- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
- Konu Sahibi EU3
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Sonbahar gelinlerinin epey artması sevindirici, bu sayede daha fazla fikir alışverişinde bulunabiliriz.
Ailelerin düğün sürecinde karışıp karışmaması konuşuldu, bazı arkadaşlarımız bu konuda sıkıntı yaşıyorlar. Ama bence bu durumu avantaja dönüştürebilirsiniz. Herşeyini kendileri halleden çiftler aslında gelecekteki evlilik hayatları hakkında çok daha söz sahibi olacaklar. Hiçbir zaman 'bizde size şunları bunları yaptık' gibi bi başa kakma durumu yaşamayacaklar. Ve sahip oldukları herşeyin kıymetini daha fazla bilir olacaklar çünkü ciddi emekler sonucunda elde etmiş olacaklar.
Bende aynı durumdayım çünkü..
merhaba canım
kesinlikle katılıyorum sana en azından kimse bişey söylemeye hakkı yok . hatırlıyorumda bir kaç sene önce yeni evli bi arkadaşıma gitmiştim kayınvaldesiyle altlı üstlü oturuyodu ve nişanlısı o dönem işten çıktığı için herşeyini kayınvaldesigil yapmıştı neysee yemek yiyeceğiz arkadaşım tencereyi getirdi masaya ama altına nihalesiyle birlikte kayınvaldesi kalktı bi örtü daha getirdi aman leke yapmasın ne sıkıntılarla aldık biz bu mobilyaları dedi o kadar bozuldumki anlatamam tabiki leke yapmasın ama yaptıklarını söylemenin ne anlamı varki
şimdi iyice strese girdim şekercim yaaa ufsss kalkıp biraz daha yazma örüyüm ben bugün dün başladığımı bitiriyim yenisine başlayım
ay dur kendime telkin veriyim hepsi boş pamuk önemli olan ağız tadı yazma mazma var zaten yeter onlar aç gözlü olma :roflol:
canım benimmm hiç boşuna stres yapma aslında bende gerek yok diyorum bu kadara ama annem sağolsun yaptırdıkça yapıyo bide bizde adettir herkese hediye verilir oda bana bişey kalmayacağını düşünüyodu yerimseniben
ama hepsi boş cidden canımyaa bugün sela okunuyodu uyandığımda o kadar üzüldümki bizim burda bi tanıdık var oğlu trafik kazası geçirmiş dün gece vefat etmiş işin en kötü yanıda ne biliyomusun bugün düğünü vardı kınadan dönüşte kaza olmuş ve damat vefat etmiş duyunca o kadar üzüldümkii :çok üzgünüm:
Son düzenleme: