slm kızlar
cuma günü ayrıntılı ultrasona girdim bebiş 587 gram sağlığı yerinde çok şükür
takvimi maviye dönüştüremeden silmişler yaaaaaa
bu arada nazecim hacettepeye devam değilmi????ben devam etcem inşallah
cuma günü ordaydım çok memmunum dr özel hastasıymışım gibi ilgileniyor
benimle randevu almana gerek yok dedi.artık sürekli o dr a giderim
slm 2008 mayıs anneleri
bende 15 mayısta doğum yapacağım şuan 22 hafta 6 günlük bir kıs bebiş annesi adayıyım şuana kadar 5 kilo alabildim bir ara buraya gelip sizlere katılıyodum ama hamileliğim biraz sorunlu geçtiğinden pek gelemiyorum sorun derken öle abartılacak türden diil kızımız rahat vermiyo mide yanması bulantı düşük tansiyon yemekten tiksinti falan ama en önemli ve sizlere sormak istediğim sorunum geçmek bilmeyen idrar yolları iltahabı ve mantar 3 aydır bir sürü fitil krem kullandık geçer gibi oluyo tekrar başlıyo garibanım eşimle kardeş misali olduk doktorum normal bu durum sonuna kadar devam edebiliyor bazı hamilelerde desede benim içim sizede sorup rahat etmek istedi benim gibi bu sorunu yaşayan varmı acaba biraz yardım etseniz tüm hamişlere Rabbim kolay doğumlar nasip etsin...
slm 2008 mayıs anneleri
bende 15 mayısta doğum yapacağım şuan 22 hafta 6 günlük bir kıs bebiş annesi adayıyım şuana kadar 5 kilo alabildim bir ara buraya gelip sizlere katılıyodum ama hamileliğim biraz sorunlu geçtiğinden pek gelemiyorum sorun derken öle abartılacak türden diil kızımız rahat vermiyo mide yanması bulantı düşük tansiyon yemekten tiksinti falan ama en önemli ve sizlere sormak istediğim sorunum geçmek bilmeyen idrar yolları iltahabı ve mantar 3 aydır bir sürü fitil krem kullandık geçer gibi oluyo tekrar başlıyo garibanım eşimle kardeş misali olduk doktorum normal bu durum sonuna kadar devam edebiliyor bazı hamilelerde desede benim içim sizede sorup rahat etmek istedi benim gibi bu sorunu yaşayan varmı acaba biraz yardım etseniz tüm hamişlere Rabbim kolay doğumlar nasip etsin...
slm 2008 mayıs anneleri
HERKESE GÜNAYDINLAR KIZLAR.....
BEN GELDİM.....
KEYİFLER NASIL BAKALIM.......
murgızım geçmiş olsun canım dikkat et kendinede bebişinede allah hepimize yardım etsin korusun kıslar
kız sorma yaaa....
10 gündür yoktum...
memlekete gittim....
oğluşuma bir sürü ciciler aldım ve geldim....
çok şükür ebru aradığımı buldum .gelecek hafta cuma günü de bizim altı ayımız doluyor teyzesisırnaşık şeyTülay'cım nihayet iyi bir doktor ve iyi bir hastane bulmana çok sevindim canım..Bu arada bebişinde baya büyümüş maşallah..İnşallah gelecek hafta girerim bende ayrıntılı ultrasona..Hazır gitmişken tetenoz aşımı da olurum..Bu arada şaka bir yana gelecek hafta salı Allah izin verirse tam 6 ayımız dolmuş olacak yerimseniben..(24. haftamız :))
Ben yürüyüşlerime başladım bu arada.. İlk 6 ayı toplam 10 kilo ile tamamlamak üzere olan biri olarak günde en az bir saat hafif tempolu yürüyüş yapma kararı aldım..Allah hepimize kolay doğum nasip eder İnşallah..Burada tanıdığım herkese ve doğum yapacak tüm annelere dua ediyorum..Sizde dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar..Allah bize sağlıklı, sevimli, hayırlı, uslu, vatanına, milletine insanlara faydalı evlatlar nasip etsin İnşallah..:1hug: