2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

jnazcım saol canımcım

ay ne güzel artık seninde bi anahtarın var :asigim: herşey oturuyor yerli yerine .. hayırlısıyla bütün streslerimiz geride kalıcak inşallah gamyoncuiremsu

jnazcım saol canımcım

ay ne güzel artık seninde bi anahtarın var :asigim: herşey oturuyor yerli yerine .. hayırlısıyla bütün streslerimiz geride kalıcak inşallah gamyoncuiremsu

sağol bitanemm Şeniz aşkım tlf da haber verdi yaptırdığını o kadar garip bi duygu ki zaten bide canımıniçi evimize gitmiş bugün etrafı toplamış kabasını aldım falan dedi :asigim:
düşünüyorumda tatlım yorgunluklar vs herşeye değiyomuş:asigim:

jnaz anahtar olayı cok garip oluyor...bendede evimin anahtarı var....erkek kardesim anahtar ararken hayır o degil onlar "benim evimin anahtarları" dedim ....ve kendimi o kadar garip hissettim ki.....kardesim bile yadırgamış.....hala düşünemiyorum bizim evimizden ayrı bi yerde olacagını dedi.....

canım benimm çok haklısın hem çok garip hemde çok güzel bir duygu :)
ve bu durumu çok çabuk kabullendiğimi farkettim ve misafir gibi hissediyorum kendimi evimde hatta dün annemle salondaki eşyaların yerlerini değiştiriyoduk önceden o kadar çok karışırdımki ve istediğim gibi yerleştirirdim ilk defa dün hiç karışmadım ve annem nasıl istiyosa öyle yaptık ...

Son düzenleme:
günaydın kızlar
umarım herşey yolundadır.
bu hafta annenmler gelecek yayladan
birkaç günlüğüne
nişanlımın ailesini çagıracaz.
oda anca perşembe olur sanırsam
güya birbirimiz çok uzak değiliz ama bizde 2 haftaya bir görüşüyoruz.
özlüyorum ya neyapayımm: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bende herşeye alınır oldum kızlar herşey bana batıyor sanki
eger bir sorun olmazsa eylülde resmi nikahımızı da kıyacaz.
şuan bizde herşey planlarda ilerliyor.

kolay gelsin.

merhaba kızlar
çakırgözlüm aynı özlem bizde de var 2 hafta oldu görüşmeyeli
hoş bugün çok sinirlendirdi beni o yüzden bu hafta gitmekten vazgeçtim : (
hoş gittiğimde de perde halı işini halledecektik ama kalsın napayım elbet yapılır bi şekilde...

kızlar yaa tam 12 saattir aşkımla konuşmuyoruz vede msj laşmıyoruz ilk defa bu kadar uzun süre küs kaldık

jnaz cım hayırdır canım ya uff kıyamam .. hadi arasana gerçi naz yaparsın sen şimdi sabredebiliyosan et kesin aramadan uyumaz ..
çakırgözlüm ne güzel hadi bakalım planlarının güzel gitmesi çok hoş.. özleme gelincede sorma insan bi saat göremese özlüyor.. asıl özlemi ben bilirim çok çektim aylarca görmediğim oldu..

ben bugün kettle ımla rondomu aldım çaycım mikserim elektrik süpürgem tost makinam kaldı elektrikli eşyalarımdan.. bu haftada çıkıp yatak örtüsü gelinlik yedek mutfak takımı kına elbisesi bakmayı düşünüyorum . yavaş yavaş bişeyler yaptıkça insanın içi rahat ediyor..

kızlar bide sizdede varmı bilmiyorumda benim mesela tencerelerim tamamdı ama gördükçe değişik değişik güzel güzel yine alasım geliyo gözümmü çok aç nişanlım aldırmıyo çok para harcıyosun diye ama aklım kalıyor bi takım teflon bi takımda çelik var sanki bi takımdaha oslamıki diyorum hatamı ediyorum senağlama

