2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende elevit ve santafer-fort demir ilacı kullanıyordum..Bugün itibariyle demir ilacım bitti vitaminim ise bitmek üzere doktora söylediğimde bundan sonra doğal akışına bırakalım diyerek başka birşey yazmadı..yani artık ilaç kullanmıcam gibi görünüyor..

Bu arada suyu çok içiyorum...Tülaycım içmedikce içemiyorsun ve içmeye başladıkçada içiyorsun..Bence günlük ne kadar su içiyorsan o gün içerisinde 1 bardak daha fazla içmeye çalış, diğer gün ise bir bardak daha fazla yani birer bardak arttırarak gidersen göreceksinki daha rahat içiyorsun..Su çok önemli biliyorsun wc ye gelince içmediğin halde gittiğine göre bari çok içerek gitmiş ol dimi.. :)

Tülay olarak yazmışım pardonnnn :)

Ben şu an sadece gyno ferro sanol'a devam ediyorum çünkü elevitle birlikte kullandığımda iştahım çok artmıştı..Doktorum iştahında sorun yoksa elevit almana gerek yok ama demir hapını bırakma dedi..

Bu arada bende çok su içmeye gayret ediyorum..Günde iki litreyi geçmeye çalışıyorum..Şu aralar derste çalıştığım için sürahi hep gözümün önünde duruyor bende onu gördükçe içiyorum..Ne kadar sık tuvalete çıktığımı ise hiç takip etmedim..Ama hamilelik öncesiyle pek fark yok o zamanda idrar yolları enfeksiyonuna karşı sürekli su içerdim..

Kızlar ben her gün Elevit ve tardyferon'un yanısıra balık yağı ve kalsiyum-magnesyum-çinko tabletleri alıyorum. Doktorum doğuma kadar kulanacağımı söyledi.

bende gyno-feron ve elevit kullanıyorum.iştahımı sormayın aldı başını gidiyor.şimdiye kadar 10 kilo aldım bebiş ne alemde 2 hafta sonra belli olacak yarıyormu
yaramıyormuCADIARZUgünde anca 1,5 litre su içebiliyorum yeterli olduğunu düşünüyorum
kızlar aman suyu ihmal etmeyelim az su içenlerde erken doğum riski varmış

bende mayıs annesiyim kızım 4 yaşına girecek hele şükür büyüdü ama galba ben yaşlanıyorum

günaydın kızlar,cuma günü aşımı vurundum hiç acı şişme felan olmadı.artık tetenoz aşısını 5 doz yapıyorlarmış heöşire bir takvim hazırladı ona göre aşımı vuruncam bir sonraki 1 ay sonra.

slm kızlar ya benim imza ayarlarım yok oyüzden takvimimi oluşturamıyorum bi
bilgisi olan varmı???????????????:uhm:

Tülaycım takvimi oluşturmak için imza ayarlarından değilde profil ayarlarına son eklenen bölüme ekliyorsun...

yaşaşııııın sonunda oldu sağol ecrincim.bu arada eğer kızım olsaydı adını ecrin
koyacaktık çok seviyorum bu ismi

merhabalar...

aranıza yeni katıldım. Nasip olursa bende mayıs da anne olacağım. Bunun için çok heyecanlı ve mutluyum.

profil ayarlarında en sondaki adres kısmına kopyaladım,değişklikleir kaydet dedim
canım bak en baştan anlatayım sana
www.baby-gaga.com adresine gir
tickers->pregnancy tickers->
due date (muhtemel doğum tarihi)ni gir->
weekly text(bebeğin gelişimi)ni seç->
get my ticker->

yes I know abaut cordblood->
şimdi 3 tane yazı çıkıyor kutucukların içinde ortadaki yazının arasındaki
http:/tickers.baby-gaga.com/p/dev147(başka sayıda çıkabiliyor)pb---.png
kısmını kopyala(ama sadece bu kısmı)
kontrol panelinden profil ayarlarını aç en sondaki kilo doğum tarihi takip çizelgesi
diye bir yer var oraya yapıştır değişiklikleri kaydet de.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…