2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aramıza yeni gelenler de olmuş hoşgeldiniz kızlar.ben hafta sonu baya rahatsızlandım ağrılarım oldu karnımda sertlik hissi vardı dr ulaşabilirsem bugün kontrole gidicem inşallah bişey yoktur

İnşallah önemli bi' şeyin yoktur Yaseemin' cim..
Raporlu olduğunu yazmışsınşutarafagitti canım, doktorun ne dedi ki..? Burada gerçekten de iyi bi süreç geçiriyoruz,:1hug: paylaşımlarımız sayasinde.. Ve bu paylaşımlarda hepimiz birbirimize karşı son derece duyarlıyız canım..:sm_cool: :sm_confused:Gözümüzden kaçmış olabilir ama lütfen kırılma; şimdi nasıl oldun peki?

:sm_confused:Kızlar ya farkında mısınız, bi kaç zamandır Tülay aramıza uğramamış..
İnşallah bi aksilik yoktur..
sengözlerimebaksanabTÜLAYY, NERDESİN CANIM?

kayracım biraz daha iyyiim dr dinlen önerisi işe yarıyor.gözden kaçabiliyor ben takılıyorum size :) kayra ne zamandrı bişey sorcam sana sen tekirdağ merkezdemisin?benim annemler çorluda

selam arkadaslar,

hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum öncelikle,çok iyi bakın kendınıze...ben bebeğim 4 ayı doldurdu ama ben cinsiyetini hala ögrenemedım :KK43: Dr kız olabilir dedi ama kapatıyormuş net görememiş :) çok merak ediyorum yaaa

merhaba arkadaşlar, ya bende nezle oldum:KK43: :çok üzgünüm: salya sümüğüm walla.. senağlama n'ooldu bize böyle yaa?? bu kadar vitamin alıp da yinede hasta olabilen canlılarız, şaşıyorum walla!! işte yatak yorgan yatıyorum, sıcak şeyler, meyveler falan.. çabuk atlatırız inşallah. hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalar!
testler konusunda yazmışsınız. ben 2'liyi yaptırdım. 3'lüye gerek görmedi doktorum. ya, bence de yok, çünkü zaten ne yapılabilir ki bu saaten sonra.. herşeyin hayırlısı. 0 testin sonucunda bile %100 olmuyor ki sonuç. benim doktorum çok rahat ve kaderci bi tip. walla benim gibi pimpirikli birini bile yola getirdi:1closedeyes:
bu arada özel hastaneler ssk'ya kapanıyormuş kızlar, duydunuz mu? ne halt edicez bakalım. kesin netleşsin, başımızın çaresine bakmak lazım bir an önce..

kızlar sizlere hazırlıklar ne alemde diyo soruyorum her seferinde kaynıyo.. hani var mı ufaktan ufaktan bişeyler alan? biz h.sonu beşik baktık:teytey: birde bikaç parça cici aldım:teytey: napppiiyiimm.. dayanamıyo insan. ama şöyle bi 6 aylık falan olunca hayırlısıyla, dediğiniz şu eminönündeki havuzlu hana gidip topluca alcaz herşeyini.:dance: hepinize sevgilera.s.

:sm_confused:Kızlar ya farkında mısınız, bi kaç zamandır Tülay aramıza uğramamış..
İnşallah bi aksilik yoktur..
sengözlerimebaksanabTÜLAYY, NERDESİN CANIM?

kayracım geçmiş olsun dileklerin iç,in sağol gerçektende tülay yok yaa inş iyidr canım:eek:canım sen nasılsın tam olarak ne zaman gidiyom draa.s.a.s.

sağol murgizcim sancım vardı dr aradım kanaman yoksa büyük bir sorun yoktur dedi dün gittim kültür aldı kan idrar verdim.ultrasonla bebeğe baktı çok şükür iyiydi bir sorun görünmüo dedi baya da hareketliydi sanki alkış tutuyodu sırnaşık şey dinlen dedi 5 gün rapor verdi evdeyim şimdilik.pzt 3 lü test iin ve kontrol için tekrar gidicem.bu arada sende üşütmüşün geçmiş olsun :eek: bol bol meyve yeyip sıvı alcaksın bide dinlenceksin :1closedeyes:KK43:dr gibi konuştuım demi):roflol:

çok sağol canım bende 3 gün rapor aldım evdeyim ,sanda çook geçmiş olsun yasemincim çok şükür bi sorun yokmuş dinlen canım yaa bol bol su iç kuruyemiş ve muz kasık ağrılarına iyiymiş canım bak ben bunları uyguluyom hiç olmuyo desem kasık ağrım yeridr,yasemincim ya cinsiyeti netleşmedimi yaa ogün ,,yada pazartesi mi netleşecek,yasemincim inş üçlü testinde iyi çıkcak canım:dance:

selam arkadaslar,

hasta olan herkese geçmiş olsun diyorum öncelikle,çok iyi bakın kendınıze...ben bebeğim 4 ayı doldurdu ama ben cinsiyetini hala ögrenemedım :KK43: Dr kız olabilir dedi ama kapatıyormuş net görememiş :) çok merak ediyorum yaaa

canım sağol sende dikkat et ,canım seninki utangaçmış ha du bakalım senle betülün geç netleşecek herhalde,,sağlıklı olsunda

merhaba arkadaşlar, ya bende nezle oldum:KK43: :çok üzgünüm: salya sümüğüm walla.. senağlama n'ooldu bize böyle yaa?? bu kadar vitamin alıp da yinede hasta olabilen canlılarız, şaşıyorum walla!! işte yatak yorgan yatıyorum, sıcak şeyler, meyveler falan.. çabuk atlatırız inşallah. hasta olan tüm arkadaşlara acil şifalar!
testler konusunda yazmışsınız. ben 2'liyi yaptırdım. 3'lüye gerek görmedi doktorum. ya, bence de yok, çünkü zaten ne yapılabilir ki bu saaten sonra.. herşeyin hayırlısı. 0 testin sonucunda bile %100 olmuyor ki sonuç. benim doktorum çok rahat ve kaderci bi tip. walla benim gibi pimpirikli birini bile yola getirdi:1closedeyes:
bu arada özel hastaneler ssk'ya kapanıyormuş kızlar, duydunuz mu? ne halt edicez bakalım. kesin netleşsin, başımızın çaresine bakmak lazım bir an önce..

kızlar sizlere hazırlıklar ne alemde diyo soruyorum her seferinde kaynıyo.. hani var mı ufaktan ufaktan bişeyler alan? biz h.sonu beşik baktık:teytey: birde bikaç parça cici aldım:teytey: napppiiyiimm.. dayanamıyo insan. ama şöyle bi 6 aylık falan olunca hayırlısıyla, dediğiniz şu eminönündeki havuzlu hana gidip topluca alcaz herşeyini.:dance: hepinize sevgilera.s.

canım sanada geçmiş olsun bak ateşin çıkması iyi değil haberin olsun ateşin çıksa düşürmrye çalış ve mutlaka ölç,38 derecenin üstünde olsa bebeğe zararaı olabiliyo canım,,bende oğluma bi patik aldım sadece:sm_cool:

kayracım biraz daha iyyiim dr dinlen önerisi işe yarıyor.gözden kaçabiliyor ben takılıyorum size :) kayra ne zamandrı bişey sorcam sana sen tekirdağ merkezdemisin?benim annemler çorluda

yerimsenibenBiraz daha iyi olmana sevindim Yaseemin' cim..
Evet canım yaa ben de Çorlu' da oturuyorum. Annenler ne taraftalar, ister misin bi de komşu olalım...:dance:

kayracım geçmiş olsun dileklerin iç,in sağol gerçektende tülay yok yaa inş iyidr canım:eek:canım sen nasılsın tam olarak ne zaman gidiyom draa.s.a.s.

Canım benim, sen de sağol e mi..:1hug:
:sm_confused:Evet dikkatimi çekti, kaç gündür Tülay buraya uğramamış. Ama belki o da benim gibi kendini dinlemek istediği bi süreç geçiriyordur.. İnşallah öyledir, özleyince nasılsa koşup gelir..
Murgiz' cim, kısmetse kontrolümüz bu Cuma 19:30' da:bbo:. Ayy sorma öyle heyecanlıyım ki, evde hiç iş yapamaz oldum... Sen neler yaptın? Duyduğuma göre ufak alışverişlere start vermişsin.:dance: Ne kadar tatlı şeyler var di mi?:emir_bebek::emir_bebek:

selam arkadaslar,

a.sSeni anlıyorum Müge' cim. Bi sonra ki kontrolün yakında mı? İnşallah bari o zaman bi yerlerden açık verir senin yaramaz..:emir_bebek:

