2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Arkadaşlar siz de düğün tarihi yaklaştıkça etrafınızdaki insanlara patlıyor musunuz stresten?

patlamammı
volkan gibi geziniyorum ortalıkta
her an stresli her gergin.
benim kendi ailemden ve nişnalımdan uzak oluşumdanda kaynaklanıyor aslında
en azından biri yanımd aolsa ya.
neyse hayırlısı
çok şükür bu durumumuza

Kizlar ben geldimm
nihayet babam ameliyat oldu vede allahima sukurler olsun ki çok basarili geçti
vede çok çabuk toparlaniyor, buna çok sevindik inanin ama hala hastanede tabiki...insallah tez zamanda evimize doner

Sizleri okudum tek tek super vallah butun isler bitiyor, gunler geçiyor
ben hala gerideyim...ama simdi babam da iyilessin, nasilda butun islerin basina geçecegim gorun siz
hele su evim bi bitsin, bu haftasonu askim esyalarimizi almaya gidiyoruz basbasa dedi
listem hazir, ne eksigim var ne yok bu aksam annemle yazicaz
Ama once babamin durumuna bakicam

Calismak fikrine gelince, ben isime devam edicem çalisirken tabiki
Patliyormusunuz etrafiniza sorusuna gelince Selos'cum, ...su gunlerde kimse kimseye patlamiyor acimiz var cunku ama ondan once barut gibiydim ben, vede çok agliyordum kizlar bilir...

Hepinizi çok ozledim, sohbetlerinizi, desteginizi...
Vede gelinligim geldi...Sakin sormayin kizlar...açmadim kutuyu...malum...biliyorsun
ama iyi olunca açicam denicem vede sizlerle paylasicam
Simdilik hosçakalin
Optum hepinizi

geçmiş olsun canım
çok sevindim babanın iyi olmasına keyfinde yerind egaliba
ne güzel
aman Allahım bozmasın

yaralım canım çok sevindim ameliyat iyi geçmesine gözünüz aydın inşallah bir an önce toparlar kendini babacığın
diğer eksiklerinide halledersin elbet. gelinliğinide çok merak ediyorum ayrıca giyince resmini gönderirsin bizede:)
seloşcum bende barut gibiyim güzelim ve sürekli bi gerginlik var üzerimde allahtan ailem bir problem yaşamıyorum ama sürekli kafam dolu :KK43:
çakırgözlü tatlım bende nbişanlımdan ayrıyım ve 3 hafta oldu görüşmeyeli :KK43:

yaralım çok geçmiş olsun umarım baban en kısa zamanda sağlığına kavuşur senin deiçine siner herşeyin.
patlama konusuna gelince çok doğal bence o kadar stres altındayız ki
aslında en büyük sebep araya 3. kişilerin girmesi diye düşünüyorum, her kafadan bir ses farklı fikirler adetler, yoksa sevdiğiyle insan niye kavga etsin

yaralım çok geçmiş olsun umarım baban en kısa zamanda sağlığına kavuşur senin deiçine siner herşeyin.
patlama konusuna gelince çok doğal bence o kadar stres altındayız ki
aslında en büyük sebep araya 3. kişilerin girmesi diye düşünüyorum, her kafadan bir ses farklı fikirler adetler, yoksa sevdiğiyle insan niye kavga etsin

evet çok haklısın
bizim büyük diyecegimiz bir kavgamız oldu
oda değigin gibi 3 şahıslar yüzünden oldu
böyle durumlarda herkes akıl veriyor.
olan bize oluyor.

Şeniz Şeniz

13 ekim de kendi yaşadığım şehir de

18 ekim de de bir ömür birlikte yaşayacağımız şehir de olacak :asigim:

var mı bu tarihler de evlenecek olan,:1rolleyes:

sumak Allah hayırlı etsin bende o tarihlerde evlenmek isterdim ama malesef benm düğünüme daha var.kızlar inş hepini çok mutlu olursunuz şu mbarek aylarda bolca dua edin yoğunsunuz vede bu yoğunluk yuva kurmak için dua edelim Allah ailenizi dünyadaki cennetiniz kılsın.vay be bugün dua edesim var epey uzattım galiba:))))

nişan günüm de 18 ekim de düğün günüm de 18 ekim olacak kaydirigubbakcemile5

güzel dileklerin için çok tesekkurler Şeniz

sumak benımde 12 ekımde senden 1 gün öncekaydirigubbakcemile5
kızlar birşey danişmak istiyorum daha önce gelınlık resmimi paylasmıstım sizce bu saç ve makyaj nasıll özellıkle makyaj çok hoşuma gitti

tuba_buyukustun_6b.jpg
hihoyyyt
yorumlarınızı beklıyorum

(alıntıdır)

Son düzenleme:
13 ekim de kendi yaşadığım şehir de

18 ekim de de bir ömür birlikte yaşayacağımız şehir de olacak :asigim:

var mı bu tarihler de evlenecek olan,:1rolleyes:

çok güzel canım ya nişna tarihinle evlilik tarihinin aynı olması
18 ekimde evlenen arkadaşlarımız çok

benimki 13,12,2008 bend e12,12,2008 olsun isterdim ama o ğün hafta içi olmadı
neyse buna şükür hayırlısı olsunda.

eceww süper bence.

bu tubaya bayılıyorum zaten çok güzle bir kız gerçekten

Kizlar hepinize kocaman kocaman opucukler gonderiyorum, destekleriniz bana ilaç gibi geldi vallahi
bi guzel haber daha
babiskom bu haftasonu çikacakmis :-)))
çok sevinçliyim anlatamammmmmmmmmm

o yuzden de yarin askimla esyalarimizi almaya gidiyoruz
en buyuklerini yani
sonra ivir zivir kaliyor, onlarida zaten ramazan ayinda bol bol vaktim olacak gidip alicam

evimizde haftaya bitiyormus :-)

ecevv'cim makyaja bayildim, çok super ama saç modelini pek begenmedim ben sahsen
ayrica tuba ya da bayildim :-))

slm arkadaşlar,yaralım çok geçmiş olsun.adına sevindim.eceww makyaj çok güzel.Takma kirpik takmış sanırım.Güzel durmuş.
kızlar ya dün provaya gittim.Gelinliğin üstü tam istediğim gibi.Tabi ben göğüs hizasını biraz yukarı çıkarttım farklı olarak.beli ve sağ belimin azcık aşağısına kadar drape.bel kısmı ince ama kalça kemiğim drapeden dolayı çok çıktı.gelinlikçi hallederim dedi ama:çok üzgünüm:Bide zayıfladığımdan yüzüm yanaklarım çökmüş dün gelinliğin içinde farkettim.
Allah sağlık versin tabi önemli olan o da,Eşek kafam keşke zayıflamasaydım diyorum.Hastalıklı gibi duruyorum.Cildim sapsarı.yüzüm çökmüş,saçımla başım dertte zaten:KK43:Bide gözlük aaa:roflol:
Numaralı lens alıcam ama kararsızım.astimatta var bende,astimatli lensler sert oluyormuş heralde.Kullanmasıda zormuş.
Neyseya çok yakındım sanırım.dedimya Allah sağlık versin:nazar:önemli olan o...

yarılım geçmiş olsun acil şifalar dilerim..a.s. kolay gelsınn cnm

yorumlarınız için teşşekürlerkaydirigubbakcemile5 gerçekten benimde makyaj cok hoşuma gitmişti:eek:

sumak hoşgeldin canım....benimde 18 ekim,nişan ve dügün tarihinin aynı gün olması süper....ecevv bende begendim sac ve makyajı ama şunu düşünerek karar ver...yüz tipin ten rengin resimdeki kızla aynıysa bu tarz bişeyler sec yoksa onda güzel duran sende durmayabilir....yaralım babana tekrar tekrar gecmiş olsun...dirim sende sıkma canını hayatım onlar bi yolunu bulup düzeltirler...kilo konusundada bende istem dışı sanırım sinirsel olarak cok zayıfladım...ama ramazanda alırım diye düşünüyorum...lens konusundada hiç bir fikrim yok tatlım istersen bu tür şeyler satan yerlere bi sor...en dogru bilgiyi onlardan alırsın....bu arada zamanım olursa dügün mekanımın fotolarını koyucam umarım begenirsiniz kızlar...

X