2008 mayıs bebişlerinin boy ve kiloları

kuzey 7 aylık oldu... 9200 gr. 70 cm olmuş.. geçen ay kilo alamamıştı ama bu ay maşallah iyi almış..

maşşallah kuzeye tü tü nazar değmesin allah korusun kem gözlerden darısı benim kızımın başına:KK66:)
bizimki bakalım bu iştahsızlıkla zayıflamasa bari :KK43:(

Safa 9200 ve 70 cm.
250 gr almış
Çok az almış ve boyuda uzamamış hayret bişi.
Yediğini ben yesem doyarım neeye gidiyor anlamadım.Çok hareketli sanırım ondan.
Akşama kadar öğünü geçmesin iyi beslensin diye başka bişeyi gözüm görmüyor ama az kilo aldı.
Olsun sağlıklı ya zayıflasada önemli değil.

kızlar benim Kutlu Çağ'ım 2 ay kadar olmuştur, o zaman 10,320gr. dı. boyu da 73cm. di.
:nazar: :emir_bebek: her gören maaşallah bu ne diyorkaydirigubbakcemile3cokacimcoook:asigim:
bu eczanede ve sağlık ocağındaki sonuçlardı. pazartesi tekrar bi kontrole götürücem nihayet!! bakalım oğluşumun gelişimi ne olmuş çook merak ediyorum doğrusu.

ardanında 7. ay sonuçları 9350 gr 71 cm idi:nazar:
kuzeye ve kutlu çağa maaşallah :nazar:
casser safada zayıf değil almışda dr artık 200-300 gr alır dedi bana zayıflamasınlarda diş çıkarma arifesindea.s.

kızlar bizm ay sonuçları karıştı:KK43:((((((( en son 6 da kaldık galiba 9 mayıs doğumlu aşıları 14 tü 15 oldu ensonda 6 sında gittik şimdi ocağın 6 sında giidcem o zaman 8. ayı doluyo galiba ama zayıf kilolu değil

maşallah bebişlere benim durum o kadar değil boyu 70 cm kilosuda 8.4 kg kızlar erkek bebekler daha çabuk mu kilo alıyo ne diyosunız bu konuda

bende bugün baktırdım kızımın son durumu şöyle
9350 gram boyu 70 cm maşallah
ama niye uzamamış fazla sonradan uzamaları yavaşlıyo galiba:KK43:

ela'ya maşallah çok iyi kilosu.bıyu da iyi bence kız bebek için. kuzey 53 cm doğdu yani uzun doğdu ama 7 aylık 70 cm.sonradan fazla uzamadı...senin kız gayet iyi..genel olarak erkek bebekler biraz daha iri oluyor sanırım.

a.s.
ela'ya maşallah çok iyi kilosu.bıyu da iyi bence kız bebek için. kuzey 53 cm doğdu yani uzun doğdu ama 7 aylık 70 cm.sonradan fazla uzamadı...senin kız gayet iyi..genel olarak erkek bebekler biraz daha iri oluyor sanırım.

:emir_bebek:inşallah iyi devam ederler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hasta masta olmazlarkaydirigubbakcemile2
iştahsız ama bakalım nereye varıcak sonumuz

kuzeyin boy kilo iyi de baş çevresi küçük yani boy ve kilosuna göre daha fazla olması gerekir ama ortalama bi değerde.44 cm. baş çevresi. boy 70 cm. kilo 9200 gr.. sizin baş çevreleri ölçümleri nasıl?

bugün doktora gittik. kızım 7600 gr ve 68 cm. kafa çevresi normalmiş. kızım 2710 gr doğmuştu.

burağımın 7. aylık ölçümleri
kilosu 10330 gr
boyu 74 cm
baş çevresi 46.7 cm

maşallah dr teyzemiz yine çok beğendi emzirmeye devamdedi ve yeni ek gıda listemizi verdi 7 aylıktan 13 aylığa kadar
öğlenleride artık çorba verecekmişim kıymayada başlayacaz artık...
zaten ben bir iki defa köfte denemesi yaptım çok severek yedi....

