2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

arkadaşlar sonbaharda nereye balayına gitceksiniz ben fethiyeyi düşünüyorum ama ekimde deniz soğuk olabilir

biz dominik cumhurriyetine gitmeyi planliyoruz, punta cana ya ama once detayli bilgi almam lazim acaba ekimde yagmur zamani degilmi orasi diye
:uhm:

yaralım canım hiç o konuya girmeyelim bence
onlara karşı samimi ve içten davranmaya benimsemeye çalışıyorum ama olmuyo malesef bana karşı o kadar soğuklar ki ne yapacağım bilmiyorum ki ben ailemi arkadaşlarımı bütün çevremi bırakıp oraya gideceğim ve onlardan başkada kimsem olmayacak ama bi türlü kızları ve aileden biriymiş gibi hissetmiyorum kendimi :çok üzgünüm:
umarım herşey çok daha iyi olur
görümce konusuna hiç girmiyorum çünkü görümcelerimden biri nişan günümde ağlatmıştı beni :çok üzgünüm:
ama yinede elimden geldiğince iyi davranıyorum çünkü kimseyle sorun yaşamak istemiyorum

Olmuyor bacim...kim ne derse desin..inan oz kizi gibi kabulleyen bir kayinvalide çok nadir çikiyor...ben çok sevmistim, o kadar sevmistim ki, hep sicak davrandim, hep aradim, sordum, saygida asla kusur etmedim ama hiç bir zaman sicak davranmadilar...hep soguk hep soguk...ve asiri kiskançlik...ve asiri cimrilik...ve asiri yalanlar...derken ben iyice sogudum.
saygidan baska hiç birsey veremem onlara artik.
ki ben çevremde o kadar sevilen bir insandim...ama olmadi...napiyimmm:çok üzgünüm:

dirim canım fondoteni boynuna kadar, ışıltılı bi pudrayıda sırt ve ön kısmına kullan.....göz yanılgısı olsun....

slm kızlar ya ben anne baba dıyemıyorum denılecek zamanlarda gecıstırıyorum bunlarda anlamıs bugun erdemın babası dedı dıyemıyorsun bellı dıye de ayıp olur fılan ama cıkmıyor ne yapıyım tamam kadın cok ıyı ama cıkmıyor adamı zaten sevmıyorum o yuzden cıkmıo ama annesıne anne zor dıyorum

ya kızlar bırde benım kollarım amale yanıgı derler ya ole olmus gelınlıkde hıc hos olmaz tatıl gıbı sansımda yok ne yapsam yaaaaaaaa :KK43:

arkadaşlar sonbaharda nereye balayına gitceksiniz ben fethiyeyi düşünüyorum ama ekimde deniz soğuk olabilir

balayıda neki önemli olan aşkımla baş başa kalmam eee evşmizden güzel yer düşünemiyomki ben :roflol: ohh mis gibi 5 yıldız bilenem az geliiir :eek:

kıslar kıslaar ben şimdi bisim gelinin 36 beden gelinliğini giydiima y biraz dar oldu ama ne güzle oluyomuş bembeyaaz oyy şimdiye kadar denememiştim hem içine giremem diye hemd euğursuzluk olur diyeee oy oyyy

onlara karşı samimi ve içten davranmaya benimsemeye çalışıyorum ama olmuyo malesef bana karşı o kadar soğuklar ki ne yapacağım bilmiyorum ki ben ailemi arkadaşlarımı bütün çevremi bırakıp oraya gideceğim ve onlardan başkada kimsem olmayacak ama bi türlü kızları ve aileden biriymiş gibi hissetmiyorum kendimi :çok üzgünüm:
görümce konusuna hiç girmiyorum çünkü görümcelerimden biri nişan günümde ağlatmıştı beni :çok üzgünüm:
ama yinede elimden geldiğince iyi davranıyorum çünkü kimseyle sorun yaşamak istemiyorum

tatlımcım bence sana öyle geliyo seviyolardır her insan sevgisini hemen gösteremez .. benc ebu şekilde düşündüğün sürece mesafeli yaklaşırsın onlara.. olaya şu açıdan bak snei sevmemeleri için bi sebep varmı onlara saygısızlık yaptınmı hayır dimi.. eee o zaman demekki bi sorun yok sende biraz daha sıcask yaklaşıp şu aklındaki beni sevmiyolar düşüncesinia tarsan dahada düzelecektir..

görümce konusuna gelince bi,linçaltına yerlleşştirme tatlımcım yoksa hep öyle gider oalya yine farklı açıdan bakmaya çalışalımmı ne dersin.. belki bilinç dışı istemeden öyle davranmöıştır sana belki kötü niyeti yoktur belkide snein kadar anlayışlı olmadığı için öyle davranmıştır.. ama zamnla senin saygı ve sevgini davranışlarını gördükçe değişicektir.. sabretmek lasım bitanem sevgide saygıda sabır ister..

bi örnek veriyim gerçi tam seninkiyle aynı olucak söylediklerimle çelişicek ama neyse :eek: biz aşkımla 5 yıldır birlikteyiz annesi yok zaten kardeşleri biliyodu varlığımı konuşmuştuk tanışmıştık ama teyzelerine anlatmamıştı . istemeye gelmeden öçnce teyzelerine durumu açmış hemen teyzelerden bitanesi aradı beni konuştuk bana öyle şeyler söylediki işte neymiş ilk başta aileler tanışmamalıymış bu kadar hızlı bi süreçte evlilik olmazmış ailelerin birbirini tanıması şartmış biz kendi kendimize zaten kararımızı vermişiz şimdi o hayır dese ne değişirmiş öyle moralimi bozmuştuki anlatamam. neyse bende dedimki birinciisi bizim evlenme sürecimiz çok hızlı değil sizin öğrenme süreciniz hızlı oldu.. 2. si insanların birbirlerini tanımaları için upuzun süreçler gerekmiyo zaten insan gördüğünde elektrik almışsa tamamdır 3. sü bi görün beni ailemi yaşantımı ondan sonra eleştirin ki bu hakkı veriyorum size fikrinizi değerlendiririz şimdi çok erken istemesem ne yapıcam gibi tavırlar demiştim.. teli kapamadan senle konuştuktan sonra içim rahat etti demişti.. vel hasılı o tanıyınca sevmiş beni ailemi ama ne hikmetse benim ona karşı bi soğukluk var içimde bundna kurtulmayı öyle çok istiyorumki ama işte insan üzülünce bi ekre kalbi kırılınca hep içinde kalıyomuş CADIARZU

slm kızlar ya ben anne baba dıyemıyorum denılecek zamanlarda gecıstırıyorum bunlarda anlamıs bugun erdemın babası dedı dıyemıyorsun bellı dıye de ayıp olur fılan ama cıkmıyor ne yapıyım tamam kadın cok ıyı ama cıkmıyor adamı zaten sevmıyorum o yuzden cıkmıo ama annesıne anne zor dıyorum

ya kızlar bırde benım kollarım amale yanıgı derler ya ole olmus gelınlıkde hıc hos olmaz tatıl gıbı sansımda yok ne yapsam yaaaaaaaa :KK43:

kolaarın için ne yapsan bilmiyorumki canım ama daha düğüne var geçer heralde fazla güneşe çıkamssan yada güneş kremi kullanırsan.. bronzlaştırıcı filan kullansan nası olur bilmiyorumki.. neys ebilen birileri çıkıcaktır kesin..

anne baba diyememe konsuuna gelince kendini sıkma zorlama içinden geldiğinde de yapmacık olarak diyeceksen hiç deme daha iyi..

Olmuyor bacim...kim ne derse desin..inan oz kizi gibi kabulleyen bir kayinvalide çok nadir çikiyor...ben çok sevmistim, o kadar sevmistim ki, hep sicak davrandim, hep aradim, sordum, saygida asla kusur etmedim ama hiç bir zaman sicak davranmadilar...hep soguk hep soguk...ve asiri kiskançlik...ve asiri cimrilik...ve asiri yalanlar...derken ben iyice sogudum.
saygidan baska hiç birsey veremem onlara artik.
ki ben çevremde o kadar sevilen bir insandim...ama olmadi...napiyimmm:çok üzgünüm:

canım ya yine olumlu düşün diyeceğim sanada ama kızıcaksınız bana :asigim: elbette her insan bir olmuyo ama sen güzle davrandıkça saygını gösterdikçe değişiceklerdir zamanla sabret bitanem biraz ya.. nişanlınla olan şeylere gelince normalmiş öyle diyolar benim onla sorunum yok şimdilerde annemle kardeşimi yemekten fırsat kalmıyoda .. biraz ılımlı davranılsa herşey olduğu akdar olsa daha güzle olmazmı tatlım ya.. bu güzle günelrde birbirimizi üzmesek dimi bidaha yaşamıycazki bu günelri.. eee o zaman sen anneni kardeşini niye yiyosun diyebilirsin ben onları yemiyomki onlar beni yiyo :eek: benim istediğim anlayış yardım o olamdığı için üzülüyorum maddi bakımdan kendimi kötü hissediyorum beklemiyorumda kismedne bişey öyle işte..

inşallah seninkilerde bundan sonra sana güzle davranır aşkınalda kavga etmessiniz ttalım a.s.

canım bende yeni yeni diyorum bende zorlanıyordum anne baba demeyi
ama tlf da demeye başladım önce
sonrayüzlerine söylemeye
daha da tam diyemiyorum.
zamanla olacak inş.

ben kendi kişilik olarakta hemen kaynaşan biri değilim.
kaynanamgilde öyle.canımlı falan konuşan insanlar değiller.
bende onların yanına gelin gidecem ailemden uzaklaşacam.
kaynanamdan kayınbabamdan gıcık kapmak istemiyorum.
gıcık kaparsam biliyorum huyumu herhareketleri batar bana.
sürekli kendimi telkin ediyorum
onlar benim annem babam
görümcem benim kardeşim
sorunlar olabilir kasıtlı yapmamışlardır diye.
yoksa üzülen ben olacam.

jnaz,pamugum, yaralım hepimiz aynı durumdayız....benim ailem "şimdi biz bişey deriz,sen onu yaparsın yarın bigün sizin yüzünüzden oldu diye başımızın etini yersin" diye olabildigince müdahale etmediler ve halende etmiyolar....gerci hersey tamam ama insan yanında manevi bi güç istiyo,sonuçta bende onların arkamda oldugunu bilerek ayaktayım,onlar zannediyo ki cok güçlüyüm,herseyin üstesinden gelebilirim....bazen gelemiyorum ama .......tek bi söze ihtiyacım oluyor....kayınvalidemleri hiç konuşmayalım bile.....yazlıktaydılar döndüler,dügüne gittiler,oradanda istanbula gececeklermiş,gezip egleniyolar....aşkımla biz ortalarda debelenip duruyoruz bende hırsımı aşkımdan cıkarıyorum....garibim gecen gün,"haklısın farkındayım herseyin ama nolur bana surat asma "dedi....o kadar üzüldüm ki....

benimkilerde yayladalar
kendi kendime alışveriş yapıyorum
sonra tlf da anlatıyorum
şunu aldım bunu aldım diye
sonrada yok o olmazdı yok pahalı almışın
ama ben daha nasıl yapayım
ramazan bayramında gelecekler.
bende iyi yönden bakıyorum
kafama göre alışveriş yapıyorum diye
yoksa sıkıntı sıkıntı nereye kadar :eek: :eek:

dirim canım fondoteni boynuna kadar, ışıltılı bi pudrayıda sırt ve ön kısmına kullan.....göz yanılgısı olsun....

