- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
- Konu Sahibi EU3
ayy ne tatli heycanlar :icecream: kaydirigubbakcemile3
canım benimyaa Şeniz
darısı başına inşallahh kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne tatli heycanlar :icecream: kaydirigubbakcemile3
canım benimyaa Şeniz
darısı başına inşallahh kaydirigubbakcemile5
insallah canim ama pek sanmiyorum cünkü cok Kismetsizim :çok üzgünüm: :a015:
hayatım pozitif düşün ve hayırlısını iste....mesela ben evliligi hiç düşünmüyordum,en az 30 uma kadar ama karsıma cıktı ve hayır diyemedim.Şeniz....insallah seninde ummadıgın bi yerden hayırlı bi kısmetin cıkar....jnaz hayatım o kadar ugrasma ya...yorma kendini...bende bugün aynı yere tekrar gittim kayınvalidemin arkadası olan modaevine,kadın bugün benim için bi kaç çizim yapıcak,yarın degerlendiricez ve artık karar vericem....:bbo:
haklisin gülüm zaten 20 yasindayim, gec kalmis sayilmam öyle degilmi? :bbo:
sanada kolay gelsin canimm
haklisin gülüm zaten 20 yasindayim, gec kalmis sayilmam öyle degilmi? :bbo:
sanada kolay gelsin canimm
hayatım pozitif düşün ve hayırlısını iste....mesela ben evliligi hiç düşünmüyordum,en az 30 uma kadar ama karsıma cıktı ve hayır diyemedim.Şeniz....insallah seninde ummadıgın bi yerden hayırlı bi kısmetin cıkar....jnaz hayatım o kadar ugrasma ya...yorma kendini...bende bugün aynı yere tekrar gittim kayınvalidemin arkadası olan modaevine,kadın bugün benim için bi kaç çizim yapıcak,yarın degerlendiricez ve artık karar vericem....:bbo:
canımı sıkmaktan ziyade sıkıldım artık hayatım....çözsem rahatlıycam....bi de yarın bende evin son durumuna bi bakıcam,gerci sag olsun kayınbabam başında duruyo ilgileniyo ama yarın bi gidip görmekte fayda var....bu ayın sonuna kadar yerleştirmeyi planlıyorum ....sen ne zaman gidip hallediceksin o işleri?
merhaba kızlar ben geldim çok mutluyum 1 haftadır nişanlımın yanındaydım memleketinde çok güzel geçti
slm kızlarr ya basımdan hıc sıkıntı bıtmıo nısanlımla sureklı tartısıyoruz dugun zamanı yaklastı ben cok streslıyım sızdede aynı seyler oldumu