2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

Arkadaşlar herkese merhabalar,
Sonbahar gelinlerinin epey artması sevindirici, bu sayede daha fazla fikir alışverişinde bulunabiliriz.
Ailelerin düğün sürecinde karışıp karışmaması konuşuldu, bazı arkadaşlarımız bu konuda sıkıntı yaşıyorlar. Ama bence bu durumu avantaja dönüştürebilirsiniz. Herşeyini kendileri halleden çiftler aslında gelecekteki evlilik hayatları hakkında çok daha söz sahibi olacaklar. Hiçbir zaman 'bizde size şunları bunları yaptık' gibi bi başa kakma durumu yaşamayacaklar. Ve sahip oldukları herşeyin kıymetini daha fazla bilir olacaklar çünkü ciddi emekler sonucunda elde etmiş olacaklar.
Bende aynı durumdayım çünkü..

merhaba canım
kesinlikle katılıyorum sana en azından kimse bişey söylemeye hakkı yok . hatırlıyorumda bir kaç sene önce yeni evli bi arkadaşıma gitmiştim kayınvaldesiyle altlı üstlü oturuyodu ve nişanlısı o dönem işten çıktığı için herşeyini kayınvaldesigil yapmıştı neysee yemek yiyeceğiz arkadaşım tencereyi getirdi masaya ama altına nihalesiyle birlikte kayınvaldesi kalktı bi örtü daha getirdi aman leke yapmasın ne sıkıntılarla aldık biz bu mobilyaları dedi o kadar bozuldumki anlatamam tabiki leke yapmasın ama yaptıklarını söylemenin ne anlamı varki:kızgın:
şimdi iyice strese girdim şekercim yaaa ufsss kalkıp biraz daha yazma örüyüm ben bugün dün başladığımı bitiriyim yenisine başlayım

ay dur kendime telkin veriyim hepsi boş pamuk önemli olan ağız tadı yazma mazma var zaten yeter onlar aç gözlü olma :roflol:

canım benimmm hiç boşuna stres yapma aslında bende gerek yok diyorum bu kadara ama annem sağolsun yaptırdıkça yapıyo bide bizde adettir herkese hediye verilir oda bana bişey kalmayacağını düşünüyodu yerimseniben
ama hepsi boş cidden canımyaa bugün sela okunuyodu uyandığımda o kadar üzüldümki bizim burda bi tanıdık var oğlu trafik kazası geçirmiş dün gece vefat etmiş işin en kötü yanıda ne biliyomusun bugün düğünü vardı kınadan dönüşte kaza olmuş ve damat vefat etmiş duyunca o kadar üzüldümkii :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
canım benimmm hiç boşuna stres yapma aslında bende gerek yok diyorum bu kadara ama annem sağolsun yaptırdıkça yapıyo bizde bizde adettir herkese hediye verilir oda bana bişey kalmayacağını düşünüyodu yerimseniben
ama hepsi boş cidden canımyaa bugün sela okunuyodu uyandığımda o kadar üzüldümki bizim burda bi tanıdık var oğlu trafik kazası geçirmiş dün gece vefat etmiş işin en kötü yanıda ne biliyomusun bugün düğünü vardı kınadan dönüşte kaza olmuş ve damat vefat etmiş duyunca o kadar üzüldümkii :çok üzgünüm:

Allah rahmet eylesin tüylerim diken diken oldu canım ya :KK43: Allahım görünmez kazalardan korusun hayırlısını versin herşeyin. yinede işte hırs luyo insanda ister istemez milelt ne der yok mükemmel görünsün filan.. aslında ağız tadı ve huzuru verecek olan onlar değil..

Allahım kimsenin başına vermesin takdiri ilahi .. Allahım bol bol sabır versin ailesinede ..

Allah rahmet eylesin tüylerim diken diken oldu canım ya :KK43: Allahım görünmez kazalardan korusun hayırlısını versin herşeyin. yinede işte hırs luyo insanda ister istemez milelt ne der yok mükemmel görünsün filan.. aslında ağız tadı ve huzuru verecek olan onlar değil..

