2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

merhaba kızlarr
dün hiç uğrayamadım çünkü pc başına oturunca işlerim yarım kalıyo :)
bu aralar oya yapıyorum ki ben hiç sevmezdim oya yapmayı çok şükür 10 tane kaldı onlar bittimi eksik kalmayacak yapılacaklarda
bugünde yatak örtüsü bakmaya gideceğim aşkım cibinlikli olanlardan istiyo inşallah gönlüme göre bulurum da tekrar tekrar çıkmak zorunda kalmam
gelinlik te hala muallakta ama mısraaa nın da dediği gibi kesinlikle kabarık bişey istemiyorum aslında beğendiğim bir iki model var ekleyebilirsem sizede gösteririm

ozicelcius nişan resminden gördüğüm kadarıyla senin boyun uzun kabarık gelinlik yakışır cnm.: )))))Ben azcık boy fukarasıyım.

merhaba kızlarr
dün hiç uğrayamadım çünkü pc başına oturunca işlerim yarım kalıyo :)
bu aralar oya yapıyorum ki ben hiç sevmezdim oya yapmayı çok şükür 10 tane kaldı onlar bittimi eksik kalmayacak yapılacaklarda
bugünde yatak örtüsü bakmaya gideceğim aşkım cibinlikli olanlardan istiyo inşallah gönlüme göre bulurum da tekrar tekrar çıkmak zorunda kalmam
gelinlik te hala muallakta ama mısraaa nın da dediği gibi kesinlikle kabarık bişey istemiyorum aslında beğendiğim bir iki model var ekleyebilirsem sizede gösteririm

canım benim oyalardan sendemi muzdaripsin bende canım çıkıyo :) ben kolay olanları tercih ediyorum maksat sayı artsın zaten kullanıcak değilim kalabalık oluştursun dimi :) havlu eknarına başlıycam bu hafta bi 10 tane oya yapıyımda ufs..

yatak örtüsü derdi bendede var ama bakıyorum kimisi çok abartılı fiyatı değmez gibi geliyor çok kullanılmıyor çünkü özel günlerde filan sadece insan normalde rahat olanları tercih ediyor.. sen alda fiyatı filan söyleyip paylaşırsan memnun olurum bende.. fikir olur hemde.. gelinliğe gelince bende baktım dün netten modellere ama istediğim gibisini bulamadım sade ama şık olsun istiyorum bide bende kapalıyım açıklar için çok alternatif var aa benim istediğim gibisini göremedim.. buluruz inşallah bizde piyasası nasıl onuda merak ediyorum kaçtır fiyatlar filan ama denemeye cesaretim yok az daha zayıflayımda 67 oldum en az 63 oluyum öyle deniyim sonra kalpten filan gitmeyim neme lazım :)

canım benim oyalardan sendemi muzdaripsin bende canım çıkıyo :) ben kolay olanları tercih ediyorum maksat sayı artsın zaten kullanıcak değilim kalabalık oluştursun dimi :) havlu eknarına başlıycam bu hafta bi 10 tane oya yapıyımda ufs..

yatak örtüsü derdi bendede var ama bakıyorum kimisi çok abartılı fiyatı değmez gibi geliyor çok kullanılmıyor çünkü özel günlerde filan sadece insan normalde rahat olanları tercih ediyor.. sen alda fiyatı filan söyleyip paylaşırsan memnun olurum bende.. fikir olur hemde.. gelinliğe gelince bende baktım dün netten modellere ama istediğim gibisini bulamadım sade ama şık olsun istiyorum bide bende kapalıyım açıklar için çok alternatif var aa benim istediğim gibisini göremedim.. buluruz inşallah bizde piyasası nasıl onuda merak ediyorum kaçtır fiyatlar filan ama denemeye cesaretim yok az daha zayıflayımda 67 oldum en az 63 oluyum öyle deniyim sonra kalpten filan gitmeyim neme lazım :)

canım benimyaa sorma bende aman abartılı durmasın zarif ve de kolay olsun diye çaba harcıyorum:) ama açıkçası yazmalarımda çok hoşuma gidiyo bide kapalı olduğum için şimdiden heveslendim hergün birini takarım diyorum :)

yatak örtüsünüde pek abartmak istemiyorum tatlım kardeşiminkini de peşin 450 ytl ye aldık ama 1 ay kullandı kullanmadı kaldırmış bazanın altına:) hava çok sıcak biraz serinlesin öyle çıkayım çarşıya diyorum
gelinlik içinde aynı sıkıntı bende de var kapalıyım ve netten beğendiğim modeller hep açık onları kapatmaya çalışıncada model tamamen değişiyo bolero da giymek istemiyorum ve yine bende 55-56 kg arasındayım bi 53 olayım ondan sonra diktiririm diyodum ama oda biraz zor :) burada fiyatlar 1,5 -2.000ytl den başlıyo tabi kumaşına kullanılan gipüre görede değişiyo ağustosun 15 inden sonra gelinlik bakmaya başlarım artık
bu arada havlu kenarı çok hoş modeller var bende yeni süslü püslü yaptım baya istersen eklerim yerimseniben

canım benimyaa sorma bende aman abartılı durmasın zarif ve de kolay olsun diye çaba harcıyorum:) ama açıkçası yazmalarımda çok hoşuma gidiyo bide kapalı olduğum için şimdiden heveslendim hergün birini takarım diyorum :)

yatak örtüsünüde pek abartmak istemiyorum tatlım kardeşiminkini de peşin 450 ytl ye aldık ama 1 ay kullandı kullanmadı kaldırmış bazanın altına:) hava çok sıcak biraz serinlesin öyle çıkayım çarşıya diyorum
gelinlik içinde aynı sıkıntı bende de var kapalıyım ve netten beğendiğim modeller hep açık onları kapatmaya çalışıncada model tamamen değişiyo bolero da giymek istemiyorum ve yine bende 55-56 kg arasındayım bi 53 olayım ondan sonra diktiririm diyodum ama oda biraz zor :) burada fiyatlar 1,5 -2.000ytl den başlıyo tabi kumaşına kullanılan gipüre görede değişiyo ağustosun 15 inden sonra gelinlik bakmaya başlarım artık
bu arada havlu kenarı çok hoş modeller var bende yeni süslü püslü yaptım baya istersen eklerim yerimseniben

ay varya havlu eknarı süsülülerden eklersen pek makbule geçer :) cicili bicili olsun istiyorum damat havlusu özellikle :asigim: iğne oyası yapmış annem ama ben daha şıkır şıkır istiyorum :eek: ekleyebilirsen sevinirim canım hemencecik yaparım inşallah :)

hım gelinlik epey pahalı görünüyo ufsss arkadaşım yeni evlendi çok cici gelinliği vardı kemik rengiydi.. açıkçası ben cimrilik edip onu giyiyim dedim ama vatandaş izin vermiyo tatlicadiarzu bakalım bakalım inşallah gönlümüze göre buluruz bizde zormuş bu işler ama bi okadarda zevkliymiş insan herşey özenli olsun istiyo Allahım ağzımızın tadını bozmasın huzurla doldursun yuvamızı inşallah :1hug:

pamukşekercimmm ben geldimm hemde yatak odamı ve örtülerimi de alıp :) ayrıntıya geçeyim hemen
ilk önce modoko ya gittim yatak odası bakmaya baya bi dolaştık annemle en son bellona ya girdik ve lorenzo da karar kıldık :) ama işin komik tarafı ilk girişe o takımı koymuşlardı ve yan gözle bakıp geçmiştim koyu renk istemiyorum diye ama baktıkça daha bi içime sindi ve en son 3.500 ytl ye aldık bazası ve yatağı içinde daha sonra yatak örtüsü almaya gittim ordada çok çok beğendiğim bi model vardı italyan tülünden miş ama harikaydı cidden ama rengi çok koyu olduğu için annem istemedi krem tonlarında bi örtü beğendim cibinliği ile bereber peşin 500 ytl ye de onu aldık örtümde çok hoşuma gitti kaparosunuda verdim şimdi mağazada beni bekliyo:icecream:
şimdi gidip havluların resmini çekeyim sana
aslında damat bohçası için çok güzel bi havlu yapmıştım ama onu nişan bohçasında götürdüğüm için gönderemeyeceğim resmini inşallah diğerlerini de beğenirsin :teselli:

canımcımm resimleri çekmeyi denedim ama ışık vuruyo ve net çıkmıyo bi aksilik olmazsa yarın çeker gönderirim tatlımyerimseniben
ama yatak örtümünkini çekmiştim oda çok net değil ama görmüş olursun bakalım beğenecekmisin :)

Son düzenleme:
jnaz cım hemen koştum baktım yatak odanada güzel ayrıca fiyatınıda iyi almışsın listelerde yatak ve bazasız 4 küsür diyo.. güle güle iyi günlerde kullan canımcım..

