2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

canımcım eğer fransız danteli kullanılırsa fiyat artıyo malesef daha öncede söylemiştim mesela kardeşiminki sırf fransız danteliydi ve 4.000 ytl ye maloldu birde hazır almak yerine baştan dikilirse fiyatta ona göre farkediyo
ama kendiminkini 800 ytl ye aldım çokta beğenerek aldım ayrıca a.s

sorma güzelim bide bizimki burda değil ta fransalardan bu kadar sorun çıkarıyorsa yanımızdayken düşünemiyorum bile

jnaz canım
sen nereye gelin giidyorsun yani gidecegin yerde
kaynanangildemi olacak canım.

akşam bende anneme anlattım
kaynanamın yaptıklarını annem çok
normal karşıladı
olur böyle şeyler dedi
tabi yılların tecrübesi var
üstünde durma dedi düşündükce büyütürsün dedi
nişanlının yanındada çok annesinden şikayet etme dedi(zaten hiç yapmam öyle bir şey)
ne olursa olsun annesi dedi.
haklıda.

yarında bize yemege gelecekeler.
nişanlımıda görecem
onun heyecanıda var
15 gün oldu nerdeyse görmeyeli.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar.
nasılsınız.ya bence şu kaynana konularını kapatalım.valla ben 2 yıldır anlamadım ya artık anlayamam.benimkide uzakta.kayınpederim yurtdışında.kendisi başka bir ilde 3 çocuğu daha var.
bazen onları da alıp yanımda kalmayı ima etmeye çalışıyor.görümcemde evlendikten sonra yanımda kalıp burda çalışma hayalleri içinde.ama kesinlikle ve kesinlikle böyle birşeyin olmayacağını nişanlıma anlattım.Allah gecinden versin hasta olur başım üstüne.jnazın kayınvalidesi gibi her araıdğımda geziyorum tozuyorum muhabbetleri.bana ne yaptığımı sorduğunda bilerek hazırlıklardan bahsediyorum ama ııııhhh.çıt ses yok.artık lafını bile etmiyorum zaten.çok merak ediyorum oğluna bir yastık bile yapmayan bu insan evime geldiğinde nasıl vicdanı rahat olacak.konuyu kapatalım demem bundan işte.konuştukça içimdeki şeyler kanıyor tekrar tekrar.haklıyı da haksızıda kendi oğulları gördü zaten.biz ayrıca düğünü onların memleketinde yapıcaktık.ama bu saatten sonra ASLA.haketmiyorlar çünkü.paraları gidecek diye selam bile vermiyorlar.bizim ihtiyacımız olan tekşey sevgiydi destekti sadece.tutamıyorum yine kendimi.her aklıma geldiğinde tutamıyorum gözyaşlarımı.neyse ya.görüşürüz kızlar gün içinde yine.hiçkimseye sevginizi yem etmeyin.onlara vereceğim en güzel nişanlımla herdaim mutlu olabilmek.öpüldünüz.

canım benim ya ne güzel düşünmesi bile çok hoş oluyo bide annen paylaşıyoya heyecanını ondan güzeli yokki zaten..

bitanem ben napıyım işte stersi biraz attım sayılır zaten biliyosun benim kayınvalidem yok vefat etmiş aşkımın teyzeleri var anne gibi sıcaklar saolsunlar hep arıyolar ellerinden gelenin fazlasını bile yapmaya çalışıyolar.. ben snein teyzen değil kaynananım ona göre haa dedi geçen aradığında bende o yüzden planlarımı değiştirdim teyzeye kaynana bohçası hazırlayım diye şimdi onun telaşı var :) sanki herşeyin en güzelini yapmam gerekiyomuş gibi geliyo çok seçiciler ve benim için kalkıp istanbuldan geliyolar hep .. sanki benim için şimdilk herşey güllük gülistanlık ayakları yere basmıyo deyimini çözdüm şimdilerde aynen ondanım işte.. ama bide herkes evlende gör herşey değişir diyoya ona sinir oluyorum kimbilir belki benimki değişmez dimi :)

