2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

prent çok güzel bir model gerçekten
senmi ördün
benimde dantel işim falan hazır
sağolsun annem ablamı evlendirirken
banada yaptırmış

buğünlerde biraz heyecanım artı
özlemim artı

yok ben örmedim.örnek bu.örmeye yeni başladım.eksiğim yok ama bu da olsun istedim.

Jnaz canım rabbime çok şükürler olsun ki BİTİYOR.yaşadığım ızdırabı anlatacak kelimeler bulamam.telefonumu hiç bu kadar sevmemiştim. Zor ewet, o kadar zor ki, kimseye derdini anlatamıyosun, için içini yerken, gülmeye çalışıyosun, saatlerce ağlamak isterken gözyaşını içine akıtıyosun sırf hayat devam etmek zorunda diye.....aramızda ki tek bağ sevgimiz ve t.telekom um -çoğu zaman bozuk- kabloları .... senağlama

ama bitiyor işte.darısı başına.hihoyyyt

canım benimyaa çok şükür bugünlerinizede inşallah bundan sonra geçirdiğin kötü günleri unutursun ve çok çok mutlu olursun
Şeniz
inşallah bedelli askerlik çıkarda bende en kısa sürede kurtulurum bu sıkıntıdan canımya:Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız hazırlıklar tam gaz sürüyo sonunda gelinliğimi begendim çağteksten cok hosuma gitti hazır model ama üzerime göre ayarlancak jnazcım sana bi sey soracaktım sanırım sen istoca gittin bende buhaftasonu gitmeyi düşünüyorumda orada küçük evaletleri varmı garantilimi mutafak gereclerinin fiyatı nasıl mercan bize yakın ama pek bişey bulamıyorum mercanda tahtakalede istoca gittiğime deger mi elim bos dönmek istemiyorum da bi yardımcı olursan sevinirimmm perdeleriniz stor yaptırmayı düşünüyomusunuz

canımcım bende küçük ev aletlerimi istoçtan aldım ve garantili hatta aldığım yer kartını verdi ve düğünden sonra ararsınız garantinizi başlatırız dediler bence fiyatları uygun blendrımı rondomu vs hepsini ordan almıştım fakirin şarjlı el süpürgesini de mesela burada sorduğumda 120 ytl demişlerdi ordan 90 ytl ye aldım
hatta gittiğim hafta ayrıntılı olarak neyi ne kadara aldığımı yazmıştım tatlım onu bulursam kopyalarım tekrar
perdelerimide normal kanatlı yaptırmayı düşünüyorum ben canım kirada oturacağım için öyle karar verdim

çakırgözlüm canım sende mi nişanlından uzaktasın yoksa:KK43:

aslında çok uzak değiliz
aramız 1 saat falan sürüyor.
bu arada nişanlım düğün salonunu ayırttırmış kızlar
13.12.2008

tarihh valla heyecanlandım
hemen kendime bir çizerge yapayımm

kendiminkini cok yakından cekemedim sitenin sayfasından ekledim....kozadan...içini aynen aktarıyorum...."gördüm diyebilseydim eger gördügümü,hiç kimse inanmazdı,hayal derlerdi....bilselerdi sende neler gördügümü,yıllarca hayal görmeyi isterlerdi....gördügümüz hayal degil "gercek"...biz bu gercegi beraber yasamak,sonsuz kalmak istiyoruz,ve bu en güzel günümüzde sizleride aramızda görmeyi bekliyoruz...." böyle bi metin....

çakırgözlü hayırlı olsun güzelim ne güzel tarihte belli olmuş listede bi düzenleme yapayım hemen:)
ozicelcius canımmm davetiyen çok şık ve özellikle yazdırdığınız metine bayıldımm hayırlı olsun Şeniz

jnaz :) Benimde kasım bir olarak değiştirebilirsin. Sonbahar sonu gelini :)

günaydın kızlar.
ozicelcius davetiyen hayırlı olsun.çok güzel.metin de çok güzel.
birbirimizi tanımıyoruz ama hazırlıklarımızı aşamalarımızı biliyoruz.
Allah ağız tadıyla mutlu bir evlilik nasip etsin hepimizannem dün fasulye domates dolmalık biber almış baya.deefreze koymak için.onlarla uğraştık gece yarısına kadar.ben çok seviyorum böyle şeyleri.şimdi de sigara böreği yaprak sarma sarar atarım dolaba.çok pratik oluyor.özellikle poğaça yapıp atıyorum çok çok rahat oluyor.gün içerisinde tekrar görüşürüz kızlar.
pazartesi işyerimle konuşucam eylül 15 ine kadar çıkacağımı söyleyeceğim.bakalım neler olacak.

Canim arkadaslarim,

oncelikle cuma gununuz mubarek olsun, butun dualariniz rabbim kabul etsin a.s.

sizlere haber vermek istedim...çok sukur ki dun aksam nisanlimla bi araya geldik, agladik, gulduk, konustuk, sevindik, kararlar aldik, içimizi bosaltik, çok degisik heyecan dolu sevgi dolu bi an yasadim :eek:
ve daima birbirimize deli gibi asik oldugumuzu, bidaha asla 3uncu sahislar yuzunden birbirimizi uzmicez diye soz verdik
onu çok seviyorum :asigim:
ama buyuk bi bunalim geçirmistim gerçekten. size pek belli etmek istememistim ama gerçekten nefesim kesilmis gibi yasiyordum çok aci çektim.
simdi bu acilar geride kaldi.
ve kaldigimiz yerden devam ediyoruz.
esya, ev, mobilya, ivir zivir, bohça islerine girmeden once sag salim babiskomun hastaneden çikmasini bekliyoruz :çok üzgünüm:
sadece listem hazir ne gib eksiklerim var onlari yazdim.
annemde geliyor bi kaç gun sonra, sanirim o zaman hersey netlesecek.
bu arada...bilmiyorum sizin durumlariniz nedir ama biz evden hariç, banka islemleri, isyerinde yapilmasi gereken degisiklikler, belediyemizde nikah islemleri, elektrik, su, gaz gibi isler, sigortalar, vs vs...herkese tek tek gidip gorusmemiz lazim vede banka kagitlarimizi vermemiz lazim.
çok yorucuymus inanin...bu yurtdisinda ki evraklarin isleri hiç bitmiyo mirmirmirmir
sizede kolay gelsin kizlar sizi seviyorum desteginiz için saolun :1hug:
kocaman optum sizi ben a.s.

çakırgözlü hayırlı olsun güzelim ne güzel tarihte belli olmuş listede bi düzenleme yapayım hemen:)
ozicelcius canımmm davetiyen çok şık ve özellikle yazdırdığınız metine bayıldımm hayırlı olsun Şeniz

evet canım teşekür ederim bayagı bir heyecanlanmıştım
hatta evlilik çizergeside yapmaya çlaıştım ama olmadı niyeyse

günaydın kızlar.
ozicelcius davetiyen hayırlı olsun.çok güzel.metin de çok güzel.
birbirimizi tanımıyoruz ama hazırlıklarımızı aşamalarımızı biliyoruz.
Allah ağız tadıyla mutlu bir evlilik nasip etsin hepimizannem dün fasulye domates dolmalık biber almış baya.deefreze koymak için.onlarla uğraştık gece yarısına kadar.ben çok seviyorum böyle şeyleri.şimdi de sigara böreği yaprak sarma sarar atarım dolaba.çok pratik oluyor.özellikle poğaça yapıp atıyorum çok çok rahat oluyor.gün içerisinde tekrar görüşürüz kızlar.
pazartesi işyerimle konuşucam eylül 15 ine kadar çıkacağımı söyleyeceğim.bakalım neler olacak.

oo negüzel şimdiden kışlık hazırlıklar yapıyorsun.
bizimkilerde salça un turşu reçel ayarladılar.
prety poaça yı dolaba atıyorum demişin nasıl yapıyorsun hamur olarakmı.

ozicel davetiyen çok güzel yazıda süper
darısı bzilere

oo negüzel şimdiden kışlık hazırlıklar yapıyorsun.
bizimkilerde salça un turşu reçel ayarladılar.
prety poaça yı dolaba atıyorum demişin nasıl yapıyorsun hamur olarakmı.

ozicel davetiyen çok güzel yazıda süper
darısı bzilere

canım mesela 3-4 gün öncesinden geleceğini bildiğim misafirimiz varsa anneme kolaylık olsun diye poğaça hamurunu yoğurup dondurucuya atıyorum.
poğaça ve kurabiye de yapıyorum pişiriyorum soğuyunca dolaba atıyorum.mikrodalga da ısıtıyorum.tabi mikrodalga için çok şey söyleniyor ama.
bana göre çok pratik oluyor bunlar.bize çok sık misafir geliyor.o yüzden yetiştirmek zor oluyor.

jnaz, prety21, çakırgözlü kızlar teşekkürler,begendiginize sevindim...yaralım olumlu gelişmelerini takip ediyorum,hersey insanlar için,önemli olan bunalımlı sıkıntılı günleri en az zararla atlatmak,senin içinde umarım öyle olmuştur....babana tekrar gecmiş olsun hayatım...hazırlıkların içinde allah kolaylık versin...gerci hepimize versin.....bende cok bunaldıgım zamanlarda aşkımla yapacagım kahvaltıları düşünüyorum biraz olsun içim ferahlıyo...bunlarda gecicek diyorum ....ne güzel birbirimizle paylasıyoruz herseyi desarj oluyoruz,rahatlıyoruz....

canımcıklarım ben geldim

benimde tarihim belli oldu 25 ekim inşallah :dance: 1 kasımla 25 ekim arasında kaldık bakalım artık benide eklermisin çizelgeye jnazcım :asigim:

iyi akşamlar kızlarrr
pamukşekercim ve gözyaşı hayırlı olsun kızlarra.s.a.s.
ne güzel tarihleriniz kesinleşmiş ee artık daha da bi heyecan sarmıştır yerimseniben
yaralım canım benimyaa o kadar çok sevindimki senin adına inşallah mutluluğunuz daim olur ve güzel güzel atlatırsınız bugünleri de Şeniz
ozicelcius tatlım bende ileriyi ve aşkımla geçrieceğimiz güzel günleri düşünerek bugünleri atlatmaya çalışıyorumŞeniz
pretty cim bende dediğin gibi yapıyorum arada bir ve çok pratik oluyo artık kendi evimizde de öyle yaparız yerimseniben
çakırgözlüm sen nasılsın tatlım ?

bu arada kızlarr bizim evin boya işi de bitti yarın parkeler yapılacak aşkımda bi bayan tutmuş pazar günü temizliğe gelecekmiş önümüzdeki hafta da köşe takımım gelecek eve bende burdan yatak odasını gönderip göndermemekte kararsızım çünkü daha salon takımımız ve yemek odamız teslim edilmedi birde aşkım gel halı perde işinide halledelim diyo ev perdesiz olmaz diye bakalım bu hafta bi sakarya yapabilirim yerimseniben
ya bide canım sevgilim evin anahtarındanda çoğaltmış benim için :asigim:

Son düzenleme:
X