- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi EU3
kızlar uzun zamandır bölüme girmiyordum simdi girebildim.bas sayfalarda gelinlik fiyatlarını okudum soklardayım 2.3 milyarlardan bahsediliyor :1shok: nasıl bisey istiyorsunuzda bu fiyatlar cıkıyor ortaya sasırdım dogrusu kafamçokkarıştı ben aldım gelinligimi belki inanmayacaksınız ama 600 ytl ye aldım ve harika birsey straplez üstü kristal tas ve güpür dolu yani öyle sade abuk sabuk bisiy diil iyice arastırın derim ben fatihten aldım gelinligimi
sorma güzelim bide bizimki burda değil ta fransalardan bu kadar sorun çıkarıyorsa yanımızdayken düşünemiyorum bile
tatlım sorma aşkımda öyle güzel kokuyoki diyo :)
bugünde kafamızdan yerleştirdik yine:) hatta aşkım odaların ölçülerini söyledi akşam annemle birlikte elimizde metre onların gardrobunu yatak odasını ölçtük bizim odaları ölçüyoruz tahmini ne kadardır diye görmen lazım tam bir komediydi :roflol:
kayınvaldemde artık tanısın şekerimya 2 sene oldu hala anlayamadıysa beni bişey demiyorum valla:)şaka bi yana tatlım artık zamanla alışacağız tanıyacağız birbirimizi ...
hep ben anlatıyorum sen nasılsın güzelim neler yapıyosun ( bu arada ben akşam sporumu yaptımda geldim kaydirigubbakcemile2hihoyyyt)
benimkide 18 ekimdeeeeeeeeee :))))
mız mız canım umarım istedigin gibi olmuştur....güle güle giyersin inşallah...jnaz hayatım bende bu hafta sonu yerleştiricem evimi,bi kaç gündür temizligiyle ugrasıyorum...canım cıktı....ama tertemiz olduuuuu.....çakırgözlü cok zayıflayıncada iyi olmuyor hayatım ben 54 kiloydum strestenmidir nedir gerci bişeyde yiyemiyorum 51 olmuşum,şimdi eski kiloma dönmek istiyorum....daha fazla kilo vermek istemiyorum....shinyday aynı gün evleniyoruz....ne güzellllllll...benimde 18 ekimmmmm......
slm kızlar
düğünüme 2 ay kaldı.Düşündükçe heycanlanıyorum.başıma ağrılar felan giriyor.Hhahaha
bende hiç bir faaliyet yok.nişanlım gelsin eşyaya bakacaz daha:1rolleyes:beklemedeyiz.
mız mız Allah gönlüne göre versin.Benimde bu hafta provam var.İnşallah istediğim gibidir:Saruboceq:Ne olursa olsun bütün gelinler güzel oluyo yavmaşallah bize
kızlar ya bende 50 kilo felanım heralde.Mutluyum.Yürüyüş hiç yapmıyorum.Yürüyüş yapıp kilo versem mi diyorum.Bide zayıf olunca özellikle benim suratım küçülüyo,kötü olyo,kemiklerim çıkıyo biraz.Keşke yüzden vermesem
kızlar ya sizde heycan baş ağrısı varmı,son hafta düşünemiyorum kendimi ya:roflol:
aynı kilodayız canım bend e 54 üm
benim boyum 1,63 .
sen çok zayıflamışın ama
buğünde bir arkadaş sakın 54 den zayıf olma
sende al düğüne kadar canım biraz kilo.
inş. koruyabilirim.
slm kızlar
düğünüme 2 ay kaldı.Düşündükçe heycanlanıyorum.başıma ağrılar felan giriyor.Hhahaha
bende hiç bir faaliyet yok.nişanlım gelsin eşyaya bakacaz daha:1rolleyes:beklemedeyiz.
mız mız Allah gönlüne göre versin.Benimde bu hafta provam var.İnşallah istediğim gibidir:Saruboceq:Ne olursa olsun bütün gelinler güzel oluyo yavmaşallah bize
kızlar ya bende 50 kilo felanım heralde.Mutluyum.Yürüyüş hiç yapmıyorum.Yürüyüş yapıp kilo versem mi diyorum.Bide zayıf olunca özellikle benim suratım küçülüyo,kötü olyo,kemiklerim çıkıyo biraz.Keşke yüzden vermesem
kızlar ya sizde heycan baş ağrısı varmı,son hafta düşünemiyorum kendimi ya:roflol: