- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
slm kızlar uzun bi aradan sonra tekrar burdayım işte beni merak eden
arkadaşlar korkmayın önemli bişey yok herşey yolunda.bebişim 2 gündür hiç
durmuyor yerinde çok hareketli maşallah ama daha cinsiyetini öğrenemedim
yarın dr a gidicem inşallah öğrenebilirim.
bu arada ne çok yeni arkadaşımız katılmış aramıza hepiniz hoşgeldiniz
sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah bebişleri...
:dance:kocaman olmuş bebişler:dance:hepinizi çok özledim Şeniz
Kusura bakma canım tarihine dikkat etmedim...:asigim:karnım açken baktım heralde:))
yerimsenibenİlahi, olsun.. Yalnızca beni epey bi şaşırttın ama..şutarafagitti
Eylül farkında mısın edit' lerde mesajlarımız yanlış isim girip duruyor. Onlar bile şaşırdılar bu işe..
mrb herkesın bebegı hayırlısı ıle dogar.benım ılk aylarım zor gectı bulantı uyku mıde yanması tansıyon dusmesı ne ararsana var yanı :)))) ama bugunlerde kendımı ıyı hıssedııyorum benım dogumumda 28 mayısa gelıyomus şutarafagitti
Kızlar geçmiş olsun yaaa, ne oluyor böyle çorap söküğü gibi gitmeye başladı soğuk algınlığı hepimizde... Benim de boğazlarımda hafif bi yanma başladı, şutarafagittişimdi yanımda koca bi kupa ıhlamur çayını höpürdetmeye çalışıyorumyazdıklarınıza bakarak.. Canlarım geçmiş olsun.......
Kayracığım dikkat et kendine...
testlerin dr kontrolün herşeyin iyi ve güzel olacak inşallah canım...:)
..kıslar benimde şuan kilo durumum hiçte iç açıcı değil şimdiden 6 kilo almışım..:1no2: üstelik dikkat etmeye çalışıyorum..düşünün yanii ..sonum nereye gider göreceğiz senağlama/QUOTE]
Ayperincim sorma ya bende almam gerekenden fazla kilo aldım..Halbuki çok iyi gidiyodum kilo olarak..Hep bu Ece Erken'in yemek programından oldu..Her gün izliyorum izleyince de canım mutlaka kalkıp bişeyler yapmak istiyor..senağlama sonra gelsin kilolar..Napcamı şaşırdım resmen boğazıma dur da diyemiyorum..Buzdolabının önünde öyle ciğercinin önündeki kediler gibi bekliyorum..:çok üzgünüm: Of off .. Son çare galiba eve yürüme bandı falan aldırcam napim..
avebrucuğum sorma canım..bende coğuzaman ne yapsam pişirsem de yesem diye düşünüyorum:) sonrada yaptıklarımı pişirir pişirmez bitiriyorum,akşama eşimde kalanları yiyor:))..şuan cözümümüz cok yok sanırım ..aslında sütü,yoğurtu,peyniri yarım yağlı alıp tüketiyordumtam yağlı alsam enaz 10 kilo alırmışım :)) birde alışmışım işte koşuşturmaya şimdi evde olduğumdan kendimi cok kilolu, ağır ve ham hissediyorum..senağlama
Kış ayındada yürüyüş yapmakta cok zor olacak..bu yüzden hamileler için planlanan yoga,pilates programlarını incelemeye yöneldim..araştırıyorum..dr ada sordum 20.hafta sonrası gitmeni öneririm dedi..engeç önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum...bakalım artık canım..
Ayyy, ayyyyy...., gerçekten heyecandan parmaklarım titriyor kızlar....
Bu güzel mutluluğu sizlerle paylaşmazsam bi yanım eksik kalırdı.. Bebişim çok sağlıklı ve deeeeee....... KIZIM OLUCAAAAAAKKKKKK...
Yarın 3' lü testimizi yaptırıcaz. Ama doktorumuz gözle görülebilecek, ultrasondan gözlemlenilebilecek herşeyinin çok muntazam olduğunu söyledi ve çok şükür mutluluktan sanki hepimiz uçuyoruz..
İnşallah Allah isteyen herkese, gönlüne göre olanı vererek bu güzel duyguları tattırsın.. Bizim mekleklerimizi de hayırlısıyla kucaklamamızı sırayla hepimize nasip etsin..
Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum canlarım....
ay canım gözün aydın çoooooooook sevindim allah doğmasınıda kismet etsin göstersin sana canım ,allah kızına sana bağışlasın:teytey::teytey::teytey:
Bu güzel mutluluğu sizlerle paylaşmazsam bi yanım eksik kalırdı.. Bebişim çok sağlıklı ve deeeeee....... KIZIM OLUCAAAAAAKKKKKK...
Yarın 3' lü testimizi yaptırıcaz. Ama doktorumuz gözle görülebilecek, ultrasondan gözlemlenilebilecek herşeyinin çok muntazam olduğunu söyledi ve çok şükür mutluluktan sanki hepimiz uçuyoruz..
İnşallah Allah isteyen herkese, gönlüne göre olanı vererek bu güzel duyguları tattırsın.. Bizim mekleklerimizi de hayırlısıyla kucaklamamızı sırayla hepimize nasip etsin..
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
kayracım gözün aydın cimcime bir kızın oluyormuş :asigim: Allah bağışlasın..ne güzel herkesin belli olmaya başladı darısı göstermeyenlerin başına..zaman ne çabuk geçiyor kaç aydır burada yazışıyoruz..inşallah doğuma kadar böyle devam ederiz..a.s.
Kayracığım çok çoook tebrik ederim :teytey:, sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah, bir prenses daha geliyor aramıza , çok sevindim canım. Artık başlarsın pembiş pembiş ciciler almaya :dance:Çoğunluğun cinsiyeti belli oldu zannediyorum. 3'lü testi de merak etme, ikiliyi yaptırmış mıydın, çünkü doktorum bana iki testin doğru orantılı olduğunu söylemişti, ikili iyi çıktıysa 3'lü de endişelenme canım, hem zaten doktorun de ultrasonda herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu söylemiş.