- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi EU3
merhaba kızlarr
dün hiç uğrayamadım çünkü pc başına oturunca işlerim yarım kalıyo :)
bu aralar oya yapıyorum ki ben hiç sevmezdim oya yapmayı çok şükür 10 tane kaldı onlar bittimi eksik kalmayacak yapılacaklarda
bugünde yatak örtüsü bakmaya gideceğim aşkım cibinlikli olanlardan istiyo inşallah gönlüme göre bulurum da tekrar tekrar çıkmak zorunda kalmam
gelinlik te hala muallakta ama mısraaa nın da dediği gibi kesinlikle kabarık bişey istemiyorum aslında beğendiğim bir iki model var ekleyebilirsem sizede gösteririm
canım benim oyalardan sendemi muzdaripsin bende canım çıkıyo :) ben kolay olanları tercih ediyorum maksat sayı artsın zaten kullanıcak değilim kalabalık oluştursun dimi :) havlu eknarına başlıycam bu hafta bi 10 tane oya yapıyımda ufs..
yatak örtüsü derdi bendede var ama bakıyorum kimisi çok abartılı fiyatı değmez gibi geliyor çok kullanılmıyor çünkü özel günlerde filan sadece insan normalde rahat olanları tercih ediyor.. sen alda fiyatı filan söyleyip paylaşırsan memnun olurum bende.. fikir olur hemde.. gelinliğe gelince bende baktım dün netten modellere ama istediğim gibisini bulamadım sade ama şık olsun istiyorum bide bende kapalıyım açıklar için çok alternatif var aa benim istediğim gibisini göremedim.. buluruz inşallah bizde piyasası nasıl onuda merak ediyorum kaçtır fiyatlar filan ama denemeye cesaretim yok az daha zayıflayımda 67 oldum en az 63 oluyum öyle deniyim sonra kalpten filan gitmeyim neme lazım :)
canım benimyaa sorma bende aman abartılı durmasın zarif ve de kolay olsun diye çaba harcıyorum:) ama açıkçası yazmalarımda çok hoşuma gidiyo bide kapalı olduğum için şimdiden heveslendim hergün birini takarım diyorum :)
yatak örtüsünüde pek abartmak istemiyorum tatlım kardeşiminkini de peşin 450 ytl ye aldık ama 1 ay kullandı kullanmadı kaldırmış bazanın altına:) hava çok sıcak biraz serinlesin öyle çıkayım çarşıya diyorum
gelinlik içinde aynı sıkıntı bende de var kapalıyım ve netten beğendiğim modeller hep açık onları kapatmaya çalışıncada model tamamen değişiyo bolero da giymek istemiyorum ve yine bende 55-56 kg arasındayım bi 53 olayım ondan sonra diktiririm diyodum ama oda biraz zor :) burada fiyatlar 1,5 -2.000ytl den başlıyo tabi kumaşına kullanılan gipüre görede değişiyo ağustosun 15 inden sonra gelinlik bakmaya başlarım artık
bu arada havlu kenarı çok hoş modeller var bende yeni süslü püslü yaptım baya istersen eklerim yerimseniben
kızlarr ben şimdi gidiyorum kışlık kıyafetlerim bazamın altında onları çıkarıp valize yerleştireceğim annem hazır vaktimiz varken ayıralım sona bırakmayalım diyo
merhaba elacım çok sağoll inşallah çok daha güzelleri seninde olur ŞenizHERKEZE MERHABALAR NASILSINIZ KIZLAR NASIL GİDİYOO HAZIRLIKLAR
OHHH OHHH ÇEYİZLER DÖKÜLMÜŞ JNAZCIM BAYILDIM HAVLULARINA HAA BU ARADA YATAK ODAN VE YATAK ÖRTÜN HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAYI NASİİP ETSİN
jnaz cım herseyini güle güle agız tadıyla kullan canım......
yatak örtunde yatak odanda hayırlısı olsun canım
ben kışlıklarımı toparladım cok sukur sana kolay gelsın
havlu kenarı ılk örnegı begendım yapmıcam demıstım ama bunu yapıcam nasıp olursa
bu arada kızlar
15 tane dantelden örülu havlum yeterlı olur sanırım 35 tanede cember var gercı hedıyelıkte gelır ama ben yettıgını dusunuorum.jeyyar bu haftasonu gelınlık bakıcam nasıpseŞeniz
merhaba kızlar benim düğünüm 3 ekimde salon takımımı aldık yatak odamı mobilyacıya verdik gelinliğimin de siparişini verdim ama hala hiç bişe yetişmeyecek gibi siz de ölemisinz yaa çok endişeliyim ben
Canim bende endiseliyim...daha hiç mobilya falan yok ortada ama hersey olur sanirim yavas yavas merak etme.
benden bir hafta once evleniyorsun, insallah hepimiz bir omur boyu mutlu oluruz :1hug: