merhabalar...
aranıza yeni katıldım. Nasip olursa bende mayıs da anne olacağım. Bunun için çok heyecanlı ve mutluyum.
hoş geldin saadet.kaç haftalık hamilesin.ALLAH analı babalı büyütsün:1hug:
hoşgeldin canım hayırlı olsun
Hoşgeldin canım hayırlı olsun cinsiyet bellimi bebişinin a.s.
rica ederim ebrucum bu takvimler gerçekten çok güzel düşünülmüşHehe takvimim geldiiii :dance: Yaşasın ... Teşekkür ederim Tülaycım
Bu arada Saadetcim aramıza hoşgeldin.. :1hug:
a.s. hoşbulduk. 26 haftalık hamileyim. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Sen kaç haftalık hamilesin. Allah ım hepimizin yavrularımızı analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.:1hug:
Hehe takvimim geldiiii :dance: Yaşasın ... Teşekkür ederim Tülaycım
Bu arada Saadetcim aramıza hoşgeldin.. :1hug:
yasemincim senin takvim yine yok ortadatülaycım çok teşekkürler gayet güzel anlatmışın aynısını yaptım.
Aramıza hoşgeldin..Hayırlı doğumlar hepimize inşallah..
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
ben 24 +3 günlük hamileyim 1 oğlum var 33 aylık
merhaba edacım ahh ne güzeldir evde olmak bi an öncegünaydın kızlar...nasılsınız..uzun zamandır yoktum daha doğrusu artık çalışmıyorum bende evdeyim :)) bel ağrılarım arttığı için ve masa başı olduğu için zorlanıyordum..şimdi gayet iyiyim..sizler nasılsınız..bebişlerinizi hissediyormusunuz..ben oğlumla oyun bile oynuyorum :)) çok afacan bir oğlum olacak o kadar hareketliki maşallah annesini dövüp duruyor :)) zaman geçsede alsak kucağımıza artık..hepinizi öpüyorum....
hoşgeldin aramıza saadetçim.....
bende 24 haftalık oldum.....
bi erkek annesi olucam bende.....
hoşbulduk :1hug: evet cinsiyeti belli erkek olacak nasipse.hatta adı bile hazır bebeğimizin '' FIRAT ''
Sizin bebişiniz kız mı erkek mi ve kaç hafalık
Canım 24 haftalık olduk...benim bebişimde erkek oğluşum olacak isminide Allah nasip ederse EFE koymayı düşünüyorum...2008 yılı erkek bebiş yılı olacak galiba...sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin yaradan...sevgiler sağlıcakla kalın a.s.
günaydın kızlar...nasılsınız..uzun zamandır yoktum daha doğrusu artık çalışmıyorum bende evdeyim :)) bel ağrılarım arttığı için ve masa başı olduğu için zorlanıyordum..şimdi gayet iyiyim..sizler nasılsınız..bebişlerinizi hissediyormusunuz..ben oğlumla oyun bile oynuyorum :)) çok afacan bir oğlum olacak o kadar hareketliki maşallah annesini dövüp duruyor :)) zaman geçsede alsak kucağımıza artık..hepinizi öpüyorum....[/QUOT
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim...göbüşler büyüyünce bele baskıda çoğaldı tabi bebeklerimizde kilo almaya başladı onunda etkisiyle bel ağrısı karın kasılmaları olacak...bu aylardan sonra biraz sıkıntı çekmeye başlayacağız galiba...sorma edacım şimdiden tekmeliyorlar bizi benim oğluşda çok hareketli birlikte müzik dinliyoruz sohbet ediyoruz,helede o kalp atışlarını hissettiğimde şükrediyorum yaradana...Allahım yavru özlemi çeken herkese nasip etsin evlat :asigim: anne olmak gerçektende çok farklı bir duygu...Sevgiler a.s.