2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Her Cahiliye âdetinde olduğu gibi, bu âdeti de bizzat Peygamber Efendimiz yıkmış, geçersiz kılmıştır. Resul-i Ekrem Efendimiz Hz. Âişe validemizle Şevval ayında nişanlanmış, üç sene sonra da yine Şevval ayında evlenmiştir. Böylece iki bayram arası olan Şevval ayında düğün yapmak ve nikâh kıymak sünnet olmuştur

Neyse nette araştırdım.bu insanları anlamak kadar zor birşey yok.çıkarken ne zaman isteyecekler.istediler ne zaman nişan.nişan oldu.düğün ne zman.düğün belli oldu.şimdide bayram arası mı.fesufanallah.şaşırdım kaldım.

hayatım olumlu taraflarından bakmaya calış...şuanda sen cok hassassın çünkü işin içinde bi özlem var ve görüşmelerinizde ancak telefonda oluyor dolayısıyla yüzyüze iletişimin yerini tutmuyor,ve sorun varmış gibi görünüyo oysaki karsılıklı konuşsanız hiç bi sorun olmadıgını göreceksin,beklemekten başka şansın yok,az kaldı dayan biraz....cevrendekilerede bakma herkesi dinleyecek olsak ooooooo..........sen yinede kırıcı olma öfkene sahip ol,kulaklarını tıka....

selam kızlar 3 ekim gelini olucam inşallahsırnaşık şey
ancak balayı için aklımda bişi yok fikir verirseniz sevinirim ha bir de rezervasyonu eylül de yaptırsak olur sanıırımgamyoncuiremsu
bi şe daha sorcam biblo mum ayna vb aksesuarları eşimin ailesi mi alacak yoksa kız çeyizine mi giriyo???

bugünlerde herkes hassas sanırım.canım kafayı yememizin sebebi kız tarafının düğünü sonbahar istemesi erkek tarafının ise seneye yaza.arada uçurum var üstelik herşeyi nişanlım yapıyo ailesinin hiç yardımı yok.nişanlımda sonbaharda istiyo ama ailesi hiçbişeye karışmadıkları halde düğün tarihine karışıyolar.nişanlım "size ne zaten yardımınız da yok diyesim geliyo ama aile işte diyo"durum bu canım

katre bence sakin ol canım...bu onunla ailesi arasında bi sorun sen fikir beyan etme sonra onların birbirlerine söyledikleri unutulur seninki hatırlanır,sen nişanlınla paylaş herşeyi ve sakın onların yüzündende kavga falan edip huzurunuzu bozmayın...freyja1979 canım ben süs eşyalarımı kendim aldım ama sanırım kız tarafı alıyo...

bugünlerde herkes hassas sanırım.canım kafayı yememizin sebebi kız tarafının düğünü sonbahar istemesi erkek tarafının ise seneye yaza.arada uçurum var üstelik herşeyi nişanlım yapıyo ailesinin hiç yardımı yok.nişanlımda sonbaharda istiyo ama ailesi hiçbişeye karışmadıkları halde düğün tarihine karışıyolar.nişanlım "size ne zaten yardımınız da yok diyesim geliyo ama aile işte diyo"durum bu canım

AL BENDEN DE O KADAR:):kızgın:

haklısınız arkadaşlar bende öyle yapıyorum ailesiyle konuşmadım ama nişanlımla konuşuyorum açıkcası kırmadan tabi.inş çözüme kavuşacak gibi dua edin

en cok gelinlik ve yatak odasında zorlanıyorum ya ne kadar degistim ben koltukların rengi için bile oturup düsünüyorum evde hic öyle degildim insanın kendi evinin olması baska galiba hersey güzel olsun istiyo gelinlikte bu kadar kararsız kalacagım aklıma gelmezdi sonunda istemediğim bi gelinlik giycem galiba

selamlar bugün gelen olmamış.ahh gelişmeler olsa yazarım ama.öyle duruyorum.yasemin bende en çok gelinlik halı tül ve salonu düşünüyorum.ben eşyalarımı almadım.ama araştırmamı yaptım.kafamda standart şeyler var artık.pek renkli eşya sevmiyorum.krem siyah kanepeler aynı tonda halı tüller.yemek odamı ve yatak odamı siyah alıcam.bakalım artık.gelinlikte istediğin tarzı yakalarsın umarım.