MAŞALLAH TÜM BEBEKLERE

kilosu 10330 gr
boyu 74 cm
baş çevresi 46.7 cm

maşallah dr teyzemiz yine çok beğendi emzirmeye devamdedi ve yeni ek gıda listemizi verdi 7 aylıktan 13 aylığa kadar

MAŞALLAH TÜM BEBEKLERE

maşallah canım
geleceğin ibrahim kutluay ı felan mı olucak nekaydirigubbakcemile2
çok iyi cidden allah :nazar:dan korusun ek gıda listesinde neler var değişik paylaşır mısın?

kilosu 10330 gr
boyu 74 cm
baş çevresi 46.7 cm

MAŞALLAH TÜM BEBEKLERE

kardelenciğim maaşallah senin bebişine de.. hihoyyyt
benim kutlu çağ'ım da 8.ayını dün doldurdu. cumartesi kontrole gittik. 10,750kg. 76cm. geldicokacimcoook:hooray: maaşallah:nazar: bizimkiler biraz iri mi ne?? :)))
bana da yeni ek gıdalar söyledi. nihayet oğluşumun ne yiyip ne yiyemeyeceği konusunda hemen hemen çoğu şeyi biliyorum ama kafama tkılan ve sormayı unuttuğum şeyler de olmuş. sana neler verdi. ayrıca doğum tarihin neydi senin canım yazar mısın?
sevgilera.s.

kardelenciğim maaşallah senin bebişine de.. hihoyyyt
benim kutlu çağ'ım da 8.ayını dün doldurdu. cumartesi kontrole gittik. 10,750kg. 76cm. geldicokacimcoook:hooray: maaşallah:nazar: bizimkiler biraz iri mi ne?? :)))
bana da yeni ek gıdalar söyledi. nihayet oğluşumun ne yiyip ne yiyemeyeceği konusunda hemen hemen çoğu şeyi biliyorum ama kafama tkılan ve sormayı unuttuğum şeyler de olmuş. sana neler verdi. ayrıca doğum tarihin neydi senin canım yazar mısın?
sevgilera.s.

valla :nazar::nazar: geleceğin ibrahim kutluay ları:eek:
bende merak ediyorum doktor ek gıda olarak neler önerdi yazarsanız sevinirima.s.

valla :nazar::nazar: geleceğin ibrahim kutluay ları:eek:
bende merak ediyorum doktor ek gıda olarak neler önerdi yazarsanız sevinirima.s.

canım kahvaltı cicibebe, tereyağ, pekmez, peynir, yumurta (ben salatalık ve zeytini sormayı unutmuşum, merak ediyorum doğrusu.. ) bir de şu tahıllı kahvaltı karışımları sormayı unutmuşum onu da bilen varsa yazarsa sevinirim, gerçi sorucam yine ama.

meyvelerden elma, armut, portakal, muz. kivi 10.ayı bekle dedi.

çorba; tahıllı, kırmızı, yeşil mercimek, tel, arpa şehriye, tarhana , sebzelerin çoğu, yemeklerine domates rendeleyebilir, az soğan koyabilir, maydanoz koyabilirsin dedi.
et, tavuk, ve suları.. makarna, pilav elinle ez ver, köfte de verebilirsin dedi.

verilmeyecekler ise; kesinlikle kemik suyu, pırasa, taze fasülye..

dedikleri bunlar. bunlar bile oğluşuma çoooook zengin bir menü oldu. çünkü ilk ek gıda listemle kalan ve hiçbirşeye doktor demeden cesaret edip başlayamayan bana süpper çeşit oldu. diğer kafama takılanları da sorucam işte..

mesela gece boyu tok kalması için iyi geceler tahıllı muhallebilerden falan veriyormusunuz sizler? yada gazsız!!! bir uyku için iyi geceler kategorisinden ürün kullananınız var mı kızlar? yazarsanız sevinirim..

X