L
LADY MARMELAT :)
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
önceki sayfalara bakarken gördüm msjınızı
eğer yaptırabilme imkanınız varsa gönlünüze göre yaptırın derim ben
fiyat sormuşsun
yatak odasını 4000 ytl ye aldım personel indirimiyle kafamçokkarıştı malzemesi suntalem filan değil kaplama
yemek odam indirimle 3000 ytl kafamçokkarıştı yine kaplama malzeme
oturma grubumu ve sehbam 2500 ytl
fiyatlarım bunlar canım. Halılarımı da nişanlımın ki ve benimki 500 küsüre geldi ( 6mt2 salon halısı, yatak odasına 2 yolluk, mutfağa 3 mt2 yolluk, antreye 3,5 mt2 halı, hole 3 mt2den biraz küçük yolluk). Burda Koyunlu halının fabrikası var o yüzden uygun aldık. Bu ay ve gelecek ayda iyice indirim yapmışlar halılar yarı yarıya düşmüş kafamçokkarıştı
Selen-Ay teşekkür ederim paylaşımın için. Yaptırmayı bende düşündüm ilkten ama mobilya yapan bi tanıdık çok daha maliyetli olur dediğinden vazgeçtim.
Benimde kafam çook karışık.
Halıları çok uyguna malettiniz ben sadece yatak odası halısına (3 parça) ultra bi indirim neticesinde 270 YTL vermiştim Dinarsu'nun. Normal fiyatı 400 e yakındı.
merhaba kızlarr
geçmişi okudum bende anlatayım size kısaca :)
beyaz eşyalarımın çoğu aristondan sadece plazmamız vestelden . bizim ailede herkes ariston kullanıyo ve çok memnun o yüzden o marka aldık . mobilya için neredeyse 1 ayımızı harcadık hem içime sinmesini hemde fiyat olarak ekonomik olmasını istediğimiz için yemek odamızı , oturmadaki köşe takımımızı ve salon takımımızıda yaptırdık hepsi toplam 4.000 ytl ye maloldu birde kirada oturacağımız için açıkçası sağlam olmasına da önem gösterdik ve yaptırdığımız yerler tanıdık olduğu için fiyatlar bu kadar uygun oldu:)
yatak odasına ise hala karar verebilmiş değilim 2.500 ile 3.000 ytl arası ayırdık inşallah içime sinen bi model bulurum daha mağazaları dolaşmadım ama sizin verdiğiniz bilgilere göre hareket etmeyi düşünüyorum .
birde doğtaş tan bahsetmiş sanırım bi arkadaş kardeşim de nisanda evlendi ve yatak odasını doğtaştan 6.500 ytl ödeyerek aldılar çok güzel ve kullanışlı bir model ama daha çeyiz serildiği gün sürgü kısmı bozuldu
açıkçası markalar hakkında nette yazılan şikayetleri okuduktan sonra kafam iyice karıştı benimde
mobilya kısmı böyle :)
diğer hazırlıklara gelince kısmet olursa bu hafta istoç a gitmeyi düşünüyorum fiyatlar çok uygun daha önce söylemişmiydim hatırlamıyorum ama biz kardeşimin çeyiz alışverişini ordan yaptık en basitinden kütahya porselenin 84 parça yemek takımını 270 ytl ye , kahvaltı takımını 120 ytl ye, 43 parça gondol setini 180 ytl ye aldık ve ev eşyaları olarak kullanılan herşeyin fiyatları yarı yarıya farkediyor
gittikten sonra bilgi veririm yine size
Jnaz şu mobilyalarını yaptırdığın yerin adresini bize de versene :) Oldukça hesaplı olmuş.
İstoç a bende gitmek istiyorum. Baharat takımı ve şık bardaklar almak istiyorum. Ama Anadolu yakasındayım ve daha önce İstoç'un kıyısından köşesinden bile geçmedim. Nerede, nasıl gidilir hiç bilmiyorum. Jnaz bu konuda da bilgi alalım senden yerimseniben