annem pikelerimi kendi dikecek süslü püslü satenle işlemeyle filan onlar için malzeme almaya gidicez birazdan bakalım artıkın :) spora gelince ben dün yapmadım hiç gözüm kesmedi ama bugün aynen devam bugün yeni bi diyetede başladım sabah 1 elma ara bir kase çorba öğlen 100 gr et yada tavuk 250 gr sebze ikindi bi kase çorba akşam öğlen gibi ara bir elma.. çok göçründü gözüme akşam öğününü kaldırıp denemk istiyorum .. yapan arkadaşlar çok güzle sonuçlar elde ettiler bakalım artıkın bende işe yarıycakmı :)

amma çok anlattım dimi şimdide gidip azcık havlu kenarını örüyüm seninkilerden örüyorum şu halkalı yapraklı çiçekli olanı başladım dün gece ama gel görki halkaların içini sayarak doldurmadığım için azcık tuhaf durdu sökmeyide hiç gözüm kesmiyo :)

işte böyle şekerimcim :teytey:

slm kızlar bugun gelınlıgımı almaya gıdıyorum ınsallah guzel dıkılmıstır ve yakısırrrr

mız mız inş.
tam istediğin gibi olur gelinliğin.

janz ,pamukşeker kaç kilosunuz bende 1-2 kilo vereyim diyorum
gelinlik zayıf olunca daha güzel oluyor diyorlar.
ben genelde iş çıkışı 1 saat kadar yürüyüş yapıyordum
ama ramazan girecek yapamam.
inş. ramazan biitnce en azından bu kilomu korusam yeter bana.

kaynanamı seviyorum kaynanamı seviyorum
işyerinde karektersiz,edepsiz insanlarla aynı havayı soluyorum onlarla
geçiniyorumda
deliler gibi sevdiğim nişanlımın annesiylemi geçinemiyecem
seviyorum senii annneee.

mız mız canım umarım istedigin gibi olmuştur....güle güle giyersin inşallah...jnaz hayatım bende bu hafta sonu yerleştiricem evimi,bi kaç gündür temizligiyle ugrasıyorum...canım cıktı....ama tertemiz olduuuuu.....çakırgözlü cok zayıflayıncada iyi olmuyor hayatım ben 54 kiloydum strestenmidir nedir gerci bişeyde yiyemiyorum 51 olmuşum,şimdi eski kiloma dönmek istiyorum....daha fazla kilo vermek istemiyorum....shinyday aynı gün evleniyoruz....ne güzellllllll...benimde 18 ekimmmmm......

seloş canım seninlede aynı gün evleniyoruz....süper....18 ekim gelinleri kalabalık sanırım....

aynı kilodayız canım bend e 54 üm
benim boyum 1,63 .
sen çok zayıflamışın ama
buğünde bir arkadaş sakın 54 den zayıf olma
sende al düğüne kadar canım biraz kilo.
inş. koruyabilirim.

slm kızlar
düğünüme 2 ay kaldı.Düşündükçe heycanlanıyorum.başıma ağrılar felan giriyor.Hhahaha
bende hiç bir faaliyet yok.nişanlım gelsin eşyaya bakacaz daha:1rolleyes:beklemedeyiz.
mız mız Allah gönlüne göre versin.Benimde bu hafta provam var.İnşallah istediğim gibidir:Saruboceq:Ne olursa olsun bütün gelinler güzel oluyo yavmaşallah bize
kızlar ya bende 50 kilo felanım heralde.Mutluyum.Yürüyüş hiç yapmıyorum.Yürüyüş yapıp kilo versem mi diyorum.Bide zayıf olunca özellikle benim suratım küçülüyo,kötü olyo,kemiklerim çıkıyo biraz.Keşke yüzden vermesem
kızlar ya sizde heycan baş ağrısı varmı,son hafta düşünemiyorum kendimi ya:roflol:

olmazmı heyecan canım
benimkine yaklaşık 3 ay var nasıl olacak ne olacak
düşündükce başım agrıyor heyecanlanıyorum

bence zayıflama arakadaşım
50 kilo iyibundan zayıfıda güzel olmaz
benim düşüncem tabiki.

