2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım siteye çok fazla gelen giden olduğu için kapasitesi kaldırmamış olabilir..Bu yüzden sistemi yavaşlatmasın diye imzalar kaldırılmıştır diye düşünüyorum..Kötü niyetten ziyade site ziyaretçilerinin hızlı kullanması için yapılmış sanırım..:uhm:

aramıza hoşgeldin canım allah kolay doğum versin sağlıkla oğlunu kucağına alırsın umarıma.s.

hoşgeldin canım hayırlı doğumlar bende 30 mayıs 2007de dünya tatlısı kızımı aldım kucağıma.s.

Mayıs anneleri biraz yavaşladı evet..İlk duyulan heyecanlar bir nebze azaldı gibi..Artık yerini yavaş yavaş doğum heyecanı basacak.Doğuma bir ay kala yine başlarız yazışmalara, son haftalarda artık oturamayız :)) Sonra kimin sancısı var kim önce yazışmalarına başlarız..:))Herşeyden önce bir bebek sahibi olduğum için tadını çıkarın derim..Çünkü hamilelik özleniyor bunun havası bir başka ne kadar değişik sıkıntılarda olsa büyüsü farklı..:) Görüntü farklı yürüme farklı oturma farklı..Hele giysilerin onların ise şeker mi şeker bir görüntüsü var :)

Bugün ayrıntılı ultrasona giricem inşallah..Bir iki saat kadar sonra yola düşücem..Kordon uzunluğundan bahsedilmişti bana hatırlarsanız tek endişem bu şimdilik dua ediyorum ki bir terslik çıkmasın diye..Bakalım Mevlam ne eylerse güzel eyler..

Aramıza hoşgeldin..Allah hayırlı doğum, sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimize..

slm kızlar
cuma günü ayrıntılı ultrasona girdim bebiş 587 gram sağlığı yerinde çok şükür
takvimi maviye dönüştüremeden silmişler yaaaaaa
bu arada nazecim hacettepeye devam değilmi????ben devam etcem inşallah
cuma günü ordaydım çok memmunum dr özel hastasıymışım gibi ilgileniyor
benimle randevu almana gerek yok dedi.artık sürekli o dr a giderim

Mutlaka farklı düşünceler vardır..Ama ben Ankarada hacettepe üstüne hastane tanımıyorum..Kendi kendime hayıflandım açıkcası hiç sevmediğim Z.Tahir burak aklıma geliyorda nasıl Hacettepe aklıma gelmiyor diye..Kesinlikle ve kesinlikle hacettepeye devam çok şükür ki SSK hastalarına bakıyorlar bu çok büyük bir fırsat yani..

canım çok haklısın. benim başından beri aklımda vardı hacettepe ama ssk lıların
bu kadar kolay muayene olabildiklerini düşenememiştim çok uğraşırım
sanıyordum tam tersi hiç uğraşmadım bir avantajımda orda çalışan
arkadaşlarımın olması tabii

Canimallah Tamamina Erdirsin Isim Güzel Tabi Kendin Bilirsin Benimde Mayis 13 Dogumum Benimde Oglan Bebegim Bende Ismini Mete Istiyorum Nasilsizce

hoşgeldin canım...allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana inşallah.darıda başıma:)

merhaba kızlarrr

nazecim ayrıntılı ultrason haberlerini bekliyorumm.inşallah kordon uzunluğun normaldir.

tülaycım seninde gözün aydın iyi beslemişsin oğluşu :))

benim haftama göre dr 351 gram demişti gününden 3 gün önce gidiyormuş sırnaşık şey herşey normaldi çok şükür

bu arada artık drum bir hastaneye başvurmam gerktiğini söyledi bana benim gittiğim yer özel bir poliknik olduğu için ne olur ne olmaz herhangi bir olmumsuz durumda hastenede bir dosyam olması gerektiğini söyledi.sizinde yorumlarınızdan hacettepeye mi gitsem die düşünmeye başladım.nasıl gidiyorsunuz yani 5den sonra muayene varmı?ssk lılardfan hangi belgeleri istiyorlar.çok kalabalıkmı benneyaptımki cevapalrınızı bekli,yorum:1hug:

yasemincim dr un haklı bir hastaneye başvur bence.hacettepeye gidebilirsin
orda dosyan yoksa önce dosya çıkarttır.sadece sağlık karnen ve kimliğin
yeterli.ama sağlık karnenin ön yüzünün fotokopisini de çektir belki lazım olur.5 ten sonra hiç gitmedim o yüzden diğer soruna cevap veremeyeceğim canım
umarım sen de memmun kalırsın.7.kapıdan girersen kolaylıkla bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…