- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
bir kizim ve iki oglum var üstelik oglanlarin dogum günleri ayni 07.05.02 de saat 13.30büyük oglum dogdu,07.05.06 de kücük oglum saat 08.15 de dogdu planlasam olmazdi ayni gün dogum günü kutlamak cok zevkli en azindan kavga cikmaz onun pastasi benimkinden güzel diyemezler cünkü ayni pasta olacak:sm_cool::sm_cool:
ben 19 haftada bırde 23 haftada vuruldum doktorun vurul demedımı hala sanaEBRUCUM TETANOZ AŞINI TAM OLARAK KAÇINCI HAFTANDA VURULDUN....
BEN DR A 24. HAFTAMDA GİDECEĞİM....
BÜYÜK İHTİMALLE ŞEKER TESTİM YAPILACAK....
AMA DAHA TETANOZ AŞIMI VURULMADIM....
ınsanlah canım sekerınde sorun cıkmazzz
EBRUCUM TETANOZ AŞINI TAM OLARAK KAÇINCI HAFTANDA VURULDUN....
BEN DR A 24. HAFTAMDA GİDECEĞİM....
BÜYÜK İHTİMALLE ŞEKER TESTİM YAPILACAK....
AMA DAHA TETANOZ AŞIMI VURULMADIM....
normal taraftarıyım happy.bakalım inşallah öle olur senin kaçıncı hafta happy.şeker testi 24-28.haftalarda yapılıyo yanlış bilmiyom diimi ben şimdi 25. haftadayım 11 şubatta okullar açılınca sevk alıp gidicem köy okulu olduğu için ACABA GEÇ Mİ KALIRIM 11 ŞUBATA KADAR
selam arkadaşlar! c.tesi dr. gittik. şeker testim iyi çıktı çok şükür. 10 kg. almışımbebiş de 96o gr. daha 10 kg daha alırsın dedi doktorum. uçmuşsun dedikafamçokkarıştı çatlarsın ve doğum sonrası vermen senin için zor olur dedi. napcam bakalım. normalde 55 kg. mım. ama çevremde herkes de normaldir alırsın o kadar diyor. bana bir 10 kg. daha patlarmışım gibi geliyo ama hadi hayırlısı bakalımsırnaşık şey tetanoz aşısıyla ilgili falan da hiç bişey denmedi bana, hiç bilgim yok. doktoruma epidural anesteziyle normal doğum yöntemini istediğimi söyledim ve bilgi aldım. inşallah herşey yolunda gider de bu yolla doğumu gerçekleştiririm. sizler hangi yöntemleri düşünüyorsunuz arkadaşlar?