offff

of kızlar 27 gun kaldı ama ben ramazan nedeyıle ve su dogum konrol hapı yuzunden sankı dahada sıstım gıbı hıssedıyorum ne yapacam bılmıyorum bu ılac vucutta su topluyormus sımdı bırakamamda of offff

canım benimya takma kafana diyeceğim ama bende aynı durumdayım kendimi felaket şişmiş hissediyorum bu cumada gelinlik provasına gideceğim nasıl olacak bilmiyorum
doğumkontrol hapına başlayalı ne kadar oldu canım bende bi ara kullanmayı düşünüyodum ama kilo yaptığını okuyunca vazgeçtim birde sanırım düğünden 2 ay önce başlamak gerekiyormuş

lady cim hadi hayırlı olsun seninde ne güzel bundan sonrası tatlı telaşlar artık ...
ecev cim aynı stres bende de var tatlım garip bi duygu aynı zamanda hani insan sevinse mi üzülsemi heyecanlansamı bilmiyo ...

evet cnm ya cok tuaf bir duygu bu bu arada salon takımı güzel ama hem iskeleti hemde kumaşi parlak olunca boğmuş biraz oturma minderlerini farklı bir renkte yaptırırsan çok güzel olur :1hug:

cnm cıcek canlı deıl

ibende oyüzüden dedım cnm kararsızım die çiçegin çok güzel hemde kalıcı olur ama diğer türlüde ıkı gün sonra atılıp gidicek kararsız kaldım

mızmız hepimiz aynı durumdayız galiba bu arada bu doğum kontrol hapı bendede şişkinlik stres yaptı tek sevindiğim sivilcelerim kaybolduukaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
cnm ama bende dogum kontrol hapı asırı sıvılce yaptı yaaaaaa bırakmakda olmuo sımdıııı delı olacam sıvılceler morelımı cok bozuooo surda 27 gun kaldı suratım delık desık of gecn ayın 31 de kullanmaya basladım yanı bır ay onceden kullanmıs oluyorum normalde ıkı ay onceden kullanmak lazımmıs en ıyısı oymus ama unuttum ben son bır ay aklıma geldı sıvılcelerımı ne yapacam bılmıyorummmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet cnm ya cok tuaf bir duygu bu bu arada salon takımı güzel ama hem iskeleti hemde kumaşi parlak olunca boğmuş biraz oturma minderlerini farklı bir renkte yaptırırsan çok güzel olur :1hug:

canımcım bende öyle düşündüm aslında ve zemin rengi hoşuma gitmedi artık uygun bi dille anlatmak kaldı aşkıma bakalım yarın kısmetse iftara geliyolar kataloğuda getirecek orda daha net görürüm artık
sağol ayrıca Şeniz

çok sevindim canım.
canım bütün odalarının perdeleri nekadar tuttu canım.

ekimde bizde verecez inş.
kolay gelsin

canım ben kullanmaya başlamadım ama
ilk ay kullanımında sorunlar oluyormuş bünye alışıyormuş diye biliyorum.
umarım düzelir.

senin düğününede çok az kaldı ya.
bak ben heyecanlandım şimdi.

mızmızcığım adına üzüldüm ya.bildiğim kadarıyla 2 hafta içinde şişkinliklerin inmesi gerekiyo.senin 2 hafta oldu galiba.ben hiç başlamadım düşün vay halimekafamçokkarıştı
sevgili nişanlım korunacak,daha doktorada gitmedim belki doktor hap verecek ilk gece için,inan varya kafam çatlıyo sürekli bişeyler düşünüyorum.daha lens alacağım felan filan.gözlük kullanıyrumda herşeyi sona attım.eşya desen kararsızım,hım jnazçığım koltukların rengi çok koyu gibi,salonu karanlık gösterebilir.bide mikrofiber diye bir kumaş varmış leke tutmayan güzel diyolar.koltuğun kumaşınada dikkat edin derim.daha almadım ama mikrofiber yada kadife düşünüyorum.renk olarak da kırmızı yada krem...
bide kızlar ya sanki giderek zayıflıyo gibiyim.stresten sanırım.mızmızcığım sivilce olayından bende korkuyorum,inşallah düğün günü artmazlar:Saruboceq:.sen yinede yediklerine dikkat et,yağlı yememeye çalış.bide Allahım inşallah gözüm lense alışır,düğünde naparım yoksa,kızlarrrrr düğünüme 46 gün kaldı 50 bile değil.imdattttttttt

çok sevindim canım.
canım bütün odalarının perdeleri nekadar tuttu canım.

ekimde bizde verecez inş.
kolay gelsin

saol cnm kolay gelsinn babam tekstille uğraşiyor maiyetine yapıyor bize tanidik stor güneşlik katlamalı perde 750-800 gbi bir fiyat çikiyor ALLAH şükür bu konuda biraz rahat ettik çok yordu bizi mobilya eşyalar

jnaz cnm inş herşey istediğin gibi olur halledersin mobilyayi kafan rahat eder

mızmız sıkıntıdan strestende olabilir gül suyuyla temizle cildini..üzülme cnm hap düzene sokar hanıgi hapı kullanıyosun??ben yasmin kullanıyorum

Son düzenleme:

negüzel ya az kalmış stres yapmakta haklısın ama dirimcim.
stresten zayıflıyor olabilirisn canım.
insan heyecandan pek birşey yiyemiyorki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…