2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Çayın alt demliği evdeki kaynanadır; devamlı kaynar durur..

Üst demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadikça o olgunlaşır,
demlenir...

Gelinin kocası ise bardaktir; biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin...

Çocuklar çayın sekeridir; tat verir...

Görümce ise çay kasigiıdır; arada bir gelir ve karistiriır gider...

Kaynataya gelince; o da bardak altidir; dökülenleri bir araya toplar...

merhaba kızlarr
sabahtan beri kına mendilleri oyalıyorum :) ama bi arayı da hakettim dimi
pamukşekerimm öyle güzel şeyler söylemişsinki tatlım kendimi çok iyi hissettim onlar bana nasıl davranırlarsa davransınlar çok şükür şimdiye kadar hiç bi saygısızlıkta bulunmadım ve soğuk davranmadım bundan sonrada aynı şekilde davranmayı düşünüyorum yok eğer benimsemek istemezlersede kendileri bilirler ne diyim ama bu yüzden kendimi yıpratmak istemiyorum.
görümce konusuna da gelince çok şükür o olayda da birebir yaşadığımız bişey yoktu şimdide ayda yılda bir anca görüşüyoruz oraya gidincede durumun değişeceğini zannetmiyorum
bende daha farklı olsun isterdim ama kısmet işte ne yapalım rabbim nişanlımla ağız tadımızı bozmasın inşallah gerisi boş açıkçası:1hug:

ya kızlar fazlalıgım olan be kıloyu veremıyorum bır turlu dıyet moduna gıremıyorum ben mutlu olunca yeme ıcmeden kesılenlerdenım bu aralar cok streslıyım sızde yasıyorsunuz bılırsınız bır turluuuu dıyet moduna gıremıyorum 5 ekımde dugun ya delı olcam annemde evde yok hem evın yuku hemde esyaydı gelınlıkdı kaynana kayın baba ıle ılgınelen delı olacam annem ızmırde yegenın dugunune gıttı of offfffff herkes stresden verırısın bosver dıye ama olmuo stresden yıyenlerdenım ben ne yapacam yardım edın kızlarrrrrrr bır akıl verın

mız mızcım güzelim hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz kaç sattir sağlıklı beslenme topiğindeyim neler yapabilirim diye bakıyorum
hoş ne yapmam gerektiğini nasıl beslenmem gerektiğini çok iyi bilmeme rağmen uygulamaya dökemiyorum malesef :KK43:

resim_007.jpg

kızlar dugun salonum buuu cok guzel olacak ınsallah

gelin_yolu_2.jpg

bız gelırken bole yolumuzun uzerınde fısekler batlıyacak fılan ayyyyyyyyy cok heycanlıyım o yuruyus anı heycandan olurum ya

mız mızcımm çok güzel bi yermiş
bizimki daha belli değil daha doğrusu düğün mü olacak nikah mı oda belli değil :

günaydın kızlar
mızmız salon çok güzelmiş canım
senin düğüne bayagı bir az kaldı
bak birden bend eheyecanladım:)

kolay gelsinnn hepimizeee

mızmız düğün yerin çok güzelmiş.İnşallah düğününde öyle geçer:)Keşke benimkide açık havada olsaydı

herkeze günayıdın mızmız cım yerin çok güzelmiş hayırlı olsunn:nazar:

buarada bizde tarıhımızı kesın aldık dünn düğün yapılıcak yer tamamdı nikah memuruna gittik evraklari verdikk 12 ekım saat 8 de kıyıcam sızı dedı:sm_cool:kaydirigubbakcemile3
gelınlıkciye giitim provayı öne aldırdımm,davetiye ve nikah şekerini halletik kuoför u halletım içime sindı bu kadar işi bir günde yaptıkkaydirigubbakcemile çok yoruldukk çokk:nazar:

herkeze günayıdın mızmız cım yerin çok güzelmiş hayırlı olsunn:nazar:

buarada bizde tarıhımızı kesın aldık dünn düğün yapılıcak yer tamamdı nikah memuruna gittik evraklari verdikk 12 ekım saat 8 de kıyıcam sızı dedı:sm_cool:kaydirigubbakcemile3
gelınlıkciye giitim provayı öne aldırdımm,davetiye ve nikah şekerini halletik kuoför u halletım içime sindı bu kadar işi bir günde yaptıkkaydirigubbakcemile çok yoruldukk çokk:nazar:

çok sevindim senin adına canım
darısı benim hazırlıkların başına
hadi hayırlı olsunnkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlarrr
ecew cimm canımm hadi hayırlı olsun en önemli işleri tamamlamışsın ne güzelllkaydirigubbakcemile5
kayınvaldemler bi gelse fransa dan benimde netleşecek herşey ama en çok korktuğumda düğün tarihinin ileri alınması inşallah istediğim tarihte yapabiliriz bizde :Saruboceq: hatta bizi beklemelerine gerek yok isterlerse çeyizi yerleştirsinler demiş kayınvaldem ama çok kızdım bende onlar olmadan olmaz diye :kızgın:

Selam kizlar,
nasilsiniz bakalim ?
mizmizcim...bayildim kizz, dugun dedigin boyle olur iste ahh ahhhh çok çok guzel bir dugunun olacak allahin izniyle vallahi senin adina çooook sevindim :nazar:
benim oyle bi firsatim olacakti ki ahh ahhh ama nerde oyle dugun salonu buralarda...:kızgın:

ecevv'cim, hazirliklar buyuk bi hizla ilerlemis sevindim ohhh bi guzel :kahve: iç kiz bunun uzerine :1hug:

jnazcim sen nereye gelin gidiyorsun canim ya ? anlamadim galiba...yada oralarini kaçirdim gibime geldi...:uhm:

beni sorarsaniz, biz evle hala ugrasiyoruz, nihayet bugun geldiler eve baktilar ve dövi yapacaklarmis...sonra gelip tamiratlari bitireceklermis. bu ayin sonunda da ajans gelip evi kontrol edecek...
biz bu haftasonu mutfagi bitirecegiz allahin izniyle....

hepinize bi soru...:eek: kizlar siz nasil korunmayi dusunuyorsunuz ? bunun için herhangi bi doktorla gorusup konustunuzmu ? :uhm:

selam kızlar herkes hazırlıklarını bıtırmıs gıbı
ben kaldım yaya :KK43:(((
daha evı bıle tutamadık off offff
yaralım cok guzel bı konuya degınmıssın
ben hap kullanayım dıorum nısanlım ızın vermıor ben korunurum dıor ama onada guvenemıorum baska cözum yolu arıorum:KK43:((

Biz ne evi tuttuk,nede eşya aldık.Hepsini 1-1.5 ay gibi bir sürede yapcaz:KK43: inşallah yetişir kızlar.Canım bende doktora gitcem artık yakın bi zamanda.Heralde hap kullanmam :çok üzgünüm:Kimine dokunmuyomuş ama riske almak istemiyorum.Çok mantıklı gelmiyo hergün hap almak dimi ama a.s

Biz ne evi tuttuk,nede eşya aldık.Hepsini 1-1.5 ay gibi bir sürede yapcaz:KK43: inşallah yetişir kızlar.Canım bende doktora gitcem artık yakın bi zamanda.Heralde hap kullanmam :çok üzgünüm:Kimine dokunmuyomuş ama riske almak istemiyorum.Çok mantıklı gelmiyo hergün hap almak dimi ama a.s

böle gıderse hıc bısey yetısmıycek yetısmezse seneyemı yapsam acep:uhm:
en iisi doktora gıdıp danısmak :1closedeyes:

hepinize bi soru...:eek: kizlar siz nasil korunmayi dusunuyorsunuz ? bunun için herhangi bi doktorla gorusup konustunuzmu ? :uhm:

hımm hepimize sormuşsun bende cevaplayım bari :eek:

korunma gibi bi fikrim(iz) yok benim hayatı ertelemek istemiyorum .. hayat tabiri belki uymadı ama sonradan hayatım herşeyim olacak varlığın bize gelişini ertelemek istemiyorum kısmet inşallah :teytey:

Arkadaşlar merhaba
Nasılsınız? ben uğrayamıyorum epeydir ama şööle bi genel baktım herkes baya bi mesafe kaydetmiş.Hatta Jnaz çeyiz için gereken herşeyi tamamlayarak açık ara öne geçmişkaydirigubbakcemile
Benim durumum ise sszzkk ile aynı sanırım a.s

selam kızlar herkes hazırlıklarını bıtırmıs gıbı
ben kaldım yaya :KK43:(((

Bizde kendi içimizde tarihi netleştirdik sayılır 16 Kasım olarak, sırada gidip nikah günü almak var. Tarih alındıktan sonra sanırım tam olarak yoğunlaşıcaz. Tüm arkadaşlara bu ulvi yolda kolaylıklar ve sabırlar diliyorum çünkü bu evrede sabır hakkaten lazım.-tatlicadiarzu-

X