2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar:1rolleyes:
happy bende doğumu epidural anesteziyle düşünüyorum.senin dr nededi verdiği
bilgiler nedir?dediğin gibi inşallah herşey yolunda gider.hayırlısıyla güzel
doğumlar yaparız

Merhaba Mayıs Anneleri...

Dün kontrolüm vardı herşey yolunda gidiyormuş oğluşum sağlıklı devam ediyormuş haftasına 1 hafta öncesini takip ediyormuş gelişimden 23 haftalık oldum 635gr. olmuş beslenmene bu şekilde devam et dedi kilomda iyi gidiyor kızlar çok neşeliyim....Allah hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..sağlıcakla kalın sevgiler a.s.

benim mecburen sezeryan ilk doğumumda öyleydi.günü ve saati belli yanisırnaşık şey doğum saatine göre yükselen burcunu bile belirleyebiriz:roflol:
eylülcüm gözün aydın yaaaa şu takvimler ne iyi oluyodu niye kaldırıl yaaasenağlama
şeker yükleme testini dr bana 21.haftada yaptı normal çıktı bu hafta aşı vuruncam büyük ihtimal yarın.2.dozunu ne zaman yapıyorlar aşının?
tatlıyla aram pek yok şekerimde yüksek değil ben daha çok tuzlu şeyleri seviyorum benim kızda öyle olcak demekki.yediklerimiz amnion sıvısının tadını değiştiriyormuşya,biz ne yersek bebişlerde onu yiyo sanki a.s geçen canım cips çekti yedim naapim zararlı ama her zaman yemiyorum nasıl olsaşutarafagitti

yasecim bende bugün vurulcam aşımı....
diğeride bi ay sonra tatlım.....
zaten sağlık ocağında sölerler.....
şeker testimide haftaya olucam....
sen magnette mi oldun şeker yüklemeni....

cok güzel bir duygu böyle olmasi gercekten allah sizlerede herseyin iyisini nasi etsin

Merhaba happy Spk, doktorum bana bebeğin iri bir bebek olacağını söyledi iki gün önce gittiğim kontrolümde ve ben de minyon tipli olduğum için normal doğumun zor olabileceğini belirtti, bu yüzden sezeryan olacağım galiba. Epidural sezeryanı öneriyor doktorum.

Ben de iki gün önce yaptırdım şeker testini, 26. haftadayım, neyse ki normal çıktı, 104'müş. Normalin üstünde çıksaydı 3 saat süren başka bir şeker testi daha yaptıracaktı doktorum ancak gerek kalmadı.

20 ytl ücret alındı şekerli toz karışımıda kendim aldım gerçi o ucuz 2-3 ytl.sonuçlar dr bilgisayarına gidiyor,dr öğreniryorsun sonucu yani o sana yazılı bi şekilde veriyor.yani ilk önce dr muayene olman lazım.sen zaten gülhaneye gidiyordun sanıırm orda yapmıyolarmı?

kızlar dün kontrole gittim..bebiş iyi dedi şükürler olsun..26+3 1.111gr 35cm olmuş iyi güzel sevindimde dr bende 28 hafta için ayrıca detaylı ultrason istedi,(22 hafta yaptırmıştım ve normal cıkmıştı)..dr a sordum; şekerim düşük cıktığından,bebişin kan akımına vs bakacakmış,normal bir sürec dedi, bazı hastalarından istiyormuş..yinede istemesine moralim bozuldu..:çok üzgünüm: öyle işte...14 kilo almış olmamı,sırt ağrılarımı bile unuttum..bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda inşallah..bizler nasılsa düzeliriz..

arkadaşlar... dün kontrole gittim..dr bebiş iyi dedi şükürler olsun..26+3 1.111gr 35cm olmuş iyi güzel sevindimde dr bende 28 hafta için ayrıca detaylı ultrason istedi,(22 hafta yaptırmıştım ve normal cıkmıştı)..dr a sordum; şekerim düşük cıktığından,bebişin kan akımına vs bakacakmış,normal bir sürec dedi, bazı hastalarından istiyormuş..yinede istemesine moralim bozuldu..:çok üzgünüm: öyle işte...14 kilo almış olmamı,sırt ağrılarımı bile unuttum..bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda inşallah..bizler nasılsa düzeliriz..

üzülme ayperincim dr yinede bir görmek istemiş kötü birşey yokki canını sıkma.

üzülme ayperincim dr yinede bir görmek istemiş kötü birşey yokki canını sıkma.

teşekkürler canım..
Doğru,dr normal süreç dedi ama işte kimseden duymadığım için,aklıma birsürüşey geldi..biran önce zaman gelsinde yaptırıp değerlendirme olsun diye bekliyorum..

selam kızlar ben bayadır bu sitedeyim biraz canım sıkkındı bebeğim 28 mayısta galiba merhaba diyecek çok heyecanlıyım ama hareketleri fazla değil 23 haftalık oldum ama çok az hissediyorum sadece seyreme gibi çok korktum ama sizleri okuyunca eh biraz rahatladım Allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın ama benim kalbim duracak dr soruyorum bişiy demedi olur dedi geçti sinir oldum

merhaba sedef bende mayıs annesiyim bende 23 haftalık hamişim benimde 27 mayısda doğacak oğluşum hayırlısıyla...canım her bebeğin hareketleri farklı olur korkma... benim oğluş maşallah çok hareketli doktor yandın sen diyor şimdiden böyleyse diye...Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...sağlıcakla kalın...sevgiler a.s.

ayperin üzülme dr na güven normal bir süreç demiş işte.aklına kötü şeyler
getirme

kızlar nasıl gidiyor hamilelik vitaminlerinize devam ediyormusunuz???

kızlar bende ferro sanol + vi-fer + magnesyum suda eritiliyor bunları kullanıyorum...çok şükür şu zamana kadar hamişliğim rahat geçiyor inşallah bundan sonrada rahat geçer kolay doğumlar yaparız hepimiz...sevgiler a.s.

bende elevit ve gyno ferro sanol kullanıyorum.kızlar günde kaç lt su içiyorsunuz ben çok içemiyorum ama yinde sık sık wc gidiyorum sinir oluyorum buna yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…