2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

yaralım ve freyja ikinizde hoşgeldiniz aramızaa Şeniz
freyjacımm yetişir tabiki tatlım sıkma sen canını bi bakmışız o gün gelmiş bile keyfini çıkar bence
yaralım benimde kısmetse 11 ekim kına 12 ekimde düğün tabi bir hafta öncesine de kayabilir :) aynı tarihlerde aynı heyecanları yaşayacağız kısmetse :) inşallah herşey gönlünüze göre olur
ben çıkayımda devam edeyim işlerime inşallah bol bol sohbet edeceğimiz vakitlerimizde olur
öpüyorum ikinizide Şeniz

Son düzenleme:
kızlar ona bakılırsa benımde mobılyalar bellı degıl ne zaman alınacagı bıle bellı degıl ben ramazanın ortasında evı tutalım dıorum ozamanda mobılya alırız dıoruz bakalım kısmet umarım hersey yetısır hem maddı hem manevi...........

şutarafagittisszzkk biraz geç deilmi ramazan ortası sanırım biz aynı tarihte evlenicez. biz eylül başı tutmuş olmayı planlıyoruz bacım

şutarafagittisszzkk biraz geç deilmi ramazan ortası sanırım biz aynı tarihte evlenicez. biz eylül başı tutmuş olmayı planlıyoruz bacım

canım ben dıorumkı eylul 10 tutsak 12 mobılya alınsa 14unde ceyız gtse yetısır bu sekılde yaparsak ben bı ay bosa kıra verme taraftarı degılım oyuzden böle yapıcam tabe yınede nasıp bu ısler

canım ben dıorumkı eylul 10 tutsak 12 mobılya alınsa 14unde ceyız gtse yetısır bu sekılde yaparsak ben bı ay bosa kıra verme taraftarı degılım oyuzden böle yapıcam tabe yınede nasıp bu ısler
haklısın canım ben de çok tezcanlıyım endişeleniyorum nedense hep:bbo:

haklısın canım ben de çok tezcanlıyım endişeleniyorum nedense hep:bbo:

bende öle tezcanlıyım keske daha sabırlı olsaydım dıorum ama elımde olmuor ne yapam yapım bu dıorum artık gec olsun guc olmasın hersey olur bu sekılde dusunup telkın edıorum kendımı:1hug:

bişey sorcam salon için süs eşyası aksesuarları erkek tarafı mı alır yoksa kız çeyizine mi girer?

ah canim benim yaa...eger tarihler yani olmaya devam ederse, dugunumde senin kinan olacak. ben dinlendigim zaman ise senin dugun olacak. birer gun arayla dugunumuz inan çok sevindim cunku ayni heyecani ayni gunlerde paylasacagiz Allah izin verirse.
Az kaldi be guzelim...nasil geçti onca zaman.
ne kadardir sozlu, nisanlisin ?
Kizlar iyiki açilmis bu forum yaa...
hepinizi her gun takip edecegim insallah
opuyorum hepinizi
a.s.

Herhalde dünyanın en sakin gelin ve damat adayı ben ve sevgilim ( 11 Ekimde Evleniyoruz yeni yeni bakmaya başladık her bi şeyimize ve sanırım telaş etmediğimizden ne ararsak ilk seferde buluyoruz ( uzamasının tek sebebi ee biraz daha bakalım bu çok çabuk oldu dememiz oluyor.
Allah yardımcımız olsun inşallah..Su gibi ferah ferah geçirelim bu süreci..
Hepimisee kolay gelsin,
><

o suslerı kız tarafı alır benım bıldıgım ben öle yaptım aldım hepsını:)

Ha tamam, vallahi sen al bence
cunku bende hepsini toplayip alirim )

Haa ayni gunde evleniyoruz 3 oldu )
hadi hayirlisi arkadasim
bizimde hiç bir mobilyamiz yok, evi sermedik, daha boya isleri bile bitmedi
:1shok:
acaba yetismeyecek mi yaa
anaaa...simdi de içime kusku dustu goruyormusun bak
offf

jnaz canım bu aralar gelinlikle ugrasıyorum....biliyosun eşya falan tamam,sadece evdeki tadilat bitip,temizlenip yerleşicek onlar için acele etmiyorum rahatım.....gelinlik içinde bazı modellerin altını bazılarının üstünü begeniyorum bilmiyorum ne olacak....ama en azından kabaca şekillendi kafamda...cok begendigim bişey olursa paylaşırım sizlerle zaten...fikirlerinizi alırım.....