yatak örtünde güzel ayrıca bide senin yatak odanda düşününce dahada güzel geliyo :)

hımmm havlulara başlıycam bende ama 3 tane oya var onu yapıyım araya havlu kenarı sıkıştırıcam sonra tekrar oyalara dönerim :) bide ankaraya gitmem lazım bakalım eşyalara bakarken ne kadar kararsız kalıcam.. bide ben ayıp olmasın diye yanımdakilerin fikirlerinide değerlendirrim almaya giderken aşkımın teyzeleri bize haber etmeden almayın dediler bizim mobilyaları almak için istnbuldan ankaraya geliceklermiş :) saolsunlarda inşallah çok etkilenmem istediğimzii alabiliriz herkes bişey diyo sonra ayıp olmasın diye herkesin fikrini kombine ediyorum ortayada karışık bişeyler çıkıyo :) aşkım kızıyo kendi istediğini al diye hele yüzükleri alırken çok utandım onlar veriyo bak şu güzlemiş bi dene diye aşkısım alıp çıkarıyo bırak kendi istediğine bak diye :) sen ne güzel hemencecik alıvermişsin yatak odanı kendi zevkine göre oy oyyy.. bak bak kafam karıştı benimde aman neyse hayırlısı kısmetimizde ne varsa gelip bulur heralde :lepi:

havlu kenarına senden modeli alınca başlıycam inşallah jeyyar bak güzle değilse küseriim :dilcikar: naniknanik

bugün hiç elişi yapmadım ben bari sabahlayımda bişeyler yapıyım bak bak kafam karıştı artık aa bu doğtaş bu istikbal bu bellona iyice ezberledim mobilyacılarda işe başlayacak kıvama geldim :icecream:

sen aldıkça kendim almış gibi oluyorum herşeyi aslında az da strese giriyorum bu gidişle bizim düğün ekime mekime yetişmiycek :a015: yok yok aslında yetişir dimi gidip alıcan gelicek herşey ..

iyice çorba ettim konuştukça konuşuyom çenem düştü :asigim:

canım benimyaa çok sağoll Şeniz
annem baya bi pazarlık etti mobilyayı alırken ama bunda tanıdık olmasının ve daha önceki alışverişlerimiz ordan yapmamızında payı var tabii birde o yatak odasında şifonyeri içinde değildi ayrıyeten 450 ytl ödeyip alıyodun ama bize hediye ettiler :)
mobilya konusunda da nişanlını dinle tatlım teyzelerine tamam de geçtatlicadiarzu önemli olan senin içine sinmesi biz diğer mobilyaları alırken o kadar kararsız kaldımki ama kimsede karışmadı hatta en son görümcemle gitmiştik ben oturma odasına köşemi alsam yoksa oturma grubumu kararsızdım bide renginde ama oda sağolsun hiç karışmadı hatta döşeme rengini falan ayıp olmasın diye sordum ama onda dahi yorum yapmadı :) bak onların modelini de söyleyeyim sana bi bak :) köşe takımım modeli çizgi mobilyanın tanıtımındaki siyah beyaz olan köşe takımı ama benimki turkuaz olacak bide tekli koltuğu var . salon takımımda yağmur mobilyadaki queen salon takımı oda kahverengi tonlarında ben sadece modelleri beğendim yaptırıyoruz güzelim yerimseniben
hiç boşuna strese de girme inan bir kaç günde olacak şeyler bunlar bakma biz netten bakıp durduğumuz için iyice sıkıntıya sokuyoruz kendimizi mağazalarda da hoş modeller var
oyalara gelince şimdi bile dünden tamamlayamadığım vardı onu bitirdim öyle açtım pc yi sana resimleri yollamak için :) bakalım beğenecekmisinn :icecream: resimleri çekerken bi tamamını bide yakından görüntüsünü aldım tatlım eğer beğendiğin olursa yapılışını da açıklarım tabiki :içelim:

Son düzenleme:
kızlarr ben şimdi gidiyorum kışlık kıyafetlerim bazamın altında onları çıkarıp valize yerleştireceğim annem hazır vaktimiz varken ayıralım sona bırakmayalım diyo :KK43:

HERKEZE MERHABALAR NASILSINIZ KIZLAR NASIL GİDİYOO HAZIRLIKLAR
OHHH OHHH ÇEYİZLER DÖKÜLMÜŞ JNAZCIM BAYILDIM HAVLULARINA HAA BU ARADA YATAK ODAN VE YATAK ÖRTÜN HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAYI NASİİP ETSİN:nazar:

kızlarr ben şimdi gidiyorum kışlık kıyafetlerim bazamın altında onları çıkarıp valize yerleştireceğim annem hazır vaktimiz varken ayıralım sona bırakmayalım diyo :KK43:

yatak örtunde yatak odanda hayırlısı olsun canım
ben kışlıklarımı toparladım cok sukur sana kolay gelsın
havlu kenarı ılk örnegı begendım yapmıcam demıstım ama bunu yapıcam nasıp olursa
bu arada kızlar
15 tane dantelden örülu havlum yeterlı olur sanırım 35 tanede cember var gercı hedıyelıkte gelır ama ben yettıgını dusunuorum.jeyyar bu haftasonu gelınlık bakıcam nasıpseŞeniz

Şeniz
HERKEZE MERHABALAR NASILSINIZ KIZLAR NASIL GİDİYOO HAZIRLIKLAR
OHHH OHHH ÇEYİZLER DÖKÜLMÜŞ JNAZCIM BAYILDIM HAVLULARINA HAA BU ARADA YATAK ODAN VE YATAK ÖRTÜN HAYIRLI OLSUN CANIM ALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAYI NASİİP ETSİN:nazar:
merhaba elacım çok sağoll inşallah çok daha güzelleri seninde olur Şeniz
jnaz cım herseyini güle güle agız tadıyla kullan canım......

ozicelcius canım sende çok sağoll Şeniz
hazırlıklar ne alemde gelinlik baktınmı hiç canım

Kizlar Merhaba, bende araniza katilabilirmiyim ?
izinden yeni dondum topigi gordum oh beee tam içimi dokebilecegim konu açilmis dedim ve girdim :-)
bende sizler gibi sonbahar gelin adaylarindanim.
dugunumuz allah izin verirse 11.10.2008 olacak. kinada bir gun once.
yanliz biz daha mobilya falan almadik.
sadece alisverisimiz yaptik izindeyken, gelinlik, bindalli, elbise, damatlik vs vs
evimizde suan boya isleri devam ediyor. bitince artik mobilyalari alacagiz kismetse.
ama inanin konunun açilmasina çok sevindim.
içimde ki degisik degisik duygulari ancak sizler anlayabilirsiniz.
herkese mutluluklar.
:-)

merhaba kızlar benim düğünüm 3 ekimde salon takımımı aldık yatak odamı mobilyacıya verdik gelinliğimin de siparişini verdim ama hala hiç bişe yetişmeyecek gibi siz de ölemisinz yaa çok endişeliyim ben:eek:

yatak örtunde yatak odanda hayırlısı olsun canım
ben kışlıklarımı toparladım cok sukur sana kolay gelsın
havlu kenarı ılk örnegı begendım yapmıcam demıstım ama bunu yapıcam nasıp olursa
bu arada kızlar
15 tane dantelden örülu havlum yeterlı olur sanırım 35 tanede cember var gercı hedıyelıkte gelır ama ben yettıgını dusunuorum.jeyyar bu haftasonu gelınlık bakıcam nasıpseŞeniz

canım benim teşekkürler Şeniz
tatlım havlularında yeter sanırım benim 50 tane var dantel şimdiki aklım olsaydı yapmazdım diyorum eğer hediye de dağıtmayacaksan sorun yok bence
yazma da kullanmayacaksan ve hediyelikte gelecekse oda yeter
inşallah gönlüne göre içine sinen bi gelinliğide bulursun tatlım :teselli:

merhaba kızlar benim düğünüm 3 ekimde salon takımımı aldık yatak odamı mobilyacıya verdik gelinliğimin de siparişini verdim ama hala hiç bişe yetişmeyecek gibi siz de ölemisinz yaa çok endişeliyim ben:eek:

Canim bende endiseliyim...daha hiç mobilya falan yok ortada ama hersey olur sanirim yavas yavas merak etme.
benden bir hafta once evleniyorsun, insallah hepimiz bir omur boyu mutlu oluruz :1hug:

Canim bende endiseliyim...daha hiç mobilya falan yok ortada ama hersey olur sanirim yavas yavas merak etme.
benden bir hafta once evleniyorsun, insallah hepimiz bir omur boyu mutlu oluruz :1hug:

inşallah arkadaşım inşallah herşeyin hayırlısı olur:nazar:

X