2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Kizlar...nasilsiniz ?
beni sormayin...ben çok kotuyum ....çok hemde...
nazar mi olduk, yoksa geçmisin birikimimi bilemiyorum ama biz nisanlimla çok buyuk kavga ettik...
çok negatif dusunuyorum suan
yazacak gucum de yok ama ozledim sizi
babami sormussunuz allah razi olsun, fena degil durumu, pazar gunu yatacak hastaneye..bende basinda bekleyecegim..yanliz...
sonrada annem geliyor haftaya
ve butun isleri durdurdum, yanliz kalmaya ihtiyacim var galiba
inanin anlatamiyorum ne oldu ne bitti ama sadece kotuyum...
sizi ozledim, opuyorum hepinizi

yaralımm canım benimyaa çok üzüldümm yapması zor biliyorum ama nötr düşünmeye çalış olur mu şimdi kavganında etkisiyle herşeyi gözüne batabilir ama biraz sakin olmaya çalış

canım konuyu bilemiyorum ama negatif düşünceleri sil aklından çünkü bu seni daha çok mutsuzluğa sürükler canım allah yardımcın olsun üzülme:teselli:

mrb kızlar
yaramaz böyle kötü olman üzdü beni
umarım sorunlar en kısa zamanda düzelir.
jazi bende takmıyorum artık hiç birşeyi
zaten herşey olacagı gibi oluyor zaten
bende kendi kendime canımı sıkmakla kalıyorum

bazen kendime kızıyorum niye takıyorum böyle diye
biraz soğuk kanlı olsam
süper olacak
çalışıyorum bunun üzerine umarım başarırım.

Saolun kizlar ama ben çok mutsuzum
hersey ustume geliyor sanki
bugune kadar vermis oldugum savaslar bosa mi çikti ki
bilemiyorum
olgun ve sabirli davranmaya gayret ve ozen gosteriyorum ama...
suan ki vermis oldugum karar...yanliz kalmak...
gorusmuyoruz...:-(

sorun nişanlınla ilğili galiba
sebep ney bilmiyorum ama
düğün öncesinde hep olurmuş böyle şeyler
dün bend eyaşadım nişnalımla
nikah tarihiyle ilğili
kendime inanamadım
çok alıngan olmuşum ben

umarım en kısa zamanda çözersin sorunları canım
kendini çok yıpratma canım.

çakırgözlüm hepimiz aynıyız tatlım demekki çok normal biraz daha sakin olduk mu herşey hallolacak

yaralım canım kötü şeyler düşünme ne olur şimdi sıcağı sıcağına böyle hissetmen o kadar normal ki ama bu arayı çok uzatmayın tatlım ne kadar uzun süre görüşmezseniz daha da soğurmuşsunuz gibime geliyo

biliyorum canlarim...ama ben suan yemin ederim ki tukenmis haldeyim...
ne olacagimi bilmiyorum, nasil gelismeler olacak hiç bilmiyorum
tek bildigim sey suan yanliz kalip gelecegimi iyice dusunmek
onsuz nefes alamasam da...
beni dusundugunuz için saolun
siz iyi olun insallah, hepinizin mutluluklarini takip ediyorum burdan ben
sizi seviyorum kizlar

canım benimyaa bizde seni seviyoruzŞeniz
inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur ve bu kötü günleride atlatırsın :Saruboceq:

evet jnaz bende farkettim
sakin sakin
ol diyorum kendime
fevri davranma diyorum.

yaralım hakkında hayırlısı olsun canım
bizde seni çok seviyoruzzz

kızlar selam.. bir kaç gündür takip edemiyorum.. biraz geçmişe baktım.. jnazcım hallediyor işlerini sevindim buna bende koşturuyorum kısmetse bu ayın sonuna evim tamamıyla bitiyor. boya ve parke kaldı sadece.. bi de mutfak dolaplarım gelicek..

yaralım sakin sakin düşün. birden parlayıp sonradan üzülme canım.. tabi aranızda ne oldu , onu bilemeyiz ama.. yinede sakin hareket etmeye çalışmak her zaman en iyisi..
yapabilirsek tabi..

herkes için hakkımızda ne hayırlısıysa, o olsun..
RAbbim hepimizin gönlüne göre versin her dilediğini..

