Merhaba Mayıs Anneleri sizlerle bir bilgiyi paylaşmak istedim...
Tv.de prof. açıkladı pakette aldığımız sütler ve meyve sularından kesinlikle hamileler ve bebekler içmeyecekmiş kastorejen etkisi varmış...
Cam şişede günlük süt tüketecekmişiz...Bende araştırdım SEK sütün var günlük süt diye hem pakette hemde cam şişede bende SEK sütü aradım müşteri temsilcisinden bilgi aldım bakkallarda ve marketlerde günlük değiştiriliyormuş 4 günlük süresi varmış...çevremdeki bakkallarda araştırdım yoktu SEK yetkilisi en yakın bakkalada bıraktıracak...aman dikkat edelim kızlar sağlık bu...sağlıcakla kalın a.s.
Ay anlamıyorum ya..Bu ülkede hiç mi sağlıklı birşey bulamayacağız biz...Her gıdada bi sorun her içecekte bi sorun..Her sebze hormonlu, her meyve hileli.. Bu nasıl bi dünya oldu böyle ya..Onu yeme bunu içme, şundan uzak dur..Yani hala yaşıyor olmamız bile bir mucize..
Üreticiler para için herkesin sağlığını tehlikeye atıyor.. Resmen paramızla enayi yerine konuluyoruz.. Birde insanlar pakette süt alsın diye sütçülerin açıktan sattığı inek sütlerini kötülüyorlar..Ailem ve ben yıllarca o açık sütlerden içtik hiçbirşey olmadı, hasta olan bi Allah'ın kulunu da duymadım..Kendi paket sütlerine de dolduruyolar katkı maddesini ömrü uzun olsun diye, sonra da durduk yerde insanlar kanser oluyor..
Bayramdan önce marketten domates aldım sera domatesi diye.Eşim hastanede olduğu sürece bakamadık dolaba aradan
2 hafta geçti..Sonra kayınvalidemlerden dönünce dolaba bir baktım domatesler hala ilk günkü gibi duruyor..Hiç bozulma yok.. Özellikle beklettim acaba bir numaramı var bunda diye beklettiğim sürecede hiçbir değişiklik olmadı..Yuh dedim..Nasıl bir hormonsa kullandıkları domatesi buruşturmuyor bile..Birde o domates yolda, halde, markette biraz zaman geçiriyor..Yani en az bir ay bozulmadan duruyor..Nasıl bu kadar vicdansız oluyorlar anlamıyorum..Normal domates o tarihe kadar çoktan salça olur, çürür gider..
Şeytan diyor dön köyüne, bi tane inek al, sebzeni de kendin yetiştir, bu gıda avcıları da avcunu yalasın..Kötü Kazen
klava: