2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

nısanımı bıle bı hafta önceden ögrenmıs bırı olarak dugunumude bı hafta öncesınden ögrenırsem delı olurummmmmmmmmm ekım 3 dedık bakalım ıstedıgımız tarıh olacakmı herseyın hayırlısı tabıkıde:)

selam kızlar herkes hazırlıklarını bıtırmıs gıbı
ben kaldım yaya :KK43:(((
daha evı bıle tutamadık off offff
yaralım cok guzel bı konuya degınmıssın
ben hap kullanayım dıorum nısanlım ızın vermıor ben korunurum dıor ama onada guvenemıorum baska cözum yolu arıorum:KK43:((

ah canm yaa, merak etme, kimi çok erken tuttu benim gibi mesela bak bizde telaslandik tam 3 aydir bosa kira odedik dusunebiliyormusun , ? :çok üzgünüm:
o yuzden uzulme...herkesin dugune kadar evi de olur, esyasi da olur, hiç uzulme canim benim :1hug:
konuya gelince...evet fikirlerinizi ogrenmek istedim...cunku biz bu konuda çok tartistik...ustelik anneside kafasini karistirmis cadi
ama ben ona guvenmem..yinede korunmak istedigimi soyledim :dilcikar:
randevuyu aldim bile :nazar:

Biz ne evi tuttuk,nede eşya aldık.Hepsini 1-1.5 ay gibi bir sürede yapcaz:KK43: inşallah yetişir kızlar.Canım bende doktora gitcem artık yakın bi zamanda.Heralde hap kullanmam :çok üzgünüm:Kimine dokunmuyomuş ama riske almak istemiyorum.Çok mantıklı gelmiyo hergün hap almak dimi ama a.s

Vallah canim butun yontemlere gore bence hap en iyisi yinede...
diger korunmalar hosuma gitmiyor benim.
gerçi en guzeli doktora sormak...hayirlisi bakalim...CADIARZU

hımm hepimize sormuşsun bende cevaplayım bari :eek:

korunma gibi bi fikrim(iz) yok benim hayatı ertelemek istemiyorum .. hayat tabiri belki uymadı ama sonradan hayatım herşeyim olacak varlığın bize gelişini ertelemek istemiyorum kısmet inşallah :teytey:

Karariniza saygi gosteriyorum canim benim...
aslinda nisanlim tamamen sizin fikrinizde...ama ben "risk" e girmek istemiyorum...yani soyle evliligimin oturmasini, ikimiz basbasa zaman geçirmeyi beklemek istiyorum...
bilmiyorum, aslinda çok onemli bir konu bu...
fisfisfis
hayirlisi Allah'tan tabiki :1hug:

merhaba kızlar dün yoktum...evin tadilatı devam ediyor,başında duruyorum ara ara....gelinligimi begendimhihoyyyt diktiriyorum bugün astar provam vardı gittim,davetiyelerimizide hallettik,pazartesi alıcazgamyoncuiremsu yarında mutfak dolapları takılacak...geriye bir tek temizlik işi kalıyor eşyalarda 30 unda teslim ediliyor ve ben 1 eylülden sonra rahatım..........ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhlaelaelaelaelae :kahve: kızlar korunma mevzusunda da şöyle düşünüyorum:bi okul öncesi egitimcisi olarak nacizane fikrim cocuklarla aradaki yaş farkını cok artırmamak,cocuk olduktan sonra en az bir kardeş için 2 yıl gibi süre daha eklemek,vücudumuzun,organlarımızın ve en önemlisi yumurtalıklarımızın ömrünün oldugunu ve ilerleyen zamanlarda yumurta kalitesinin düştügünü dolayısıyla bebek için ugras gerekecegini hatırlatmak isterim....herkesin fikrinede saygı duyarım ama ben bebegimi :emir_bebek:kucagıma alıp hayata bi de öyle bakıcam:CüvCüv:

ozicelcius meslektasız demek ne güzel:):) korunmak için hap almayı düşünüyorum en yakın zamanda dr danışcam bir çoçugun gelıcegını hazırlamadan olmaz diye herşeyın hayırlısı ama en az 1 sene düşünmüyorum:emir_bebek:

Son düzenleme:
çakirgözlü,jnaz,yaralımm yorumlarınız için teşekkürlerr yaralım biter bitmez kahave içtik nişanlımla en buyuk keyfimizhihoyyyt ALLAH hepımızın yardımcısı olsun kızlar arada stres sinir yapıyoruz ama herşey hallolur bunlar güzel telaşlar kaydirigubbakcemile2,jnazcım herşeyın hayırlısı üzme canını a.s.

