2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

katrecim hayırlı olsun.. geç olsunda güç olmasın :)

veşekercim senin 2 bayram bi araya gelicek heralde hadi bakalım en yakının seninki şimdi ..

jnazcım canım benim sen naptın nası gidiyo güzeldir inşallah canımcım yerimseniben

ozicelciuscum bunlarda sana a.s.

iyi geceler pamukşekercim
bugün aramız iyi aşkımla sabah barıştık :)
ama kayınvaldem yüzünden uyku tutmuyo malesef:KK43:
sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo hazırlıklar

ozicelcius hani dün kayınvaldemin bu aralar sesi soluğu çıkmıyo demiştimya canım en sonunda bugün aradı öğlen . öyle havadan sudan konuştuk ve hiç bir şekilde düğün lafı etmedi yine hatta ben ne yapıyosun diye sorduğunda özellikle çeyizle hazırlıklarla uğraşıyoruz ramazana kalmasın diye dedim hiç bir şey söylemedi...
ama akşam aşkımı aramış ve sinirlendirmiş baya ve anlatmak istemedi canımıniçi ama tartışmışlar ve aşkım kesinlikle hiçbir şey istemiyorum onlardan diyo aldığımız tv ye kadar herşeye bi laf söylemiş
offff ne yapıcam ben bu kadınla canımyaa :KK43:

ozicelcius hani dün kayınvaldemin bu aralar sesi soluğu çıkmıyo demiştimya canım en sonunda bugün aradı öğlen . öyle havadan sudan konuştuk ve hiç bir şekilde düğün lafı etmedi yine hatta ben ne yapıyosun diye sorduğunda özellikle çeyizle hazırlıklarla uğraşıyoruz ramazana kalmasın diye dedim hiç bir şey söylemedi...
ama akşam aşkımı aramış ve sinirlendirmiş baya ve anlatmak istemedi canımıniçi ama tartışmışlar ve aşkım kesinlikle hiçbir şey istemiyorum onlardan diyo aldığımız tv ye kadar herşeye bi laf söylemiş
offff ne yapıcam ben bu kadınla canımyaa :KK43:

aynı olayı bende yaşadım
geçen nişanlım aradı sesi değişikdi
anladım hemen kaynanacım demiştir birşeyler öylede olmuş

bunların hepsimi aynı nee

evet ya..onun gönlünü bunun gönlünü yapacaz diye biz mahvoluyoruz....bizimki gönül degil sanki kırılmıyo hiç....düşüncesiz benciller....neyse hayatım hayırlısı ya...hadi iyi geceler...öptüm...

nişanlandığımdan beri bende böyle yim
aman o kırılmasın amanincinmesindiye
sürekli idare modundayım
ama arada kalan biz oluyoruz
ben gene şanslıyım kendi ailem tatildeler daha
birde onlarda burda olsaydı
vay halime yazık kız bana
senağlama senağlama senağlama

kızlar günaydın nasılsınız?
Bir şey sormak istiyorum sizlere. Düğün eksiğinde geline neler alınır?

günaydın kızlar.pretyy21 olan nickimi kitap kurdu olarak değiştirdim.geçmişi okudum da.galiba bugünlerde hepimiz birileriyle tartışıyoruz.dün benim için çok kötü geçmişti.sabah kardeşimle bilgisayar yüzünden atıştık.sonra annemle.sonra da nişanlımla.en çok icimi acıtan da nişanlımla tartışmamız oldu.haklı olsamda malesef asker olduğu için özür dileyen ben oldum.günler azaldıkça daha çok üzer olduk birbirimizi.bir gelsin de hayırlısıyla.aslında o kadar ufak tefek şeyler ki tartışmamız.ama telde uzadıkça uzuyor.halbuki yüzyüze olsak iki dk.küsüp yine gülerdik.havalar bugün çok iyi serin.düğündede serin olur diye umt ediyorum.sıcağa hiç mi hiç gelemiyorum.dün akşam babamla yakıımızda bi düğün salonu var oraya gittik kına için.fiyat aldık.burada çok fazla akrabam yok çünkü.
Kızlar bugün işyeriyle konuşucam.işten çıkıcağımı söylemek için.ama birtürlü cesaretimi toparlayamıyorum.ama bugün bitirmeliyim bu konuşmayı.stresten miğdem ağrıyor.

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
nasıl gidiyor hazırlılar bu ara pek takip edemiyorum
ben iyi sayıllırım hazırlık hazırlık hazırlık:::))))
bu hafta sonu gelinlikle kına elbisesinide hallettik çok heycanlı bişeymiş gelinlik denemek ama annem ağladı beni gelinlikle görünce çok kötü oldum ya:KK43:
sıra fotoğrafçıda
eşyalarımız geldi bi köşe takımı kaldı oda yarın geliyo evimiz bayağı bişeye benzemeye başladı

günaydın kızlar.pretyy21 olan nickimi kitap kurdu olarak değiştirdim.geçmişi okudum da.galiba bugünlerde hepimiz birileriyle tartışıyoruz.dün benim için çok kötü geçmişti.sabah kardeşimle bilgisayar yüzünden atıştık.sonra annemle.sonra da nişanlımla.en çok icimi acıtan da nişanlımla tartışmamız oldu.haklı olsamda malesef asker olduğu için özür dileyen ben oldum.günler azaldıkça daha çok üzer olduk birbirimizi.bir gelsin de hayırlısıyla.aslında o kadar ufak tefek şeyler ki tartışmamız.ama telde uzadıkça uzuyor.halbuki yüzyüze olsak iki dk.küsüp yine gülerdik.havalar bugün çok iyi serin.düğündede serin olur diye umt ediyorum.sıcağa hiç mi hiç gelemiyorum.dün akşam babamla yakıımızda bi düğün salonu var oraya gittik kına için.fiyat aldık.burada çok fazla akrabam yok çünkü.
Kızlar bugün işyeriyle konuşucam.işten çıkıcağımı söylemek için.ama birtürlü cesaretimi toparlayamıyorum.ama bugün bitirmeliyim bu konuşmayı.stresten miğdem ağrıyor.

