2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

kızlarr bende çıkayım teyzemlere gideceğiz anca hazırlanırım :)
kendinize çok iyi bakinnŞeniz

kızlaaar nerdesiniz naptınız kimse gelmemiş :dilcikar: bugün doğtaşa gittik bide alışveriş merkezini gezdim iyice kafam karıştı niye benim beğendiğim şeyler en pahalısı çıkıyoki :dilcikar: sizler aldınızmı mobilyalarınızı kaça mal oldu merak ettim şimdi a.s

bende dogtası cok begeniyorum ama cok pahalı herkeste hazır almayın sunta diyolar arkadasım ceyizini sererken gardolab cökmüş hazır olan bi marka almıs hemde duyulmus marka bana yaptır diyolar yaptırmada pahalı ne yapcaz bilemiyorum nişanlım yemek odası istemiyo tv ünitesi istiyo sadece nerelerde aldığımızı paylasalım arkadaslar mobilya işi gercekten beyaz esya kadar önemli beyaz esyayı ne marka aldınız biraz bugun aldıgımız ürünlerin markasını konusalım mı

senağlamaGünaydın kızlar nasılsınız.ben iyi olmaya çalışıyorum.:1no2:ben beyaz eşyalarımızı aldık.çamaşır ve bulaşık makinasını arçelikten almıştım.daha sonra vestelde çamaşır makinası gördüm.arçelikten çamaşır makinamın parasını alıp veselden aldım.buzdolabımı da boschdan aldım.hepsi bayide duruyor şuan.fırın almadım.kararsızım.setüstü+mini-mikrodalga şeklinde mi alsam diye.kirada oturacağım malum.mutfakta hem bulaşık hem fırın için yer olurmu bilmiyorum.olursa alıcam.büyük olasılıkla bosch olacak.mobilya knousunda kilim mobilyanın ürünleri hoşuma gitti.ama pahalı geldi sanki.dün halılara baktım.gümüşsuyuya.milenyum serisi vardı.yatak odası halısı.400 lira dedi.siparişini verdim.ağustosun ilk haftası gelecek.ŞAFAK 56

kızlar günaydın biraz gec oldu ama....idare edin artık....biz herseyimizi aldık,beyaz eşyayı siemens ten,ankastre aldık ama bizim avantajımız kendi evimize yerleşicek olması bide aşkımın kuzeni siemenste onun tavsiyesiyle aldık...diger markalar içinde,bosch un siemensin oldugunu biliyorum,güvenilir ve iyi oldugunu biliyorum,benim annemde gecen sene yeniledi beyaz eşyasını ve vestelden aldı hepsini, o da cok memnun,arcelik ve beko için bişey diyemiycem,en yakın arkadasımda ariston aldı memnun ama servisi pahalı dedi....valla benim bildiklerim bu kadar...

CANIM kendi evinin olmasına çok sevindim.bizde ev almayı düşündük ama.ev alacak zamanımız yok şuanda.askerden gelince bir ay içinde ev bulamayız.tarihin daha fazla uzamasını istemiyoruz artık.artık kirada iken rahat rahat bakar uygun bir ev buluruz.istanbulda ev almak malum zor şey.güle güle otur şimdiden.arçelikten aldığıma çok pişmanım ama bulaşık makinası sonuçta.beyaz eşya şans işi.tv yi de vestelden alıcaz.hem dizayn hem görüntü canlılığı olarak beğendim.

prety21 katılıyorum canım ya...beyaz eşya şans işi....ev içinde kafana takma önce kocişin askerden hayırlısıyla gelsin bi evlenin sonrasında hepsi olur bizede gökten inmedi yani,bizde sabrettik bekledik sinir harbi verdik(!) sonunda istedigimiz gibi oldu...:)

Arkadaşlar merhaba
Haftasonu birkaç mobilyacı dolaşma şansım oldu. Malum yatak odası sorunsalı yaşıyorum. hem kullanışlı hem hoş bir şey olsun diye arıyorum ama sanırım en sonunda beklentilerime en yakın olana karar vereceğim galiba.
Ne diyordum; mobilya.. Kilim Mobilya'nın yatak odası takımları nispeten fiyat olarak uygun ama görüntüleri çok göz yorucu, çok fazla metal kullanılmış ve kaliteleri diğer bilinen markalara göre düşük geldi bana (tabi aman aman anladığımı iddia etmiyorum, gözlem olarak sadece).
Doğtaş mobilyada beğendiğim iki model var ama bitanesini birebir görmedim katalogtan gördüm sadece. Yeni modelmiş ve henüz mağazalara gelmemiş. Gerçeği farklımıdır bilmiyorum. Bu arada Doğtaş'ta kampanya var 6 ay taksit erteleme falan.
İstikbal'de de makul gelen bir kaç takım var, açık renkli bir takım gördüm oldukça kullanışlı geldi bana 3m dolabı var birçok takımda olmayan 5 çekmeceli yüksek şifonyeri var, fiyat olarak da kampanya devam etmekteymiş.
Bellona'da beğenebildiğim tek model oldu.Yine orada da kampanyalar devam etmekte, % 20 - 30 oranında falan. Bu arada iş sadece yatak odası takımıyla bitmiyor malesef, yatak + baza gerekiyor. Tercihimi karyoladan değil bazadan yana kullanacağım. Bellona'da yatak odası takımı (6 kapılı) + baza (derili falan) + ve ortapedik yatak için kampanyalı fiyat olarak 3500 YTL fiyat söylediler.
Allah(cc) kolaylık versin hepimize.
Şimdi sizlerin fikirlerini alayım; Yatak odası için ayırdığınız bütçe ne kadar? Ya da alanlarınız varsa ne kadara mal ettiniz? Sizinde bu süreçte birçok gözlemleriniz olmuştur alternatif önerileriniz varsa paylaşmanızı rica edeceğim.

Kızlar bende sonbahar gelinleri arasındayım. Allah nasip ederse 03.10.2008 de düğünüm ama ben diğer başlıktayım size de bi msj atayım dedim. Bende hazırlıklar tamam. Bi tek evim serilecek kaldı. O da ne zaman olursa artık. Gelinliğimi diktiriyorum. Baya şeyler toplanmış durumda yani

CANIM HAYIRLISI OLSUN.hazırlıkların bitmesi ne güzel.mutluluklar diliyorum sana

önceki sayfalara bakarken gördüm msjınızı
eğer yaptırabilme imkanınız varsa gönlünüze göre yaptırın derim ben
fiyat sormuşsun

yatak odasını 4000 ytl ye aldım personel indirimiyle kafamçokkarıştı malzemesi suntalem filan değil kaplama

yemek odam indirimle 3000 ytl kafamçokkarıştı yine kaplama malzeme
oturma grubumu ve sehbam 2500 ytl

fiyatlarım bunlar canım. Halılarımı da nişanlımın ki ve benimki 500 küsüre geldi ( 6mt2 salon halısı, yatak odasına 2 yolluk, mutfağa 3 mt2 yolluk, antreye 3,5 mt2 halı, hole 3 mt2den biraz küçük yolluk). Burda Koyunlu halının fabrikası var o yüzden uygun aldık. Bu ay ve gelecek ayda iyice indirim yapmışlar halılar yarı yarıya düşmüş kafamçokkarıştı

canım ya tek dileğim tek ümidim askerliğimiz bitsin.gerisi çorap söküğü gibi gelecek.acele karar vermek istemiyorum ev konusunda.bütcemi de zorlayıp daha ilk aylar sıkıntı çekmek istemiyorum.daha yolun çok başındayız bakalım.yeterki huzurum olsun.sağlığımız olsun.dünya malı dünyada kalıyor.aşkıma kavuşayım yeter.üç hafta sonra yanına gidicem.Şenizcoksekeriremsugünler geçmek bilmiyor

merhaba kızlarr
geçmişi okudum bende anlatayım size kısaca :)
beyaz eşyalarımın çoğu aristondan sadece plazmamız vestelden . bizim ailede herkes ariston kullanıyo ve çok memnun o yüzden o marka aldık . mobilya için neredeyse 1 ayımızı harcadık hem içime sinmesini hemde fiyat olarak ekonomik olmasını istediğimiz için yemek odamızı , oturmadaki köşe takımımızı ve salon takımımızıda yaptırdık hepsi toplam 4.000 ytl ye maloldu birde kirada oturacağımız için açıkçası sağlam olmasına da önem gösterdik ve yaptırdığımız yerler tanıdık olduğu için fiyatlar bu kadar uygun oldu:)
yatak odasına ise hala karar verebilmiş değilim 2.500 ile 3.000 ytl arası ayırdık inşallah içime sinen bi model bulurum daha mağazaları dolaşmadım ama sizin verdiğiniz bilgilere göre hareket etmeyi düşünüyorum .
birde doğtaş tan bahsetmiş sanırım bi arkadaş kardeşim de nisanda evlendi ve yatak odasını doğtaştan 6.500 ytl ödeyerek aldılar çok güzel ve kullanışlı bir model ama daha çeyiz serildiği gün sürgü kısmı bozuldu
açıkçası markalar hakkında nette yazılan şikayetleri okuduktan sonra kafam iyice karıştı benimde
mobilya kısmı böyle :)
diğer hazırlıklara gelince kısmet olursa bu hafta istoç a gitmeyi düşünüyorum fiyatlar çok uygun daha önce söylemişmiydim hatırlamıyorum ama biz kardeşimin çeyiz alışverişini ordan yaptık en basitinden kütahya porselenin 84 parça yemek takımını 270 ytl ye , kahvaltı takımını 120 ytl ye, 43 parça gondol setini 180 ytl ye aldık ve ev eşyaları olarak kullanılan herşeyin fiyatları yarı yarıya farkediyor
gittikten sonra bilgi veririm yine size

Sürgü kapaklara pek güvenemiyorum açıkcası. Burda gözüm göre göre iyisini taktıklarını bildiğim ve gittiğim evde yer olmayacağını bile bildiğim halde sürgü kapak istemedim. Gardolabım normal menteşeli kapak en dayanıklısı bu. Bir eşyaya çok para veriyor olmanız kaliteli olmasını gerektirmez. Siz kalitesine ve satış sonrası hizmetlerine bakın önemli olan o

Merhaba kızlar sizleri böyle uzaktan takip ediyorum daha hiç bir gelişme yok bende evliliğe dair ama sizleri izleyerek bilgi sahibi oluyorum sağolun...

Jnaz cnm istoç pazar günleri açık mı acaba bizde gitmeyi düşünüyoruz.ama bir tek pazar günüm boş cesaret edip gidemedim senin bilgin var mı bu konu hakkında.

yerimseniben kesinlikle haklısın tatlım bende o yüzden yaptırdım birde sakaryaya gelin gideceğim için burda değilde orqda yaptırdık hepsini en azından bir sorun olduğunda en kısa sürede çözümlenebilsin. yatak odasında da sürgüler çok hoşuma gidiyo ama daha sağlam olmasını istediğim için sürgülü almamayı planlıyorum .

canımcım biz haftaiçi gittiğimiz için hiç bilmiyorum pazarları açıkmı kapalımı ama o tarafta oturan akrabalarımız var eğer onlardan bilgi alabilirsem haber veririm sana yerimseniben

İyi olur canım teşekkür ediyorum öğrenirsen özelden yazabilirsin....

canım benim çok haklısın zamanla herşey hallolur önemli olan sağlığımız ve huzurumuz
Allahın izniyle nişanlına da kavuşursun inşallah tatlım vakit azaldıkça zaman hiç geçmez bende çok özledim aşkımı 2 hafta oldu ama sağ salim olduğunu bileyim daha uzun süre görmemeye de razıyım coksekeriremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…