2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

edacım hoş geldin tatlım geçmiş olsun,erkenden doğum iznine ayrıldın demek :)

benim bi tane fem var evde mahmud efe oğlumun adı bu da kız adına karar veremedim halaşutarafagitti

merhaba kızlar hamilelik nasıl gidiyor şikayetleriniz ağrılarınız varmı kaç haftalık oldunuz bende arada bir kasık ağrıları oluyo 24+3 olduk biz sırnaşık şey

edacım hoş geldin tatlım geçmiş olsun,erkenden doğum iznine ayrıldın demek :)

benim bi tane fem var evde mahmud efe oğlumun adı bu da kız adına karar veremedim halaşutarafagitti

Canım efe'ler yaramaz olur diye uyarıyor tüm arkadaşlarım senin efe'de yaramazmı...

eylülcüm sorma çok hareketli ve yaramaz hiç oturmaz.gece uykusuu bile çok azdı anca 2 yaşında düzene girdi uykusu.inşallah diğer efeler uslu ve uykulu olur a.s

Yasemincim oğluşda bana benzerse uyku yönünden yandım sabah ezanı ayaktayız demektir. Dua ediyorum uyku yönünden babasına benzesin diye yoksa yandım ben...

Hayırlısıyla bir an önce belli olur inşallah tayin işin doğumunda yaklaşıyor...Bende çok fazla birşey almadım bu ay sonu hastane çantamızı yapmayı planlıyorum kısmet bakalım artık hazır edelim...Bende oğluşuma akıllı ipten süeter başladım minik minik örerken öyle hevesle örüyorumki...Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almak nasip olur inşallah...sevgiler...sağlıcakla kalın a.s.

merhaba kızlar hamilelik nasıl gidiyor şikayetleriniz ağrılarınız varmı kaç haftalık oldunuz bende arada bir kasık ağrıları oluyo 24+3 olduk biz sırnaşık şey

canım nerelerdesin sen ya çok şükür şimdilik rahatız son aylara yaklaştıkça sıkıntılarımızda çoğalacak galiba bende de ani hareketlerde kasık ağrısı oluyor canım a.s.

eylülcüm ben olduğum zaman sen olmuyosun sen olduğunda ben olmuyorum galiba bebiş nasıl eylülcüm

Canım İnşallah hayırlısıyla tayinin doğumundan önce çıkarda rahat bir yerde doğum yaparsın..Merak etme bende henüz birşey almadım..Sadece görümcem hediye getirdi birde annemin oğluşa aldığı minik iki hırkayı gördüm yerimseniben

Benim de bu zamana kadar en büyük sıkıntım kıyafetti..Topu topu 3 abuk kıyafetim vardı (biri uzun bir eşofman, diğeri görümcemin aldığı uzun bir tunik öbürü de en son aldığım beni 100 kilo gösteren tuhaf gri renkli bir elbise) En sonunda dün nihayet bir tane hamilelik pantolonu ve bir tanede kot elbise siparişi verdim netten..Artık dışarı çıkacağım zamanlarda giyebilecek adam gibi kıyafetim oldu..Evde de eşime hediye olarak aldığım eşofmanları giyiyorum ve artık tartılmıyorum..jeyyar..

Bu arada benim hamilelik olayım da tamamen arada kaynamış durumda..Geçen gün sordular ne kadar oldu diye 6.5 ay oldu dedim..Kayınvalidem "biz kendi derdimize düştüğümüzden farkına bile varmamışız o kadar olduğunun" dedi.. fisfisfis..Ne olursa olsun böyle dönemlerde sizi en iyi anlayan yine kendi anneniz oluyor..

canım 1-2 tulum ve bady size fazla yük getirmez sanıyorum yerimseniben al bence .bende bu hafta sonu alıcam bişeyler canım istio o sevimli kız cicilerini görünce.bu arada yarın kontrolümüz var sonuçlarını yazarım kızlar:1hug:

eylülcüm ben olduğum zaman sen olmuyosun sen olduğunda ben olmuyorum galiba bebiş nasıl eylülcüm

özledim sohbeti seninle denk gelemiyoruz demekki...ayy bizde oğluşla tepişip duruyoruz çok yaramaz olacak heralde habire tepiyor ayy birde çikolata falan yediğimde kim tutar artık efe beyi habire göbüşü zıplatıyor valla senin bebiş nasıl canım sen nasılsın...sevgiler...sağlıcakla kal

Canım, yazını okudum dertlendim..Hani derler kız çocukları annelerine düşkün olur diye..Doğrudur efendim çünkü anne gibi var mı!.. Görümcem ile birlikte hamileyiz, aramızda sadece 1 hafta var..Ona yapılan hazırlıkların haddi hesabı yok..Benim ilk hamileliğimde kız annesi yapar hazırlığı diyerek hiçbirşey bir çöp dahi yapmamıştı bekliyordum ikinciye yapar diye ama yine yok...Hadi sen gel şimdi kendi annene düşkün olma yine annem yapıyor ne yapılacaksa :)))

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Bende özledim Canim Valla Benim Bebişte çok Hareketli Hele Gece Yatinca O Kalkiyo Ama Sağlikli Olsunlarda Canim

selam arkadaslar bayagıdır yoktum şimdiye kadar yazılanları okudum hepinizin hamillelği maasallah iyi gidiyor hep boylede devam eder insallah..:roflol:

selam hepinize kızlar......
betülcüm bencede bi kaç parça elbisenin zararı olmaz...
sonra hepsi birden ağır gelir....

ebrucum hamile pantolonları çok rahat....
ben beli komple kalın lastikli olanlardan aldım....
belimi ve göbeğimi tamamen sarıyo...
yandan ayarlamalılarla ben yapamadım....
erkek olduğu için bacak ve popo kısmı büyümedi bende...
git gide göbeğim sivriliyo....

valla bebişimin kıyafetlerinide geçen ay memlekete gidince aldık çoğunu...
ben akıllı soktum mağazaya ananeyle babaanneyi....
annem zaten bi kısmını ödeyecekti....
annem ödeyince kayınvalidemde gerisinide ben alıcam dedi...
bana hiç birşey bırakmadılar....
halada almaktalarmış....
boşver takmayın kızlar almazsalar ona göre tartıp biçersiniz....
torun onların torunu...
günü gelince laf sölemeye yeriniz olur......

yasecim bende bugün gittim magnete....
oğluşumu gördüm....
maşallah dr gebelik haftandan önde gidiyor dedi....
neredeyse 1.5 hafta öndeymiş ultrasonda 25+5 gözüküyo....
tosunum benim....
tabiii nası doğuracam bakalım :))))
kilosu 1 kiloya yakın dedi....900 gr olmuş maşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…