dediğin gibi buğünlerde bende öyle çok alıngan oldum.
bıraz rahat biri olsam diyorum
herşeyi dert etmesem diyorum
süper olacak.
bende nikah eylül başında yapacaz
düğünüm aralıkta olduğu için
işyerine hemen söylemiyecem
ramazan bayarmından sonra söylemeyi
planlıyorum
2 ay kalıyor 2 aydada yerime geleni yetiştirim rahatlıkla
benim içinde iyi olur son günlerde izin almak çok olacak içim rahat çıkarım alışverişe

Arkadaslarim, dert ortaklarim,
hepinizi çok ozlemisim
ben sorunlu oldugum için pek giremedim en son iste baristik diye yazmistim
suan bizim en buyuk derdimiz babam...ama buraya yazmak istemiyorum, Aile,...forumunda konu açtim :çok üzgünüm:

Size gelince...canim arkadaslarim, nisanlimizla olmasa muhakkak annesi yuzunden tartismalar oluyor maalesef...bunu konusmustuk hep birlikte degilmi napalim sabredicez :çok üzgünüm:
jnaz'cim, takma kafana neolur...benim askimda onlardan hiç birsey istemiyor, tartismis artik ne dediyse annesi kötükedihüso
ozicelcius'cum, ne saygisi be canim...ah ahh...ayni sorunlari yasiyoruz biliyorum uykumuz kaçar, sivilcemiz olur, bunalimda oluruz ama sonuçta kime oluyor ? bize..nisanlimiza bisi olmuyor cunku annesi..et tirnaktan ayrilirmi ? hayir
ama biz sogumus oluyoruz, o ayri bi konu tabi :nazar:

sizi çok seviyorum kizlar, her zaman olmasa da arada bir hatirlayin beni :a015:

selam kızlar.nihayet patronla konuşma cesaretini buldum ve en geç 15 ine kadar çıkıyorum şten.acayip rahatladım şimdi.bu kadar stresle birde kpss ye ahzırlanıyorum.son bir hafta adam gibi konu tekrarı yapma fırsatım da olacak.ama nişanlım da gelmiş olacak sınav gününe kadar.bakalım iki arada bir derede tekrar yapmalıyım.öpüyorum hepinizi.yaralım senin için de dua ediyorum.Rabbim seni bu sıkıntılı günlerden kurtarsın diye.

jnazcım takma bitanem ya sen sessizliğini korursan kendi kendine susup kalır oda.. aşkınada tesellei ver yanıdna ol inşallah tez vakitte aşarsınız canımcım..

yaralım cım senind esorunları aşmana sevindim baban kısmınıda bilmiyorum inşallah önemli bişey değildir..

kitapkurdu cum hadi bakalım sneind eiçin rahatlamış .. inşallah istediğin puanı alırsın kpss de de..

aynı olayı bende yaşadım
geçen nişanlım aradı sesi değişikdi
anladım hemen kaynanacım demiştir birşeyler öylede olmuş

bunların hepsimi aynı nee

sorma güzelim bide bizimki burda değil ta fransalardan bu kadar sorun çıkarıyorsa yanımızdayken düşünemiyorum bile :KK43:

kitap kurdu canım hayırlısı olsun hakkında halledersin hem sıkma canını ...
yaralım canımcım daha konunu okumadım güzelim inşallah yoluna girer herşey
elacım br görünüp bir kayboluyosun sende ne güzel hallolmuş seninde :)
pamukşekercimm canımıniçi ya sabır çekip duruyorum ama inşallah bu günlerde aramaz tekrar çünkü ne diyeceğimi bilmiyorum artık ben bu kadar iyi niyetli davranırken o arkamdan konuşup duruyo Allaha havale ediyorum ne diyim :KK43:

bu arada güzel haberlerimde var bugün evimin temizliğide yapıldı yarın köşe takımımı getirecekler evin eksik bişeyi kalmadı çok şükür diğer mobilyalarda ramazanda gelecek sanırım 15 ine kadar hepsi gelmiş olur o zamanda bana gidip yerleştirmek kalacak inşallahh

canım sevindim mis gibi olmuştur evin artık :) hadi bakalım hayırlısıyla yerleştirirsin .. her şey yoluna girer canım iyice tanısın bi kaynanan seni o zaman böyle davranmaz eminimki hiç germe kendini bitanem a.s.

canım sevindim mis gibi olmuştur evin artık :) hadi bakalım hayırlısıyla yerleştirirsin .. her şey yoluna girer canım iyice tanısın bi kaynanan seni o zaman böyle davranmaz eminimki hiç germe kendini bitanem a.s.

tatlım sorma aşkımda öyle güzel kokuyoki diyo :)
bugünde kafamızdan yerleştirdik yine:) hatta aşkım odaların ölçülerini söyledi akşam annemle birlikte elimizde metre onların gardrobunu yatak odasını ölçtük bizim odaları ölçüyoruz tahmini ne kadardır diye görmen lazım tam bir komediydi :roflol:
kayınvaldemde artık tanısın şekerimya 2 sene oldu hala anlayamadıysa beni bişey demiyorum valla:)şaka bi yana tatlım artık zamanla alışacağız tanıyacağız birbirimizi ...
hep ben anlatıyorum sen nasılsın güzelim neler yapıyosun ( bu arada ben akşam sporumu yaptımda geldim kaydirigubbakcemile2hihoyyyt)

X