sakın sakınnn hihoyyyt hihoyyyt

aynı kilodayız canım bend e 54 üm
benim boyum 1,63 .
sen çok zayıflamışın ama
buğünde bir arkadaş sakın 54 den zayıf olma
sende al düğüne kadar canım biraz kilo.
inş. koruyabilirim.

canım ya özellikle vermek istesem veremem....sabahları müsli yiyorum,bi de süt sanırım kilo verdiriyo...benimde boyum 166 iyi duruyo aslında boyuma göre ama....vermek istemiyorum daha fazla...kafamçokkarıştı

dirim canım bende uyku problemi var bu aralarCADIARZU....heyecanda var tabi ama başagrısı yapacak kadar degil...bende bu aralar başagrısı sinirden oluyor....klava:

iyi akşamlar kızlarrr
çakırgözlü tatlım kayınpederim fransa da çalışıyo kayınvaldemde onun yanına gidip geliyo nisan başından beri orda ramazanda gelecek ama yine yaz başına kadar gitmez heralde bu arada sakaryaya gelin gideceğim ve evlerimiz yakın sayılır ... kilomuda sormussun bu aralar 56 kiloyum ve biraz versem çok iyi olacak en azından 53 olayım diyorum ama zor görünüyo malesef

kitapkurdu tatlım haklısın kayınvalde konusunu kapatmamız lazım da biliyomusun burda sizden başka hiçkimseye anlatmıyorum özelliklede annemlere çünkü daha çok üzüleceklerini biliyorum aslında onlarda şaşkın hiç böyle biriyle karşılaşmamışlardı

mızmız cım inşallah gelinliğin istediğin gibi olmuştur resimlerini bekliyoruz güzelim

ozicelcius hayatım ne güzel bitmiş işler hadi kolay gelsin haftasonu için bu arada bende son bir haftadır uyku problemi yaşıyorum canımya geceleri 3ten 4 ten erken uyuyamıyorum malesef

shnyday ve seloş hayırlı olsun kızlarr ne güzel 18 ekim gelinleri çoğalıyo

dirimcim keşke bende 50 kilo olsam tatlımyaa sakın kilo vereyim deme:)

pamukşekercimm ne güzel canımya düşünceli bir ailesi varmış nişanlının inşallah hep böyle devam eder. benimde pike takımlarımın pikosunu ablam yapmıştı ve hepside süslü püslü dantelli falan nasıl kullanacağım onları bilmiyorum :) ve en güzeli de her renk var. çok şükür kayınvaldemgilin görümcelerimin falan hepsinin bohçalarını hazırladım o yüzden rahatım ama annem sürekli bişeyler çıkarıyo şunuda koyalım şunu değiştirelim falan en son bugün bidaha açılmayacak dedim ve kendi bazamın altına koydum :)
şimdi gelelim kilolara :) ben herhangi bir diyet listesine bağlı değilim tatlım akşamları bişey yememeye ve spor yapmaya çalışıyorum ama oda anca gün içinde yediklerimi yakmaya yarıyo o yüzden ne veriyo ne alıyo durumundayım ama işi sıkı tutmamım zamanı geldide geçiyo bile inşallah ramazanda dikkat edip 53 olmak istiyorum inşallah hayalden öteye geçer ...

merhaba
arkadaşlar
buğün nişanlımı ve ailesini yemege
çagırdık
evde çok çalışma var ama ben işteyim
ne yapayım izin alamadım
2 de çıkacam
yoksa evdekilere yardım etmek isterdimmm

çakırgözlü hadi kolay gelsin canım.....jnaz hayatım şu dügünler bi geçsin bol bol rahat rahat uyuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…