şöyle bi geçmişi okudum:kahve:
ne güzel sohbet etmişsiniz öyle aklımda kaldığı kadarıyla sorulara cevap vereyim
yaralımm tatlım ben adapazarı na gelin gideceğim kısmetse tatlım kaydirigubbakcemile5
birde korunma konusuna gelince bu ay sonuna doğru jinekoloğa görünmek istiyorum önceden hap kullanırım diyodum ama halihazırda kullandığım ilaçlar var ve ben çok unutkanım dolayısıyla o konuda kendime güvenemiyorum büyük bir ihtimal aşkım korunacak bebek konusunda da daha nişanlım askerliğini yapmadı ve ne zaman gideceğide belli değil önceden hep askerden geldikten sonra yaparız diyoduk ama karar değiştirdik çünkü zaman çok çabuk geçiyo ve ben 27 yaşımdayım ve kalabalık bi ailem olsun istiyorum o yüzden 5-6 ay bekleme taraftarıyız bakalım kısmet :CüvCüv:

ozicelzius canım benimmm çok sevindim gelinliğini seçmene en sonunda oldu bak tatlım boşuna üzmüşüz kendimizi artık modelini de gösterirsin bize:içelim:

çakirgözlü,jnaz,yaralımm yorumlarınız için teşekkürlerr yaralım biter bitmez kahave içtik nişanlımla en buyuk keyfimizhihoyyyt ALLAH hepımızın yardımcısı olsun kızlar arada stres sinir yapıyoruz ama herşey hallolur bunlar güzel telaşlar kaydirigubbakcemile2,jnazcım herşeyın hayırlısı üzme canını a.s.

canım benimm ne demekk kaydirigubbakcemile5 bende sıkmamaya çalışıyorum kendimi tatlım çünkü biliyorum bu günlerde geçecek hatta bugün iyice bi düşündüm ha bir hafta önce olmuş ha bir hafta sonra ne farkederki herşeyin hayırlısı olur inşallah hakkımızda :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba
Nasılsınız? ben uğrayamıyorum epeydir ama şööle bi genel baktım herkes baya bi mesafe kaydetmiş.Hatta Jnaz çeyiz için gereken herşeyi tamamlayarak açık ara öne geçmişkaydirigubbakcemile
Benim durumum ise sszzkk ile aynı sanırım a.s

Bizde kendi içimizde tarihi netleştirdik sayılır 16 Kasım olarak, sırada gidip nikah günü almak var. Tarih alındıktan sonra sanırım tam olarak yoğunlaşıcaz. Tüm arkadaşlara bu ulvi yolda kolaylıklar ve sabırlar diliyorum çünkü bu evrede sabır hakkaten lazım.-tatlicadiarzu-

canım benimmm darısı başınıza inşallahh ama böylede olmuyo biliyomusun sıkılıyorum boş boş oturmaktan kendime yeni yeni işler icat ediyorum :roflol:
ne güzel tarihte belli olmuş gibi hayırlısı olsunn a.s.

nısanımı bıle bı hafta önceden ögrenmıs bırı olarak dugunumude bı hafta öncesınden ögrenırsem delı olurummmmmmmmmm ekım 3 dedık bakalım ıstedıgımız tarıh olacakmı herseyın hayırlısı tabıkıde:)

sszzkk cım inşallah herşey istediğin gibi olur tatlım:1hug:

jnaz sagol hayatımmm....hep söylüyorum,moral oluyosun valla....üzerimden bi yük kalktı tatlım ya...allaha şükür hersey tamam....bundan sonra rahatım....sen neler yaptın görüşmeyeli?dügün/nikah hangisi belli oldumu ?tarihi kesinleştimi?

jnaz sagol hayatımmm....hep söylüyorum,moral oluyosun valla....üzerimden bi yük kalktı tatlım ya...allaha şükür hersey tamam....bundan sonra rahatım....sen neler yaptın görüşmeyeli?dügün/nikah hangisi belli oldumu ?tarihi kesinleştimi?

canımcımm sende çok iyi geliyosun bana Şeniz
çok şükür canımya en zor kısımları atlattın sayılır eylülden sonrası zaten su gibi akıp gider inşallahhh :Saruboceq:
bende çok bişey yapmadım aslında güzelim gelinliğimin çok az bi işi var biliyosun o yüzden eylülün başında çağıracaklar provaya, kına mendillerimi oyaladım , annem yorgan yapıyodu onlar bitti öyle çeyiz olarak pek bişeyim kalmadı ama yatak örtüsünde kararsızım hala biliyosun satın almıştım ama mağazada duruyodu ama acaba daha cıvıl cıvıl renkli şeyler mi alsam diyorum ama o zaman da perdeleri ona göre yaptıracağım öyle kararsız kararsız bekliyorum açıkçası inşallah tamam bu diyebileceğim bişey çıkar karşıma
düğün tarihimizde hala belli değil tatlımya kayınvaldemler eylülde kesin geliyolar izine ama hala kaçı olduğu belli değil ve kayınpederim 1 aydan fazla kalacağını söylüyo biz 12 ekim olarak düşünüyoruz aşkımla ama teyzesi ve ablalarıda 5 i olsun diyolar bayramdan hemen sonra olursa onlar içinde iyi olurmuş bakalım herşey izinlerine göre netleşecek .
düğün içinde geçen gidişimde yer baktık geyvede kültür merkezinin nikah salonu restorant kısmı ve terası var ben terasını beğendim ama havaların durumuna göre de değişir orda yapıp yapmayacağımız birde kayınvaldemlerin düğün isteyip istemeyeceği de şüpheli onların adetlerinde düğünden bir gün önce nişan denilen bir eğlenceleri oluyomuş ertesi günde 9-12 arası yemek veriliyomuş . ama biz zaten kına gecesi yapacağız burda ben diyorumki nikahı yemekli yapalım aşkımda zaten sabah yemek vermek zorundayız diyo
bakalım karışmıyorum ben dedim en sonunda :1closedeyes:
ayy ne kadar uzun anlattım ben böyle tatlımyaa-tatlicadiarzu- bir dokun bin ah işit derlerya aynen o moddayım sengözlerimebaksanab

anladım canım ya....hayırlısı olsun....farklı kültürler,örf ve adetlerde böyle sorun oluyo işte....biz ikimizde iç anadoluluyuz iki uc şehirdeniz,o kadar farklı şeyler söylüyolar ki bazen anlam veremiyorum....bi ortasını bulmaya calışıyoruz....yatak örtün içinde sade bi renk sec derim nacizane fikrim,daha agır duruyo....

anladım canım ya....hayırlısı olsun....farklı kültürler,örf ve adetlerde böyle sorun oluyo işte....biz ikimizde iç anadoluluyuz iki uc şehirdeniz,o kadar farklı şeyler söylüyolar ki bazen anlam veremiyorum....bi ortasını bulmaya calışıyoruz....yatak örtün içinde sade bi renk sec derim nacizane fikrim,daha agır duruyo....

sorma tatlımyaa orta bir yol bulmaya çalışıyorum çoğu zaman birde ben doğu anadoluluyum aşkımda marmaralı :)
yatak örtüsü içinde haklısın canım bende öyle yaptım aslında ve özellikle krem tonları bakıp almıştım bakalım sanırım iş çıkarıyorum kendime a.s

Günaydın kızlar.En kısa zamanda resim yükleyeceğim.Bu arada drape nedir diye sormuştum ya,benim gelinlik drapeymiş:)
İnşallah kilolu göstermez.Ayakkabıya karar veremedim kızlar ya.11 pont ayakkabı kaç cm oluyo.nişanlımla boylarımız hemen hemen aynı.Yanında leylek gibi olursun diyolar:KK43:alçaklar:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.En kısa zamanda resim yükleyeceğim.Bu arada drape nedir diye sormuştum ya,benim gelinlik drapeymiş:)
İnşallah kilolu göstermez.Ayakkabıya karar veremedim kızlar ya.11 pont ayakkabı kaç cm oluyo.nişanlımla boylarımız hemen hemen aynı.Yanında leylek gibi olursun diyolar:KK43:alçaklar:)

koy canım merakla bekliyoz resimleri
drapenin özelliği neymiş canım

Drape yana doğru ince ince dikişler oluyor.Enine dikişli olduğunda beli kalın gösteriyormuş.Canım becerebilirsem modeli eklicem.diktiriyorum.inşallah iyi olur:)şans artık

X