Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ela'ya maşallah çok iyi kilosu.bıyu da iyi bence kız bebek için. kuzey 53 cm doğdu yani uzun doğdu ama 7 aylık 70 cm.sonradan fazla uzamadı...senin kız gayet iyi..genel olarak erkek bebekler biraz daha iri oluyor sanırım.
burağımın 7. aylık ölçümleri
kilosu 10330 gr
boyu 74 cm
baş çevresi 46.7 cm
maşallah dr teyzemiz yine çok beğendi emzirmeye devamdedi ve yeni ek gıda listemizi verdi 7 aylıktan 13 aylığa kadar
öğlenleride artık çorba verecekmişim kıymayada başlayacaz artık...
zaten ben bir iki defa köfte denemesi yaptım çok severek yedi....
MAŞALLAH TÜM BEBEKLERE
burağımın 7. aylık ölçümleri
kilosu 10330 gr
boyu 74 cm
baş çevresi 46.7 cm
maşallah dr teyzemiz yine çok beğendi emzirmeye devamdedi ve yeni ek gıda listemizi verdi 7 aylıktan 13 aylığa kadar
öğlenleride artık çorba verecekmişim kıymayada başlayacaz artık...
zaten ben bir iki defa köfte denemesi yaptım çok severek yedi....
MAŞALLAH TÜM BEBEKLERE
kardelenciğim maaşallah senin bebişine de.. hihoyyyt
benim kutlu çağ'ım da 8.ayını dün doldurdu. cumartesi kontrole gittik. 10,750kg. 76cm. geldicokacimcoook:hooray: maaşallah bizimkiler biraz iri mi ne?? :)))
bana da yeni ek gıdalar söyledi. nihayet oğluşumun ne yiyip ne yiyemeyeceği konusunda hemen hemen çoğu şeyi biliyorum ama kafama tkılan ve sormayı unuttuğum şeyler de olmuş. sana neler verdi. ayrıca doğum tarihin neydi senin canım yazar mısın?
sevgilera.s.
valla geleceğin ibrahim kutluay ları
bende merak ediyorum doktor ek gıda olarak neler önerdi yazarsanız sevinirima.s.