sinemcim hoşgeldin canım
aslında ben kendime düşen işleri hallettim tatlım geriside nişanlıma kaldı evle o ilgileniyo kartonpiyerleri bitti boya ve parkeler kaldı oda bir haftaya kadar hallolurmuş öyle diyo:)
ne güzel seninkide bitiyomuş hadi hayırlısı

evet canım bitiyor hayırlısıyla.. biz birlikte yapıyoruz.. :):) herşeyi beraber halleettik.. alınması gereken hemen hemen hiç birşeyim kalmadı.. bi kına da giyeceğim abiye elbise kaldı onu da bu c.tesi osmanbeyden gidip alacağım.. bütün hazırlıklarım tamam.. bir yerleşmemiz kaldı..
davetiyeyi fln saymıyorum en fazla 1-2 gün içinde halledeceğiz..

böyle tatlım işte..
iyi senin evinde bitiyor .. darısı diğer arkadaşlarımızın başına...

kızlar ben çıkıyorum.. işlerim çok yoğun.. kendinize çok iyi bakın..
herşeyi kafanıza takmayın.. oluruna bırakın..

sevgiyle kalın..

Merhaba kizlar
uzun zamandir girmedim topiğe
umarim herşey yolundadir.ben biraz kendimi toparladim.
Geçen hafra nişanlimi gördüm askerlik yaptiği yere gittim.
25 günümüz kaldi heyecan dorukta yani.
Geçen bi mobilaycida yemek odasi beğenmiştim.ama nişanlim yok diye kararsiz kaldim.anneme orta sehpa almiştik.
Dün getirmişler
nianlim geldiğinde hemen bakmaya geliriz demiştim
ben gidene kadar satmaaycaklarini söylemişler.
Inşallah öyle olur ve nişanlim da beğenir.
Kendileri yapiyorlar siparişe göre.
Ama onu yapan usta yanlarindan ayrilmiş.o yüzden aynisini yapamayiz demişlerdi.neyse kismetimiz ise olur.
Bu arada memleketten bana çok güzel bi dantel örneği geldi.yanliz kolali olmadiğindan resmini çekemedim anlaşilmaz diye.
Nette biraz araştirdim kolalanmiş şeklini buldum.sizlerle paylaşmak istedim.orta sehpada yada cam masalarda çok şik duruyor.
Yapmak isteyen olursa anlatirim.dün akşam başladim biraz.çok da kolay.
Neyse çoooook uzattim lafi.kendinize çok iyi bakin.evlenmek sandiğim kadar basit ve kolay değilmiş.büyüdüğümü yeni anliyorum.hoşçakalin.

merhaba kızlarr
pretty canım uzun süredir görünmüyodun iyi haberlerle dönmene çok sevindim ne güzel az kalmış nişanlının dönmesine de hem biliyomusun evlenmeden askerliğini yapması o kadar iyi ki daha benim aşkım gitmedi ve büyük bir ihtimal 2 sene sonra gidecek şimdiden kara kara düşünüyorum ben nasıl ayrılacağım diye
inşallah o beğendiğin yemek odasınıda dedikleri gibi satmazlar ve istediğine sahip olursun . örnek içinde teşekkürler çok şükür dantel açısından bi eksiğim yok birde ben taşlı takımlardan aldım oturma odama da salona da onları sereriz diye düşünüyorum bakalım kısmet artık

prent çok güzel bir model gerçekten
senmi ördün
benimde dantel işim falan hazır
sağolsun annem ablamı evlendirirken
banada yaptırmış

buğünlerde biraz heyecanım artı
özlemim artı

Jnaz canım rabbime çok şükürler olsun ki BİTİYOR.yaşadığım ızdırabı anlatacak kelimeler bulamam.telefonumu hiç bu kadar sevmemiştim. Zor ewet, o kadar zor ki, kimseye derdini anlatamıyosun, için içini yerken, gülmeye çalışıyosun, saatlerce ağlamak isterken gözyaşını içine akıtıyosun sırf hayat devam etmek zorunda diye.....aramızda ki tek bağ sevgimiz ve t.telekom um -çoğu zaman bozuk- kabloları .... senağlama

ama bitiyor işte.darısı başına.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…