2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

jnaz tatlım hoşgeldin...geçmişi okuduysan gecen günlerde seni çok aradım canım ya.....aldıgın herseyi güle güle kullan,içine sinerek kullan canım...rose25 aslında tayin içindi ama gerek kalmadı aşkımda görev degişikligi oldu o ankaraya geldi....yerimdeyim yani....umarım seninde hersey gönlünce olur canım...uzak bi yere gidiyorsun,gurbete,gerci gurbetin uzagı yakınıda olmaz ya...zor valla canım ya allah kolaylık versin,bende kocaman öptttttttt...çakırgözlü 1 hafta sonra burada olmak biraz zor hayatım be....ama senin için yaparız bişeyler....

canım benimyaa hoşbuldum bende hergün sizinle sohbet etmeye paylaşmaya alışmıştımya öyle büyük boşluk hissettimki ama çok şükür burdayım yine
inşallah ağız tadıyla kullanırız eşyalarımızı tatlım önemli olan o...
sen nasılsın güzelim nasıl gidiyo hazırlıklar biliyomusun biz hala balayına karar veremedik bi türlü aşkımla ortak noktada buluşamıyoruz sanırım düğün olacak biz hala nereye gideceğimizi tartışıyo olacağız :)

hayatım cok gecmeden ayarlayın bi yerler...yer bulamayabilirsiniz....benim hazırlıklar tam gaz...evimin tadilatı bitti zaten biliyosun,temizlikte yapıldı,parca parca büyük eşyalar giriyor ve yerleştiriyoruz....gelinlikte ayın 1 inde provam vardı gittim,henüz işlemeler yok ortada tabi ki,ikinci provamda 24 ünde bakalım ne olcak...onun dışında aynı...kayınvalidemler yemege geldi ramazanın ilk günü kadın yine aynıydı malum....oturdu oturdu gitti,ilginçti yani...

offffffffff ya bır turlu ev bulamıyoruz bır evımızı bulsakda esyalarımın fotolarını koysammmmmm ama erdemın aılesı saolsun her baktıgımız eve bır kulp buluyorlar

kızlar ank olan arkadaslar bız yenı bına kıralık arıyorz 400 /425 cıvarı ust katlarda etlık ve cıvarı varsa bıldıgınız yardımcı olursanız sevınırm

mız mız bende yenimahalledeyim canım yani ailem orda...yenimahalle civarı istersen bakabilirim....

mız mız güzelim ben de ankaralıyım ancak dikmen civarında oturuyorum, ancak o miktara bu civarda yeni ev bulmak zor. ben sana eryamanı tavsiye ederim biraz uzak ama eğer çok karışan bir kaynanan varsa düşün derim.

hayatım cok gecmeden ayarlayın bi yerler...yer bulamayabilirsiniz....benim hazırlıklar tam gaz...evimin tadilatı bitti zaten biliyosun,temizlikte yapıldı,parca parca büyük eşyalar giriyor ve yerleştiriyoruz....gelinlikte ayın 1 inde provam vardı gittim,henüz işlemeler yok ortada tabi ki,ikinci provamda 24 ünde bakalım ne olcak...onun dışında aynı...kayınvalidemler yemege geldi ramazanın ilk günü kadın yine aynıydı malum....oturdu oturdu gitti,ilginçti yani...

bende aşkıma öyle diyorum tatlım bakalım hayırlısı artık...
ne güzel eşyalarda gitmeye başlamış benimde köşe takımımı yerleştirmişler diğerleri içinde beni bekleyin dedim bidaha iş olmasın diye kısmetse 16 eylülden sonra sakaryada olacağım bayrama kadarda kalmayı düşünüyoruz devremülkümüz var kuzulukta o arada da evime gider gelir eksikleri tamamlarım diye düşündük ...
gelinliğinin astar kalıbını mı denedin yoksa kumaşlı olanımı canım ama en azından bişeyler çıkmıştır ortaya ay inşallah içine siner ...
kayınvalden hakkında yorum yapamayacağım canımcım ne yapmaya çalışırlar bilmemki
biliyosun aynısından bende de var ve hatta yeni bişey söyleyeyim ramazanın ilk günü evi aramış ben yoktum annemlerle konuşmuş hiçbir şekilde düğün lafı yok yine ve yengem ne zaman geliyosunuz diye sorunca da belli olmaz bayrama gelemeyebiliriz demiş ve bayramdan sonraki haftada düğünümüz var biliyosun
aşkımda konuşmuyo annesiyle geçenlerde tartışmışlar ve aşkımın üstü kapalı anlattığına göre kadın oğlunun evlenmesini istemiyormuş :1shok: benimle mi alakalı diye sordum aşkımda hayır kim olursa olsun farketmiyo onun için diyo ve inan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım biliyosun biz hazırlıklarımıza devam ediyoruz ablaları evle ilgileniyo hatta perdeleri orada yaptıracaktık vazgeçtiler sen istediğin yerde yaptır ama gelirken getir asalım dediler ve hala kayınvaldem ne zaman geliriz belli değil diyo ...
canımyaa başını şişirdim bende bir dokun bin ah işit gibi oldu :çok üzgünüm:

mız mızcım inşallah bir an önce gönlünüze göre bi yer bulursunuz canım ...

offffffffff ya bır turlu ev bulamıyoruz bır evımızı bulsakda esyalarımın fotolarını koysammmmmm ama erdemın aılesı saolsun her baktıgımız eve bır kulp buluyorlar

kızlar ank olan arkadaslar bız yenı bına kıralık arıyorz 400 /425 cıvarı ust katlarda etlık ve cıvarı varsa bıldıgınız yardımcı olursanız sevınırm

MIZMIZCIM SELAM CANIM ANKARA ETLİKTE OTURUYORUM BENDE EVİMİZİDE ETLİKTEN TUTTUK ESERTEPEDE ARADIĞIN FİYATLARDA YENİ BİNA ÇOK CANIM ORAYA BAKMANI TAVSİYE EDERİM BİZDE ORDAN TUTUK YENİ BİNA VE EVİMİZ ÇOK GÜZEL:eek::nazar:

ÖZİCİM NASILSIN CANIM GÖRÜŞEMİYORUZ BAYADIR NE GÜZEL BAYAĞI AZALTTIN SENDE HAZIRLIKLARI GELİNLİĞİN UMARIM İSTEDİĞİN GİBİ OLUR TATLIM

JNAZCIM SEN NASILSIN TATLIM BALAYI KONUSUNDA BİZDE AYNI SİZ GİBİYİZ HALA Bİ PLAN YAPAMADIKkafamçokkarıştı

ne güzel eşyalarda gitmeye başlamış benimde köşe takımımı yerleştirmişler diğerleri içinde beni bekleyin dedim bidaha iş olmasın diye kısmetse 16 eylülden sonra sakaryada olacağım bayrama kadarda kalmayı düşünüyoruz devremülkümüz var kuzulukta o arada da evime gider gelir eksikleri tamamlarım diye düşündük ...
gelinliğinin astar kalıbını mı denedin yoksa kumaşlı olanımı canım ama en azından bişeyler çıkmıştır ortaya ay inşallah içine siner ...
kayınvalden hakkında yorum yapamayacağım canımcım ne yapmaya çalışırlar bilmemki
biliyosun aynısından bende de var ve hatta yeni bişey söyleyeyim ramazanın ilk günü evi aramış ben yoktum annemlerle konuşmuş hiçbir şekilde düğün lafı yok yine ve yengem ne zaman geliyosunuz diye sorunca da belli olmaz bayrama gelemeyebiliriz demiş ve bayramdan sonraki haftada düğünümüz var biliyosun
aşkımda konuşmuyo annesiyle geçenlerde tartışmışlar ve aşkımın üstü kapalı anlattığına göre kadın oğlunun evlenmesini istemiyormuş :1shok: benimle mi alakalı diye sordum aşkımda hayır kim olursa olsun farketmiyo onun için diyo ve inan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım biliyosun biz hazırlıklarımıza devam ediyoruz ablaları evle ilgileniyo hatta perdeleri orada yaptıracaktık vazgeçtiler sen istediğin yerde yaptır ama gelirken getir asalım dediler ve hala kayınvaldem ne zaman geliriz belli değil diyo ...

benim kaynanamda öyle çok rahat bir kadın
biz nikah yapacaz onlar tatillere gitti
ama ben onlara alıştım
bakıyorumda diğer çoçuklarına karşıda öyleler
mesafeliler
bundan dolayı anlayışla kaşılıyorum yaptıkları herşeyi
yaşamları böyle
çoçukları hep halletmiş işlerini düğünlerini
kadın alışmış tabi.
çok şükür en azından alıma satıma karışmıyor.
hiç birşeye karışmadığı gibi.

heyecanla bekliyorum gelinlik resimlerinizi arkadaşlar.

MIZMIZCIM SELAM CANIM ANKARA ETLİKTE OTURUYORUM BENDE EVİMİZİDE ETLİKTEN TUTTUK ESERTEPEDE ARADIĞIN FİYATLARDA YENİ BİNA ÇOK CANIM ORAYA BAKMANI TAVSİYE EDERİM BİZDE ORDAN TUTUK YENİ BİNA VE EVİMİZ ÇOK GÜZEL:eek::nazar:

cnm varmı pekı senın apartmanda kıralık hala hem gorusuruz aynı bınada ıkı yenı gelınnn ne guzel olur bızde baktık o cıvarlarda hatta kontrat bıle yapmak ıcın gıttık ama evın bır suru kagıt ıslerı cıktı vazgectık

Son düzenleme:
kızlar hanı kıza saat alınır ya ben begendım onlar aldı kaynanam bu modelı gorunce cok sınırlencek cunku benım gıyım tarzımı begenmıyormus hanfendı ona gore herdaım takımla gezmek lazımmıs hanım hanım olmak lazımmıs fılan fılan bende ınat su saatı begendım
B42.JPG
dugunde takacak bakalım suratı nasıl olacak :)

kına kıyafetım buna benzıo ama gogus kısmı bole acık deıl bırde su grı kısmı benım taslı bole gogus altı bakır taslarla suslenmıs tullu
436DD47EAF4B-9.jpg

kına kıyafetım buna benzıo ama gogus kısmı bole acık deıl bırde su grı kısmı benım taslı bole gogus altı bakır taslarla suslenmıs tullu
436DD47EAF4B-9.jpg

ekledigim resim demek senin kina kiyafetine benziyor hihoyyyt sevindim dogrusu..

ya ben senin gelinliginide merak ediyorum canim, kinada giyecegin kiyafetin ve gelinligin resimlerini ekleyemez misin buraya lütfen ?

ekledigim resim demek senin kina kiyafetine benziyor hihoyyyt sevindim dogrusu..

ya ben senin gelinliginide merak ediyorum canim, kinada giyecegin kiyafetin ve gelinligin resimlerini ekleyemez misin buraya lütfen ?

CNM GELINLIGIM SUAN ELIMDE DEIL ERDEMLER BOHCA ILE BIRLIKTE GETIRECEKLERMIS ADETLERI OYLEYMIS BENIM NERDEYSE IKI SENEDIR BEGENDIM BU GELINLIGI DIKTIRDIM

picture.php

Ama benim gozum su kiyafette kaldi kesk bir magazada filan karsilassaydim kesin bunu alirdim gerci benim aldigim da bu tarz kirmizi tullu filan ama gogus kismi pek icime sinmediiiii tullu bolle
abiye_modelleri_ve_abiye_resimleri_119.jpg

mrblar hepimizde aynı heycean ve tatlı telaşların olması negüzelya inşallah bir ömür boyu mutlu,huzurlu,sağlıklı sıhhatli yuvalarımız olur..benimde düğünüm 1 KASIM cumartesi akşamı çook heycanlıyım aynı zamanda telaşlı..)) geçen cumartesi mobilyacıları filan gezdik fikir edinelim diye ama birtürlü karar veremiyorumya gezdikçe dolaştıkça kafa karışıyo birsürü çeşit ve model var şaştım kaldım ama salonu klasik oturma odasını spor renkli cıvıl cıvıl yapmayı düşünmeye başladım:)) arkadaşlar size bişey sorucam bu sene gelin saçlarında ne moda saçıma taç mı taktırsam,çiçek mi yoksa sade duvak mı olsa aralarında küçük taşlar karar veremiyorum siz ne düşünüyosunuz gelin başı olarak..??

ya bunlara pes diyorum artık:uhm:......al birini vur ötekine.:eek:klava:..
ÖZİCİM NASILSIN CANIM GÖRÜŞEMİYORUZ BAYADIR NE GÜZEL BAYAĞI AZALTTIN SENDE HAZIRLIKLARI GELİNLİĞİN UMARIM İSTEDİĞİN GİBİ OLUR TATLIM

JNAZCIM SEN NASILSIN TATLIM BALAYI KONUSUNDA BİZDE AYNI SİZ GİBİYİZ HALA Bİ PLAN YAPAMADIKkafamçokkarıştı

evet canım görüşemiyoruz bayadır...ankaradan sonbahar gelinleri bi ara toplanalım canım ya...şu işler bi bitsin....bi ara ayarlayalım,görüşelimŞeniz....:teytey:

X