Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozicelcius hani dün kayınvaldemin bu aralar sesi soluğu çıkmıyo demiştimya canım en sonunda bugün aradı öğlen . öyle havadan sudan konuştuk ve hiç bir şekilde düğün lafı etmedi yine hatta ben ne yapıyosun diye sorduğunda özellikle çeyizle hazırlıklarla uğraşıyoruz ramazana kalmasın diye dedim hiç bir şey söylemedi...
ama akşam aşkımı aramış ve sinirlendirmiş baya ve anlatmak istemedi canımıniçi ama tartışmışlar ve aşkım kesinlikle hiçbir şey istemiyorum onlardan diyo aldığımız tv ye kadar herşeye bi laf söylemiş
offff ne yapıcam ben bu kadınla canımyaa
evet ya..onun gönlünü bunun gönlünü yapacaz diye biz mahvoluyoruz....bizimki gönül degil sanki kırılmıyo hiç....düşüncesiz benciller....neyse hayatım hayırlısı ya...hadi iyi geceler...öptüm...
kızlar günaydın nasılsınız?
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Düğün eksiğinde geline neler alınır?
günaydın kızlar.pretyy21 olan nickimi kitap kurdu olarak değiştirdim.geçmişi okudum da.galiba bugünlerde hepimiz birileriyle tartışıyoruz.dün benim için çok kötü geçmişti.sabah kardeşimle bilgisayar yüzünden atıştık.sonra annemle.sonra da nişanlımla.en çok icimi acıtan da nişanlımla tartışmamız oldu.haklı olsamda malesef asker olduğu için özür dileyen ben oldum.günler azaldıkça daha çok üzer olduk birbirimizi.bir gelsin de hayırlısıyla.aslında o kadar ufak tefek şeyler ki tartışmamız.ama telde uzadıkça uzuyor.halbuki yüzyüze olsak iki dk.küsüp yine gülerdik.havalar bugün çok iyi serin.düğündede serin olur diye umt ediyorum.sıcağa hiç mi hiç gelemiyorum.dün akşam babamla yakıımızda bi düğün salonu var oraya gittik kına için.fiyat aldık.burada çok fazla akrabam yok çünkü.
Kızlar bugün işyeriyle konuşucam.işten çıkıcağımı söylemek için.ama birtürlü cesaretimi toparlayamıyorum.ama bugün bitirmeliyim bu konuşmayı.stresten miğdem ağrıyor.
aynı olayı bende yaşadım
geçen nişanlım aradı sesi değişikdi
anladım hemen kaynanacım demiştir birşeyler öylede olmuş
bunların hepsimi aynı nee
canım sevindim mis gibi olmuştur evin artık :) hadi bakalım hayırlısıyla yerleştirirsin .. her şey yoluna girer canım iyice tanısın bi kaynanan seni o zaman böyle davranmaz eminimki hiç germe kendini bitanem a.s.