2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

insallah canim ama pek sanmiyorum cünkü cok Kismetsizim :çok üzgünüm: :a015:

hayatım pozitif düşün ve hayırlısını iste....mesela ben evliligi hiç düşünmüyordum,en az 30 uma kadar ama karsıma cıktı ve hayır diyemedim.Şeniz....insallah seninde ummadıgın bi yerden hayırlı bi kısmetin cıkar....jnaz hayatım o kadar ugrasma ya...yorma kendini...bende bugün aynı yere tekrar gittim kayınvalidemin arkadası olan modaevine,kadın bugün benim için bi kaç çizim yapıcak,yarın degerlendiricez ve artık karar vericem....:bbo:

hayatım pozitif düşün ve hayırlısını iste....mesela ben evliligi hiç düşünmüyordum,en az 30 uma kadar ama karsıma cıktı ve hayır diyemedim.Şeniz....insallah seninde ummadıgın bi yerden hayırlı bi kısmetin cıkar....jnaz hayatım o kadar ugrasma ya...yorma kendini...bende bugün aynı yere tekrar gittim kayınvalidemin arkadası olan modaevine,kadın bugün benim için bi kaç çizim yapıcak,yarın degerlendiricez ve artık karar vericem....:bbo:

haklisin gülüm zaten 20 yasindayim, gec kalmis sayilmam öyle degilmi? :bbo:

sanada kolay gelsin canimm

hayatım bende yormak istemiyorum kendimi ama annem sağolsun hiç boş kalma diyo resmen
inşallah çok güzel bişey olucak güzelim sıkma sen canını Şeniz

canımı sıkmaktan ziyade sıkıldım artık hayatım....çözsem rahatlıycam....bi de yarın bende evin son durumuna bi bakıcam,gerci sag olsun kayınbabam başında duruyo ilgileniyo ama yarın bi gidip görmekte fayda var....bu ayın sonuna kadar yerleştirmeyi planlıyorum ....sen ne zaman gidip hallediceksin o işleri?

canımı sıkmaktan ziyade sıkıldım artık hayatım....çözsem rahatlıycam....bi de yarın bende evin son durumuna bi bakıcam,gerci sag olsun kayınbabam başında duruyo ilgileniyo ama yarın bi gidip görmekte fayda var....bu ayın sonuna kadar yerleştirmeyi planlıyorum ....sen ne zaman gidip hallediceksin o işleri?

haklısın bitanem ya bende bi ara sürekli gelinlik modeli bakıyodum biliyosun ama şimdi belliya o kadar rahatladımki eylülün ilk haftası provaya gideceğim 15 ine kadarda teslim edilecek inşallah en kısa zamanda sende halledersin
bizimde önümüzdeki hafta kartonpiyerci gelecek tatlım sonraki hafta da boya badana yapılır yerler zaten 1 günlük iş ağustosun son haftası yatak odasını göndermeyi düşünüyorum o gün bende giderim diğer mobilyalarımızda gelir yerleştiririm diye düşündüm
birde işin kötü tarafı bizim düğün tarihi tam net değil ekimin 5 i nede alınabilir kayınpederimin izin tarihinin netleşmesini bekliyoruz öyle olursa çeyizi eylül 15 i gibi götüreceğiz yok 12 si olursa da bayramdan sonraya kalır ki benim gönlümden geçende o
bakalım hayırlısı olsun

jnazcım merak etmişsin çok saolasın mutlu oldum aklına gelince.. sanırım ben stres yaptım biraz henüz ortada evimiz yok mobilyalarımız yok onlar olmayıncada bi çok eksiği alamıyorum uygun olsun kombine olsun diye derken canım sıkıldı bide kilo aldım nişandan sonra 3 hafta içinde tam 4 kilo aldım hızla şişiyorum yani kendimi toparlayım bari dedim ya hızla toparlanıcam yada toparlanıcam.. şart yani gelinliğimde yok hem zaten böyle şiş kalırsam olamazda hiç :KK43: neyse aman çok bunalım yazdım tamam tamam geçer inşallah pazartesiye kadar biraz kilomu toparlaarsam moralimde yerine gelir evimizde bulunur inşallah..

sizleri okudum ne güzle ayarlamışsınız herşeyi Allahım güzel güzel beklemenizi nasip etsin şekerler :1hug:

canım benimmm inan stres yapmana değecek bişey yok hallolacaktır hepsi sıkma canını lütfen Şeniz
bak ben bile geyvede iyi kötü bi ev bulduysam sen ankarada hayli hayli bulursun:roflol: hem mobilyalarını almamanda en mantıklısı şimdi nasıl sığacak o kadar eşya diye kara kara düşünüyorum
hem sen bu kadar stres yaparsan tabi kilo alırsın şekerim bak bende rahatlıktan şişiyorum şimdi ciddi anlamda o yüzden birbirimizi motive edelim en iyisi ne dersin yerimseniben
evinizide bulursunuz bitanemyaa merak etme sen diğer eksikler de en fazla 1 haftanı alır önümüzde 2 ay var daha hem bırak eksik kalsın evlenince tamamlarsın gerisini de:1hug:

canım benim ya ne tatlı konuşmuşsun gülümsedim :) oy oyyy gelde bide gönlüme anlat bunu :eek: hallolur inşallah .. bi hafta içinde düğün yapanlar bile var ay ne güzle teselli ettim kendimi :dance: ha bu arada şekercim callaneticsi yapıyomusun ben dün yeniden başladım bu sefer bırakmak yok bak şişmekten kurtulucaz gerçi sen hiçte şişmiş görünmüyodun gelinliğin içinde bak çok erime gelinlik bol gelir sonra :dance:

canımıniçii hallolur tabikiii söyle o gönlüne beni dinlesin:mymeka:
calleniticse de başlamıştım biliyosun şekerim ama bana zor geldi ya devam ettiremedim bi türlü -tatlicadiarzu- ama onu yapamasam bile yürüyüşe başlayayım diyorum birde şu boğazıma dur dedim mi gerisi gelir yasakkelime
hem sen bakma benim gelinliğin içinde duruşuma şekerim cidden fazlam var göbek kısmında ve eğer dikkat etmezsemde son hız verdiğim kilolarıda alırım . yaparım ederim demekle olmuyo bu akşamdan itibaren tekrar başlıyorum bende dikkat etmeye güzelim bakalım akşamda kardeşime davetliyiz ama olsun ne derece irademe sahip olacağımı göreceğiz CADIARZU
önümüzde iki ay var güzelimyaa kiloda veririz evimizide yerleştiririz merak etme sen :içelim:

merhaba kızlar ben geldim çok mutluyum 1 haftadır nişanlımın yanındaydım memleketinde çok güzel geçti

merhaba kızlar ben geldim çok mutluyum 1 haftadır nişanlımın yanındaydım memleketinde çok güzel geçti

hoşgeldin şeker ne güzel elbette güzel geçer su gibide geçer gider darısı hep yanında olacağımız zamanlara :eek:

slm kızlarr ya basımdan hıc sıkıntı bıtmıo nısanlımla sureklı tartısıyoruz dugun zamanı yaklastı ben cok streslıyım sızdede aynı seyler oldumu

katrecim hoşgeldin tatlım Şeniz ne güzell bende eşyaların gelmesini bekliyorum gitmek için
mızmız cımm normaldir güzelim bizde öyleyiz düğün stresindendir

hoşbulduk canım.nişanlım memlekete tatile gitmişti yoksa istanbulda çalışıyo bende özledim onu annemi ikna ettim nişanlımın memleketine gezi yaptık.çok güzeldi

slm kızlarr ya basımdan hıc sıkıntı bıtmıo nısanlımla sureklı tartısıyoruz dugun zamanı yaklastı ben cok streslıyım sızdede aynı seyler oldumu

biz birbirimizi yemeye daha başlamadık ben kendi kendimi yiyorum zaten başkasına gerek kalmıyo ne hikemtse stresin hepsi bende bisde :KK43: bide kardeşimle annemin her dediği batar oldu herşey sinirimi bozuyo demekki normalmiş.. az sabredelim şekercim geçicektir heralde dahada artmasında aman :çok üzgünüm:

X