Allahım kimsenin başına vermesin takdiri ilahi .. Allahım bol bol sabır versin ailesinede ..

amin bitanemmm bende o kadar kötü oldum ki sonuçta ecel hepimizin bi vakti saati var rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin sevdiklerimizi bize bağışlasın .....
aynı şey benim içinde geçerli aman şuda olsun buda olsun bi hevesle alınıp yığılan eşyalar ama huzur mutluluk olmadıktan sonra hepsi boş

jnaz başınız sagolsun bitanem....bide kızlar bişey sorucam gelinlik olayını naptınız ya....benim herseyim tamam bi gelinlige karar veremedim...siz neler yaptınız aldınızmı diktirdinizmi begendinizmi?

jnaz başınız sagolsun bitanem....bide kızlar bişey sorucam gelinlik olayını naptınız ya....benim herseyim tamam bi gelinlige karar veremedim...siz neler yaptınız aldınızmı diktirdinizmi begendinizmi?

canım benimmm çok sağoll Şeniz
bende daha gelinliğe karar vermedim tatlım aklımda bi modelde yok netten bakınca daha çok aklım karışıyo diyede bakmıyorum bir haftadır ama en azından ağustosun başında netleştirmem gerektiğinide biliyorum
:çok üzgünüm:

jnat yakının için üzüldüm.Rabbim sabır versin geride kalanlara.dünya derdine düşmüş gidiyoruz işte.bazen boşveriyorum herşeyi.arkadaşını örnek vermişsin.durumu zormuş.asla öyle olmak istemem.benim de akrabam yakın zmanda evlendi.eşyayı erkek tarafı aldı.damadın ailesi yani.eşya düzenlemeye gittiğimizde kimseninelini sürdürmedi bişeye.herşeyi kendi zevkine göreyaptı.oğlum şöyle rahat etsin böyle rahat etsin.hatta masanın yerini beğenmemiştik de değiştirmemize bile karşı çıkmıştı.:eek:klava:bu tamamen cehaletten ileri geliyor.çok şükür ne yardımı olur ne zararı kayınvelidemlerin.herşeyde vardır bi hayır.tek dileğim evimde huzur olsun.Bugün çok şükür nişanlımçarşıya çıkmıştı.netten gördümcoksekeriremsuondan leyla gibiyim bugün.sırnaşık şeyşafak 58.:teytey:

jnat yakının için üzüldüm.Rabbim sabır versin geride kalanlara.dünya derdine düşmüş gidiyoruz işte.bazen boşveriyorum herşeyi.arkadaşını örnek vermişsin.durumu zormuş.asla öyle olmak istemem.benim de akrabam yakın zmanda evlendi.eşyayı erkek tarafı aldı.damadın ailesi yani.eşya düzenlemeye gittiğimizde kimseninelini sürdürmedi bişeye.herşeyi kendi zevkine göreyaptı.oğlum şöyle rahat etsin böyle rahat etsin.hatta masanın yerini beğenmemiştik de değiştirmemize bile karşı çıkmıştı.:eek:klava:bu tamamen cehaletten ileri geliyor.çok şükür ne yardımı olur ne zararı kayınvelidemlerin.herşeyde vardır bi hayır.tek dileğim evimde huzur olsun.Bugün çok şükür nişanlımçarşıya çıkmıştı.netten gördümcoksekeriremsuondan leyla gibiyim bugün.sırnaşık şeyşafak 58.:teytey:

sağol pretty cimm Şeniz
o kaynanaya da sinir oldum açıkçası en nefret ettiğim şeydir bırak orası senin evin değilkii:kızgın:
benimde kayınvaldem olsun görümcelerim olsun sağolsunlar hiç karışmazlar hatta geçenlerde birlikte gitmiştik döşemeciye ben sordum sence nasıl diye hiç yorum bile yapmadı görümcem sen oturacaksın senin zevkin dedi o kadar :)
az kalmış be güzelimm Allah kavuştursun sağ salim
bende çok özledim nişanlımı geçen hafta gelmişti inşallah önümüzdeki haftaiçi tekrar gelecek bi aksilik olmazsa dört gözle bekliyorum açıkçası coksekeriremsu

bende gelinliğe henüz karar vermedim.nişanlım olmadan kara vermek zor geldi.ama şekillendirdim biraz aklımda.kırık beyaz askılı tarlatansız tek parça kuyruklu ve uzun duvaklı.bakalım nasıl bişey çıkar ortaya.CADIARZU

bende gelinliğe henüz karar vermedim.nişanlım olmadan kara vermek zor geldi.ama şekillendirdim biraz aklımda.kırık beyaz askılı tarlatansız tek parça kuyruklu ve uzun duvaklı.bakalım nasıl bişey çıkar ortaya.CADIARZU

inşallah içine sinen bişey olur güzelim

prety21 kafanda şekillenmiş olması bile yeter...beni onuda yapamadım...netteki gelinliklerden kafam karışıyo....

