2008 mayıs bebişlerinin boy ve kiloları

kızlarbenim kuzum 12kilo geldi masallah kuzuma boyuda 76cm masallah kuzuma ama kızlar ben önce ki klilolarını bilemiyorum bebegimin not almıştım bulamıyorumm

maşallah kuzuna... bacım isim verin. arada yazdığınız için hatırlamyıroum kusura bakma... yakın zamanda editlerim inşallah..

dry denıs cım nasılsın bu arada benım naz ı da cızelgeye eklersen sevınırım canım sımdıden sagol kolay gelsın:) dogum k.g: 3200 boy:50 cm yedıncı aydakı muayenede ıse kılo:8750 boy
73.5 cm

maşallah kutlu çağa..kuzey 9 aylık olunca götürcem kontrole.ama bizimki çok hareketli fazla kilo aldığını sanmıyorum..nerdeyse 4 aydır emekliyor.biraz da yürütece biniyor. akşama kadar hiç durmuyor. uykusu da az. gündüz en fazla 1,5 saat uyuyor.çok uyusa daha iyi kilo alır.

enesin 9. ay kilosu 8600
boyu 70 aldığınıda veriyor hiç bişey anlamadım ben enesten

Canım benim oğluşum da bir türlü kilo konusunda güldürmedi yüzümü malesef...hayırlısı olsun 8 kg halaaaaa, boyunu hiç ölçtürmedim ama 71-72 cm filandı en son..

yusufege doğum kilosu: 3250 gr
9. ay kilosu : 11750 gr
doktorumuz 'artık geceleri emzirme. Uyanıp ağlağında su içir yatır' dedi ama benim oğluşum saat başı kalkıp açlıktan ağlıyor. içim dayanmıyor zayıfken zayıf diye kiloluyken kilolu diye üzülüyoruz. ne olacak biz annelerin hali bilmiyorum..

Canım benim oğluşum da bir türlü kilo konusunda güldürmedi yüzümü malesef...hayırlısı olsun 8 kg halaaaaa, boyunu hiç ölçtürmedim ama 71-72 cm filandı en son..

ne yapalım ya seninki niye almıyor dr lar bişe demiyorlarmı bide hareket gelişimi felan nasıl
biz dr her gittiğimizde dengesiz kilosu diyorum bi alıp bi veriyor iki durumdadsa saglıklı diyor ne bileyim üzülsemmi sevinsemmi
aslında ben çokkilolu olmasını istemiyorum sadece ayına göre gelişimi iyi olsun istiyorum fazlasını istemem

yusufege doğum kilosu: 3250 gr
9. ay kilosu : 11750 gr
doktorumuz 'artık geceleri emzirme. Uyanıp ağlağında su içir yatır' dedi ama benim oğluşum saat başı kalkıp açlıktan ağlıyor. içim dayanmıyor zayıfken zayıf diye kiloluyken kilolu diye üzülüyoruz. ne olacak biz annelerin hali bilmiyorum..

ay nekadar haklısın
ama bebişerimiz hep iyi olsun istiyoruz en akıllı en zeki en hareketli en uysal aslında herzaman bizim istediğimiz gibi olsunlar istiyoruz

Safa 9 aylık:
Kilo 9400 gr
Boy 74 cm.
Yavrucuk hem iştahsız hemde aşırı hareketli zayıflamış die umdum ama 50 gr almış bu bile beni sevindirdi.

deryacım nazıda eklemişsin teşekkür ederim canım yarın kontrolümüz var doktorda yeni bilgileride yazarım tekrar teşekkürler

X