2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Gunaydin kizlar,
hepimize yine ayni hizla devam ediyoruz butun hazirliklara...
bende hala evimizin tamiratlariyla devam ediyorum...hala mutfagi bitiremedik...bitseydi çok iyi olacak sonrada annemin donusunu bekleyecegim temizlik için...
esyalarimizi eylulde almayi dusunuyoruz...
dugun organizeli oldugu için herkes ne yapacagini biliyor, biz birseyle karismiyoruz.
hersey tutuldu hazir bekliyorlar
pazartesi gunu annem gelinligimi teslim aliyor allahin izniyle...
geri kalan ayakkabi, çanta, kina elbisesi, hepsini getirmistim ben zaten bekliyor hazirda...
balayina hala karar vermedik....
iste boyle bizim durumlar...
ha birde doktorda ki randevum eylulun 4unde...bakalim...
zaman hizla geçiyor kizlar degilmi, gunler vizir vizir geçiyor, sanki hiç birsey hazir olmayacakmis gibi heyecan, uzuntu, stres hepsi karisti...
guzelim saçlarim dokuluyor ona çok uzuluyorum
sivilciler aldi basini gidiyor :-(
ve bas agrisi...beni resmen öldürüyor...:-((

sizler nasilsiniz bakalim ?

merhaba kızlarr
dirimcimm hadi hayırlı olsun gelinliğinde . benim gelinliğimin bel kısmında da drapeler var hatta nişanlığımda drapeliydi tam tersi beli daha ince gösteriyo güzelim artık gösterirsin gelinliğini:) yerimseniben
yaralımm tatlım ne güzell pek bişey kalmamış seninde mutfağında biter sıkma canını bakma biz telaş ediyoruz yetişmeyecek diye bizimde evimizde eksikler var ama yetişir diye umut ediyorum bakma önümüzde 2 ay var yine :)
benimde saçlarım dökülüyo ayrıca canımya uzasın istediğim için kestiremiyorumda kınam bayanlar arasında olacağı için yaptıracağım saçlarımı o zamana kadar inşallah düzelir biraz.
aslında tamamen psikolojimizden kaynaklanıyo tatlım bu zamana kadar bende sivilce nedir bilmezdim ama çıkıyo işte bizde nişanlılarımız gibi rahat olsak biraz hiçbi sorunumuz kalmayacak
bu arada bugün benim köşe takımımım döşemesi yapılıyo kızlarya şimdiye kadar o kadar çok karar değiştirdimki model ve renk konusunda umarım güzel bişey çıkar ortaya

selam jnazcım nasılsın canım? merak etme elbette güzel birşeyler çıkacaktır ortaya.. zevkine göre yaptırıyorsun.. bende yatak odasını yaptıracağım karar verdik artık..mutfak dolaplarım bitince, yatak odamı başlıcak usta.. ayarladık.. ufak tefek şyler kalıyor geriye de.. koltukları falan eylülde alıcaz herşey bitince.. gelinlik provaları devam ediyor..

ş:62

:)

canım benimm iyiyim çok şükür sen nasılsın inşallah güzel olacak canımya çok sağol Şeniz
yatak odasını yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsız kalmıştım bende ama onun içinde uğraşmak istemedim açıkçası bellona dan hazır bir model seçtim aslında kafamda olanla hiç alakası yok ama buda güzel olacak inşallah.
mobilyalar içinde en iyisini yapıyosunuz tatlım bir günlük iş nihayetinde biz aylar önceden siparişini verdik düğünden sonraya ödemelerimiz kalmasın diye ama bi yandan da pişman olduk yeni evimizi kiraladığımız için neyi nereye sığdıracağımızı şaşırdık
gelinliliğini de çok merak ettim ayrıca bende eylülün ilk haftası gideceğim provaya ama benimkinin çok az bi işi var o yüzden yetişir diye düşünüyoruz

bende iyiyim canım ya.. valla çok kararsız kaldım. 3 ayrı ustadan fikir aldım.. ev kendimizin olduğu için iyisi olsun istiyoruz.. heryeri kırdık döktük:) tesisatlar yenilendi.. herşey elden tekrardan geçti..

gelinliğin yetişir tabiki canım daha 10 haftamız var.. ben üstüme göre diktiriyorum beğendiğim gibi bir model bulamadım bir türlü.. ne çok açık ne de çok kapalı istiyorum. onun için çizdim biraz ordan biraz burdan baktım :) tamamladım.. astar kesimi yapıldı.. ikinci provaya gideceğim işte..

bakalım gerisi kısmet artık.. herşey herkes için , gönlünden geçtiği kadar güzel olsun...

canım benimm iyiyim çok şükür sen nasılsın inşallah güzel olacak canımya çok sağol Şeniz
yatak odasını yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsız kalmıştım bende ama onun içinde uğraşmak istemedim açıkçası bellona dan hazır bir model seçtim aslında kafamda olanla hiç alakası yok ama buda güzel olacak inşallah.
mobilyalar içinde en iyisini yapıyosunuz tatlım bir günlük iş nihayetinde biz aylar önceden siparişini verdik düğünden sonraya ödemelerimiz kalmasın diye ama bi yandan da pişman olduk yeni evimizi kiraladığımız için neyi nereye sığdıracağımızı şaşırdık
gelinliliğini de çok merak ettim ayrıca bende eylülün ilk haftası gideceğim provaya ama benimkinin çok az bi işi var o yüzden yetişir diye düşünüyoruz

Canım ya arkadaşım salona oturma grubu yaptırmıştı.casada beğendi.aynısını yaptırdılar.Fiyatıda uygun yaptırdı.Keşke zaman olsada yaptırsak.1 ay kadar sürmüştü.Artık hayırlısı.bende kararsızım.Eşyayı büyük alsak eve sığmayacak:sm_confused:
jnazçığım sorma dökülme bendede arttı bu arada,stresten bir baş ağrısı,sonra gelsin elime saçlarsenağlama.Hani düğünde saçada ihtiyacımız olacak.
Lütfen dökülme artık:Saruboceq:

merhaba kızlar, nasılsınız? kaydirigubbakcemile5
ben de sonbahar geliniyim. Beni de listeye dahil eder misiniz? düğünümüz 3 ekimde olacak nasipse. kaydirigubbakcemile rötarlı olarak aranıza bugün katıldım diyelim. iş yerine internet bugün bağlandı ben de soluğu uzun bir aradan sonra yeniden kk'da aldım çok şükür.
Ben muğlaya gelin gidiyorum. orda evimiz tutuldu ve eşyalarımın bir kısmı bugün gidiyor. gelinlik tamam,ev tamam,eşyalar tamam. tek eksik davetiyeler.onu da hallettik mi düğünü beklemek kalıyor.:asigim:

bende iyiyim canım ya.. valla çok kararsız kaldım. 3 ayrı ustadan fikir aldım.. ev kendimizin olduğu için iyisi olsun istiyoruz.. heryeri kırdık döktük:) tesisatlar yenilendi.. herşey elden tekrardan geçti..

gelinliğin yetişir tabiki canım daha 10 haftamız var.. ben üstüme göre diktiriyorum beğendiğim gibi bir model bulamadım bir türlü.. ne çok açık ne de çok kapalı istiyorum. onun için çizdim biraz ordan biraz burdan baktım :) tamamladım.. astar kesimi yapıldı.. ikinci provaya gideceğim işte..

bakalım gerisi kısmet artık.. herşey herkes için , gönlünden geçtiği kadar güzel olsun...

haklısın tabiki tatlım bizimde kendi evimiz olsaydı ona göre planlardık tabiki ama kirada oturacağımız için çok fazla uğraşmak istemiyoruz anca kartonpiyerlerini ve yerlerin parkesini yaptırıyoruz hatta perdelerimide storlu istiyodum ama vazgeçtim ne kadar oturacağımız belli değil ve sonradan pişman olmayayım diyorum hayırlısı artık
benim gelinlik biraz karampole geldi güzelim öylesine çarşıya çıkmıştım bi bakayım fikir edinirim diyodum nişanlığımı aldığım yere girdim ve yeni dikilen bi gelinlik vardı çok hoşuma gitti kolları ve yakası kapatılacak ve tamamlanmayan yerleri var onlarda halledildimi sorun kalmayacak inşallah birde yeni dikildiği için ilk giyende ben olacağım o yüzden bu olsun dedim satın aldı aşkım :asigim:
inşallah dilediğin gibi güzel olur herşey canım kaydirigubbakcemile5

Canım ya arkadaşım salona oturma grubu yaptırmıştı.casada beğendi.aynısını yaptırdılar.Fiyatıda uygun yaptırdı.Keşke zaman olsada yaptırsak.1 ay kadar sürmüştü.Artık hayırlısı.bende kararsızım.Eşyayı büyük alsak eve sığmayacak:sm_confused:
jnazçığım sorma dökülme bendede arttı bu arada,stresten bir baş ağrısı,sonra gelsin elime saçlarsenağlama.Hani düğünde saçada ihtiyacımız olacak.
Lütfen dökülme artık:Saruboceq:

dirimcim tatlım oturma odamdaki köşe takımımı , salon takımımı ve yemek odasını çok uygun fiyatlara yaptırdık ve tamamen kendi istediğimiz gibi oldu daha doğrusu benim istediğim gibi :eek: sağolsun aşkım hiç karışmadı
bak başağrısı bende var tatlım şu düğünlerimiz bi olsada hayırlısıyla bizde rahatlasak :Saruboceq:

ben de sonbahar geliniyim. Beni de listeye dahil eder misiniz? düğünümüz 3 ekimde olacak nasipse. kaydirigubbakcemile rötarlı olarak aranıza bugün katıldım diyelim. iş yerine internet bugün bağlandı ben de soluğu uzun bir aradan sonra yeniden kk'da aldım çok şükür.
Ben muğlaya gelin gidiyorum. orda evimiz tutuldu ve eşyalarımın bir kısmı bugün gidiyor. gelinlik tamam,ev tamam,eşyalar tamam. tek eksik davetiyeler.onu da hallettik mi düğünü beklemek kalıyor.:asigim:

merhaba canımm hoşgeldin aramıza Şeniz
ne güzel herşeyin tamam sayılır davetiyeler i de seçmesi yapılması en fazla bir haftayı bulur zaten
birlikte bekleriz artık düğünüde kaydirigubbakcemile5

Zen@n'cim hosgeldin aramiza,
sen bizden once evleniyorsun, seni evlendirelim sonrada sen bizi evlendir :-))

jnaz'cim canim benim, biz nasil onlar gibi rahat olabiliriz ki...onlara gore hersey olur, problem yok, dert yok, model dusunmek yok, dekorasyonu dusunmek yok, ne biliyim onlar gerçekten çok rahat...ama herseyi kadin dusunuyor...ama geçer bunlar allahin izniyle...

bilmiyorum ama bu heyecan hiç birseye benzemiyor vallahi, meger isteme olayi, soz, nisan, hiç birsey degilmis yok yani ben o zamanlar bile heyecandan uyumuyordum, yemiyorum...demek ki ev, dugun, nikah çok ayri birseymis, anlatamiyorum bile içimdekilerini...

ve bigun gelecek allahin izniyle, hamile oldugumuzu ogrenicez, allah kismet ederse, anne olacagiz, iste o gunde bu çok baska bir heyecan diyecegiz...vs vs...:-))

hersey gonlumuzce olsun insallah...

optum canim

jnaz tatlım eminim güzel bişeyler cıkar ortaya.....sıkma canını...bosu bosuna strese girme...dirim drape insanı zayıf ve hatlarını düzgün gösteriyo,bi de ayakkabını 9 pont sec...çünkü aynı dert bendede var.....

zen@an hosgeldin canım....kaydirigubbakcemile2ne güzel hayatım hepimiz yavaş yavaş hazırlıklarımızı tamamladık,bundan sonra rahatca bekleyecegiz....:kahve:

iyiakşamlar kızlarr

bugun midem çok kötu oldu dr gittim stresten dedı aile dr muz ece çok hasastır aman dıkkat edin dedi eve geldım bütün gün uyudum daha yenı kendıme geldım.aman kızlar streste yapmadım okadar ama fazla stres yapmayın kendınıze dıkkat edın :nazar:

kızlar gelınlıgımın sıparısı verdım ınsallah ıstedıgım gıbı dıkılır

esmatf9.jpg

900 ytl dıkılo bu ayın 23 de elımde olacak bır de kına kıayfetı aldık kırmızı tullu hoc bır gece kıyafetı

senden sonrada ben gıdıyorum :) sıradakıler gelsınkaydirigubbakcemile

benımde 4 kına 5 ekım dugun

mız mız gelinligin çok güzel hayatım güle güle giy,hayırlı olsun....bende diktiriyorum ama modeli nereden calıştıklarını sormayı unutmuşum ögreneyim koyacam modelini....bi de ucuz diktiriyosun canım ya...benimki nerden baksan 2,5 katı......:KK43: kazıkladımı kadın beni ya....

iyi akşamlar kızlarr
yaralım çok haklısın tatlım söz nişan düğün hepsinin tadı bambaşka sanırım ama düğün hi.bişeye benzemiyo ve psikolojim alt üst olmuş durumda beynimde bin tane şey var
ecew cim çok geçmiş olsun güzelim dediğin gibi sağlığımız çok önemli bazen boşu boşuna mı bu kadar sıkıyoruz kendimizi diyorum ama hiç bişeyde boş değilki güzelim
mız mız gelinlik modelin çok hoşmuş tatlım :nazar:
ozicelcius canım benimya inşallah dediğin gibi olur aslında ben köşe takımımı değilde en çok salon takımımı merak ediyorum çünkü zeminde ve yastıklarda beğendiğim döşemeler birbirine çok zıt umarım güzel bi kombinasyon çıkar ortaya :Saruboceq:
gelinliğe gelincede tatlım kullanılan kumaşa göre fiyat değişiyo benimkini biliyosun 800 e aldık ama kardeşiminkini 4.000 ytl ye almışlardır sırf fransız danteliydi altta kullandıkları ise keten şantuk mu ne öyle bişeydi yakından resmi olmadığı için ekleyemiyorum ama bulursam eğer eklerim tatlım . geçenlerde kayınvaldesigil bize geldiklerinde benimkinin fiyatını duyunca çok şaşırmışlardı:roflol:

jnaz zıt kombinasyonlar daha modern duruyo canım...o eskidendi tonları birbirine yakın olsun durumları,sen içini ferah tut bitanem cok güzel olucak...

X