2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

günaydın kızlar nasılsınız.

ben idare eder.
yada aynı diyeyim.:)

Arkadaslar,
hepinizi çok çok ozledim ama bi turlu yazma firsatini bulamadim
soyle bi sayfalari gezindim,
kaynanadan bahsedilmis, ahh ahh..içimi bi doksem suralara allahim yarabbim...
hem ilgisiz, hem fesat, hem kiskanç, hemde su son gunlerde beni iyice soguttu, ailemide soguttu, hatta bi o degil eside,...offffffff
hazirliklarimin devamini, gelinligimi, fotosunu hepsini pazartesiye birakiyorum cunku firsatim olmadi babamdan dolayi biliyorsunuz
bende bu arada....jinekologa gittim...dogum kontrol hapi istemeye, ve gittigimde kotu bir surprizle karsilastim, iki yumurtaligimda da kist varmis maalesef,
4 hafta sonra yine randevum var, tekra rekografi çekilecek, bakalim dogum kontrol hapim kistleri yok edecekmi...insallah duserler ameliyat olmak istemiyorum kizlar...
:-((

yaralım canım kuzum benim geçmiş olsun bebem
önceden herhangi bir şikayetin varmıydı?
İnşallah ameliyata gerek kalmadan geçer gülüm
geçmiş olsun tekrar Şeniz

slm kızlar sonunda evımızı tuttuk etlıkden ıkı oda bır salon cok sevımlı guzel ev temızlık yapalımda esyalarımın fotosunu gosterıyım cnm

mız mız cım hayırlı olsun canımcım darısı başımıza bizde sincandan tutucaz kısmetse..

yaralımcım geçmiş olsun canım takma kafana inşallah ameliyata gerek kalmaz..

çakırgözlümcüm ramazan çok hızlı geçiyo iyimi kötümü bilemedim bende :uhm:

jnazcım canım halletmişsin yeni aldığın cicileride güle güle kullan.. diğer meseleleride kafana takma hallolur gider bence ısrar bekliyo senden duymak istiyo onun için üzerine basmıyor :teselli:

Son düzenleme:
merhaba kızlarr malum ramazan ya bi türlü fırsat bulamadım girmeye
nasılsınız inşallah yolundadır herşey
yaralım canımcım çok geçmiş olsun inşallah ilaç tedavisi işe yarar olumlu düşünmeye çalış
ozicelcius tatlımm biz elimizden geleni yapıyoruz artık kendileri bilirler diye düşünüyorum
çakırgözlüm canım bende senin gibi takmamaya çalışıcam artık çünkü olan bana oluyo
bu aradaa kızlar benim görümcemde ankarada yeni mahallede oturuyo bi bakarsınız ona gittiğimde bende katılırım aranıza ne güzel olurrr...

jnaz beklerim canım.....kayınvalide konusundada takmıyorum artık ya...bıraktım kendi haline....

mız mız cım hadi gözün aydın tatlım bundan sonrası su gibi akıp gider inşallahh...
ozicelcius tatlımm bende takmıyorum valla keyfi bilir artık bu saatten sonra...
pamukşekerim canımcım hoşgeldin özlettin kendini ...
rose cum sen nasılsın canım

canlarım gelın cıcegım
ccekzf8.jpg

abımın sevgılısı yaptırdı hedıye olarak gonderdı :)

slm kızlar.mızmızcığım çiçeğin çok güzelmiş.çiçeği canlıda düşünebilirsin.
kızlar bende haftasonu yatak odası ve yemek odasını aldım:sm_cool:.lazzoniden sonunda daha ev belli değil tabi:roflol:lazzoninin sitesinden yükleyemiyorum gösterecektim sinir oldum.kaydedemiyorum:kızgın:kızlar 1 ayda teslime ediyolarmış ya.iyiki aldık yetişmeyecekti.yemek odasının vitrinini camsız aldım.kafam bi ona takıldı.camlı mı camsız mı:uhm::1rolleyes:salon oturma grubunu alamadım.rengine ve modeline karar veremedim.sinir oldum sizin salon grubunuz ne renk?yaptırabilrimde.kızlar ne zormuş ya karar vermek.stres oldum iyice.nişanlımın anneside vardı zevkler farklı tabi.aldığımız parçaların çoğunu beğenmedi:jeyyar:eek:lsun ben nişanlımı çok seviyorum ya...ne istediysem o oldu valla:nazar:

Arkadaslarim gunaydin
umarim hepiniz tek tek iyisinizdir
ben daha iyiyim çok sukur, yavas yavas hersey duzeliyor sanki...
hapima basladim, suan bi sikayetim yok, bakalim sonunda kurtulucakmiyim bu sorundan (insallah)
bu haftasonu esyalarimizi aldik :-)
yemek odasi, oturma grubu, tv, beyaz esyalar, hepsi alindi
bi yatak odasi kaldi, vede ufak tefek seyler, utu, masasi, fritoz, blender, ve ivir zivir
ama en buyuk esyalar alindi, hepside çok harika, yeni çikan modellerden, içime sindi vallahi...
evimin tamirati da bitti, temizlik de yapildi.
haftaya esyalarimiz geliyor, beyaz esyalar, 2 hafta sonrada diger esyalar gelecek
bu haftasonu yatak odasi alinacak
iste yavas yavas yerlesiyorum insallah
dunde gelinligim provasini yaptim, ve maalesef çok bol olmus, yada ben zayifladim bilemiyorum
o yuzden babam yapacak igneledik dun :-( birde bu çikti

onun yani sira çeyizlerim anneannemin evine serildi, yikanip utulenecek
iki hafta sonra yengemlerle birlikte yapacagiz bunlarin hepsini
insallah onlarda bitecek

yavas yavas hersey yoluna giriyor galiba...artik mutlu olabilecekmiyim....

Ben de ümitköyden ev tuttum arkadaşlar. Eşyaları lazzoni ve casadan beğendik ama benzerlerini ustaya yaptırıyoruz ucuz olsun diye:) Elektrikli süpürge aldım bi de elektrolüx. İnşallah iyidir. Başka da bişeyim yok henüz:)

merhaba kızlarr bende bugün çarşıdaydım oturma ve salon halılarımı beğendim bahariyeden ordan alacağız kısmetse ve işin kötü tarafı salon takımımızda bir sorun çıktı biliyosunuz yaptırıyoduk şimdi tekrar başka bir yere yaptırmayı düşünüyoruz inşallah haftaya hallederiz o problemi ama herşeyde bi hayır varmış gerçekten nasıl olacak diye kendimi yiyodum ...
yaralım canım hadi kolay gelsin tatlım çeyizin en zor kısımları na gelmişsin ama ne güzel herşey yoluna girmeye de başlamış inşallah gönlünce olur herşey ...
mızmızcım el çiçeğin gayet güzelmiş ...
dirimcim hayırlı olsun eşyaların canım güle güle ağız tadıyla kullanırsınız inşallahh ...

dirimcim

seloşçum hayırlı olsun seninde tatlım güle güle kullanın diğerlerinide alırsınız yavaş yavaş

bu arada size en önemli haberi vermeyi unuttum kızlarya sevgili kayınvalde adayım aramış dün ve sevgilime yer tuttunuz mu demiş oda sizden haber gelmediği için sadece nikah yapmayı düşünüyoduk o yüzden bakmadım diyince de büyük bir ihtimal bayrama geleceğini ve yer tutmasını istemiş aşkımda dün gidip konuşmuş 12 ekim dolu olduğu için 19 ekime tutmuş yani bir çoğunuzla aynı hafta evleniyorum kısmetse önümüzdeki hafta nikah işlemlerine başlayacağız yemekli ve nikahlı olacak düğünümüz

mız mız el çiçegin cok güzelmiş,evinde hayırlı olsun tatlım.....dirim canım seninde eşyaların hayırlı olsun..jnaz umarım haftaya çözersin sorununu hayatım ...istedigin olur inşallah...seloş bende çayyolundayım....ugrarsın arada...:)

seloş hayırlı olsun elektrikli süpürgen,olsun zamanla olur diğerleri
jnaz düğün tarihin hayırlı olsun.1 hafta önce evleniyosun benden,sorun inşallah çözülür.koltukları belki bizde yaptırabiliriz.30-45 gün süre veriyolar ama ya,zaten düğüne ne kaldı:)heycanlandım.hayırlısı olsun.

Amin canım,adına sevindim darısı bizim başımıza
nikah işlemleri kaç gününüzü aldı,oda nikahı dimi canım

günaydın kızlar nasılınız?
ben iyiyim
dün nikahımız kıyıldı
damadın ayagına ben bastımmm:)):
memur nişanlımınarkadaşıydı o nişanlımda bende çok heyecanlıydık
ama ben ayak basama konusunda kararlıydım.akşamdan planlar yapmıştım:)
memur nişanlıma diyor ayagına bas ayagına bas diye
ama ben atik davrandım hemen ayagına bastım
resim çekildik
çok şükür güzel geçti.

Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Amin canım,adına sevindim darısı bizim başımıza
nikah işlemleri kaç gününüzü aldı,oda nikahı dimi canım

teşekürler canım
1 hafta canım 3 gün kan tahlillerinin sonucunu bekledik
sonra istediğimiz günü söyledik öyle yani.
evet oda nikahı.
siz nezaman düşünüyorsunuz canım.

mız mız şekerim el çiçeğin çok güzel ben de lilyumları çok severim. dirimcim nikah işlemleri sizin ne kadar vakit ayırıp evrakları toparlamanıza bağlı. jnazcım canım hayırlı olsun ne güzel düğünün de olacak, bak kayınvaliden seni şaşırtmaya bile başladı umarım ilişkileriniz beklediğinden güzel olur.
çayyolu güzelleri kıskandırmayın walla bana da çok ısrar ettiler çayyolundan tutun evi diye bana biraz uzak geldi ama sizden sonra fikrim değişebilir.
seloşum iyi günlerde kullan mobilyalarını, yaptırdığın ustayı nereden buldun ben de yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum, bana iletişim bilgilerini verirmisin bir de yaptığı işleri gördün mü şekerim

X