a.s.Selam Happy' cim, sana da geçmiş olsun canım.. Bize ne olduğu çok bariz aslında! Durmadan vitamin aldığımız halde, karınları şişen; bağışıklık sistemi göçen bi' çare canlılarız...
:dance:Evet sen bebiş cicileri konusunda bi hayli hevesli bi arkadaşımızsın sahiden de.
Bu konuda bi kaç mesajına daha önceden de rastlamıştım. Ben daha hiç bi' şey almadım Happy' cim. Hayırlısıyla kesin cinsiyetini öğrenip, iyi haberlerini de aldıktan sonra başlamayı düşünüyorum.. :asigim:Bi de şimdi kısmetse bizim bebişler tam yaza doğru gelicekleri için daha çok o zamanın giysilerini tercih etmek niyetindeyim. Malum şimdi kış ve heryer kışlık cicilerle dolu..

çok sağol canım bende 3 gün rapor aldım evdeyim ,sanda çook geçmiş olsun yasemincim çok şükür bi sorun yokmuş dinlen canım yaa bol bol su iç kuruyemiş ve muz kasık ağrılarına iyiymiş canım bak ben bunları uyguluyom hiç olmuyo desem kasık ağrım yeridr,yasemincim ya cinsiyeti netleşmedimi yaa ogün ,,yada pazartesi mi netleşecek,yasemincim inş üçlü testinde iyi çıkcak canım:dance:

murgizcim muzu sevmiyorum kuru kayısıyı yiyorum kasılamalr ondan değilmiş akıntım var kültür aldı bakacak drsonucuna göre.erkek dedi ama pzt inşalllah kesinleşir 3 lüyü dr yapalım dedi kesinliği yok biliyorum ama yapılsına.s

happycim daha ben 1 çöp bile almadım :)) biraz daha sonra bakıcam bana küçük bi beşik lazım odamız küçük oğuluma kaullandığım küçük beşik başkasınındı oğlumun beşiği bizim odamıza sığmıyordu.küçük beşik yada park yatak bakıcam bu bebişime bi tek o eksik mama sandalyesi,arabası ana kucağı herşey var zaten bende :)

kayracım annemler şifa hastenesinin orda oturuyorlar hatta bende doğuma oraya gidicem ablam orda çalışıyor.sen neresinde oturuyorsun çorlunun?öncedende emlaklarda oturuyorduk 1.kısımda şimdi kardeşim oturuo orda.sen çorluda hangi dr gidiyosun?

Canım benim, sen de sağol e mi..:1hug:
:sm_confused:Evet dikkatimi çekti, kaç gündür Tülay buraya uğramamış. Ama belki o da benim gibi kendini dinlemek istediği bi süreç geçiriyordur.. İnşallah öyledir, özleyince nasılsa koşup gelir..
Murgiz' cim, kısmetse kontrolümüz bu Cuma 19:30' da:bbo:. Ayy sorma öyle heyecanlıyım ki, evde hiç iş yapamaz oldum... Sen neler yaptın? Duyduğuma göre ufak alışverişlere start vermişsin.:dance: Ne kadar tatlı şeyler var di mi?:emir_bebek::emir_bebek:

kayracım hadi çok az kalmış bak bizi merakta bırakma olurmukafamçokkarıştıcanım ben yatıyom yine bol bol ,benim bi sonraki randevum aralığın sonunda 20 haftalık olunca inş,canım yok ya bişiylere çok bakmadım arkadaşın beeğine hediye alırken gördüm dayanamadım aldım cinsiyetide belli değildi turuncu aldım:emir_bebek:çok tatlı ama minnacık yaaa:içelim:

murgizcim muzu sevmiyorum kuru kayısıyı yiyorum kasılamalr ondan değilmiş akıntım var kültür aldı bakacak drsonucuna göre.erkek dedi ama pzt inşalllah kesinleşir 3 lüyü dr yapalım dedi kesinliği yok biliyorum ama yapılsına.s

anladım canım ya inş temiz çıkar yoksa ilaç kullanman gerekecek,,yasenmin canım seninde oğluş yolda desene:sm_cool:

kızlarrr benneyaptımki aşkolsun rahatsıızm dr gidicem dedim kimsenin umurunda bile olmamış hiç birinizde merak etmemişsniz senağlama hıh öle olsun bakalım rapor verdi dr 5 gün evdeyim işte:çok üzgünüm:

Yasemincim çok geçmiş olsun canım.. :)) Evde yat dinlen biraz iyi gelir ..Bol bol taze portakal suyu içmeye çalış canım..Ilık su iç..:1hug:

X