Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ecrin'e dönem dönem bişe oluyo emmiyo memeyi gördüğü gibi kendisini geriye atıyo sonunda neden olduğunu anladım suda haşlanmış yumurta yediğimde emmek istemiyo acaba yumurtayı sevmicekmi bende sevmezdim sırf faydalı diye zorla yiyorum
kızlar oğlumun kan sayımı düşük çıkmış biraz..demir eksikliği olbilir dedi doktor.sağlık ocağındaki doktor da 4. aydan sonra demir eksikliği olması normal çünkü anne sütünden demiri yeterli miktarda alamaz demişti geçen ay.o aklıma geldi.4 aylık olunca kan damlaına başlanır demişti.sizlerde durum nasıl.?kilo alımı yavaşladı oğlumun acaba demir eksikliğinden mi?bi site ilk üç ay 600-1000 gr,4,5,6 aylar 400-600 gr.,7,8,9 aylarda 250-500 gr arası alırlar diye yazılmış.doğru mu acaba?buna göre kilo alımı normal gibi.perşembe aşımız var bakalım ordaki doktor ve ebemiz ne diycek.
mercancım geçmiş olsun canım.inşallah geçici birşeydir.Allah acil şifalar versin hasta olan tüm bebeklere...
Aman sevindim çok bişeyi olmasın annesi şimdi sen çok iyi bakıp iyi edersin Kayra'yı bende az önce kayınvalideme anlattım oda çok şaşırdı aa bebekte de olurmu canım dio oda :))
Aslına bakarsan bebeklere o güzel meleklere hastalık yakıştırılmıyo ondan sanırım