Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldim:)))) nasılsınız görüşmeyeli bizimde kontrolumuz vardı 74 cm 9200 gr olmuşuz.kilosu bana zayıf gibi geldi ama hemşire çok ii dedi benimde enson tetanos aşısı vardı onu yaptırdım eşim markete gitti gelir şimdi alperen bağırıyo içerde görürse kızar öptüm hepinzi
canım kahvaltı cicibebe, tereyağ, pekmez, peynir, yumurta (ben salatalık ve zeytini sormayı unutmuşum, merak ediyorum doğrusu.. ) bir de şu tahıllı kahvaltı karışımları sormayı unutmuşum onu da bilen varsa yazarsa sevinirim, gerçi sorucam yine ama.
meyvelerden elma, armut, portakal, muz. kivi 10.ayı bekle dedi.
çorba; tahıllı, kırmızı, yeşil mercimek, tel, arpa şehriye, tarhana , sebzelerin çoğu, yemeklerine domates rendeleyebilir, az soğan koyabilir, maydanoz koyabilirsin dedi.
et, tavuk, ve suları.. makarna, pilav elinle ez ver, köfte de verebilirsin dedi.
verilmeyecekler ise; kesinlikle kemik suyu, pırasa, taze fasülye..
dedikleri bunlar. bunlar bile oğluşuma çoooook zengin bir menü oldu. çünkü ilk ek gıda listemle kalan ve hiçbirşeye doktor demeden cesaret edip başlayamayan bana süpper çeşit oldu. diğer kafama takılanları da sorucam işte..
mesela gece boyu tok kalması için iyi geceler tahıllı muhallebilerden falan veriyormusunuz sizler? yada gazsız!!! bir uyku için iyi geceler kategorisinden ürün kullananınız var mı kızlar? yazarsanız sevinirim..
kızlar ben geldim:)))) nasılsınız görüşmeyeli bizimde kontrolumuz vardı 74 cm 9200 gr olmuşuz.kilosu bana zayıf gibi geldi ama hemşire çok ii dedi benimde enson tetanos aşısı vardı onu yaptırdım eşim markete gitti gelir şimdi alperen bağırıyo içerde görürse kızar öptüm hepinzi
teşekkür ederim canım
sen çok güzel yazmışsın da ama benim kızım 3 gündür fena iştahsız 3 dişi çıktı sanırım biri daha çıkmak üzere ishali de var biraz ondan mıdır nedir.
siz bu sorunu yaşadınız mı?
gece muhallebi veriyorum ben milupa nın tahıllı larını vermezsem sabaha kadar zırt pırt uyanıyor hoş yine uyanıyorda
gazsız iyi geceler kategorisini hiç denemedim ama onlarda ver bence siz nasıl muhallebi yapıyorsunuz ben hazırlardan yapıyorum evde nasıl hazırlıyorsunuz vermiyor musunuz yoksa:uhm:
barak ve kutluçağ maşallah maşallah kıslar bebişlerin iyi gelişimlerindeki sırrınız ne öğrenebilirmiyim ne olur allahım benimde oğlum öyle olsun önce sağlıklı olsun
kardelenciğim maaşallah senin bebişine de.. hihoyyyt
benim kutlu çağ'ım da 8.ayını dün doldurdu. cumartesi kontrole gittik. 10,750kg. 76cm. geldicokacimcoook:hooray: maaşallah bizimkiler biraz iri mi ne?? :)))
bana da yeni ek gıdalar söyledi. nihayet oğluşumun ne yiyip ne yiyemeyeceği konusunda hemen hemen çoğu şeyi biliyorum ama kafama tkılan ve sormayı unuttuğum şeyler de olmuş. sana neler verdi. ayrıca doğum tarihin neydi senin canım yazar mısın?
sevgilera.s.