bişey sorcam salon için süs eşyası aksesuarları erkek tarafı mı alır yoksa kız çeyizine mi girer?
canımcım bildiğim kadarıyla kız tarafı alıyo kardeşiminkinde de biz almıştık kendime de mobilyalarıma uygun seramik objeler boyadım onları koymayı düşünüyorum

inşallah güzelimm...kısmetimizde ne varsa onu göreceğiz zaten
aranızda en eski benim sanırım canım 03.01.2007 de istemeye geldiler o zaman öğrenciydim daha okul biitiği hafta 16.06.2007 de söz takıldı 21.10.2007 de de nişanım oldu bakalım kısmetse de 12.10.2008 de de düğünümüz olacak birde sürenin bu kadar uzun olmasının nedeni kayınpederim ve kayınvaldemin yurtdışında olması onların izin tarihlerine göre ayarlamak zorunda kalıyoruz malesef

canımya ne güzel ev sorununuz yok biz hala gönlümüze göre bi ev arıyoruz istanbulda olsam sorun yoktu ama sakaryada olacağım için orda da istediğim gibi bi evi bulmam o kadar zor ki ve felaket sinirlerim bozuluyo bu duruma :çok üzgünüm:

jnazcım çok çok teşekkür ediyorummm hepsi çok güzel olmuş yeni gördüm yarın başlıycam inşallah pul boncuk alıyımda çok özenli çok güzel yapmışsın tatlım ya allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.. süslü püslü oy oyyyy ne güzel yapmışsın.. yapıcam hepiciiinden :dance: senin yazmalarında kimbilir nekadar güzeldir ama çek koy demeye yüzüm yok

tekrar teşekkür ediyorum bidenem gidiyimde biraz yapıyım ay sneinkiler çok ciciydiii :dance: takımlarınında modellerine bakıcam fikir olur hemde dimi :) iyi günlerde kullan canımcım :1hug:a.s.

canım benim ne demekk çok sevindim beğendiğine yazmalarıma da devam ediyorum tatlım olmazsa elimdekiler bitsin ütüleyip çekerim resimlerini ama onlarda öyle aman aman çok ağır şeyler yapmamaya dikkat ettim tatlım çok abartılı şeyleri sevmiyorum ama şeker oldular bence :icecream: ama yarın sabah çekerim onlarıda malum ışık vurur şimdi yerimseniben
takımlara da bak tabiki tatlımm nasılsa aynı eve gelin gitmiyoruz :roflol: aynısı olsa ne olur sanki
inşallah seninkileride ağız tadıyla kullanmayı nasip eder rabbim :1hug:

oyy oyy nası güldüm aynı eve gitmiyoz dimi şehirlerimiz bilenem ayrı sen taa sakarya ben taa ankara :dance: eminim zaten yazmalarınında cici olduğuan çünkü havlu eknarların çok özenliydi içindeki modellerden üzerlerine ilave etmişsinya o çok hoşuma gitti başlayalımda bakalım hayırlısıyla bizde sonra bide patik örücem pullu boncukululardan yetişebildiği kadar aman sağlık olsun..

bi havlu eknarı öresim var sorma yarın sade şık gri simliden havlu alıcam ipinide akşama başlarım inşallah :) iyikide işi bırakmışım çalışmıyorum tek avantajım o

gönlüne göre bi evde bulursun inşallah o sorun bizdede var hayırlısı artık.. bayağı olmuş sen nişanlanalı maşallah hemde okul biter bitmes :) benimd eilişkim 5 yıllıktı ama nişan henüz 12 temmuzda olabildi :) kısmet meselesi sanırım.. Allahım tamamına erdirsin hepimizinkini.. ya bu aralar inşallah maşallahı çok der oldum annem gelin ata binmiş ya nasip demiş diyo o etkiliyo beni heralde tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…