2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hehe takvimim geldiiii :dance: Yaşasın ... Teşekkür ederim Tülaycım

Bu arada Saadetcim aramıza hoşgeldin.. :1hug:

günaydın kızlar...nasılsınız..uzun zamandır yoktum daha doğrusu artık çalışmıyorum bende evdeyim :)) bel ağrılarım arttığı için ve masa başı olduğu için zorlanıyordum..şimdi gayet iyiyim..sizler nasılsınız..bebişlerinizi hissediyormusunuz..ben oğlumla oyun bile oynuyorum :)) çok afacan bir oğlum olacak o kadar hareketliki maşallah annesini dövüp duruyor :)) zaman geçsede alsak kucağımıza artık..hepinizi öpüyorum....

hoş geldin saadet.kaç haftalık hamilesin.ALLAH analı babalı büyütsün:1hug:

a.s. hoşbulduk. 26 haftalık hamileyim. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sen kaç haftalık hamilesin. Allah ım hepimizin yavrularımızı analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.:1hug:

Aramıza hoşgeldin..Hayırlı doğumlar hepimize inşallah..

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

merhaba edacım ahh ne güzeldir evde olmak bi an önce
izine ayrılıp evde olmak istiyorum ama evde olmakta sıkıyor bazen çalışmaktanda yoruldum artık
neyse nisanda doğum iznine ayrılırım inşallah.benim afacanda çok yaramaz
olacak galiba

hoşbulduk :1hug: evet cinsiyeti belli erkek olacak nasipse.hatta adı bile hazır bebeğimizin '' FIRAT ''

Sizin bebişiniz kız mı erkek mi ve kaç hafalık

Canım 24 haftalık olduk...benim bebişimde erkek oğluşum olacak isminide Allah nasip ederse EFE koymayı düşünüyorum...2008 yılı erkek bebiş yılı olacak galiba...sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin yaradan...sevgiler sağlıcakla kalın a.s.

Allah ım hayırlısı ile doğmalarını onlara kavuşmamızı nasip etsin. Kavak yelleri adlı bir dizi var kanal d ekranında perşembe akşamları umarım onun kadar yaramaz birisi olmaz EFE büyüyünce... sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…