2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

bugun gıttık beyaz esylarımız aldık yavas yavas eksıkler bıtıoooooo bayram gelmeden de gelınlık kına ıslerını halletmemız lazım son 60 gunnnnnnnnnnnn kaldıııııııı cunkuuuuuu bayramda sıkısmayalım ank guzel bıldıgınız bır terzı varmı kızlar yaaaaaaaa

my_sakura hayatım sanırım 8300 liraya anlaştılar...jnazcım gelinligin süper....sanada cok yakışmış bitanem....bana gelince aşkım cok sade buldu,bir kez evleneceksin daha gösterişli bi model sec dedi,bende onu kırmak istemedim,şimdi birlikte bakıp karar vericez.....

pamugum evet orası göl kenarı 2 katlı güzel bi yer içimede sindi acıkcası....

jnazcım gözün aydın şekercim güle güle oturun evinizde.. gelinlik bu sefer daha net çıkmış çok tatlı olmuş güle güle giy şekercim.. epey hallettin sen artık rahat rahat evini yerşleştirirsin canımcım :1hug:

mız mız cım seninde tarih kesinleşmiş gözün aydın :1hug:

saol cnm darısı senın basınahihoyyythihoyyyt

ya kızlar ankarda telık cıvarı yada onemlı deıl sole makyajıııııııı super olannnnn dıkımı guzel olan yerler bılıyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ozicelcius : canim gelinligine bayildim resmen. çok hos, çok zarif, super gerçekten ve içinde super olacagina eminim

jnaz : canim benimm, uzun zamandir yazamadim yine bi turlu takip edemiyorum ben bu siteyi ya, islerimden dolayi ama baktim ki sen yine dokturmussun
gelinlik fotograflarini goremedim, çok uzuldum bende fikrimi vermeyi çok isterdim sana ama sen en guzelini seçmissindir zevklerine guveniyorum canim, kolay gelsin

PamukSeker : canim sekerim benim ) sen nasilsin bakiyim ? ya hersey duzelir yerlesir diyorsun ama inan suan nakaout :-D
hala evime elektrik teknisiyeni gelmedi ya, onu bekliyoruz. onun isi bitince de mutfagim kalmisti orayi boyicaz dolaplarim takilacak iste, mutfagin arka kisminda mini balkonum var, oranin misambasi degisecek, ve ev temizlenecek
bu haftasonu kayinbabam esyalarimizi almaya goturecek, iste oturma grubu, yemek grubu, tv falan...
hayirlisi olsun ne diim...

kizlar benim gelinligim ayin 18 inde teslim olacak. merakla bekliyorum.
simdilik benden bu kadar gunlerimiz azaliyor Allahim hepimize kolaylik versin
hepinizi opuyorum
kolay geleeee

evetttttt tarihimiz belli oldu 12 ekim inşkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

yaralım canım cok sagol ama okuduysan aşkım biraz sade buldu degişebilir,ecevv senide tebrik ederim hayatım hoşgeldin....

yaralım canım cok sagol ama okuduysan aşkım biraz sade buldu degişebilir,ecevv senide tebrik ederim hayatım hoşgeldin....

hoşbulduk canım saollhihoyyyt Şeniz

jnaz cim coksevindim canım hayırlı olsun yenı evinhihoyyythihoyyyt

merhaba kızlarrr yeni bi gün daha başladı

canim gelinligini cok begendim
allah güle oynaya giymeyi nasip etsin
(ne derler böyle durumlarda bilmiyorum ama icimden böyle demek geldi

canım benimm beğendiğine çok sevindimm
inşallah dediğin gibi giymek nasip olur tatlım Şeniz
ozicelciuscumm çok çok teşekkür ederim siz beğendikçe daha da bi hoşuma gidiyo bu kadar kolay beğeneceğimi tahmin etmiyordum açıkçası
inşallah sizde gönlünüze göre bi model bulursunuz canımcım zaten fiziğin çok güzel her model yakışır sana güzelim

şekercimmm çok sağolll Şeniz inşallah sende halledersin istediğin gibi
evimizde sürekli aklımda zaten bitanem sürekli kafamda yerleştiriyorum eşyaları sonra vazgeçiyorum değiştiriyorum :icecream:
sen neler yaptın bakalım bitirdinmi havlunu canımcım bu arada ben kınaiçin kumaş aldım tatlım hani şu pullulardan renk renk kestirdim 20 tane falan çıkıyo oyalarını bitireyim gösteririm kaydirigubbakcemile5
kızlarrrrr benimde 26 ekim grümceciğim almış tarihi bende sonradan öğrendim :)
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

hoşbulduk canım saoll

jnaz cim coksevindim canım hayırlı olsun yenı evin

ecew sağol canımm inşallah herşey gönlümüze göre olur hepimizin Şeniz:Saruboceq:

jnaz sagol hayatım....moral veriyosun valla....bugün ögleden sonra tekrar başlıyoruz gelinlik maratonuna....

kızlar selam...

yoğun bir hazırlık temposunda devam ediyorum.. evimiz inşaat halinde.. düzgün olsun istiyoruz orayı yaparken öteki taraf çıkıyor.. yatak odasını yaptırsam mı.. alsam mı karar veremiyorum.. istediğim gibi bir model bulabilecek miyim kafam karışıyor..haftasonu maskodan da biraz bakmayı düşünüyoruz..
siz neler yaptınız.. nasıl gidiyor hazırlıklarınız??

gelinliğime başladım bu c.tesi provaya gideceğim. gelinlik çıktı aradan hiç olmazsaaa ..

merhaba tatlımm hoşgeldin
bende en sona yatak odasını bırakmıştım ama hazır aldım ve planladığımın tam tersi bişey oldu ama içimede sindi mobilyacıları dolaşmadan karar verme tatlım nette baktığımız gibi olmuyo
bizde evimizi tuttuk mobilyalarımızı beyaş aşyalarımızı ve gelinliğimi dün beğendik ma gelinlikçide hala tam olarak bitmedi çeyiziminde çoğu hazır ama eksikler bitmiyo tabiki

Son düzenleme:

hoşbuldum canım..beyaz eşyamızın taksitlerini bitirmiştik zaten hepsini boschtan aldım. fabrikadan çıkış yaptırmadık. mutfak dolapları fayanslar falan bitince getiricekler.. mobilyaları , yatak odasını da dolaşmadan alamayacağız gibi .. internette istediğim gibi bir modeli bulamıyorum zaten doğru diyorsun.. bu haftasonu artık bakmaya başlamamız lazım.. yaptırmaya mı karar veririz.. alır mıyım bilemiyorum işte..
bakalım artık hayırlısıyla 69 günümüz kaldı.. Allahın izniyle yapacağız inşallah..kaydirigubbakcemile5

ecevv hoşgeldinnn. hayırlısı olsun . az kaldı düğünlerimize :)

hoşbulduk evet canım az kaldı hazırlıklar yoĞunlaştıı ALLAH YARDIMCIMIZZ OLSUN...benım saç sorun oldu nerde yaptırsam diye düşünüyorum bakirköy civarinda yok hiç bildigim yerkaydirigubbakcemile

yaa kızlar ben bu arada yine mobilyalarımın döşemelerini değiştirdim biliyomusunuz
bıktı artık adam benden ama ne yapayım içime sinmeyen yönleri vardı ve tamamen kendi kendime kombine ettim kumaşları köşe takımım neysede salon takımımda nasıl bişey çıkacak ortaya bilmiyorumfisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…