- 26 Aralık 2007
- 146
- 45
- 41
-
- Konu Sahibi EU3
bugünlerde herkes hassas sanırım.canım kafayı yememizin sebebi kız tarafının düğünü sonbahar istemesi erkek tarafının ise seneye yaza.arada uçurum var üstelik herşeyi nişanlım yapıyo ailesinin hiç yardımı yok.nişanlımda sonbaharda istiyo ama ailesi hiçbişeye karışmadıkları halde düğün tarihine karışıyolar.nişanlım "size ne zaten yardımınız da yok diyesim geliyo ama aile işte diyo"durum bu canım
ne guzel bende bı aydır görmedım cok özlemısım onu neyse ınsalah haftaya cumartesı gelıcek :)
bızde haftasonu havluları cemberlerı cıkardık saydık dıkılecek olanları ayırdık dıger olarak herseyım tam takır bı su ısıtıcı alıcam oda kararsız kaldıgım ıcın beklıorum mutfak masamıda babamlar alıcak
rabbım herseyı agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın :)
jnaz cok mutlu oldum canım nişanlını gördügüne.....sszzkk canım senide allah kavustursun...
ay ne olsun canım ya...gelinlige takmış durumdayım jnaz...bir türlü karar veremiyorum...
ben yatak odasını aldım lazzoniden gayet güzel ve şık...eşyalarım eksiksiz tamam...ama gelinlik begenemiyorum...aşkımda (ki erkekler pek bizleri anlayamıyor) neyini secemiyorsun al bitanesini işte diyo iyice sinirleniyorum...