- 26 Aralık 2007
- 146
- 45
- 41
-
- Konu Sahibi EU3
prent çok güzel bir model gerçekten
senmi ördün
benimde dantel işim falan hazır
sağolsun annem ablamı evlendirirken
banada yaptırmış
buğünlerde biraz heyecanım artı
özlemim artı
Jnaz canım rabbime çok şükürler olsun ki BİTİYOR.yaşadığım ızdırabı anlatacak kelimeler bulamam.telefonumu hiç bu kadar sevmemiştim. Zor ewet, o kadar zor ki, kimseye derdini anlatamıyosun, için içini yerken, gülmeye çalışıyosun, saatlerce ağlamak isterken gözyaşını içine akıtıyosun sırf hayat devam etmek zorunda diye.....aramızda ki tek bağ sevgimiz ve t.telekom um -çoğu zaman bozuk- kabloları .... senağlama
ama bitiyor işte.darısı başına.hihoyyyt
çakırgözlüm canım sende mi nişanlından uzaktasın yoksa
çakırgözlü hayırlı olsun güzelim ne güzel tarihte belli olmuş listede bi düzenleme yapayım hemen:)
ozicelcius canımmm davetiyen çok şık ve özellikle yazdırdığınız metine bayıldımm hayırlı olsun Şeniz
günaydın kızlar.
ozicelcius davetiyen hayırlı olsun.çok güzel.metin de çok güzel.
birbirimizi tanımıyoruz ama hazırlıklarımızı aşamalarımızı biliyoruz.
Allah ağız tadıyla mutlu bir evlilik nasip etsin hepimizannem dün fasulye domates dolmalık biber almış baya.deefreze koymak için.onlarla uğraştık gece yarısına kadar.ben çok seviyorum böyle şeyleri.şimdi de sigara böreği yaprak sarma sarar atarım dolaba.çok pratik oluyor.özellikle poğaça yapıp atıyorum çok çok rahat oluyor.gün içerisinde tekrar görüşürüz kızlar.
pazartesi işyerimle konuşucam eylül 15 ine kadar çıkacağımı söyleyeceğim.bakalım neler olacak.
oo negüzel şimdiden kışlık hazırlıklar yapıyorsun.
bizimkilerde salça un turşu reçel ayarladılar.
prety poaça yı dolaba atıyorum demişin nasıl yapıyorsun hamur olarakmı.
ozicel davetiyen çok güzel yazıda süper
darısı bzilere
canımcıklarım ben geldim
benimde tarihim belli oldu 25 ekim inşallah :dance: 1 kasımla 25 ekim arasında kaldık bakalım artık benide eklermisin çizelgeye jnazcım :asigim: