2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

avebrucuğum bebişinin iyi olduğuna sevindim canım hep iyi olur ,iyi haberler paylaşırız inşallah:)
kilo konusunu içimde aştım bende....senağlama benimde 25+4 , 13 kilo oldu cnm,ama yapılacak birşey yok buzamandan sonra zaten dahada kilolar artacak..amacım 80 ni aşmadan sonlandırmak..neyyse napalım..senağlama diyetisyene gitmeyi ben hiç düşünmedim..daha fazla gerilmek istemedim acıkçası..ekmeği,karbonhidratları kontrollü almaya calışıyorum..aburcubur yemiyorum..tuzuda ölçülü kullanmaya çalışıyorum...birde sırt ağrım zorlamazsa kısa yürüyüş yapmaya çalışıyorum...elimden bukadar geliyor napalım artık...sonunda ne cıkarsa bahtımıza :)

kan uyuşmazlığı için önümüzdeki hafta bende test oluyorum,şuan birişlem yapılmıyor,yapılacaklar doğumsonrası için planlanıyor..

bende mayıs annesiyim.inş.13 mayısta kızımız olacak.bi kaç isim düşünüyoruz ama karar veremedik daha.nisanur ,irem, rana nasıl sizce önerebileceğiniz başka isimler varmı ?

seydanurcuğum malaşallah, hareketli olsunlarda :)
gecen gün bende eşimi telaşlandırdım,dün cok harekliydi bugün hareketlenmedi diye:) uzunca bir süre hareket varmı diye bekledik..:) sonunda benim güzelim kendini hissettirdide rahatladık :)

Doğumun yaz başına gelmesine bende cok seviniyorum açıkçası,o konuda şanslıyız arkadaşlar, hem bebişlerimiz için hem bizler için cok iyi olacak inşallah..:1rolleyes: neyse ki kilo durumunu aştım ben..kontrollü boşverdim yaniii..:) sağlıklı bir şekilde ve halde bebişlerimizi elimize alalımda yeter a.s

kızlar eğek siz hareketliyseniz bebeğin hareketlerini hissetmeeybiliyorsunuz mesela yemek felan yaparken yada ayakta iş yaparken hiisetmiyip telaşlanmayın, hemen rahat bir yere uzanın bakın nasıl hareket edecek.birde tatlı bişeyler atıştırırsanız daha da hızlı hareket edecektir.ilk hamileliğimde bende telaşalnırdım ama bunu örenince rahatladım:teselli:

Evet eylül doktor dogru demiş hareketli ve ilgi mangagı oluyorlar hiç üzerlerinde ilgi eksilmesin istiyorlar umarım hayırlısı ile bebeşini kucagına alırsın bunları sende bir anne olarak fark edeceksin. Anne olmak cok farklı ve özel

Yaseminciğim,gün boyu koşuşturmalarım arasında anlayamayabiliyordum..Şimdi hareket olmayınca dediğin gibi hemen cikolata yiyorum ve bekliyorum :)

Ayrıca şimdi bebişi dinleyince başka birşeyi farkettimm..aynı saatlerde kısa süreli , aynı yerde ve seyirde hareket olduğunu farkettim..eşime dinlettim..araştırdık , sonunda hıçkırık nöbeti

diye tanı koyduk :)

kutlarım sizi şekerim tanıyı koymuşsunuz eşinle:) Zaten bir süre sonra yani bebişler biraz daha büyüyünce anlayacakmışız hani hareketleri döndümü hıckırdımı ayırt edebilecekmişiz:dance:

Günaydın hamişler...forumda gezinirken bu yazıyı buldum sabah sabah sevindirici bir haber olduğu içinde sizlerle paylaşmak istedim...doğum yapmış bir arkadaşımızın sonuçları kiloları sorun yapmayın hamileliğin tadını çıkaralım...bizde irade olduktan sonra çözemeyeceğimiz şey yoktur...sevgiler

(merhaba ben 8 ay önce doğum yaptım 67 kiloyla hamile kaldım 98 kiloyla normal doğum yaptım bebek 4100 gr doğdu doğumdan çıktığımda 85 kiloydum tam 1 hafta sonra 80 kiloydum kilolarımı kafaya takmıştım herkes hamileyken o kadar üstüme geldi ki artık bende öyle kalacağımı düşünüyordum ama iş onların umduğu gibi olmadı bebeğime olan aşkım beni günden güne eritti şu an (tabiiki egzersiz deyaptım )57 kiloyum herkes genç kız gibisin diyor hatta o öyle kalıcan diyenler yüzüme bakmaya utanıyor kendilerinden çok çok formda görünüyorum size tavsiyem bol su tüketin kabak soğan maydanoz ve domates içerikli çorbalar tüketin akşam 7 den sonra yemek yemeyin evde mutlak baskül olsun kendinizi kontrol edin hoşçakalın)

Su Terapisi

ŞAŞIRTICI SU TERAPİSİ

Her gün 6 su bardağı su (1,5 litre) iç ve böylece ilaç almaktan, iğne olmaktan, doktor parasından kurtul. Uygulamadan inanamazsın.

Su Terapisi ile Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi

• Kan Basıncı/Yüksek Tansiyon

• Romatizma (Eklemlerde/Kaslarda ağrı)

• Anemi (Kansızlık)

• Genel Felç

• Obezite (Aşırı şişmanlık)

• Kireçlenme (Artirit)

• Sinüzit

• Taşikardi

• Baş dönmesi

• Öksürük

• Lösemi

• Astım

• Bronşit

• Akciğer Veremi

• Menenjit

• Böbrek Taşı

• Üreme Organı Hastalıkları

• Ekşime

• Dizanteri

• Gastrit

• Rahim Kanseri

• Hemoroit

• Kabızlık

• Kemik Erimesi

• Şeker Hastalığı

• Baş Ağrısı

• Gözde Kan Toplanması

• Düzensiz Adet Görme

• Meme Kanseri

• Larenjit (Gırtlak İltihabı)
Terapi İşlemi

Sabah, yataktan kalktıktan hemen sonra (dişlerini bile fırçalamadan), 1,5 litre (5-6 bardak) su iç. Bilin ki bu "Usha Paana Chikitsa" diye anılan eski bir Hint terapisidir. Daha sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Burada en önemli nokta, 1,5 litre su içildikten sonra takip eden bir saat içinde hiçbir şekilde bir şey içilmeyecek ve yenmeyecektir. Bir gece önce alkol içeren içki alınmaması da çok titizlikle uyulması gereken bir husustur. İstenirse, bu amaçla içilecek su kaynamış ve süzülmüş kullanılabilir.

1,5 litre suyun bir kerede içilmesi zor olduğundan derece derece uygulayabilirsiniz. İlk başta dört bardağı bir dikişte, kalanı iki dakika içinde aralıklarla içerek kendinizi alıştırabilirsiniz. Bir saat içinde 2 ya da 3 kere idrar çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bir süre sonra bu normal olacaktır.

Araştırma ve deneylerle aşağıda belirtilen hastalıkların, yanlarında gösterilen sürelerde iyileştikleri gözlemlenmiştir.

Kabızlık - 1 gün

Ekşime - 2 gün

Şeker - 7 gün

Kanser - 4 hafta

Ak. Veremi - 3 ay

Y. Tansiyon - 4 hafta

Not: Artirit (Eklem Kireçlenmesi) ve Romatizma ağrıları çekenler bu terapiyi günde üç kere; yani ilk hafta sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce; ve sonra hastalık geçinceye kadar günde iki kere uygulamaları önerilir.

Sadece Su Nasıl Etki Eder?
Sıradan bir su tüketimi, doğru metotla insan vücudunu temizler. Tıpta "Haematopaises" de denilen yeni kan oluşması, kolonun daha tesirli olmasına yardımcı olur. Kolon ve bağırsaklarda bu şekilde yeni kan oluşması tartışmasız bir gerçektir. Bu terapi ile kolon ve bağırsakların mukoza kıvrımları çalışır. Eğer kolon temizlenirse, günde birkaç kere alınan kandaki gıdalar emilecek ve mukoza kıvrımlarının çalışmasıyla yeni kan haline dönüşeceklerdir. Kan, rahatsızlıkların tedavisinde ve sağlığın korunmasında en önemli unsurdur ve bunun için de su düzenli olarak alınmalıdır.

eylülcüm çok güzel bilgiler vermişsin teşekkürler.yazın suyu gayet güzel yüketiyorum ama kışın malesef o kaadar içemiyorum hemde sabah 1,5 lt hayatta içemem ama 1 bardak içebilirim :)

ayperincim bazen bende de oluyor öle sanki kalp atışı gibi sürekli pıt pıt pıt demekki hıçkırıyormuş kızım sırnaşık şey.

herkese günaydın mayıs hamişleri.....
bende artık çok net bi şekilde oğluşumu hissedebiliyorum...
yani sadece kendimi dinlediğim zaman değil her an her vakit....
iş yaparken yürürken artık benimle olduğunun farkındayım....
tabi karnımı sevmeye başlayınca karnım şekilden şekle giriyo...
ewet aynı yerde sürekli pıtpıt diye ses oluyo demekki sebebi buymuş....
o kadar sert tepikler atıyo ki bazen şaşırıp kalıyoruz eşimle....
bu şimdiden böle ise son haftalarda yandım beeennnnn....

eylülcüm çok güzel bilgiler vermişsin teşekkürler.yazın suyu gayet güzel yüketiyorum ama kışın malesef o kaadar içemiyorum hemde sabah 1,5 lt hayatta içemem ama 1 bardak içebilirim :)

Yasemincim bizde nasılsa yaz annesi olucaz :teytey:

eylülcüm ben oğlumuda nisan ayında doğum yapmıştım ama kilolu hamile kalmıştım eski kiloma döndüm sonra bu kızımada yine kilolu hamile kaldım bu sefer kararlıyım doğum+fazla kilolarımı vermeye su içicem ya :))

kardelencim son haftalarda zaten pek hareket edemiyor zaten yeri daralmış oluyor.bende de bazen yürürken felan hareket ediyo napiyosa yaramasnaniknanik

benimde kızım olcak mayısta daha isme bende karar veremedim bi kaç tanesini yazayım belki hoşunuza giden olursa koyarsınız bebişlerinize
kız isimleri: elvin,ecrin,neva,sara,melda,çağla
erkek isimleri:egemen,başar,bahadır

bende bu kilo konusunda kararlıyım kızlar....
1.74 boyum var ve 65 kiloyla hamiş kaldım....
şuana kadar 8 kilo aldım aslında 1 -2 kilo fazla gibi....
benimlede herkes dalga geçiyo görürüz biz seni filan....
sinir oluyorum dahada hırslanıyorum...
kilolu bi insan değildim allaha şükür bu yaşıma kadar ve hiç rejim yapmadım....
belki hemen başlayamam ama oğluşum 6.ayına girdikten sonra nasıl olsa ek gıdaya başlayacam bende rejime başlarım....
hatta normal kilomdan daha bile aşağıya inmek istiyorum....

betülcüm ewde kuşun varsa bence biraz dikkatli olmalısın....
hem hamilelikte hemde kızın doğduktan sonra.....
tüyleri zarar verebilir dikkatli olsan ii olur canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…