- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi EU3
şutarafagittisszzkk biraz geç deilmi ramazan ortası sanırım biz aynı tarihte evlenicez. biz eylül başı tutmuş olmayı planlıyoruz bacım
haklısın canım ben de çok tezcanlıyım endişeleniyorum nedense hep:bbo:canım ben dıorumkı eylul 10 tutsak 12 mobılya alınsa 14unde ceyız gtse yetısır bu sekılde yaparsak ben bı ay bosa kıra verme taraftarı degılım oyuzden böle yapıcam tabe yınede nasıp bu ısler
haklısın canım ben de çok tezcanlıyım endişeleniyorum nedense hep:bbo:
yaralım ve freyja ikinizde hoşgeldiniz aramızaa Şeniz
freyjacımm yetişir tabiki tatlım sıkma sen canını bi bakmışız o gün gelmiş bile keyfini çıkar bence
yaralım benimde kısmetse 11 ekim kına 12 ekimde düğün tabi bir hafta öncesine de kayabilir :) aynı tarihlerde aynı heyecanları yaşayacağız kısmetse :) inşallah herşey gönlünüze göre olur
ben çıkayımda devam edeyim işlerime inşallah bol bol sohbet edeceğimiz vakitlerimizde olur
öpüyorum ikinizide Şeniz
bişey sorcam salon için süs eşyası aksesuarları erkek tarafı mı alır yoksa kız çeyizine mi girer?
hani salonda konsolun üzerine konan vazolar mesela resimö çerçeveleri gibi benzeri süs eşyaları diyorumnasil yani ? hangi suslerden bahsediyorsun canim ? anlayamadim
Herhalde dünyanın en sakin gelin ve damat adayı ben ve sevgilim (11 Ekimde Evleniyoruz yeni yeni bakmaya başladık her bi şeyimize ve sanırım telaş etmediğimizden ne ararsak ilk seferde buluyoruz ( uzamasının tek sebebi ee biraz daha bakalım bu çok çabuk oldu dememiz oluyor.
Allah yardımcımız olsun inşallah..Su gibi ferah ferah geçirelim bu süreci..
Hepimisee kolay gelsin,
><
canımcım bildiğim kadarıyla kız tarafı alıyo kardeşiminkinde de biz almıştık kendime de mobilyalarıma uygun seramik objeler boyadım onları koymayı düşünüyorumbişey sorcam salon için süs eşyası aksesuarları erkek tarafı mı alır yoksa kız çeyizine mi girer?
ah canim benim yaa...eger tarihler yani olmaya devam ederse, dugunumde senin kinan olacak. ben dinlendigim zaman ise senin dugun olacak. birer gun arayla dugunumuz inan çok sevindim cunku ayni heyecani ayni gunlerde paylasacagiz Allah izin verirse.
Az kaldi be guzelim...nasil geçti onca zaman.
ne kadardir sozlu, nisanlisin ?
Kizlar iyiki açilmis bu forum yaa...
hepinizi her gun takip edecegim insallah
opuyorum hepinizi
a.s.
jnaz canım bu aralar gelinlikle ugrasıyorum....biliyosun eşya falan tamam,sadece evdeki tadilat bitip,temizlenip yerleşicek onlar için acele etmiyorum rahatım.....gelinlik içinde bazı modellerin altını bazılarının üstünü begeniyorum bilmiyorum ne olacak....ama en azından kabaca şekillendi kafamda...cok begendigim bişey olursa paylaşırım sizlerle zaten...fikirlerinizi alırım.....
jnazcım çok çok teşekkür ediyorummm hepsi çok güzel olmuş yeni gördüm yarın başlıycam inşallah pul boncuk alıyımda çok özenli çok güzel yapmışsın tatlım ya allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.. süslü püslü oy oyyyy ne güzel yapmışsın.. yapıcam hepiciiinden :dance: senin yazmalarında kimbilir nekadar güzeldir ama çek koy demeye yüzüm yok
tekrar teşekkür ediyorum bidenem gidiyimde biraz yapıyım ay sneinkiler çok ciciydiii :dance: takımlarınında modellerine bakıcam fikir olur hemde dimi :) iyi günlerde kullan canımcım :1hug:a.s.
canım benim ne demekk çok sevindim beğendiğineyazmalarıma da devam ediyorum tatlım olmazsa elimdekiler bitsin ütüleyip çekerim resimlerini ama onlarda öyle aman aman çok ağır şeyler yapmamaya dikkat ettim tatlım çok abartılı şeyleri sevmiyorum ama şeker oldular bence :icecream: ama yarın sabah çekerim onlarıda malum ışık vurur şimdi yerimseniben
takımlara da bak tabiki tatlımm nasılsa aynı eve gelin gitmiyoruz :roflol: aynısı olsa ne olur sanki
inşallah seninkileride ağız tadıyla kullanmayı nasip eder rabbim :1hug: