2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Selen-Ay teşekkür ederim paylaşımın için. Yaptırmayı bende düşündüm ilkten ama mobilya yapan bi tanıdık çok daha maliyetli olur dediğinden vazgeçtim.
Benimde kafam çook karışık.
Halıları çok uyguna malettiniz ben sadece yatak odası halısına (3 parça) ultra bi indirim neticesinde 270 YTL vermiştim Dinarsu'nun. Normal fiyatı 400 e yakındı.

Jnaz şu mobilyalarını yaptırdığın yerin adresini bize de versene :) Oldukça hesaplı olmuş.

İstoç a bende gitmek istiyorum. Baharat takımı ve şık bardaklar almak istiyorum. Ama Anadolu yakasındayım ve daha önce İstoç'un kıyısından köşesinden bile geçmedim. Nerede, nasıl gidilir hiç bilmiyorum. Jnaz bu konuda da bilgi alalım senden yerimseniben

canım benimm sakarya geyvede :) hemde tam istediğim gibi hatta yemek odası modeline karar veremediğim için size de danışmıştım :) birde nişanlımın arkadaşı olduğu için bu kadar uygun fiyat 5 taksitte ödedik ve bitti çok şükür :)
salon takımım yağmur mobilyanın queen modeli orda 3.600 ytl fiyat vermişlerdi bizde 1.500 ytl ye yaptırdık döşemesini derisini hepsini kendim seçtim ve yataklı yine aynı şekilde köşe takımıma 1 tane tekli koltuk ve yatak eklettim pufu da normalden büyük ve bazalı oda 1500 ytl yerimseniben daha bitmiş halini görmedim tatlım inşallah istediğim gibi olur zaten bi evim yerleşsin ilk işim size göstermek olur :içelim:
istoçta envai çeşit herşeyi bulabilirsin tatlım ama bazıları toptan bazıları perakende satıyo bazılarına adım atmadan çıkma ihtimalin de var:)
bende anadolu yakasındayım özel arabayla gitmiştik hani köprüden sonra mahmutbey çıkışı varya bağcılar istikametinde o çıkışa sapıyorsun yokuş gibi bi yol var çıktıktan sonra karşında istoç ulaşım baya kolay
ama otobüsle nasıl gidilir işte onu bilmiyorum malesef :çok üzgünüm:

Şansımıza küselim :)
Tanıdık olması sizin için artı avantaj olmuştur. Herşeyin içine sinmesi çok hoş. Umarım bende bigün o kelimeleri sarfederim :1rolleyes:

Hmmm. Özel araçla ulaşımı kolay görünüyo ama ben gidersem büyük ihtimalle otobüs kullanırım. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Bide bu evlilik sürecinde şunu keşfettim; ben daha önce ne nerde hiç bilmezdim bu süreçte nerde ne satılıyo ne kadara satılıyo öğrendimyerimseniben

inşallah canımyaa neden olmasın bende çok karamsardım mobilya konusunda.

otobüsle ulaşımı anneme sordum ama çok karışık anlattı anadolu yakasında hangi semtte oturuyosun
ben ümraniyedeyim burdan topkapı otobüslerine binip ordanda bağcılar göztepe minübüslerine biniliyo diye biliyorum ama şaşırtmakta istemem

eminönü tahtakale mercan istoca göre daha ucuzmus yaptıgım arastırmalar sonucu böyle dediler bende kütahya porseleni 495 milyondu 280 aldım mercandan davaetiye bastırananız oldu mu daha erken mi karar vermek için

Bende Kartal taraflarındayım. Topkapı'ya kadar kolay giderim ama ötesini bilmiyorum. Sora sora Bağdat bulunurmuş bulurum bi şekilde :)
Mercan'a da bi gidip bakmak lazım..

''YILDIZ AvLARIM GÖĞÜN MAVİSİNDE,
HER DEM BAKIŞLARINA GÖZLERİNİN DERYASINDAN
PUSU DURAN ELLERİMİ SANA TUZAKLARIM
HER TETİK DÜŞÜRDÜĞÜNDE GÖZLERİN, ÖLÜME AZ KALIRIM
YALNIZ GÖRDÜLER, GELİR BENDE KALIR YALNIZLIK
UZAR GECELER,
İSTANBULA YAĞMUR YAĞAR, KARLA KARIŞIK
KARI AYIKLAR YAĞMUR KOKULARINI ALIRIM KOYNUMA
OT KOYARIM GÖZ UCUMA, ANLARIM
YİNE YANGIN, YİNE HASRET
NE KALAN İSTANBUL'DAN DÜŞEN PAYIMA
BİDE YÜZÜNÜN GİDERKEN Kİ ISLAKLIĞI''
:çok üzgünüm:senağlama

eminönü tahtakale mercan istoca göre daha ucuzmus yaptıgım arastırmalar sonucu böyle dediler bende kütahya porseleni 495 milyondu 280 aldım mercandan davaetiye bastırananız oldu mu daha erken mi karar vermek için
oralara da bakarız tatlımm yerimseniben
davetiye içinde acele etmiyorum ben tatlım zaten bir haftada halloluyo en sona onu bıraktım gibi
Bende Kartal taraflarındayım. Topkapı'ya kadar kolay giderim ama ötesini bilmiyorum. Sora sora Bağdat bulunurmuş bulurum bi şekilde :)
Mercan'a da bi gidip bakmak lazım..

bulursun tabi canımyaa :1hug:

''YILDIZ AvLARIM GÖĞÜN MAVİSİNDE,
HER DEM BAKIŞLARINA GÖZLERİNİN DERYASINDAN
PUSU DURAN ELLERİMİ SANA TUZAKLARIM
HER TETİK DÜŞÜRDÜĞÜNDE GÖZLERİN, ÖLÜME AZ KALIRIM
YALNIZ GÖRDÜLER, GELİR BENDE KALIR YALNIZLIK
UZAR GECELER,
İSTANBULA YAĞMUR YAĞAR, KARLA KARIŞIK
KARI AYIKLAR YAĞMUR KOKULARINI ALIRIM KOYNUMA
OT KOYARIM GÖZ UCUMA, ANLARIM
YİNE YANGIN, YİNE HASRET
NE KALAN İSTANBUL'DAN DÜŞEN PAYIMA
BİDE YÜZÜNÜN GİDERKEN Kİ ISLAKLIĞI''

:çok üzgünüm:senağlama

peki o tanıdık mobilya yapan birsimiydi satan birisimiydi?? Bence arada pek fark yok. İçinde istediklerine bağlı herşey. Benim 6 kapak gardolabım var 3 metrelik, şifonyerimi istediğim şekilde düzenledim ve komedinlerimi 3 çekmece yaptırttım.

Halın dinarsuymuş bildiğim kadarıyla o marka pahalı ve iyi güle güle kullan canım ama (moral bozmak istemem sadece nacizane fikrim) en nihayetinde bir halı, ömürlük kullanmıcaksın ki insan bi müddet sonra sıkılıyor yani.

ooooo kızlar kısa bi süre ortadan kaybolduk davetiyelere gelmiş sıra...:) davetiye konusunda bende jnaz gibi acele etmiyorum,bu aralar gelinlige takmış durumdayım ya....:)

maşallah arkadaşlar girmeyeli neler paylaşılmış neler kaçırdık sanırım.yaa ben bugünlerde çok karamsarın hesaplıyoruz hesaplıyoruz içinden çıkamıyoruz hiç bi şeyin.nişanlımda ben de kafayı yiycez.sanırım ben artık seneye yaz gelini olurum.artık sonbahar bitene kadar ümidimi kaybetmiycem beni aranızda tutarsınız dimi :))

merhaba kızlar benim düğünüm mayıs 2009 tarihinde olacak kısmetse.Sizden fikir almak isterim.İstanbuldayım ve gelinlik konusunda neler yaptınız ve en çok balayı konusu rezervasyon yaptıran var mı aranızda? Ben şimdiden göz atıyorum da club voyage belec hoşuma gitti hem bizim gideceğimiz mevsimde de fiyatlar iyi olur diye düşünüyorum.Size de fikir olur otele bir bakın isterseniz.Biz bir de Kıbrıs düşünüyoruz yeni sezon rezervasyonları açıldığında bakıcaz bakalım bbizim için erken ama sizden fikir almış olurum her türlü.Hepinize mutluluklar diliyorum

Selam alevesen..
balayı konusunda fikrimi söyliyim bende ben 18 ekim geliniyim. kıbrıs kaya artemis otele rezervasyon yaptırdık.. herhangi bir aksilik çıkmassa kıbrısta yız balayında canım..

tercih etmek gerçekten zor.. çok fazla yer var...

herkesin gönlüne göre olsun herşey inşallah...

Bizim de kıbrıs konusu aklımızın bir köşesinde duruyor bakalım ne olacak?Sizler gittikten sonra fikirlerinizi paylaşırsınız bana da tecrübe olur.

günaydın kızlar.nasılsınız.ben çok hastayım ya.dün çok moralim bozuktu.kendimi çok yorgun hissediyorum.hepinizi öpüyorum.şafak 55:teselli:

prety21 geçmiş olsun canım....kızlar bizde mısırdayız 7 gece turla...bende 18 ekim geliniyim sinemcenk...prety21 canım özel bi nedende dolayımı moralin bozuk paylaşmak istersen burdayım öptüm ...

prety21 geçmiş olsun canım....kızlar bizde mısırdayız 7 gece turla...bende 18 ekim geliniyim sinemcenk...prety21 canım özel bi nedende dolayımı moralin bozuk paylaşmak istersen burdayım öptüm ...

ya canım herşey üstüme üstüme geliyor bazen.herkesi kırıyorum.ve bunu bilerek yapıyorum.dün nişanlım akşama kadar aramadı.o kadar çok kötüydüm ki.çok şükür akşam aradı.gece de öyle efkarlandım.ağladım.sabah uyandığımda başım çok ağrıyordu.birde bu aralar etrafımdakiler üzerie geliyor çok.yok iki byram arası düğün mü olur.aceleniz ne.ya size ne demek istiyorum.ama kendimi tutuyorum.çok zor günler yaşıyorum.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…