Günaydın arkadaşlar :)))
Öncelikle tüm öğretmen arkadaşlarımızın geçmiş öğretmenler gününü kutluyorum..(Bir sonraki öğretmenler gününe kadar bebişlerimiz kocaman olcak inşallah :))
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyelim tekrar..
Veee ayperin demek bi prensesin olcak :)) Gözün aydın canım ya ..Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklamayı, hayırlı evlat sahibi olmayı ve iyi birer anne olabilmeyi nasip eder inşallah..
Bu arada arkadaşlar benim eşim hala şok geçiriyor..Ultrasonda bebeği gördüğünden beri tuhaflaştı..Durup durup bana "senin içinde bir şey var hemde hareket ediyor" deyip duruyor :)) Bende ona "ama o benim içimde senin içinde değil ki sana ne oluyor, hem bütün insanlar bu şekilde dünyaya geliyor" diyorum :)) Allahım ya iyiki kadın olmamış yoksa kesin kafayı yerdi heralde :)) Neyse her ultrasonda onunda eşlik etmesini sağlayarak duruma alıştırmaya çalışacağım bakalım. Hamilelik ve bebek olayına bu kadar yabancı olacağı hiç aklıma gelmezdi gerçekten :)) Bu arada eşime "benimle doğuma girmek ister misin?" diye sordum.."Hayır midem kaldırmaz benim, ben dışarda beklerim seni :))" dedi..Acaba ona bir kötülük yapıp youtube'daki doğumlarımı izletsem :))
günaydın arkadaslar benimle aynı şeyleri yasayan insanlar ile bir arada olmak çok guzel.Benim size bir sorum olacaktı da ben balık sevmiyorum yesemde zorla yiyorum balıkta sanırım omega3 var acaba bunu hap şeklinde alsam bir sorun olabilirmi?doktorumada soracamda daha gitmemize var Bu arada doktorlarda hersorulan soruya dogrudürüst cevap vermiyoo kendileri birsürü dogumda bulunduklarından onlar için çok sıradan bizim telaşımızı anlamıyoo neyse görüşürüz
merhaba bende 15 haftalık hamileyim inş.bende mayıs annesi olacağım.şuanda hamileliğim gayet rahat geçiyo 1 hafta sonra üçlü test yaptıracam inş.sorun çıkmaz.bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye az kaldı çok merak ediyorum.
günaydın arkadaslar benimle aynı şeyleri yasayan insanlar ile bir arada olmak çok guzel.Benim size bir sorum olacaktı da ben balık sevmiyorum yesemde zorla yiyorum balıkta sanırım omega3 var acaba bunu hap şeklinde alsam bir sorun olabilirmi?doktorumada soracamda daha gitmemize var Bu arada doktorlarda hersorulan soruya dogrudürüst cevap vermiyoo kendileri birsürü dogumda bulunduklarından onlar için çok sıradan bizim telaşımızı anlamıyoo neyse görüşürüz
merhaba bende 15 haftalık hamileyim inş.bende mayıs annesi olacağım.şuanda hamileliğim gayet rahat geçiyo 1 hafta sonra üçlü test yaptıracam inş.sorun çıkmaz.bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye az kaldı çok merak ediyorum.
canım ben izlettim youtubedeki doğumları jeyyar izlesinki kıymetimi anlasın diye..sengözlerimebaksanab o kadar kolay sanmasınlar al kucağına bebek ohh ne iyi doğmuş hemen..yaa bide bize sor nasıl doğurduk :1shok: kıyamam sana deyip duruyor sırnaşık şey
hoşgeldin ranacım..
bebişin hayırlı olsun..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :1hug: bende bugün gidicem 3 lü test için..dua edin benim için ne olur..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah AMİNN..
SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM OĞLUŞUM:asigim:
Eda'cım
Hani diyolar ya kadın içerde bi kere adam dışarda 9 kere doğurmuş naniknanik,
Muhtemelen benim eşimde öyle olacak..
selam kızlar.murgiiz o dediğini bende hissettim.ayy çok güzel bebişler hareketleniyo.bizde birdahaki hafta kontrole gideceğiz o zaman net sölicek dr amcamız.bakalım bizim ufaklık bizi kandırmış mııı yoksa kandırmamış mı?kızlar ayy ben hala bulantı çekiyorum her sabah berbat hale geliyorum bide faranjit oldum her sabah öksürük o da mahvediyo beni oooof.eskiden bi hap yutardım oooh geçerdi.şimdi bebeğime bişi olcak die çok korkuyom