jnazcım gözün aydın şekercim güle güle oturun evinizde.. gelinlik bu sefer daha net çıkmış çok tatlı olmuş güle güle giy şekercim.. epey hallettin sen artık rahat rahat evini yerşleştirirsin canımcım :1hug:
mız mız cım seninde tarih kesinleşmiş gözün aydın :1hug:
yaralım canım cok sagol ama okuduysan aşkım biraz sade buldu degişebilir,ecevv senide tebrik ederim hayatım hoşgeldin....
canim gelinligini cok begendim
allah güle oynaya giymeyi nasip etsin
(ne derler böyle durumlarda bilmiyorum ama icimden böyle demek geldi
ozicelciuscumm çok çok teşekkür ederim siz beğendikçe daha da bi hoşuma gidiyo bu kadar kolay beğeneceğimi tahmin etmiyordum açıkçasımy_sakura hayatım sanırım 8300 liraya anlaştılar...jnazcım gelinligin süper....sanada cok yakışmış bitanem....bana gelince aşkım cok sade buldu,bir kez evleneceksin daha gösterişli bi model sec dedi,bende onu kırmak istemedim,şimdi birlikte bakıp karar vericez.....
şekercimmm çok sağolll Şeniz inşallah sende halledersin istediğin gibijnazcım gözün aydın şekercim güle güle oturun evinizde.. gelinlik bu sefer daha net çıkmış çok tatlı olmuş güle güle giy şekercim.. epey hallettin sen artık rahat rahat evini yerşleştirirsin canımcım
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızakızlarrrrr benimde 26 ekim grümceciğim almış tarihi bende sonradan öğrendim :)
jnaz : canim benimm, uzun zamandir yazamadim yine bi turlu takip edemiyorum ben bu siteyi ya, islerimden dolayi ama baktim ki sen yine dokturmussun
gelinlik fotograflarini goremedim, çok uzuldum bende fikrimi vermeyi çok isterdim sana ama sen en guzelini seçmissindir zevklerine guveniyorum canim, kolay gelsin
canım benimm çok sağoll Şeniz
diğer sayfalarda var güzelim resmi yorumlarını bekliyorum tabikiikaydirigubbakcemile5
hoşbulduk canım saoll
jnaz cim coksevindim canım hayırlı olsun yenı evin
jnaz sagol hayatım....moral veriyosun valla....bugün ögleden sonra tekrar başlıyoruz gelinlik maratonuna....
kızlar selam...
yoğun bir hazırlık temposunda devam ediyorum.. evimiz inşaat halinde.. düzgün olsun istiyoruz orayı yaparken öteki taraf çıkıyor.. yatak odasını yaptırsam mı.. alsam mı karar veremiyorum.. istediğim gibi bir model bulabilecek miyim kafam karışıyor..haftasonu maskodan da biraz bakmayı düşünüyoruz..
siz neler yaptınız.. nasıl gidiyor hazırlıklarınız??
gelinliğime başladım bu c.tesi provaya gideceğim. gelinlik çıktı aradan hiç olmazsaaa ..
merhaba tatlımm hoşgeldin
bende en sona yatak odasını bırakmıştım tatlım ama hazır aldım ve planladığımın tam tersi bişey oldu ama içimede sindi mobilyacıları dolaşmadan karar verme tatlım nette baktığımız gibi olmuyo
bizde evimizi tuttuk mobilyalarımızı beyaş aşyalarımızı ve gelinliğimi dün beğendik ma gelinlikçide hala tam olarak bitmedi çeyiziminde çoğu hazır ama eksikler bitmiyo tabiki
ecevv hoşgeldinnn. hayırlısı olsun . az kaldı düğünlerimize :)