2008 mayıs bebişlerinin boy ve kiloları

helinim canım üzülme...sağlıklı olsun bebeişler yeterki...zayıf olsun ne olacak...allah dert vermesin:..
zormuş koşulların gerçekten sabırlı olmaya çalış geçecek bu günlerinde....sen elinden geleni yap bebeğin için....başkalarının sözlerini de takma..herkes herşeyi diyor rahat rahat....bakan onlar değil tabi:KK43:

sorma burdaki evimde çalışma masamı koyacak yer olmadığı için laptop koltuk tepelerinde helin de koltuklara çıkınca laptopun ya kapağını kapatıyor ya üzerine oturuyor ya da tuşlarla oynuyor boşluk tuşunu yerinden söktü bile taktık yeniden çıkardı bazen kelimelerim bitişik çıkıyor. ymek problemimiz aynen devam ediyor ama artık kafaya takmamaya daha özen gösterecem kendimesöz verdim b
,

bence de takma bilirim ela iştahsız olunca bende çıldırıyorum ama bu seferde zorlayınca çocuk iyice yemeden soğuyacak....en iyisi zamana bırak napalım..

iyi bakalım cnm kızxlar bizde doktordan geldik şimdi berkenin bogazları gecmiş azkalımış ama bebegim kansız işte kan surubu verdi 10 gün sonra gene kontr var ooooooo kızlar eşim ben berke bi güzel gezdik eskişehiri yeni kocaman park oldu babamöız oraya götürdü bizi gezdirdi berke cok eglendi bolbol fotograf cekti bilg atarım kızlarr görürsünüz benimde moralim bozuktu iyi oldu simdi berke mışıl mışıl uyuyoo şimdi benimde keyfim yerine geldi dısarda yemekyedik geldikk bana cokmoral oldu uzun zamandır eşim oglum ben gezmeye gitmiyodukk hepinizi öpüyorum canlarımm bybyy

Ya arkadaşlar benim oğlanda toparlanamadı gitti.. Sanırım nazar oluyo ya..Ne zaman kilo almaya başlasa hemen hasta oluyor kilolarda uçup gidiyor..Bazen keşke bendeki fazladan 4 kiloyu oğluşuma versem diyorum..Ne yediriyorsunuz kızlar ya acaba ben mi biyerde hata yapıyorum.. Sağlık ocağındaki beslenme uzmanına göre besliyorum ama sanki yetmiyor ya..Bide dişlerden hastalıktan iştahı da azaldı gibi.. Bende bi ara deli gibi yesin diye sabahtan akşama kadar elimde türlü türlü şeylerle geziyodum sonra kusuyodu bebek haliyle..Şimdi sapıtmadan 4 saatte bir acıktıkça yedirmeye çalışıyorum emziriyorum..Bilmiyorum napıcam ama bu konu çok canımı sıkıyor gerçekten..

Ya arkadaşlar benim oğlanda toparlanamadı gitti.. Sanırım nazar oluyo ya..Ne zaman kilo almaya başlasa hemen hasta oluyor kilolarda uçup gidiyor..Bazen keşke bendeki fazladan 4 kiloyu oğluşuma versem diyorum..Ne yediriyorsunuz kızlar ya acaba ben mi biyerde hata yapıyorum.. Sağlık ocağındaki beslenme uzmanına göre besliyorum ama sanki yetmiyor ya..Bide dişlerden hastalıktan iştahı da azaldı gibi.. Bende bi ara deli gibi yesin diye sabahtan akşama kadar elimde türlü türlü şeylerle geziyodum sonra kusuyodu bebek haliyle..Şimdi sapıtmadan 4 saatte bir acıktıkça yedirmeye çalışıyorum emziriyorum..Bilmiyorum napıcam ama bu konu çok canımı sıkıyor gerçekten..

Ebrucum 4 saatte bir yedirmek az değilmi?Ben daha sık yediriyorum bilmiyorum belki senin uygulaman doğrudur ama sanki az gibi geldi bana.Ben 2,5-3 saatte bir yediriyorum.Bizimkide çok zayıf gözüküyor ama boyu uzun diye sanırım.12 ay kontrolünde 10200 gr ve 80 cm di.Ama her gören bu çocuğa bişi yedirmiyonmu diyo.İskeleti iri eti yok çocuğun.O kadar yiyorki benden çok yiyor neredeyse.cokacimcoook
Aralarda çok emziriyorsan onun iştahını kapatıyor olabilir.Ben gündüz 2-3 kez doycak kıvamda emziriyorum.Sonra hep yemek veriyorum.Onun yemesiyle kafayı bozmuş durumdayım vay halimekafamçokkarıştı
Ttailde bile onun yemek derdinden dinlenemedim hiç.Annelik hakkaten zormuş be yau.

maşallah hepsine de...ebru cum dert etme bence önemli olan ağlıklı olması..çok kilo da sağlık belirtisi değil biliyorsun obezlik tehlikeside var...benim kuzenimin kızı da öyleydi şimdi çok kilolu veremiyor kilolarını yazık yani..
ela 78 cm olmuş maşallah kiloya değil boya gitsin bence:)

X