merhaba kızlarr
dün uğrayamadım pazartesi günü canım sıkkındı biraz nişanlımda sürpriz yaptı ve geldi o kadar mutlu oldumki :sm_cool:yaklaşık iki haftadır görüşemiyoduk ama zaman o kadar çabuk geçtiki:çok üzgünüm: neyse bunada şükür değil mi a.s
sizler nasılsınız sanırım olağan aksiliklikleri hepimiz yaşıyoruz takmayın keyfinize bakın diyeceğim ama o da biraz zor ama siz siz olun bu dönemleri en az hasarla atlatmaya çalışın kızlar ya bugünlerde geçecek elbette önemli olan sevdiğinizle mutluluğunuz ve huzurunuz
bana gelincee sabahtan beri annemle mutfak eşyalarımı ayırdık ve koliledik o kadar çok şey almışki canım annem nereye sığdıracağım bu kadar eşyayı bilmiyorum sanırım bi beş sene mutfak eşyasına da ihtiyacım olmayacak ama iyide oldu ufak tefekte olsa eksikleri gördük mesela çay süzgecim yok
:roflol:

ne guzel bende bı aydır görmedım cok özlemısım onu neyse ınsalah haftaya cumartesı gelıcek :)
bızde haftasonu havluları cemberlerı cıkardık saydık dıkılecek olanları ayırdık dıger olarak herseyım tam takır bı su ısıtıcı alıcam oda kararsız kaldıgım ıcın beklıorum mutfak masamıda babamlar alıcak
rabbım herseyı agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın :)

ne guzel bende bı aydır görmedım cok özlemısım onu neyse ınsalah haftaya cumartesı gelıcek :)
bızde haftasonu havluları cemberlerı cıkardık saydık dıkılecek olanları ayırdık dıger olarak herseyım tam takır bı su ısıtıcı alıcam oda kararsız kaldıgım ıcın beklıorum mutfak masamıda babamlar alıcak
rabbım herseyı agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın :)

inşallah güzelimm Allah kavuştursun diyeyimyerimseniben
annem sağolsun onlarıda geçenlerde ayırdık hatta hediyelik bohçalarıda yaptık çok şükür o sorunda kalkmış oldu sadece istoçtan alınacaklar kaldı onlarıda önümüzdeki çarşamba alacağız gelince ayrıntılı bilgi veririm size fiyatlar konusunda da :kahve:
su ısıtıcıyıda arzum aldık biz güzelim kardeşim kullanıyoda gayet güzelmiş tavsiye edebilirim , mutfak masamıda babam geçenlerde sipariş vermiş ama iptal ettirdim daha mutfağım belli değil ebatları nasıl olur bilmiyorum diye bakalım inşallah büyük bi mutfağım olur
dediğin gibi tatlım aslında önemli olan herşeyi ağız tadıyla kullanmak :içelim:

jnaz cok mutlu oldum canım nişanlını gördügüne.....sszzkk canım senide allah kavustursun...

ay ne olsun canım ya...gelinlige takmış durumdayım jnaz...bir türlü karar veremiyorum...:KK43:

...............................................................

Son düzenleme:
ben yatak odasını aldım lazzoniden gayet güzel ve şık...eşyalarım eksiksiz tamam...ama gelinlik begenemiyorum...aşkımda (ki erkekler pek bizleri anlayamıyor) neyini secemiyorsun al bitanesini işte diyo iyice sinirleniyorum...

hayırlı olsun canım bide ben karar verebilsem
nişanlımda aynı seninki gibi
hatta dün gelinlik bakalım dedim sen benden önce yine bi dolaş aklında bir iki model kalsın sonra bakayım diyo bende bıraktım valla bir iki hafta gelinlik düşünmek istemiyorum...

jnaz ben cıkıyorum hayatım daha sonra görüşürüz öptüm....sıkma canınıda boşver illaki bi yerde kısmetimiz vardır,alır giyeriz gelinligimizi...:)

tamam tatlım iyi akşamlarŞeniz
bende çıkayım artık
dediğin gibi buluruz elbet :)

X