Teşekkür ederim canım,öyle yapim en iyisi hiç pudra kullanmadım bakalım nolcak:)
heyecanlandım:)makyaj kalıcı olsun diye pudrayı yüzede sürüyolar sanırım.

canım bende diyemiyorum.Bazen anne bazen teyze komik oluyo ama napim
telefonda baba nasılsın,annem napıyo yerine baba nasılsın teyze napıyo diyorum.
Annemin yanında anne diyemiyorum,bizimkilerden nasıl ayrılcam bilemiyroum,kesin düğünde makyajım akacak.garanti:KK43:

günaydın kızlar.nasılsınız.uzun zmandır gelemedim.umarım herşey yolundadır.bu hafta sonu nişanlımı ziyarete gidicem.kanat takıp uçucam nerdeyse.sositososito
Hepiniz sağlıcakla kalın.hiçbir şeyi de takmayın.ben birtek nişanlımın ağzından çıkan lafa bakarım.gerisini dinler saygı duyar hiç duymamış farzederim.boşveriiiiiiiin.
Böyle gelmiş böyle gider.kimseyi değiştiremeyiz.en güzel cevap eşlerimizle mutlu olmak.
Şafak 34
Mehtap 4:teytey:

canım ya yine olumlu düşün diyeceğim sanada ama kızıcaksınız bana :asigim: elbette her insan bir olmuyo ama sen güzle davrandıkça saygını gösterdikçe değişiceklerdir zamanla sabret bitanem biraz ya.. nişanlınla olan şeylere gelince normalmiş öyle diyolar benim onla sorunum yok şimdilerde annemle kardeşimi yemekten fırsat kalmıyoda .. biraz ılımlı davranılsa herşey olduğu akdar olsa daha güzle olmazmı tatlım ya.. bu güzle günelrde birbirimizi üzmesek dimi bidaha yaşamıycazki bu günelri.. eee o zaman sen anneni kardeşini niye yiyosun diyebilirsin ben onları yemiyomki onlar beni yiyo :eek: benim istediğim anlayış yardım o olamdığı için üzülüyorum maddi bakımdan kendimi kötü hissediyorum beklemiyorumda kismedne bişey öyle işte..

inşallah seninkilerde bundan sonra sana güzle davranır aşkınalda kavga etmessiniz ttalım a.s.

Ahh ahh canim pamugum guzel konusuyorsun, merak etme ben size hiç bir zaman kizmam ama inan ki soyle bastan sona anlatsam sende bana hak verirsin...
insan hemen sevgi belli etmese bile, sevilmedigini anlamazmi ?
birak beni, benim butun çevrem anladi bunu...
dedim ya saygisizlik yapmam..ama sevemem artik.
bir buçuk sene içinde neler yapmadilar ki...:1shok:
bosver...en azindan nisanlim beni ezdirmiyor hiç bir zaman, simdilik idare ediyoruz ama insallah evlenince daha çok karismak istemezler cunku herkesin bi sabri var degilmi :kızgın:

canım bende diyemiyorum.Bazen anne bazen teyze komik oluyo ama napim
telefonda baba nasılsın,annem napıyo yerine baba nasılsın teyze napıyo diyorum.
Annemin yanında anne diyemiyorum,bizimkilerden nasıl ayrılcam bilemiyroum,kesin düğünde makyajım akacak.garanti:KK43:

canim, her insan hemen alisamaz ki anne - baba demeye...ama en azindan soyle dusun, nisanlin annene babana teyze, amca derse hosuna gidermi ?
bizim içinde zor oldu ama alistirdik kendimizi yoksa sonradan alismak çok zor inan ki...
makyaja gelince sanirim hepimizin ki akacak...
baba evini terk etmek zor...
geçen onu dedim ya jnazima, ben simdiden her gece aglar oldum
asiri duygusal oldum
allah sabir versin ama gittigimiz yerden de geri dondurmesin
:1hug:

X