2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

benim kaynanamda öyle çok rahat bir kadın
biz nikah yapacaz onlar tatillere gitti
ama ben onlara alıştım
bakıyorumda diğer çoçuklarına karşıda öyleler
mesafeliler
bundan dolayı anlayışla kaşılıyorum yaptıkları herşeyi
yaşamları böyle
çoçukları hep halletmiş işlerini düğünlerini
kadın alışmış tabi.
çok şükür en azından alıma satıma karışmıyor.
hiç birşeye karışmadığı gibi.

heyecanla bekliyorum gelinlik resimlerinizi arkadaşlar.

hayatım iyide insan meraktamı etmez...ne yapılıyo,nasıl yapılıyor diye....hiçççççç....sanki komşunun cocugu evleniyoooor:icecream:....kadın rahat:kahve:...(benimki yani)

ya bunlara pes diyorum artık:uhm:......al birini vur ötekine.:eek:klava:..

evet canım görüşemiyoruz bayadır...ankaradan sonbahar gelinleri bi ara toplanalım canım ya...şu işler bi bitsin....bi ara ayarlayalım,görüşelimŞeniz....:teytey:

evet evet goruselım kızlar ben etlıkdeyım valla ıyı olur

mrblar hepimizde aynı heycean ve tatlı telaşların olması negüzelya inşallah bir ömür boyu mutlu,huzurlu,sağlıklı sıhhatli yuvalarımız olur..benimde düğünüm 1 KASIM cumartesi akşamı çook heycanlıyım aynı zamanda telaşlı..)) geçen cumartesi mobilyacıları filan gezdik fikir edinelim diye ama birtürlü karar veremiyorumya gezdikçe dolaştıkça kafa karışıyo birsürü çeşit ve model var şaştım kaldım ama salonu klasik oturma odasını spor renkli cıvıl cıvıl yapmayı düşünmeye başladım:)) arkadaşlar size bişey sorucam bu sene gelin saçlarında ne moda saçıma taç mı taktırsam,çiçek mi yoksa sade duvak mı olsa aralarında küçük taşlar karar veremiyorum siz ne düşünüyosunuz gelin başı olarak..??

ben tac aldım bırde gupurlu duvagım var bakalım nasıl olacak ıkısınıde yaptırcam sole havalı topuz olsun ıstıom

hayatım iyide insan meraktamı etmez...ne yapılıyo,nasıl yapılıyor diye....hiçççççç....sanki komşunun cocugu evleniyoooor:icecream:....kadın rahat:kahve:...(benimki yani)

aynı canım ya benimkide öyle
rahat kadın
geçen bize geldiler annemle oturdular
hiç bizle ilğili konu açmamış anneme
başka başka şeyler konuşmuşlar

herkes kendine yakışanı yapar neyapalım.

mız mız gelinlik çok güzel canım
saate bence kesin birşey der kaynanan
kolay gelisn canım.

mız mızcım kına elbisene bayıldım özellikle göğüs dekoltesine kaparttırmasan süper olurmuş ama bir de üstüne istediğin saati taktırırsın, alın size kaynanayı çıldırtmanın yolları:)
jnazcım hayatım maalesef bazı anneler oğullaını paylaşamıyorlar eminim seninle ilgili değildir kayınvalidenin tavırları genel olarak oğlunun başak birine değer vermesini çekemiyordur. özicelcius canım senin durumunda da kayınvalidenin tavrının sebebini bilmiyorum ama boşvereceksin en iyisi o mesafeli olmak her zaman daha iyi, hem böylelikle evlendikten sonra da hiçbirşeyine karıştırmazsın. gerçi seni de anlıyorum insan böyle zor zamanlarda destek anne gibi sıcaklık bekliyor ama maalesef hem eşimizi hem de ailesini aynı anda seçemiyoruz.
Bana sorarsanız benimkiler içten ama hiç yol yordam bilmiyorlar belki de işlerine gelmiyor, hiçbir sorumluluğun altına girmek istemiyorlar kısacası bize dokunmasanız diyorlar, ama sıcaklık konusunda sıcak kızım canım bir garip ben de anlam veremiyorum.
Bu konuda çakırgözlü seni takdir ediyorum en azından kafana takmıyorsun.
Ankaralı kızlar buluşma fikri çok hoş, buluşalım görüşelim.

cocount :;

neyapayım canım belli bir kötülükleri bir lafları yok bana karşı
sadece ilğisizler
diyorum ya kaynanam 3 oğlunuda öyle evlnedirmiş
herkes kendi yapmış misafir gibi geçmiş oturmuş.

birde ben onların yanına gelin gidecem onlardan başka tanıdığım olmayacak
nasıl yapayım her heraketine gocunacak olursum kendime yaparım.

hayatta herşey dörtdörtlük olmuyor nişnalımı çok seviyorum çok anlayışlı
anneside azıcık alakasız olsun.

biliyorum bana karşı değil bu hareketleri kişilği öyle.

çakırgözlü haklısın canım ben de bir şekilde sineye çekebiliyorum ne yapayım görgüsü bu kadar diye ama annem çok takıyor üzülüyor. ben de duruma göre davranmaya çalılşıyorum onlar bana yapmazsa ben de onlara yapmam bekleyemezler benden fazla birşey diyorum. Sen uzağa da gidecekmişsin dikkatli ol bence kendinden fazla verme çok iyi niyetlisin anladığım kadayıyla. insan sürekli kendinden veremez karşındaki büyüğün dahi olsa

cnm varmı pekı senın apartmanda kıralık hala hem gorusuruz aynı bınada ıkı yenı gelınnn ne guzel olur bızde baktık o cıvarlarda hatta kontrat bıle yapmak ıcın gıttık ama evın bır suru kagıt ıslerı cıktı vazgectık

:1no2:ayy canım ne güzel olurdu valla olsa ama yok be tatlım apartmanda yok ama çevresi boş ev dolu sen yine o tarflara bak bence ev çok mutlaka çıkar size uygun bişeyler aynı apartmanda olmasakta yakın oluruz ne güzel olur

KIZLAR BU TOPLANMA İŞİDE ÇOK GÜZEL Bİ FİKİR OZİCİM ŞU TELAŞLARI Bİ ATLATLIM BÜTÜN ANKARALILAR ŞÖLE Bİ TOPLANALIM:1hug:

çakırgözlü haklısın canım ben de bir şekilde sineye çekebiliyorum ne yapayım görgüsü bu kadar diye ama annem çok takıyor üzülüyor. ben de duruma göre davranmaya çalılşıyorum onlar bana yapmazsa ben de onlara yapmam bekleyemezler benden fazla birşey diyorum. Sen uzağa da gidecekmişsin dikkatli ol bence kendinden fazla verme çok iyi niyetlisin anladığım kadayıyla. insan sürekli kendinden veremez karşındaki büyüğün dahi olsa

kaynanamın diyorum ya hiç bir kötülüğü yok bana
okuyorum arkadaşlarınkini
begenmemeler,aldıklarını yakıştırmamalar falan
hiç öyle şeyleri yok.
ama kadın ben çoçuklarımı okuttum iş sahibi ettim diyor geriisne karışmıyor.

beni ezmeye çalışacak insanlar değil.

buğün nişanlım kan tahlillerini almış bir sorun
çıkmamış
pazartesi nikahımız kıyılabilir.buğün gün alacak inş.
özledim ya aşkımı ben :):)

KIZLAR BU TOPLANMA İŞİDE ÇOK GÜZEL Bİ FİKİR OZİCİM ŞU TELAŞLARI Bİ ATLATLIM BÜTÜN ANKARALILAR ŞÖLE Bİ TOPLANALIM:1hug:

kıskandım sizi ya bend ekatılmak isterdim
ama ben çok uzaktayımmm::KK43:

toplanalım ankaralı güzeller ama dersenizki evlerimize yerleşelim öyle toplanalım o da olur.
wala uzaktaki arkadaşlar da ankaraya yolu düşerse eğer misafir etmekten mutluluk duyarım.

toplanalım ankaralı güzeller ama dersenizki evlerimize yerleşelim öyle toplanalım o da olur.
wala uzaktaki arkadaşlar da ankaraya yolu düşerse eğer misafir etmekten mutluluk duyarım.
evet hayatım aynı öneride bende bulundum....bekleriz....
inş. canım çok isterim.
ben hataya gelin gidecem
ankara biraz uzak gözüküyor
belki kısmet olur.
hayatım dünya küçük ...kiminle nerde ne zaman karşılaşılacagı belli olmaz...belki yolun düşer....bekleriz...ev cok....ben yoksam ela evde o yoksa mız mız kesin evde....kaydirigubbakcemile2

kızlar aslında bayadır benim aklımda ama kendi telaşım bitmediki...herşeyimiz tamamlansın bi toplanalım...

kzılar şu çagrımı bi yapayım...."SONBAHAR ANKARA GELİNLERİ" dügün hazırlıklarımızı tamamlar tamamlamaz buluşuyoruz....dügünlerden sonrada kış oturmaları yaparız....bayadır aklımdaydı ve konuyla ilgili topik acacaktım ama biz bizeyiz gerek yok diye düşündüm.....bu çagrı ankaraya gelin gelicek arkadasları ve sonbahar gelini olan yolu ankaraya düşen tüm arkadasları içeriyor....hepinizi öptümmmmm...

ozicelcius çağrına katılıyor gönülden destekliyorum. kış oturmalarına başlayalım.

Arkadaslar,
hepinizi çok çok ozledim ama bi turlu yazma firsatini bulamadim
soyle bi sayfalari gezindim,
kaynanadan bahsedilmis, ahh ahh..içimi bi doksem suralara allahim yarabbim...
hem ilgisiz, hem fesat, hem kiskanç, hemde su son gunlerde beni iyice soguttu, ailemide soguttu, hatta bi o degil eside,...offffffff
hazirliklarimin devamini, gelinligimi, fotosunu hepsini pazartesiye birakiyorum cunku firsatim olmadi babamdan dolayi biliyorsunuz
bende bu arada....jinekologa gittim...dogum kontrol hapi istemeye, ve gittigimde kotu bir surprizle karsilastim, iki yumurtaligimda da kist varmis maalesef,
4 hafta sonra yine randevum var, tekra rekografi çekilecek, bakalim dogum kontrol hapim kistleri yok edecekmi...insallah duserler ameliyat olmak istemiyorum kizlar...
:-((

yaralım geçmiş olsun bence moralini bozma çok arkadaşım var benim kist yüzünden ilaç içen, ilaçla tedavi olabiliyor umarım seninki de o cinstendir. iyi düşün iyi olsun güzelim hastalığı sakın kendine yakıştırma

ozicelcius çağrına katılıyor gönülden destekliyorum. kış oturmalarına başlayalım.
başlayalım hayatım....
Arkadaslar,
hepinizi çok çok ozledim ama bi turlu yazma firsatini bulamadim
soyle bi sayfalari gezindim,
kaynanadan bahsedilmis, ahh ahh..içimi bi doksem suralara allahim yarabbim...
hem ilgisiz, hem fesat, hem kiskanç, hemde su son gunlerde beni iyice soguttu, ailemide soguttu, hatta bi o degil eside,...offffffff
hazirliklarimin devamini, gelinligimi, fotosunu hepsini pazartesiye birakiyorum cunku firsatim olmadi babamdan dolayi biliyorsunuz
bende bu arada....jinekologa gittim...dogum kontrol hapi istemeye, ve gittigimde kotu bir surprizle karsilastim, iki yumurtaligimda da kist varmis maalesef,
4 hafta sonra yine randevum var, tekra rekografi çekilecek, bakalim dogum kontrol hapim kistleri yok edecekmi...insallah duserler ameliyat olmak istemiyorum kizlar...
:-((
yaralım üzülme bitanem ya...gecer inşallah olumlu düşün....

X