merhaba kızlar:1rolleyes:selam arkadaşlar! c.tesi dr. gittik. şeker testim iyi çıktı çok şükür. 10 kg. almışımbebiş de 96o gr. daha 10 kg daha alırsın dedi doktorum. uçmuşsun dedikafamçokkarıştı çatlarsın ve doğum sonrası vermen senin için zor olur dedi. napcam bakalım. normalde 55 kg. mım. ama çevremde herkes de normaldir alırsın o kadar diyor. bana bir 10 kg. daha patlarmışım gibi geliyo ama hadi hayırlısı bakalımsırnaşık şey tetanoz aşısıyla ilgili falan da hiç bişey denmedi bana, hiç bilgim yok. doktoruma epidural anesteziyle normal doğum yöntemini istediğimi söyledim ve bilgi aldım. inşallah herşey yolunda gider de bu yolla doğumu gerçekleştiririm. sizler hangi yöntemleri düşünüyorsunuz arkadaşlar?
selam arkadaşlar! c.tesi dr. gittik. şeker testim iyi çıktı çok şükür. 10 kg. almışımbebiş de 96o gr. daha 10 kg daha alırsın dedi doktorum. uçmuşsun dedikafamçokkarıştı çatlarsın ve doğum sonrası vermen senin için zor olur dedi. napcam bakalım. normalde 55 kg. mım. ama çevremde herkes de normaldir alırsın o kadar diyor. bana bir 10 kg. daha patlarmışım gibi geliyo ama hadi hayırlısı bakalımsırnaşık şey tetanoz aşısıyla ilgili falan da hiç bişey denmedi bana, hiç bilgim yok. doktoruma epidural anesteziyle normal doğum yöntemini istediğimi söyledim ve bilgi aldım. inşallah herşey yolunda gider de bu yolla doğumu gerçekleştiririm. sizler hangi yöntemleri düşünüyorsunuz arkadaşlar?
evet kardelencim magnette oldu şeker yükleme testim 118 çıkmıştı yüksek değil
üzülme ayperincim dr yinede bir görmek istemiş kötü birşey yokki canını sıkma.
selam kızlar ben bayadır bu sitedeyim biraz canım sıkkındı bebeğim 28 mayısta galiba merhaba diyecek çok heyecanlıyım ama hareketleri fazla değil 23 haftalık oldum ama çok az hissediyorum sadece seyreme gibi çok korktum ama sizleri okuyunca eh biraz rahatladım Allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın ama benim kalbim duracak dr soruyorum bişiy demedi olur dedi geçti sinir oldum