2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

benim heyecan yavaş yavaş başladı , dün gelinlik baktık inş bu pazara kadar gelinlik siparişini vermem gerek, geç kalmadan..2 ay var, ancak yetişir..ve bu hafta ev de bakıcaz inş bütcemize ve gönlümüze göre ev buluruz ,nolur dua edin arkadaşlar..

kızlar meraba inşallah bu hafta sonu bizde bakacaz büyük eşyalara,yemek odası,yatak odası,salona oturma grubu....hem yemek odası hem tv ünitesi nasıl olur bilmiyorum.Ev yok ortada :):)neyse hayırlısı.25 ekime kadar inşallah tamamlarız
canım bende 2 ay önceden vermiştim gelinlik siparişini.daha özene bezene yaparlar.aceleye getirme.
1.provada astar,2 provada gelinliğin üstü çıktı ortaya,bakalım 3.provda ne olacak.Ay inşallah istediğimiz gibi olur.buzmavisiydi sanırım.resmini koymuş saç modeli çok hoşuma gitti kızlar makyözü daha ayarlamadım.siz naptınız.daha boynuma inci alıcam.gerçeğini almak istiyorum fiyatları bayağı bi yüksek.ya kızlar siz siz olun ayakkabıyı benim gibi yüksek almayın provada yarım saat ayakta durdum.ayaklarım uyuştu.napim ayakkabıyı görünce kanım kaynadı.hı bide bişey sorcam ayıp olmassa saten gecelik almayı düşünüyorum.bir çok arkadaşım almışlar birkere giydik diyolar.fikrinizi alayın dedim:):)

Dirim'cim bende aldim saten gecelikten bi tane (yanliz ilk gece için degil)
daha kullanmadim ama bakalim nasil olur...çok cici ama..:-))

Hic_Kes'cim merak etme canim yuva kurani sever Rabbim, yardim ediyor her zaman, sakin telas yapma ve tadini çikar, herseyin olur zamanla

Rose25'cim aramiza hosgeldin, insallah istedigin tarih olur, allah simdiden mesut bahtiyar etsin

ozicelcius'cum, nasil geçti gelinlik provan ? anlat bakalim istedigin gibi oldu mu hersey ?
insallah olmustur guzelim, ben daha açmadim gelinligimi açicam bu haftasonu, pazar gunu :-)

sumak'cim, bende oyle dusunuyorum acaba bitecekmi hersey diye ama biter insallah
hiç bir sorun olmaz...yetistiririz...
benimde herseyim bu haftasonu belli olacak allahin izniyle

herkese kolay gelsin

rose25 hoşgeldin canım...yaralım güzel olmuş hayatım ya,begendim yani...ikinci provayı 24 eylüle verdi işlemeleri tamamlanacak bakalım sonuçta nasıl bişey olacak...sende ac şu gelinligini koy da bi görelim hayatım ya....

sağ ol cnm benim ...şu düğünüde bi atatsak selametle ...
bakalım nişanlımın iş durmuna göre ayarlıcaz tarihi ben kasım gibi istiyorum amam yılbaşından önce olsun artık cok uzun oldu 21 aydır nişanlıyızzzzzz
herkeze kolay gelsin öptümmmmmmmm

hakikaten sana cok olmuş canım ya:1shok:...bencede bir an önce evlenin....:teytey:

mrb kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı ramaznalar.
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler.

dün izinliydim nikah işlemi için kan verdik
sabah nüfüstan falan evrak aldım
öyleden sonrada kan verdik.
inş. bir sorun çıkmazda.
haftaya pazartesi yada salı nikahımızı kıyacaz.inş.

benim düğüne daha çok olduğu için gelinliği bakmaya başlamadım daha.
inş. ekimde başlıyacam.
kolay gelsinnn hepinize

nikah işlemleri ne kadar sürüyor canım 1 gününü alıyor mu mesela ..

nikah işlemleri ne kadar sürüyor canım 1 gününü alıyor mu mesela ..

şöyle canım evlilik dosyası alıyorsun kırtasiyeden onları dolduruyorsun
nüfüs cüzdanı süreti ve ikametgah alıyorsun
bunları alıp saglık ocagında kan testi yapılıyor kan testi 3 gün sonra geliyormuş
kan testi ve diğer evraklarla
beldiyeye gidiliyor istediğin zaman kıyıyorlarmış.
biz kan testinin sonucunu bekliyoruz şimdi.
perşembe belli olacak inş. sorun yoktur.
aklıma geldi birde nikah 8-11 arası kıyıyorlarmış belediye belki
burası küçük biryer olduğu için böyledir heryerde böyle değil galiba.

sen nezaman yaptırmayı düşünüyorsun nikahı canım.

cakır hayırlı olsun cnm ..benimde nikahım önce oldu ...şuan bi tek düğün kaldı
oda vize cıkınca ..vize de umarım bu kasıma kadar cıkar ..11 ay oldu hala haber yokkkkkkkkk

teşekür ederim canım
nişanlın şuan yurt dışındamı?
yurtdışına gelin gideceksin galiba
çeyiz işini nasıl yapıyorsunuz?

merhaba kıslar ne güzel hepimiz tam gaz hazırlıklara devam ediyoruz.
yeni gelen arkadaşlar da hepiniz hoşgeldiniz gerçi ben de yeniyim ama...
rose25 sen de hoşgeldin umarım belirsizliğin biran önce geçer seni çoook iyi anlıyorum benim de allerjim oluştu da belisizlik durumlarına
hic_kes im tabi biran önce karar verip diktirmeye başlaman senin faydana ancak 2 ayda da gelinlik olur merak etme istemediğin bir şey olmasındansa biraz geç olsun
özicelius umarım gelinliğin istediğin gibidir merak ettim wallahi bitsin de biran önce koy resimlerini
benim gelinlikle ilgili hiçbir girişimim yok bu arada sizi okuyunca biraz panik oldum:KK43:(

ya burada kıslar balayı için fikirlerinizi sormak istiyorum malum sonbaharda evleniyoruz gidilebilecek yerleri araştırdınız mı, paylaşırsanız sevinirim

ya burada kıslar balayı için fikirlerinizi sormak istiyorum malum sonbaharda evleniyoruz gidilebilecek yerleri araştırdınız mı, paylaşırsanız sevinirim

ben hiç araştirmadim canim
hatta benimki kişin olacagi için
13,12,2008
balayini ertelemeyi bile düşünüyoruz.
Genede kesin karar vermiş değiliz
umarim tam istediğin gibi bir yere gidersiniz..

şöyle canım evlilik dosyası alıyorsun kırtasiyeden onları dolduruyorsun
nüfüs cüzdanı süreti ve ikametgah alıyorsun
bunları alıp saglık ocagında kan testi yapılıyor kan testi 3 gün sonra geliyormuş
kan testi ve diğer evraklarla
beldiyeye gidiliyor istediğin zaman kıyıyorlarmış.
biz kan testinin sonucunu bekliyoruz şimdi.
perşembe belli olacak inş. sorun yoktur.
aklıma geldi birde nikah 8-11 arası kıyıyorlarmış belediye belki
burası küçük biryer olduğu için böyledir heryerde böyle değil galiba.

sen nezaman yaptırmayı düşünüyorsun nikahı canım.

18 ekim de hayatım..ikinci düğünüm de..
nişanlandıgımız gün evlenelim istedik .. akşam olucak bizimkisi ..yani memur düğüne gelicek inşallah :emir_bebek:

evet cnm nişanlım abd yaşıyor..valal hiç ceyiz götüremicem :a015:
tüm dantellerim kalıyo malesef...
sade giysi özel eşya götürebilcem cnm ..malum bavul da sınırlı

hayırlısı olsun canım.

gurbet ellere gelin gidecen yanii :):lepi:

rose25 canım ben şubatta nişanlandım,nisanda nikahım oldu,normalde dügün agustos 16 da olcaktı ama olamadı malesef....ekime kaldı.....coconut hayatım ikinci provayı 24 üne verdi işlemeleri falan tamamlanacak alır almaz koyucam ,güzel bişeyler cıkıcak sanırım....balayı içinde turla 7 gece "mısır"ı ayarladık...benim cok merak ettigim ve ilgilendigim bi ülkeydi böyle gitmek kısmetmiş...

Kızlar benımde 18 Ekım mobılyaları aldık uzun araştrmalar sonucu gelinliğide aldık ama daha damalığı alamadıkŞeniz

Kızlar benımde 18 Ekım mobılyaları aldık uzun araştrmalar sonucu gelinliğide aldık ama daha damalığı alamadıkŞeniz

hayırlı olsun canım
burda nekadar çok 18 ekimde evlenen arkadaşımız var ya
valla evlnedikten bir hafta sonra sizi burda görmek
istiyoruz.

18 ekim benim de kaydirigubbakcemile2

hiç bir şeyim hazır değil :nazar:

merhaba kızlarrr
günlerdir uğrayamadım laptopum abimdeydi yeni aldım
tabii bu süre zarfında boş durmadım :) kaç gündür çarşı pazar dolaşıyorum perdelerin siparişini verdik, bir takım daha salon takımı aldım , yatak odama yedek halımı aldım ,diğer halılar kaldı onları da sakaryaya gidince seçeceğim kısmetse
sizler nasılsınız hazırlıklar ne alemde yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişlera.s.
ozicelcius canımm mısır güzel bi seçim olmuş gelinliğinide merakla bekliyorumm kaydirigubbakcemile5

X