amin canım inşallah.sağ salim gelir.senin nişanlında düğünden sonra gidecekti askere değilmi.valla biz askerden önce evlenelim dedik.ailem vermedi o yüzden.mecbur bizde askerden sonra demeye mecbur kaldık.çok kızdım çok ağladım.ama şimdi hak veriyorum onlara.dayanılmaz bir acı çünkü.babam askere gittiğinde kardeşim 3 aylıkmış.ben yeni yürüyormuşum.annem o zor zahmetli günlerinde yemin etmiş.:)ALLAH yardımcınız olsun.atlattık sayılır askerliği de.çoğu gitti azı kaldı.

ha bide prety21 allah kavustursun canım ya....özlemek beklemek o psikolojıde olmak zor bende bi dönem beklemiştim sinirlerim bozulmuştu herkese sataşıyodum...sonra normale döndüm...

ha bide prety21 allah kavustursun canım ya....özlemek beklemek o psikolojıde olmak zor bende bi dönem beklemiştim sinirlerim bozulmuştu herkese sataşıyodum...sonra normale döndüm...

sağol canım.iyi dileklerin için.gerçekten psikoloji kalmadı bendezaten.iyimiyim kötümüyüm onu bile hissedemiyorum bazen.gelinliğe bende netten baktım.kabarık gelinlikler ilgimi çekti.sonra dedim.içinden nasıl geliyorsa onu giy.ve tarif ettiğim tarzı istiyorum.askerim hele bir gelsin.gerisi teferruat.Şeniz

amin canım inşallah.sağ salim gelir.senin nişanlında düğünden sonra gidecekti askere değilmi.valla biz askerden önce evlenelim dedik.ailem vermedi o yüzden.mecbur bizde askerden sonra demeye mecbur kaldık.çok kızdım çok ağladım.ama şimdi hak veriyorum onlara.dayanılmaz bir acı çünkü.babam askere gittiğinde kardeşim 3 aylıkmış.ben yeni yürüyormuşum.annem o zor zahmetli günlerinde yemin etmiş.:)ALLAH yardımcınız olsun.atlattık sayılır askerliği de.çoğu gitti azı kaldı.

evet tatlım malesef öyle olacak ama inşallah kısa dönem yapacak diye avutuyorum kendimi başta babamda hiç istemedi askerden önce olmasını ama benim nişanlımın ne zaman gideceği belli değil daha 2-3 sene sonra olabilir o kadar süre nişanlı kalmamızda uygun olmazdıki zaten 4 yıldır bekliyoruz :) o yüzden evet dediler inşallah sağ salim gider gelir benim canımda coksekeriremsu

kızlarr bu arada balayına karar verdiniz mi
biz günlerdir bakıyoruz hatta dün didim e capris e gitmeye karar verdik ama nette dolaşırken hakkında çok şikayet okudum o yüzden kararsız kaldım
sizin baktığınız yada tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı

jnaz umarım gönlünce olurda en kısa sürede kavusursunuz herseyden önce hayırlısıyla olsun canım....sag salim gidip gelsinde prety21 in dedigi gibi gerisi teferruat...

jnaz canım biz ikimizde mısırdan cok etkileniyoruz ve merak ediyoruz...gencken coluk cocuk yokken orayı bi gezip görmek istiyoruz...ben pek arastıramıyorum ama aşkım turları araştırmış bu 7gece olanlar uygun dedi ama henüz netleşmedi..

jnaz umarım gönlünce olurda en kısa sürede kavusursunuz herseyden önce hayırlısıyla olsun canım....sag salim gidip gelsinde prety21 in dedigi gibi gerisi teferruat...
canım benimyaa çok sağoll inşallahhh Şeniz
jnaz canım biz ikimizde mısırdan cok etkileniyoruz ve merak ediyoruz...gencken coluk cocuk yokken orayı bi gezip görmek istiyoruz...ben pek arastıramıyorum ama aşkım turları araştırmış bu 7gece olanlar uygun dedi ama henüz netleşmedi..

bende turları çok düşündüm tatlım ama nişanlım zaten yorgun olacağız dinlenelim diyo turlarda daha çok yorulacağımızı düşünüyo o yüzden fazla uzaklaşmadan yurtiçinde bakıyorum güzelim ama o kadar kararsızımkii

hmmm...dogru söylüyosun canım ya...kemer tarafına bi bak derim bi arkadasım orada yapmıştı balayını memnun kalmıştı...bi araştır istersen bende bakarım gözüme ilişen bişey olursa bilgilendiririm...

hmmm...dogru söylüyosun canım ya...kemer tarafına bi bak derim bi arkadasım orada yapmıştı balayını memnun kalmıştı...bi araştır istersen bende bakarım gözüme ilişen bişey olursa bilgilendiririm...

tamam canımcımm bide oraya bakarım tabikii
çok sağol şimdidenn Şeniz

X