pamukşekercim aslında çok kızgınım ama az önce dayanamadım msj attım oda hemen attı tabi ama şimdi içimden gelmiyo bişey yazmak
hayırlı olsun eşyalarında güzelim güle güle kullan . yedek mutfak takımı içinde bir önerim var tatlım hani bu dak denilen kumaşlar varya leke tutmayan onla dantelsiz bişey yaptırsana ben öyle yaptım mesela ve benimkinin ortası pembeli çiçek desenli kenarlarıdanda fuşya rengi tek renk çerçevesi var dantelden daha çok hoşuma gidiyo cıvıl cıvıl bişey oldu bana kalsa çeyizde onu sererim ama olmaz diyolar.
tencereyi de sorma canım benimde aynı hem teflon setim hemde çelik tencere setim var ama geçenlerde bir tencere takımı gördüm desenli ve bayıldım annem alalım istersen diyo ama kararsız kaldım nereye yerleştiricem diye
sende acele etme bence güzelim ve alacaksan eğer şu küçük boy olan tencere takımlarından al iki kişi olacaksınız malumyerimseniben

oy oyy canım benim ay kırılma öyle hemen onunda bisürü düşündüğü şey vardır yoksa onalrda bizi üzmek istemzler heralde :) bende erkek tarafı gibi konuştum sanırım.. aşkımın teyzesi bana aşkımı sıkıştırmamı söylüyo bazı konularda ama ben kıyamıyorum nedense sanki hep olumlu düşünmem gerekiyomuş sanki hep alttan alan taraf olmam gerekiyomuş gibi geliyo.. sabır taşı işte nereye kadar giderse bakalım.. sende hiç bişeyi kafana takma güzelim tadını çıkaralım bu anların üzülmek çok kötü çünkü hiç bişeye bakası gelmez insanın bi anda yıkılır .. güzelgüzle cevabını yaz öyle uyu sakın ola yazmadan uyuma bak öcüler gelir ruyana :)

mutfak takımı fikrinde güzlemiş canım benmkininde zaten tamamı dantel öyle oturtmalı filanda değil her biyeri dantel :) en iyisi dediğin gibilerine bakıyım kurdele nakışı düşünmüştüm ama oda sanırım kullanışlı olamz senin dediğin sporda görünüyor..

minnacık tencerelerden alasım avrda pek minnacık görünüyolar haklısın aslında koyacak yer sorunu olacak bide .. bide kirada olunca tepğemize yük olmasınlar.. zamanla alırız kalan eksikleri diyor aşkım ama o zamanda bisürü şey çıkar alınacağını sanmıyorum aldın aldın şimdi kar kardir gibi geliyo :)

jnaz hayatım üzüldüm bak şimdi ya...umarım düzelirsiniz.....bende kayınvalideme taktım bu günlerde....bi atlatsaydık bu kadıncagız benim elimde kalmadan yada ben kanser olmadan....ya bi insan hep mi gereksiz ve yanlış konuşur....beni sevmedigi kesinde oglunada saygısı yok...."YA SABIR"

canımcım haklısında bazen o kadar sinirlendiriyoki beni ve alttan almaya çalışıyorum olmuyo benimde sabır taşım çatlıyo malesef msj laşmaya başladık ama başı ağrıyo ve uykusu varmış beyimizin bende uyu o zaman dedim ama uyumuyo da off canımyaa bazen yeter artık diyesim geliyo ve buda o gecelerden biri sanırım uyuması ikimiz içinde daha hayırlı çünkü hala çok kızgınım ona ve daha da kırılmak istemiyorum . amann neyse şekerimyaa hayırlısı olsun hakkımızda

eşya konusunda da aynı bensin canımyaa bende aman şunu alayım bunu alayım aşkıma yük olmasın derdindeyim :)

ozicelcius sağol hayatım ...
canım yaa senin içinde çok üzüldüm allah yardımcın olsun bide 3. şahıslarla uğraşmak daha da kötü inşallah bugünleri en az hasarla atlatırsınız
benim kayınvaldemde bişeyler var bugünlerde seziyorum fırtına öncesi sessizlik gibi ama ne zaman gün ışığına çıkacak derdi bilmiyorum belki de gelmeyi bekliyodur
ne zormuş bu işler güzelimyaa anasıyla ayrı babasıyla ayrı kardeşiyle ayrı uğraş bide kendisiyle de sorun oldu mu çekilebilecek gibi değil

evet ya..onun gönlünü bunun gönlünü yapacaz diye biz mahvoluyoruz....bizimki gönül degil sanki kırılmıyo hiç....düşüncesiz benciller....neyse hayatım hayırlısı ya...hadi iyi geceler...öptüm...

arkadaşlar sonbahar geliniyim dedim ama aileler konuştu kış gelini olacam inş.nişanlım öğretmen olduğu için ara tatile denk getirmeyi düşündük.çünkü farklı iki şehirde düğün olacak yani artık sonbahar gelini değilim hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…