2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Sevgili ozicelcius bende lazzoninin modellerine bayılıyorum.Olabildiğince sade-çok şık vede kullanışlı.Huzurla kullanmanız dileğiyle...Ne kadar ödediğinizi söyleyebilir misin cnm?

Tahmin ettiğim rakammış ama söylediğin gibi değer : ))))))Cvp için tşk cnm..

Selam kızlar nasılsınız.
Ya benim aklıma bişey takıldı dün akşam oyalarımı ütüledim sandığıma yerleştirdim.
Ben şimdi kayınvalideme bohça yapıcaktım.
Ama düşündümde bana hiçmi hiç birşey sormadı da yapmadı da
Madem oğluna bir kırık iğne yapma zahmetinde bulunmuyor bende yapmak istemiyorum.
Ya kzlar çok mu yanlış düşünüyorum.
İçimde hiç gelmiyorkafamçokkarıştı
Kendimi aptal yerine koymayı istemiyorum

merhaba kızlarr
prettycim ne desem bilmiyorum ama adettendir diye bohça yapılıyo
yapmak istememekte de çok haklısın ama yapmasan da yine laf söz ederler canım o yüzden sende abartmamak kaydıyla bişeyler koy bence . benim kayınvaldem sağolsun nişanda pike takımı yaptırmıştı bana bende şimdi ona yapıyorum altında kalmamak için

cnm ben nısanda yaptım dugunde bıdaha yapmıycam cok masraflı yaaa bu dugun ısı elımde avucumda ne varsa bıtırdı.:KK43:(((

kızlar ya yaklaştıkça iyice stres yapmaya başladım bnişeyler yapıyım diyorum hiç bişeyde yapamıyorum sanki hiç bişey yetişmezmiş gibi.. okadar çok ayrıntı varki.. bide aynı şehirde olmamanın verdiği zorluk.. gidip ankaradan alıyım biçok şeyi diyorum oda ayrı bi dert mutfaktaki detyalar çok fazla..sandığı döküp hurçlara yerleştirdim sanki hep abuk subuk şeyler almışım gibi.. felaket stres sardı :çok üzgünüm:

kızlar ya yaklaştıkça iyice stres yapmaya başladım bnişeyler yapıyım diyorum hiç bişeyde yapamıyorum sanki hiç bişey yetişmezmiş gibi.. okadar çok ayrıntı varki.. bide aynı şehirde olmamanın verdiği zorluk.. gidip ankaradan alıyım biçok şeyi diyorum oda ayrı bi dert mutfaktaki detyalar çok fazla..sandığı döküp hurçlara yerleştirdim sanki hep abuk subuk şeyler almışım gibi.. felaket stres sardı :çok üzgünüm:

AYNI DURUMDAYIM KUZUM :çok üzgünüm:

nası kurtulucazki bu durumdan canım ya zaten bi sürü şeyin telaşı var bide eksikler gedikler çekilmiyo valla zaman çabucak geçse ama stressiz :çok üzgünüm:

uyumak ve artık evımde uyanmak ıstıorummmmmm
keske benı uyutsalar dıorum cok yoruldum ben yaaa:çok üzgünüm: ınsalah hayrlısıyla bıter bu gunler

uyumak ve artık evımde uyanmak ıstıorummmmmm
keske benı uyutsalar dıorum cok yoruldum ben yaaa:çok üzgünüm: ınsalah hayrlısıyla bıter bu gunler

al bendend eokadar canım ya onun yanında onun kollarında sabah olsa inşallah hayırlısıyla :asigim: önceden daha rahatmış bende sanırdımki tarih belli olsun herşey yakjlaşsın ayaklarım yerden kesilir sanıyodum ama meğersem stresten kalp atışın değişiyo herşeye sinir olur hale geliyomuşsun..s anki hiç bişey yetişmiycek herşey yarım kalcak gibi kafamçokkarıştı aman olumlu düşünmek lazım dimi buda geçer inşallah ama güzel güzel geçer inşallah gamyoncuiremsu son 2 küsür ay diye bi gong sesi duydum sankiii :teselli:

senağlamaBenim nişamlım askerde kıslar.ben daha çok dipteyim.yanlzııım yorgunum.:çok üzgünüm::a015:sevgilim gelecekte biz bir ay içinde ev kurcaz.allahım allahım

senağlamaBenim nişamlım askerde kıslar.ben daha çok dipteyim.yanlzııım yorgunum.:çok üzgünüm::a015:sevgilim gelecekte biz bir ay içinde ev kurcaz.allahım allahım

kıyamam canım ya ufff ne çok stres yapıyoruz geçicek bu günler hayırlısıyla nişanlında gelicek düğününüzüde yapıcaksınız sonra bide bakmışsın evindesin yanında eşin var :dance:

Sevgili Ozicelcius:ben kısmet olursa henüz bu hafta nişanlanıyorum.(Sıramı erkek kardeşime verdim-onu yeni evlendirdik bizde böylece geciktik)
*Düğün tarihim belli değil cnm sonbaharda olabilir kışada denk gelebilir : ( .O kadar tencere dibi kazırsan böyle olur işte-vallahi inandım: )
*Gelinlik ve mobilya da benim ilgi alanımdır.Evlilik ortada yok ikende bir sürü katalog resim adres toplamıştım anlayacağın.Henüz bir girişimde bulunmadım.
*Gelinlik konusunda aklımda yer eden birkaç ayrıntı var.Nedir dersen ?1-Alçıya alınmış gibi durmak istemiyorum-yani kabarık gelinlik hiç ama hiç düşünmüyorum.2-Uzun duvak olabilir diyorum.3-Gelinlikikte ışıltılar istiyorum bu bağlamda taşlı bir model düşünüyorum.4-Saçıma yüksek topuz yaptırmak istiyorum-açık saç sevmiyorum(Bu arada düşlediğim gelinlik Pronivias marka gelinliklere çok yakın.Şayet bakarsan uzun kollu -uzun kuyruklu bir gelinlik var-onu çok beğeniyorum.Manken merdivende poz vermiş)
*Mobilyayıda şayet vaktimiz olursa yaptıralım diyorum.Elimde hazır çizimler var.
Lazzoni-fuga-bobo-ahk marka mobilyaların karışımı olacak.Kolaylıklar diliyorum sana cnm

Son düzenleme:
mısraaa cım gec cevap veriyorum kusura bakma....baktım gelinligine begendim cok güzel,ama acıkcası ben kabarık modelleri begeniyorum muhtemelen öyle bi gelinlik secicem....sac içinde bende topuz düşünüyorum hem derli toplu duruyo hem şık....nişanını şimdiden tebrik ederim,dügün tarihin içinde hayırlısı ne ise o olsun derim.....hadi kolay gelsin.....öptüm....

X